Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 13 часа, communismatic написа:

Тъй ли? Я дай да видя...

Първо ти, аз няколко пъти написах за професията ми като бизнес анализатор и пак не спираш с "брането на ягоди и миенето на чинии" (Последно кое от двете е?). Ама няма да го направиш, както така и не представи доказателства за компроматите ти срещу ППДБ.

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

на 8.05.2026 г. в 11:47, communismatic написа:

Извинявай, ти малоумен ли си? Къв обект се "компрометира" (научи се направилен български), като ремонта още е бил в действие? Колко пъти, да ти пиша едно и също нещо? Колко? 200 пъти? 300 пъти? 600000 пъти?

Значи докато ремонта още тече, могат да се правят всякакви глупости, защото обекта не е издаден? Идеална логика имаш, аз що си мислех, че ремонта следва да се направи така, че и след издаване на обекта въпросният обект да не се срути?

Т.е. не си я разбрал още. Благодаря. После не се обиждай като ти пиша, че си с акъл на амеба. Иначе е много забавно, как постоянно ми търсиш сметка, а ти упорито избягваш, да ми отговаряш на въпросите. Особено за Петрохан - "То било конспирация, ама какво реално е станало, нямам никаква идея!" Типично разсъждение на един умнокрасив.

Точно така - аз нямам идея какво е станало, но нямате идея и властите, и ти, иначе нямаше да излизате с тези, които обясняват между 7% и 10% от всичко случило се.

Точно това обяснявам от самото начало - единствените, които 100% знаят какво е ставало, вече не са между живите. Оттам нататък наркотрафик ли е било, трафик на хора ли е било, иманярска група ли е било, надали някога ще разберем. И Артър Кларк няма да помогне.

Написах ти, ти написа абсолютно същото. Беше наистина голяма грешка от твоя страна, че си вкара такъв автогол... ама като толкова ти е акъла. Да ти дам ли пак цитат със собствените ти думи? Да не се отречеш от тях?

Думите ми бяха, че руснаците са абсолютни идиоти, след като си скриват статистиката и така дават храна на противниците си, вместо да изфабрикуват нещо страхотно, че и непроверимо. С това ли си съгласен?

Отново ли ми задаваш един и същ въпрос? Какви са правомощията на един министър-председател в парламентарна република? Конкретно, ако може...

Ръководи дейността на кабинета, ръководи заседанията и е най-отгоре на изпълнителната власт. Що?

Между другото... понеже главата му е абсолютно празна и очевадно не може, да ми отговори на въпросите, а само ми кълве на въдичката (направо си призна, че гласува за хора, които обслужват нечии интереси и са жалки марионетки), та затова е заел някаква странна позиция, колкото там да се намира на приказка, та да задава по 400 въпроса, на които вече съм отговорил 6000 пъти. Подобна "тактика" я използва и Косьо Умния, между другото. Той за РФ и "НАТО" ме пита сигурно 400 пъти. Толкова им е акъла и на двамата.

Питам те, защото аз отговори не съм видял. Не държа на изчерпателност - знам, че си много зает с денонощно четене на соцлитература и киснене по форумите и цоцане на пари от вашите, но все пак - какви са Петроханци и с какво са се занимавали, защо Вучич си е позволил намеса в ремотнтните срокове на гарата в Нови Сад и това прави ли го виновен и защо руснаците крият нещо с риск да станат за смях, вместо просто да го фалшифицират.

преди 1 час, kaldata1 написа:

Значи докато ремонта още тече, могат да се правят всякакви глупости, защото обекта не е издаден? Идеална логика имаш, аз що си мислех, че ремонта следва да се направи така, че и след издаване на обекта въпросният обект да не се срути?

Тъй, да се опитам, да го обясня по още по-елементарен начин, щото явно отново нещо не ме разбираш. Ремонта е още в действие, въпросната козирка се срутва, понеже просто е била за ремонт. Т.е. това, че Вучич искал да се поразбързат по никакъв начин не доказва, че това е причината за трагедията. Ако не можеш, да ме разбереш... то значи си малоумен.

