Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Ако въдицата ти включва "Вучич хал хабер си нямал от ключовата сръбска транспортна инфраструктура, която е основния му приоритет", "Сръбският премиер има повече власт от Вучич" и "Табелките в една държава определят властта и влиянието" - моля те, хвърляй по-честичко.

Именно, да. Зададох конкретен въпрос, защо Сърбия не е президентска република, а парламентарна, при положение, че УЖ Вучич е с повече правомощия от премиера? Отговор още не съм видял.

преди 9 минути, kaldata1 написа:

Самият факт, че главният въпрос "Кои са тези хора и какво са правили в тая хижа?" продължава да седи отворен дори от поддръжниците на официалната версия (като теб), говори достатъчно.

Именно, да. Веднага отварям темата и за връзката на ПП-ДБ с въпросният Ивайло Калушев, например обвързаността на МОСВ с въпросната организация по времето на Сандов. Та, след като Дунчев от вашата партия се е оплакал от тях, какви действия сте взели за да предотвратите сектата? Конкретно, ако може. И кой стои над Кирчо Тъпото, че така и не разбрах?

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Извинявай, ама "били са луди педофили и накрая са се гръмнали" ми идва малко постно.

Какво се е случило тогава? Може ли да обясниш?

преди 11 минути, kaldata1 написа:

Но за какво са им на ПП-ДБ, защо другите партии също не са ги закачали, защо на това място и защо тази хижа, защо с дронове, защо пътуванията до Мексико, защо МВР не издирваха Калушев и детето, къде е Деян Илиев и т.н., и т.н.

Ми нямам идея, що не са ги закачали, теб питам. Ти си техен поддръжник. Мантрата (последната от многото) беше, че имало някой над Кирчо Тъпото, заради който той не можел, да си върши работата. Та, кой е тоя някой. А това с "издирването", мисля, че обясних, че е поредният ти фейк. Доказах ти го даже. Можеш, да спреш, да го мяташ през 5 минути.

преди 12 минути, kaldata1 написа:

Просто искам да прочета от теб: "Аз бях в грешка".

Още 20-30 пъти да обяснявам нещо, което съм обяснил преди 5 минути? Да пробвам с Google Translate, да го преведа на цигански, че да ме разбереш?

преди 14 минути, kaldata1 написа:

Любезно ти обясних, че фундамента на PPI (индекс) - PPP (показател) се ползва от МВФ, но в частта за макроикономика - например БВП на човек от населението през покупателна способност (GDP per capita ppp). Самите PPI са много, най-различни, включват различни потребителски кошници (може и само 1 продукт впрочем), отново се отнасят за покупателна способност, но се създават и използват основно от регионални организации и най-вече от правителствата, тъй като измерват строго потреблението и цените (градивна част на микроикономиката), а не както горецитираният БВП на ч.н. през п.с. - широка икономическа активност.

Тъй ли ми го обясни? Да ти постна тъпотиите по темата? Ползва ли се PPI от МВФ или от някоя сериозна институция? Отговорът е "не". От там нататък няма какво да коментираме повече.

Какви са правомощията на един президент в парламентарна република, че да дава указания на министър-председателят и какви са правомощията на един министър-председател в президентска, че да дава указания на президента. Или обратното. Искам много точно, да ми обясниш... Можеш, да спреш, да избягваш въпросите ми, които ти задавам през 5 минути.

• Отговори 908
  • Прегледи 21,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

• Мирчолинкеее честито 😁

Публикувани изображения

преди 4 часа, kaldata1 написа:

Самият факт, че главният въпрос "Кои са тези хора и какво са правили в тая хижа?" продължава да седи отворен

Вчера или дори днеска, съобщиха, че са намерили цяла гилза отвън пред хижата. Щото нали това уж беше претекста, че още пазят ЧАСТЕН ИМОТ с ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ (тоя път не са на Саша Безуханова - ама тя нема ли да се включи със спонсориране, що да е данъкоплатецът), поради това, че чакат да се стопи снега.

