Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 9 часа, communismatic написа:

Не можах, да разбера, кой стои над Кирил Петков, че да не му позволява, да работи върху случаят? Сигналите са от ваш човек - Александър Дунчев, който беше ваш депутат. Искам много точно, да ми отговориш. Виждам, че си доста наясно с нещата, и по тази тема.

Да, бъди конкретен, ако може... Кой стои над Кирил Петков? Да не е Румен Радев? Или Путин?

Сега, не можах, да разбера... той "будист" ли е в крайна сметка? Да тръгнем от там... Значи до момента, ти поставяше под съмнение факта, че Ивайло Калушев е "лама" и "будист", сега последно, според теб, той такъв ли е? Всичко ще си кажеш май... ;)

Между другото, интересно изглежда паметната плоча на загиналите в "Петрохан". Това не са ли цветовете на дъгата? Или нещо бъркам? Ралица Асенова, която твърди, че има конспирация в цялата работа стои зад тази плоча. Странно, наистина... :)
Иначе, селяните от село Гинци били против, щото смятали, че са секта. Ама те пък откъде ще знаят? Ти знаеш по-добре от тях...
667703058_26851985301052649_129672404665

Не виждам защо да не е бил будист - всички потвърдени факти около него сочат насам, а и си има сайт, на който са описани духовни практики, които не са християнски или мюсюлмански.

Какво се сети за Кирил Петков впрочем ... или понеже е бил министър-председател в парламентарна република, значи е бил шефче на всички? Или просто вкарваш хора в дискусията, ей така, да има?

Никой (т.е. ние де) няма представа защо не е работено по сигналите срещу групата. Но такива е имало - и въпреки това, скандалите и напрежението около тях, групата не се мести. Доста странно - присъствието ти на дадено място (което по начало е доста сложно) ти създава куп проблеми и пререкания с местни, туристи, берачи на билки и плодове и АТВ-аджии, но ти продължаваш да не искаш да се преместиш на "по-будистко" място?

Брех, тая хижа Петрохан, що ли на Калушев е било важно да е точно там? Само там ли може да прави педофилия? Или ...

https://darik.bg/izumitelna-versia-za-petrohan-eto-kakvo-misli-izvesten-razsledvast-zurnalist~515733.html

на 21.04.2026 г. в 22:37, kaldata1 написа:

Като стана въпрос за много дъвкани теми ... как върви с демографската статистика на Росстат за 2025-та? Пишат ли я, какво казват?

@communismatic ... мъц? Нали не си забравил и тази наша дискусия?

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 59 минути, kaldata1 написа:

Не виждам защо да не е бил будист - всички потвърдени факти около него сочат насам, а и си има сайт, на който са описани духовни практики, които не са християнски или мюсюлмански.

Aха, сега вече е бил будист. ОК, разбрах... Радвам се, че пак се съгласи с мен.

преди 1 час, kaldata1 написа:

Какво се сети за Кирил Петков впрочем ... или понеже е бил министър-председател в парламентарна република, значи е бил шефче на всички? Или просто вкарваш хора в дискусията, ей така, да има?

Да, кой е над Кирил Петков, че да не може, да се започне разследване по "Петрохан"? Питам вече трети пореден път в рамките на трети пост, отговор не виждам.

Никой (т.е. ние де) няма представа защо не е работено по сигналите срещу групата.

Е, вече имаме представа. Имало някой над Кирил Петков, който не му давал, да си върши работата. Ама кой е тоя "някой", така и не разбрахме? Може да е Румен Радев, той да командва парада у нас. Чрез Кремъл, нали? Щом Вучич бил най-голямата фигура в Сърбия...

Но такива е имало - и въпреки това, скандалите и напрежението около тях, групата не се мести.