Точно така - аз нямам идея какво е станало, но нямате идея и властите, и ти, иначе нямаше да излизате с тези, които обясняват между 7% и 10% от всичко случило се.

Искаш ли да ти докажа, че имам идея? Ама ще си признаеш ли, че си бавноразвиващ и чеп за зеле не става от теб? Щото твърдиш, че нямам никаква идея, а съм писал по тая тема над 20 поста, кой от кой по-обширни? Пак да питам - показвам ти коментарите ми и ти си признаваш, че си малоумен? Искаш ли? :)

Точно това обяснявам от самото начало - единствените, които 100% знаят какво е ставало, вече не са между живите.

Така е, да. Ти обясняваш на мен, а не аз на теб... 😆

Думите ми бяха, че руснаците са абсолютни идиоти, след като си скриват статистиката и така дават храна на противниците си, вместо да изфабрикуват нещо страхотно, че и непроверимо. С това ли си съгласен?

Ми не знам... 20 пъти го пиша. Разбра ли ме или... Та, що я крият въпросната статистика, според теб? ;)

Ръководи дейността на кабинета, ръководи заседанията и е най-отгоре на изпълнителната власт. Що?

Ми, питай ИИ отново. Щото за тоя въпрос го пита, задай му и въпроса, що той има повече правомощия от един президент. Предполагам, че ще знае. Ти като не знаеш, поне той да знае.

Питам те, защото аз отговори не съм видял.

Няма проблем, ще видиш. Казал съм ти - признаваш си, че си малоумен и ти поствам коментарите си за "Петрохан".

преди 3 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Първо ти, аз няколко пъти написах за професията ми като бизнес анализатор и пак не спираш с "брането на ягоди и миенето на чинии" (Последно кое от двете е?). Ама няма да го направиш, както така и не представи доказателства за компроматите ти срещу ППДБ.

Ти не си абсолютно никакъв "бизнес анализатор". Просто дори не ти стига акъла, да дадеш някакво по-адекватно оправдание, че си емигрирал. Няма бизнес анализатор, дето да е с твоят акъл. Дори и в Заир сигурно са по-умни.

преди 3 часа, communismatic написа:

Тъй, да се опитам, да го обясня по още по-елементарен начин, щото явно отново нещо не ме разбираш. Ремонта е още в действие, въпросната козирка се срутва, понеже просто е била за ремонт. Т.е. това, че Вучич искал да се поразбързат по никакъв начин не доказва, че това е причината за трагедията. Ако не можеш, да ме разбереш... то значи си малоумен.

Искаш ли да ти докажа, че имам идея? Ама ще си признаеш ли, че си бавноразвиващ и чеп за зеле не става от теб? Щото твърдиш, че нямам никаква идея, а съм писал по тая тема над 20 поста, кой от кой по-обширни? Пак да питам - показвам ти коментарите ми и ти си признаваш, че си малоумен? Искаш ли? :)

Така е, да. Ти обясняваш на мен, а не аз на теб... 😆

Ми не знам... 20 пъти го пиша. Разбра ли ме или... Та, що я крият въпросната статистика, според теб? ;)

Ми, питай ИИ отново. Щото за тоя въпрос го пита, задай му и въпроса, що той има повече правомощия от един президент. Предполагам, че ще знае. Ти като не знаеш, поне той да знае.

Няма проблем, ще видиш. Казал съм ти - признаваш си, че си малоумен и ти поствам коментарите си за "Петрохан".

Serbiantimes.info EN |
No image preview

ENGINEER INVOLVED IN RAILWAY STATION RENOVATION: “Instead...

Zoran Đajić, a geological engineer who worked on the renovation of the Novi Sad Railway Station until March 2023, claims that work was done on the canopy and that Minister Vesić's statements are inacc

Напротив - по козирката е работено, само че абсолютно привидно, докато в конструкцията над нея се наливат 23 тона нови материали ... и козирката накрая поддава.