И сега, като се изглежда стопил, какво: Продължават да го вардят, така съобщиха. Т.е. вчера или днеска, съобщиха,че продължават да го пазят.

Т.е. те ни ободряват, че ето намират се още следи, ето гилзи. И е правилно да продължат да пазят хижата.

... Ала подозирам, че оня врачански иманяр, дето дава интервю три пъти ли беше при Велизар Енчев, сега ще им открие Америка, че гилзите могат да бъдат откривани и с металотърсач. То и без друго, подобни типове са плъзнали по плажовет на черноморието - всеко си е набавило металотъсач и търси метални артефакти.

Абе слушам днеска журнята на нова нюз пак за някакво мнозинство да търсел Радев .Абе тия още живеят 5 6 години назад каква подкрепа да търси нали има мнозинство

преди 4 часа, communismatic написа:

Именно, да. Зададох конкретен въпрос, защо Сърбия не е президентска република, а парламентарна, при положение, че УЖ Вучич е с повече правомощия от премиера? Отговор още не съм видял.

Вучич НЕ Е с повече правомощия от премиера, но в същото време коли и беси в Сърбия. Явно обичаните от теб "правомощия" нямат онази сила, която има реалната власт и влияние. Капиш? И твоето "Айде покажи ми правомощията на сръбския президент, къде му е вината за това или онова" увисват с "Председник Републике изражава државно јединство Републике Србије", което може да означава всичко.

Смяташ ли, че Рая Назарян например е била по-влиятелна фигура в България от Бойко Борисов или Делян Пеевски? В твоя Добрич няма ли човек, който уж е общински съветник например, а реално държи половината град?

Именно, да. Веднага отварям темата и за връзката на ПП-ДБ с въпросният Ивайло Калушев, например обвързаността на МОСВ с въпросната организация по времето на Сандов. Та, след като Дунчев от вашата партия се е оплакал от тях, какви действия сте взели за да предотвратите сектата? Конкретно, ако може. И кой стои над Кирчо Тъпото, че така и не разбрах?

ПП-ДБ са предприели действия, каквито и всички други партии, кабинети, министри, премиери и шефове на служби и дирекции за тия 6 години - никакви. Обаче в устата ти само ПП-ДБ. Що?

Какво се е случило тогава? Може ли да обясниш?

Нямам никаква идея. А ти?

Група луди кришнари правят Форт Нокс досами Берковица и сръбската граница, извършват будистки педофилски ритуали сутрин, а вечер бръмчат с моторни шейни и дронове, типично по будистки гонят и се ежат на туристи, минувачи и жителите на Гинци, отскачат отвреме навреме до Мексико за малко Шива ритрийти, а когато им писва, ремонтират къщата на Калушев на морето и се самоубиват на две различни места, убивайки непълнолетни, разтрелвайки кучетата и палейки крепостта си? Най-близкият им жив съратник бяга в Испания и вероятно оттам - в Мексико, а кмета на селото казва, че първи на мястото на трагедията дошли ... ДАНС?

Въобще няма да коментирам предното шесторно убийство - пак в същият район, пак с педофил за извършител, пак с официална версия някакви битови неразбории и накрая с изплували ДДС измами, кухи фирми и срутен наркоканал през Гниляне.

Не виждам противоречия и безсмислия в тезата на куките. Радвам се, че като добър комсомолец си започнал да приемаш каквото ти спуснат отгоре - критичното мислене вреди на сивото вещество, разширявайки го. Знаеш ли колко е опасно?

Още 20-30 пъти да обяснявам нещо, което съм обяснил преди 5 минути? Да пробвам с Google Translate, да го преведа на цигански, че да ме разбереш?

И едно просто "Да, прав беше" щеше да свърши работа. Тествам мъжеството ти и това дали имаш силата да си достоен както в победите, така и в загубите. Баща ти освен да киха джобни не може ли да ти каже и две приказки за това чрез какво се познава мъжа на място и че в "Извинявай", "Съжалявам" и т.н. няма нищо лошо :) Другото е психопатия и мизантропия.

Та така, Русия си спряла демографската статистика, ама наистина. Вече установихме, че съм бил прав, дай да минем и на следващият въпрос, все пак - защо според теб са я спрели? Не можеше ли просто да боднат някакви цифри на растеж, цъфване и връзване - и без това няма как да бъдат проверени. Какво целят?

Тъй ли ми го обясни? Да ти постна тъпотиите по темата? Ползва ли се PPI от МВФ или от някоя сериозна институция? Отговорът е "не". От там нататък няма какво да коментираме повече.

Не се ползва PPI, но се ползва неговата методологична компонента - основата на всеки PPI е PPP.

Я кажи сега, в тоя ред на мисли, научи ли разликата между БВП и PPI?

преди 2 часа, adersa написа:

Абе слушам днеска журнята на нова нюз пак за някакво мнозинство да търсел Радев .Абе тия още живеят 5 6 години назад каква подкрепа да търси нали има мнозинство

160 гласа за да може да се избере Висш съдебен съвет без в него да влизат съдиите-корумпета на Шиши и Бочко

преди 2 минути, ivottoshev написа:

160 гласа за да може да избере Висш съдебен съвет без в него да влизат съдиите на Шиши и Бочко

ако го правят с петроханци и пИдопрогресисти- ще заменят със съдии и прокурори от НПО-мрежите на сорос и глобалофашизоидите.

преди 3 часа, kaldata1 написа:

Вучич НЕ Е с повече правомощия от премиера, но в същото време коли и беси в Сърбия.

Тъй ли? Какви са му правомощията по-точно, че да "коли и беси" в Сърбия? Той явно е единственият президент в парламентарна република, който да "коли и беси" там, а не министър-председателят. Между другото, какви са правомощията на президента и на министър-председателят, че единият да козирува на другият? Питам пак, понеже гледам, че нещо отново ми пропусна питанката. За първи път се случва, не е нещо типично за теб.

Явно обичаните от теб "правомощия" нямат онази сила, която има реалната власт и влияние.

Мхм, предполагам, че ще ми обясниш, какви са му правомощията? Щото предните три месеца не се случи, та ще видим през май месец, как ще са нещата.

Смяташ ли, че Рая Назарян например е била по-влиятелна фигура в България от Бойко Борисов или Делян Пеевски?

Рая Назарян като председател на НС е по-влиятелна от Бойко Борисов? Какви са нейните правомощия, че да е такава? Би ли обяснил...

В твоя Добрич няма ли човек, който уж е общински съветник например, а реално държи половината град?

Пиеш ли си хапчетата редовно?

ПП-ДБ са предприели действия, каквито и всички други партии, кабинети, министри, премиери и шефове на служби и дирекции за тия 6 години - никакви. Обаче в устата ти само ПП-ДБ. Що?

Т.е. пепедофилската измет не е предприела абсолютно нищо. Благодаря ти много. Радвам се, че отново се съгласи с мен. Взе да ти става навик. Колкото до останалите глупости - колкото ме боли шмайзера за ПП-ДБ, толкова и за всички останали политически партии. Не случайно не гласувам. Само не знам, ти що гласуваш за боклуци, които знаеш, че са такива, ама акъл от теб...

Не виждам противоречия и безсмислия в тезата на куките.

Добре, де. Кажи какво се е случило, според теб? Щото питам вероятно за 30-ти път, но отговор изобщо не виждам. Що ли си мисля, че в главата ти са само глупости и не смееш, да изречеш тъпотията си на глас, че пак ще ревеш... а аз ще рева, ама от смях. Нали? ;)

Та така, Русия си спряла демографската статистика, ама наистина.

Тъй ли? Ти до преди началото на тая година ми искаше годишната, да излезе? Ти сериозно ли смяташ, че си някакъв капацитет и по тая тема? Годишна статистика не излиза преди годината, да е приключила. А тая ще излезе, пак да го повторя. И пак да повторя, че тия от "Росстат" не са на твоят акъл. Пак да повторя. Това, че ти си мислиш някакви глупости... това просто си е твой проблем. Ти до момента... от над 200 твърдения, нито едно не излезе верно. Специално за РФ... там колко простотии изписа и нито едно не потвърди по никакъв начин.