И да, ще се обявя за какъвто кажеш, само да получа отговор на въпросите си за вината на Вучич заради пришпорването на ремонта на гарата в Нови Сад, твоята теза за Петроханци и руснаците дебили ли са, че спират информация тотално, вместо да я променят по свое усмотрение.

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Напротив - по козирката е работено, само че абсолютно привидно, докато в конструкцията над нея се наливат 23 тона нови материали ... и козирката накрая поддава.

Уоу, по козирката е работено, каква новина само! Ти си същински разследващ журналист. Как по-точно "форсирането" от Вучич е свързано с въпросните 23 тона нови материали и падналата козирка? Гледам, че пак си супер наясно с нещата, та... Става все по-забавно.

преди 3 минути, kaldata1 написа:

И да, ще се обявя за какъвто кажеш, само да получа отговор на въпросите си за вината на Вучич заради пришпорването на ремонта на гарата в Нови Сад, твоята теза за Петроханци и руснаците дебили ли са, че спират информация тотално, вместо да я променят по свое усмотрение.

Ти да получиш отговор, а не аз от теб? Верно ли? 😄😄😄😄😄

Накрая се оказа, че аз не му отговарям на въпросите, а не обратното... 😄😄😄

преди 1 минута, communismatic написа:

Уоу, по козирката е работено, каква новина само! Ти си същински разследващ журналист. Как по-точно "форсирането" от Вучич е свързано с въпросните 23 тона нови материали и падналата козирка? Гледам, че пак си супер наясно с нещата, та... Става все по-забавно.

Ти да получиш отговор, а не аз от теб? Верно ли? 😄😄😄😄😄

Накрая се оказа, че аз не му отговарям на въпросите, а не обратното... 😄😄😄

Прочети линка, който съм дал. Ремонта е тотално претупан.

Ами те моите отговори са ясни:

1) Вучич е персонално виновен за натиск върху строителите с цел по-бързо завършване на гарата, 2) за Петрохан надали някога ще узнаем истината (освен ако някой терминално болен ДАНС-аджия не се изповяда някой ден на смъртното си легло), 3) нямам представа защо руснаците биха си скрили така лаишки данните, вместо просто да обявят някакви. Няма логика.

Ремонта е тотално претупан.

Претупан ремонт, който още не е завършен? Това е уникално, заклевам се... 😆

Вучич е персонално виновен за натиск върху строителите с цел по-бързо завършване на гарата

Да, току що разбрах как... 😆

преди 4 минути, kaldata1 написа:

за Петрохан надали някога ще узнаем истината (освен ако някой терминално болен ДАНС-аджия не се изповяда някой ден на смъртното си легло

Тя истината не я знаят само гласоподавателите на ПП-ДБ, които са на един акъл с тризначките от Биг Брадър... Ти за тях гласуваш, нали? Личи ти.

преди 5 минути, kaldata1 написа:

нямам представа защо руснаците биха си скрили така лаишки данните, вместо просто да обявят някакви. Няма логика.

Верно ли бе? Че то аз това го писах още преди началото на 2026-та, та ти от тогава ми развиваш всякакви малоумни тези. Странно, що пак обърна гъзицата... Няма логика.

преди 6 минути, communismatic написа:

Претупан ремонт, който още не е завършен? Това е уникално, заклевам се... 😆

Да, току що разбрах как... 😆

Тя истината не я знаят само гласоподавателите на ПП-ДБ, които са на един акъл с тризначките от Биг Брадър... Ти за тях гласуваш, нали? Личи ти.

Верно ли бе? Че то аз това го писах още преди началото на 2026-та, та ти от тогава ми развиваш всякакви малоумни тези. Странно, що пак обърна гъзицата... Няма логика.

е? Че то аз това го писах още преди началото на 2026-та, та ти от тогава ми развиваш всякакви малоумни тези. Странно, що пак обърна гъзицата... Няма логика.

Е да де - претупан ремонт, в който се наливат десетки тонове във фасадата на гарата, но основите не се подсилват. Кога се прави подсилване на основа - преди или след изсипване на тежестта отгоре? М?