Не можеше ли просто да боднат някакви цифри на растеж, цъфване и връзване - и без това няма как да бъдат проверени. Какво целят?

Ми не знам, то това и аз ти го писах, ама ти както обикновено не четеш с разбиране. Да не би да е защото толкова ти е акъла просто?

Не се ползва PPI, но се ползва неговата методологична компонента - основата на всеки PPI е PPP.

Т.е. няма сериозна институция, която да се уповава на PPI. Благодаря, че отново се съгласи с мен. Да не би да е защото толкова ти е акъла просто?

Я кажи сега, в тоя ред на мисли, научи ли разликата между БВП и PPI?

Ми, ако съдим по акъла ти, то май няма разлика. Щото аз ти исках статистика за PPI от МВФ, а ти ми даде GDP per Capita PPP. Нали?

Гаврата явно ще продължава още много дълго време...

Абе,не че нещо,ама тез ,служебните май свършиха повече работа от всичките правителства на Герб взети заедно....и особено на последното на водопадеца...

на 28.04.2026 г. в 23:32, communismatic написа:

Тъй ли? Какви са му правомощията по-точно, че да "коли и беси" в Сърбия? Той явно е единственият президент в парламентарна република, който да "коли и беси" там, а не министър-председателят. Между другото, какви са правомощията на президента и на министър-председателят, че единият да козирува на другият? Питам пак, понеже гледам, че нещо отново ми пропусна питанката. За първи път се случва, не е нещо типично за теб.

Мхм, предполагам, че ще ми обясниш, какви са му правомощията? Щото предните три месеца не се случи, та ще видим през май месец, как ще са нещата.

Рая Назарян като председател на НС е по-влиятелна от Бойко Борисов? Какви са нейните правомощия, че да е такава? Би ли обяснил...

Пиеш ли си хапчетата редовно?

Абе, пъпеш, твоята фиксация с табелките трябва да бъде изследвана.

Няма НИКАКВО значение какъв ти е поста де юре, а каква ти е властта, влиянието де факто. В случая с Нови Сад - важно е кой е разпореждал промени по графиците, за да изпъква със скорост и да трупа политиески дивиденти. И ако щеш направи циганско колело пред Община Добрич - най-влиятелният човек в Сърбия е Александър Вучич. И факта, че твърдиш друго, показва колко си скаран с реалността.

И няма една секунда от историята, в която Дмитри Медведев да е бил по-важен от Владимир Путин, независимо, че за 4 години първият беше президент в президентска република.

И няма една секунда от историята, в която Рая Назарян да е била по-важна от Бойко Борисов, независимо, че по Конституция е третият човек в държавата.

Сходна е историята с Ердоган и неговите лупинги между президент и премиер, че даже Турция си смени и държавното устройство.

Т.е. пепедофилската измет не е предприела абсолютно нищо. Благодаря ти много. Радвам се, че отново се съгласи с мен. Взе да ти става навик. Колкото до останалите глупости - колкото ме боли шмайзера за ПП-ДБ, толкова и за всички останали политически партии. Не случайно не гласувам. Само не знам, ти що гласуваш за боклуци, които знаеш, че са такива, ама акъл от теб...

Може би е време да ни кажеш все пак твоето обяснение за "Петрохан" - все пак, само ти от пенкилерите в тая държава не си се изказал по темата детайлно.

Оказа се, че дори МВР министъра и Генсека на МВР (от кабинета Гюров) вчера казали, че просто нямат друго обяснение освен първоначалното. Не трябваше ли като ПП-ДБ кадри да се противопоставят на официалната версия, да хвърлят още прах в лицето на обществото, да подхранят конспирациите?

Всъщност доста хитро излизат пред обществото и казват "Ми да, в Петрохан всичко е ясно, гръмнали са се, щото така!" и сега интернет е залят от мнения в обратната посока. Урок по психология.