За съжаление явно отговори за Вучич, за Петрохан и за руската демографска статистика няма да получа, уви. Жалко, така ми се искаше да прочета нещо от човек, който твърди, че разбира от всичко ... 😐

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Е да де - претупан ремонт, в който се наливат десетки тонове във фасадата на гарата, но основите не се подсилват. Кога се прави подсилване на основа - преди или след изсипване на тежестта отгоре? М?

Кви основи, ти нормален ли си ве момче? Ти имаш ли представа какво изобщо се е случило? Кво общо имат основите с падналата козирка? Как навърза едното с другото? Козирката в основата ли се намира? 😄😄😄

преди 10 минути, kaldata1 написа:

За съжаление явно отговори за Вучич, за Петрохан и за руската демографска статистика няма да получа, уви.

За Вучич, какво повече искаш да напиша? Обясних кой е виновен, обясних какви са правомощията на един президент в парламентарна република... От там нататък не мога повече, да ти помогна. Търси си психиатъра и си говори с него.
Относно "Петрохан", пак да питам - искаш ли да ти дам постовете? Ама искам да си признаеш, че си бавноразвиващ, това е условието. Щото по тая тема съм писал доста и щом не си ми разбрал тезата, то значи си идиот. Съжалявам, ама така излиза.
Колкото до руската статистика, ти си на моето мнение явно. Е, разбрахме го в последствие, щото въртеше поредната малоумна мантра, но щом си на моето мнение, няма какво да пиша повече. Благодаря ти, че отново ме изкара прав. Толкова съм впечатлен от блестящата ти ерудиция и интелект.

От тук се вижда и причината за срутването. Просто основите са поддали и козирката е паднала, основите на козирката... ;)
Вучич е вероятно единственият президент в парламентарна република, който е виновен, че е паднала козирка, понеже е забързал ремонт и не са погледнали основите. Като са основите здрави, така и козирката няма да пада... 😆
viber_image_2024-11-01_15-50-30-019.jpg.

на 10.05.2026 г. в 14:59, communismatic написа:

Кви основи, ти нормален ли си ве момче? Ти имаш ли представа какво изобщо се е случило? Кво общо имат основите с падналата козирка? Как навърза едното с другото? Козирката в основата ли се намира? 😄😄😄

За Вучич, какво повече искаш да напиша? Обясних кой е виновен, обясних какви са правомощията на един президент в парламентарна република... От там нататък не мога повече, да ти помогна. Търси си психиатъра и си говори с него.
Относно "Петрохан", пак да питам - искаш ли да ти дам постовете? Ама искам да си признаеш, че си бавноразвиващ, това е условието. Щото по тая тема съм писал доста и щом не си ми разбрал тезата, то значи си идиот. Съжалявам, ама така излиза.
Колкото до руската статистика, ти си на моето мнение явно. Е, разбрахме го в последствие, щото въртеше поредната малоумна мантра, но щом си на моето мнение, няма какво да пиша повече. Благодаря ти, че отново ме изкара прав. Толкова съм впечатлен от блестящата ти ерудиция и интелект.

От тук се вижда и причината за срутването. Просто основите са поддали и козирката е паднала, основите на козирката... ;)
Вучич е вероятно единственият президент в парламентарна република, който е виновен, че е паднала козирка, понеже е забързал ремонт и не са погледнали основите. Като са основите здрави, така и козирката няма да пада... 😆
viber_image_2024-11-01_15-50-30-019.jpg.

No image preview

Vještaci: Nadstrešnica koja je ubila 15 ljudi bila je 23...

KONSTRUKCIJA nadstrešnice željezničkog kolodvora u Novom Sadu koja se 1. studenog urušila i usmrtila 15 ljudi bila je teža 23.11 tona nego što je prvotno projektirano, stoji u izvještaju vještaka.

Ако искаш да спориш, спори с Техническия факултет на Нови Сад. Хората са си написали черно на бяло, че върху злополучната козирка са сложени 23 тона повече + че признаци на срутването са били видими дните преди него.

Dnes.dir.bg
No image preview

Дечев: Нямам забележки към разследващите по "Петрохан", н...

Бившият служебен вътрешен министър обяви, че вече има ефективни присъди за изборни престъпления

За Петрохан също виждам, че мнението ти се потвърждава ... "Разследването е топ, разследващите са топ, просто все още нямаме идея какво става" 😃 Жалко, тамън беше похвалил Дечев, че беше запял в общия хор, и тоя да вземе да сподели, че идея нямат какво се случва (или поне така ще казват). При Калушев-баща от ДС и Калушев-син от ДАНС, няма и да разберем, както вече многократно казах.

Иначе да, чакам с трепет твоите постове със сензационни разкрития. Ще се радвам да ти прочета мнението.

Колкото до руската статистика - имаше едно мнение досега и то беше, че те ще я изкарат в началото на тази година. Друго твое мнение не съм прочел. Имаш ли нещо да добавиш?

преди 7 часа, kaldata1 написа:

Ако искаш да спориш, спори с Техническия факултет на Нови Сад. Хората са си написали черно на бяло, че върху злополучната козирка са сложени 23 тона повече + че признаци на срутването са били видими дните преди него.

Брато, ти малоумен ли си? Ти видя ли снимката? Това да ти прилича на проблем в основите? И какво общо има 23-те тона повече върху козирката със самата основа? Конкретен отговор, ако може. Първо, искам да ми покажеш на снимката, къде по-точно се вижда, да има проблеми в основите? Благодаря ти предварително.

За Петрохан също виждам, че мнението ти се потвърждава

Кое мнение по-точно? Нали уж нямах мнение по въпроса? Ти ще спреш ли постоянно, да сменяш мантрите си през 10 минути?

Иначе да, чакам с трепет твоите постове със сензационни разкрития. Ще се радвам да ти прочета мнението.

Ми аз поне имам мнение, не съм като други, дето твърдят, че има конспирация, ама нямат нито една мозъчна гънка, че да обяснят, кое по-точно е конспирацията. Аз пак да повторя - дали един мазен мангал ще гласува или ти, няма особена разлика.

Имаш ли нещо да добавиш?

Какво да добавя като ти се съгласи с мен, че няма логика, да крият данните, след като могат, да ги фалшифицират? Знам, че те е яд, че за пореден път поради липсата на акъл в тиквата си, пак си вкара автогола, но това е положението.

При Калушев-баща от ДС и Калушев-син от ДАНС, няма и да разберем, както вече многократно казах.

Пак ДС са намесени... тц-тц-тц. Помня, че и за Ф16-ките и далаверата на Тъпото Кирчо пак Русия беше виновна.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Делян Пеевски вече е без охрана

Вярвам в компетентността на държавните органи и в тяхната експертиза, както и в отговорността им при вземане на решения, посочи лидерът на ДПС-Ново начало

Можело значи и без комисии в Парламента.

преди 1 минута, M.Николов написа:
No image preview

Делян Пеевски вече е без охрана

Вярвам в компетентността на държавните органи и в тяхната експертиза, както и в отговорността им при вземане на решения, посочи лидерът на ДПС-Ново начало

Можело значи и без комисии в Парламента.

Браво 👍🏻 Сега да видим, какво ще намерят да плюят от ПППП. Хубава новина за България.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Браво 👍🏻 Сега да видим, какво ще намерят да плюят от ПППП. Хубава новина за България.

Виде ли се колко струвате ти и кафявите сайтове от които черпиш инфо. Нарочно съм болднал и увеличил, че може иначе да се направиш на кьорав:

на 9.05.2026 г. в 9:02, АСПЕКТ написа:

Ще теглят заеми.Няма референдум за еврото, няма комисия за Пеевски, не свалиха охраната на Пеевски .

Като добавим и кадри от ИТН.

Велислава Петрова беше предложена от ИТН, както и Абровски. Влияние на Орлин и ДПС.