Тъй ли? Ти до преди началото на тая година ми искаше годишната, да излезе? Ти сериозно ли смяташ, че си някакъв капацитет и по тая тема? Годишна статистика не излиза преди годината, да е приключила. А тая ще излезе, пак да го повторя. И пак да повторя, че тия от "Росстат" не са на твоят акъл. Пак да повторя. Това, че ти си мислиш някакви глупости... това просто си е твой проблем. Ти до момента... от над 200 твърдения, нито едно не излезе верно. Специално за РФ... там колко простотии изписа и нито едно не потвърди по никакъв начин.

Не ти исках годишната до началото на тая година, а тримесечната - онази, която също я спряха - помниш ли? Тогава ми се ежеше, че нямало значение дали ще я изкарват на 3 или на 12 месеца. А хич???

Казвам ти - звънкай на Росстат да изкарват нещо, че стана за смях. Малко като военен парад без техника.

преди 7 часа, kaldata1 написа:

Абе, пъпеш, твоята фиксация с табелките трябва да бъде изследвана.

100% съм сигурен. Към настоящият момент всичко живо установи, как ти си супер наясно с нещата, само дето си толкова наясно, че четвърти месец не можеш, да обясниш с прости думи, какви правомощия има един президент в парламентарна република, а и съвсем отскоро стана ясно, че ти изобщо нямаш никакво понятие, кой какви правомощия има. Щом смяташ, че премиера щял да нарежда на президента!? В смисъл... единият явно е подчинен на другият. Как по-точно обаче така и не стана ясно, просто толкова ти е пипето... пиша го сигурно за 243-ти път.

Няма НИКАКВО значение какъв ти е поста де юре, а каква ти е властта, влиянието де факто.

След четири месеца неравна борба се оказа, че вече постовете нямали никакво значение. Към настоящият момент мантрата беше, че правомощията на Вучич били огромни, бил подписвал договори, бил се срещал с този и онзи, сега съвсем нова теория се развива - няма никакво значение какви са правомощията, а каква му била властта. Що ли си мисля, че продължаваш, да си смучеш простотии от пръстите само и само да излезеш с някаква капка достойнство след огромната гавра, дето ти я нанасям всекидневно. Но не знам, не знам...

В случая с Нови Сад - важно е кой е разпореждал промени по графиците, за да изпъква със скорост и да трупа политиески дивиденти. И ако щеш направи циганско колело пред Община Добрич - най-влиятелният човек в Сърбия е Александър Вучич. И факта, че твърдиш друго, показва колко си скаран с реалността.

100% съм убеден в това. До преди един месец даже не беше наясно, как конкретно Вучич е виновен, кога е паднала козирката, но сега се оказва, че аз съм "скаран с реалността", а не ти. Само да вметна, че говорим за същият човек, който сметна, че далаверата на бай Тиквун и Просто Киро за Ф16-ките, дето бяха еб*си набутвацията била "руски ход" за да се пробие "НАТО" отвътре и да се проникне разузнавателно и стратегически в ултрамодерните самолети, които са разработени преди 50 години.

И няма една секунда от историята, в която Дмитри Медведев да е бил по-важен от Владимир Путин, независимо, че за 4 години първият беше президент в президентска република.

Така е, да. И Путин спря интернета на руснаците, понеже загубите на фронта са огромни и не иска никой да чете истината.

И няма една секунда от историята, в която Рая Назарян да е била по-важна от Бойко Борисов, независимо, че по Конституция е третият човек в държавата.

Какви са правомощията на Рая Назарян? Би ли уточнил? Тя ли е виновна за влизането ни в Еврозоната примерно? Нали била много "важна" и "третият човек в държавата"?

Може би е време да ни кажеш все пак твоето обяснение за "Петрохан" - все пак, само ти от пенкилерите в тая държава не си се изказал по темата детайлно.

Правилно, да. След 10 ЕСЕ-та по тая тема, бях забравил, че ти все не успяваш, да разбереш написаното от мен.

Оказа се, че дори МВР министъра и Генсека на МВР (от кабинета Гюров) вчера казали, че просто нямат друго обяснение освен първоначалното. Не трябваше ли като ПП-ДБ кадри да се противопоставят на официалната версия, да хвърлят още прах в лицето на обществото, да подхранят конспирациите?

Ми, самият факт, че дори те не смеят, да изрекат подобна тъпотия, на която само вие, умнокрасавците вярвате, та това какво ти говори по-точно?

Всъщност доста хитро излизат пред обществото и казват "Ми да, в Петрохан всичко е ясно, гръмнали са се, щото така!" и сега интернет е залят от мнения в обратната посока. Урок по психология.

Та, каква е твоята версия за станалото? В смисъл 45-тата... Предните ги помня - коя от коя по-малоумни.

Тогава ми се ежеше, че нямало значение дали ще я изкарват на 3 или на 12 месеца. А хич???

Ми, има ли значение? Умната ти глава какво мисли по тоя въпрос?

Казвам ти - звънкай на Росстат да изкарват нещо, че стана за смях. Малко като военен парад без техника.

Ти точно да ми пишеш кой станал за смях е толкова нелепо, че няма накъде. Ти си типичен умнокрасив жълтопаветен тигър, не случайно и вярваш в конспирация около "Петрохан".

на 28.04.2026 г. в 19:26, kaldata1 написа:

Не можеше ли просто да боднат някакви цифри на растеж, цъфване и връзване - и без това няма как да бъдат проверени. Какво целят?

Тъй, това последното го написах аз преди няколко месеца... Та, какво целят, според теб?

преди 11 минути, communismatic написа:

Така е, да. И Путин спря интернета на руснаците, понеже загубите на фронта са огромни и не иска никой да чете истината.

До вчера се биеше в гърдите като "павиан", че това не било вярно? 😂

Днес сам твърдиш, че е истина? 😂

Баси болните хора...... 😂

на 28.04.2026 г. в 21:34, laplandetza написа:

ако го правят с петроханци и пИдопрогресисти- ще заменят със съдии и прокурори от НПО-мрежите на сорос и глобалофашизоидите.

А с кои гласове да го правят бре, пъпеш?

Може би с тези на Герб и ДПС НН?

И кой ти е казал, че ПП и ДБ ще имат думата при избора на кандидати?

преди 2 минути, M.Николов написа:

преди 2 минути, M.Николов написа:

не се казва -пъпеш, викаме ко хортуваш ба каунь! в тази завера като нищо ще участват и гербаджии , както и израждане ще бъдат склонни.

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

До вчера се биеше в гърдите като "павиан", че това не било вярно? 😂

Днес сам твърдиш, че е истина? 😂

Баси болните хора...... 😂

Дзверко, недей да разсъждаваш, моля те... И Баалбек тръгна, да разсъждава и стигна до извода, че съм написал, че България е 150 милиона души. Карай си тира и недей да мислиш, не ти се отдава просто.

току-що, communismatic написа:

Дзверко, недей да разсъждаваш, моля те... И Баалбек тръгна, да разсъждава и стигна до извода, че съм написал, че България е 150 милиона души. Карай си тира и недей да мислиш, не ти се отдава просто.

Когато аргументите липсават, се появява проекцията! 😂

Психопат! 🖕

До вчера твърдеше, че Путин не ограничавал интернета, днес твърдиш, че го спирал.... 😂

Така е, да. Твърдя и че си безкрайно умно и интелигентно момче, което изобщо не пише от 20 акаунта...

преди 1 минута, communismatic написа:

Така е, да. Твърдя и че си безкрайно умно и интелигентно момче, което изобщо не пише от 20 акаунта...