току-що, ivottoshev написа:

Виде ли се колко струвате ти и кафявите сайтове от които черпиш инфо. Нарочно съм болднал и увеличил, че може иначе да се направиш на кьорав:

Добре, де. Едното е вече не е истина. Което е добре за България.

Да видим другите. Ще видим какво ще направят със заемите и дълговете, както и ще видим, какво ще направи кадъра на ДПС в министерството на финансите.

Кога ДАНС започват да дават материал, факти от техните разработки срещу Копринков и правителството на копринков и Светия Му Път?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Само да кажа че и на Бочко е свалена охраната:

Свалиха охраната от НСО на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов
преди 1 минута, ivottoshev написа:

Копринков има ли охрана?😄, ще му трябва.................

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Е, да но вече България е взела дълг. Тъй, че кафявият сайт е верен. 😀

https://business.dir.bg/banki-i-finansi/finansovoto-ministerstvo-vze-nov-zaem-i-dostigna-tavana-za-teglene-na-dalgove

Финансовото министерство взе нов заем и достигна тавана за теглене на дългове

След последния аукцион за 210 млн. евро общият размер на поетия дълг от началото на годината вече е 1,41 млрд. евро

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

https://business.dir.bg/banki-i-finansi/finansovoto-ministerstvo-vze-nov-zaem-i-dostigna-tavana-za-teglene-na-dalgove

След последния аукцион за 210 млн. евро общият размер на поетия дълг от началото на годината вече е 1,41 млрд. евро

И после като ти кажат че си идиот, ти не им вярваш.

Финансовият министър встъпва в длъжност на 8-ми (петък). Събота и неделя не са работни, а на 11-ти (понеделник) вече новината за нов дълг е по медиите.

В задачата се пита: Наистина ли мислиш че такова нещо може да стане за един предиобед? Не ти ли минава през кухата тимберица, Лоботомирко Дваесеипървий, че това е "наследство" от предишният кабинет?

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Добре де, на теб не ти ли е ясно, че все още няма бюджет и се работи с бюджета на Теменужка, в който са заложени тези дългове, за да функционира държавата?

Домусчиев онзи ден беше в "120 минути" и каза, че това задлъжняване е основно по вина на Асен Василев, който отвори кутията на Пандора да взима дългове, за да надува пенсии и държавни заплати. След това ГЕРБ продължи същата пагубна политика. Няма лошо да се вдигат пенсии и заплати, ако тези пари бяха изработени, но те не са. И резултатът е галопираща инфлация, която е резултат от печатане на пари, без да имаме огледалното повишаване на производителността. Радев има тежката задача тепърва да търси начини откъде да ги намери тези неизработени пари, които се раздават на калпак и които да не са за сметка на нови дългове.

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев:

"Основният признак, че нещо не е наред за работодателите, е нарастването на паричната маса спрямо производителността и инвестициите и ножицата, която се отваря между заплатите и производителността".

Според него е видно, че държавата взима заеми и се увеличават пенсиите и заплатите в администрацията и в публичния сектор. "Причината е, че се дотират куп държавни предприятия, които в голямата си част са губещи".

"Увеличението на паричната маса, за което аз вече няколко пъти говоря, е критично. 19% увеличение спрямо 9% спад на производителността води до много висока инфлация и ще продължава да води до такава", смята Домусчиев.

"България развиваше много добра консервативна фискална политика до преди около 4-5 години. Бяхме достигнали до почти две трети от производителността на глава от населението на Европейския съюз", обясни той.

По думите му Асен Василев отвори кутията на Пандора и започна политика на взимане на дълг за социални харчове - а не за инвестиции в инфраструктура и важни проекти, които щяха да имат възвръщаемост.

"Това повлече всички политици да се надпреварват кой ще даде повече, кой ще изтегли повече дълг и ще обещае повече социални придобивки. И един огромен ресурс се насочи в непроизводителна сфера - ресурс, който беше взет на кредит и който ще връщат нашите деца", смята Домусчиев.