Първо се напъваш, че НЕ било вярно, след това се надупваш.... 😂

Уникален елемент си.... 😂

Комуне просто, имаш ли отговор на въпроса: Защо отговорите на ДзВяРа! се открояват от тези на всички останали? 😂

Шах и Мат! 😂

Между другото, снощи гледах изказване на Бодакова от ДБ от кулоарите на Парламента. Мисля, че беше по "Нова ТВ". Направи ми впечатление, колко режисирано беше цялото "интервю"... Имаш чувството, че чете от листче, все едно е апаратчик. Дори не им стига акъла, да не се налага държача на микрофон, да им задава въпросите предварително, че да се подготвят. Това ни е нивото.

преди 19 минути, communismatic написа:

Между другото, снощи гледах изказване на Бодакова от ДБ от кулоарите на Парламента. Мисля, че беше по "Нова ТВ". Направи ми впечатление, колко режисирано беше цялото "интервю"... Имаш чувството, че чете от листче, все едно е апаратчик. Дори не им стига акъла, да не се налага държача на микрофон, да им задава въпросите предварително, че да се подготвят. Това ни е нивото.

Нчмаш опит, не си бил „пионерче“ , не си бил в „комсомола“ ............... аз бях в тези................. и там така -заучено, бездушно , а в днешно време е нищоговоренето на Правилното Време .

Делян Кръстев ·

Follow

3h ·

Честита победа над модела "Пеевски - Борисов" !

Това е първият ред на парламента от .. вчера.

Няма да посочвам, каква част от ПГ на Радев са хора свързани с Борисов и Пеевски или пък спортисти. Това избирателят не го интересува. Интересува го, че само генералът ще ни оправи !

9 години президентство и над 1,5 години еднолично управление през служебни правителства бяха малко за да видят ДЕЙСТВИЯТА на генерала, които го разобличават като национален предател и ЕДНО с Борисов и Пеевски.

В едно съм сигурен, обаче.

👉Никой от тези, които осигуриха доубиването на България, няма да си признае публично, че е сгрешил и да се извини.

🔸"Демокрацията" в текущата ѝ форма е окупиране на държавната власт.

🔸 "Демократичните избори" са единствено фарс за легитимиране на назначенията им.

🔸 Контролът на тълпите се извършва през техните медии и ПР експерти, които генерират нужните послания.

🔸 На помощ идват и изборните манипулации.

Това не са вашите народни представители, дори и да сте достатъчно заблудени да мислите, че сте ги избрали - това са окупатори.

Българският народ няма представителство във властта.

Пеевски, Борисов, Кокорчо и Радев не са партийни ръководители със стотици хиляди или милиони избиратели зад гърба си.

Те са маската на уродливия евреин, който ни унищожава.

May be an image of text

П.П. Който е гласувал за Радев да си вдигне ръката.

Заради простия народ държавата ни е бедна. Надявали се били... Нещо да направи... Ами надявайте се.

преди 42 минути, В. Велев написа:

Няма да посочвам, каква част от ПГ на Радев са хора свързани с Борисов и Пеевски или пък спортисти.

Започваш да ми заприличваш на Лоботомиро20. Същите безпочвени твърдения и малоумни констатации.

Няма какво да плювнеш и реши да изтропаш едно недоказано тролско твърдение и едно внушение че спортистите са кофти хора.

Засрами се. Разбирам да има критика, но нека да е обективна, а не по Лоботомирковски.

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Започваш да ми заприличваш на Лоботомиро20. Същите безпочвени твърдения и малоумни констатации.

Няма какво да плювнеш и реши да изтропаш едно недоказано тролско твърдение и едно внушение че спортистите са кофти хора.

Засрами се. Разбирам да има критика, но нека да е обективна, а не по Лоботомирковски.

Ето още едно безпочвено, недоказано и тролско твърдение:

преди 2 часа, В. Велев написа:

Ето още едно безпочвено, недоказано и тролско твърдение:

За това ти говоря. Ако наистина има нещо, за което да критикуваш - давай (не че ще отделя 46 минути за да го изгледам), ама да кажеш че хората на ПБ били свързани с Борисов и Пеевски, или пък да твърдиш че спортистите били кофти хора, само защото са депутати от ПБ - това вече е типична лоботомирковщина и не ти отива.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.