Източник: https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/kiril-domuschiev-evroto-pomogna-inflacijata-v-balgarija-da-bade-po-niska.html?campaignsrc=clipboard

Браво на Радев и Йотова! Вероятно нямат никакво желание да се срещат със зелената корумпирана друсалка и да участват в неговите клоунади!

Нито Радев, нито Йотова, нито външният ни министър, нито военният ни министър, ще участват на натовската среща на върха с Рюте и Зеленски. Ще отбием номера с посланика ни в Букурещ.

България изненадващо ще е само с посланик на регионална натовска среща на върха на "Букурещката деветка", на която се събират президентите на страните от Източния фланг на НАТО, генералният секретар на Алианса Марк Рюте и президентът на Украйна Володимир Зеленски. Другата държава, която ще се представлява на толкова ниско ниво, е само Унгария.

До момента няма никакво обяснение защо България се представлява на такова ниско ниво. Няма обяснение защо например президентът Илиана Йотова не е при колегите си. Там няма да бъде и премиерът Румен Радев. Не е изпратен и поне някой от министрите на външните работи или на отбраната.

No image preview

България изненадващо е представена само от посланик на на...

Прочетете повече в Новини.бг
No image preview

Освободиха Деньо Денев от длъжността заместник-председате...

През ноември 2025 г. правителството с премиер Росен Желязков предложи на Народното събрание да избере Деньо Денев за председател на ДАНС
на 13.05.2026 г. в 12:36, ivottoshev написа:

Имаме развитие!!! ГЕРБ лели поемат охраната на Бочко Менискуса:

След като фашисткото комунистическо реваншистко правителство на ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП РУМЕН РАДЕВ отне охраната на Господин Генерал Бойко Борисов, най-заслужилият български държавник за последните четиринадесет века, с надеждата след като не могат да го победят поне да го убият, поемаме нещата в свои ръце.

От днес Ние, Официалният клуб на привърженичките на Господин Генерал Бойко Борисов и ПП ГЕРБ над средна възраст, започваме да охраняваме 24/7 Господин Генерал Бойко Борисов - така, както НСО и МВР всичките тези години не можаха.

Следват снимки на новите бодигардове:

700050495_3358274224340823_3074645552492040666_n.jpg?stp=dst-jpg_s590x590_tt6&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=AipzFPq_YcgQ7kNvwE-GXWg&_nc_oc=AdrO2707Q5rUbK8gLgyBCPDitnmLonGY9DaMf7q8mOe59zqcir9Y4pGU4SiRannueLM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsof8-1.fna&_nc_gid=BsjMs6_06egP-qm9BmO_cw&_nc_ss=7b2a8&oh=00_Af6ZU0kULJlWCsNrGMwHtYkWYqqBQvogNJojAjp49mG59g&oe=6A0BDDB4

698912682_3358274297674149_2385873007379806167_n.jpg?stp=dst-jpg_s590x590_tt6&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=jeKMg3nTGmYQ7kNvwFumu3P&_nc_oc=AdoqW2bL0jn3CUhaQPpRMa1H69loVfgXa5zGksLhnJibmxXb3l30rb5fJGIX1VETjBY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsof8-1.fna&_nc_gid=BsjMs6_06egP-qm9BmO_cw&_nc_ss=7b2a8&oh=00_Af6JMMUS0RZ7wfLqkUj3M9jPD3w0Pz4MnWSYSQTfGKm2qw&oe=6A0BAA26

699953864_3358266634341582_7780599426817216008_n.jpg?stp=dst-jpg_s590x590_tt6&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=rBn0RBRFMngQ7kNvwGyVvi8&_nc_oc=AdpBO2rTDvyM2WTXckRdSNPJr9ux6cBwXqgM8WnYL9RnMYOhFh16DeD0ujJ_-mV6aaY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsof8-1.fna&_nc_gid=BsjMs6_06egP-qm9BmO_cw&_nc_ss=7b2a8&oh=00_Af6OdnCnZmWssOm_Gi6Q-xZavpqMqwI6v9NF5QXFYCF_dg&oe=6A0BCB7F

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.