И защо да се мести, след като никой не я е пипал с пръст? Ти изобщо вникваш ли малко в простотиите, които пишеш? Никой не ги е закачал, оня от "Балканка" говори, че има огромен политически чадър над тях, дори в един даден момент се намесва и АКФ, който съвсем случайно взима пари от "Америка за България". Интересно АКФ какви го играят, че да се намесват, ама като знаем, че страната ни се управлява от корумпирани простаци, какво да коментираме повече...

Брех, тая хижа Петрохан, що ли на Калушев е било важно да е точно там? Само там ли може да прави педофилия? Или ...

Това нова версия ли е? Да отварям ли изобщо линка или? Щото версията ти е вече 45-та поред... Преди това те не бяха будисти, не бяха и педали, оня не беше и педофил, имаше и тайни тунели, мафията ги беше убила... Да отварям ли линка? Има ли изобщо смисъл?

Като стана въпрос за много дъвкани теми ... как върви с демографската статистика на Росстат за 2025-та? Пишат ли я, какво казват?

Имаш предвид оная статистика, където я криеха, понеже имало много загуби от руската армия? Доколкото си спомням, до преди един месец въртеше мантрата, че Путин спрял интернета на руснаците, за да не разбират за загубите на фронта. Ти определено си доста наясно с нещата в РФ. Точно толкова колкото и "Запалянкото".

Тия тъпунгери ги слушах, когато бях осми клас и от тогава не съм и ги пускал никога... Явно развитието минава доста по-бързо при мен, отколкото при теб. Още повече, че DRS са ми и градски.

преди 1 час, communismatic написа:
  преди 2 часа, kaldata1 написа:

Да, кой е над Кирил Петков, че да не може, да се започне разследване по "Петрохан"? Питам вече трети пореден път в рамките на трети пост, отговор не виждам.

Дори и кога некой говори глупости, не го блокирам, щото най-малкото ще ме провокира да му отговарям (макар и по-редко). Но кога тоя иска да си говори самичък, вече е напълно безсмислено, да не съм го блокирал. Така че ти си първият, дето сега те блокирам, та да не ми се мотаеш пред очите.

преди 7 минути, The Lone Star написа:

И руснаците са го поздравили, между другото. Но както и по-горе съм писал... Мирко Умния се впечатлява буквално от най-простите парчета из "Х" (а там е пълно с дебили)... Тоя Йордан Ганчовски е направо дъното на дъната. Само и единствено глупости, някакви прогнози, които абсолютно никога не познава и прочее... Типичният източник на информация за Мирко Вучинич.

преди 3 минути, communismatic написа:

Е, вече имаме представа. Имало някой над Кирил Петков, който не му давал, да си върши работата. Ама кой е тоя "някой", така и не разбрахме? Може да е Румен Радев, той да командва парада у нас. Чрез Кремъл, нали? Щом Вучич бил най-голямата фигура в Сърбия...

News.bg
No image preview

Вучич очаква добро сътрудничество с Унгария и при Мадяр

Сръбският президент Александър Вучич разговаря по телефона във вторник с встъпващия в длъжност унгарски премиер

Имаш ли идея защо нищо и никакъв президент в парламентарна република кани премиер в друга парламентарна република, вместо да го покани премиера на първата парламентарна република?

www.24chasa.bg
No image preview

Вучич, съюзник на Орбан, се надява и след изборите в Унга...

Президентът на Сърбия Александър Вучич поздрави Петер Мадяр за победата на неговата партия ТИСА на парламентарните избори в Унгария в неделя, съобщи БТА по информация на регионалната телевизия Ен 1. „

А някаква идея как нищо и никакъв президент в парламентарна република според местната телевизия Ен 1 е смятал премиер в друга парламентарна република за съюзник?

Откъде-накъде разговорите и отношенията са Вучич - Мадяр (Маджар)/Орбан, а не Вучич - Тамаш Шуйок?

Мъц?

И защо да се мести, след като никой не я е пипал с пръст? Ти изобщо вникваш ли малко в простотиите, които пишеш? Никой не ги е закачал, оня от "Балканка" говори, че има огромен политически чадър над тях, дори в един даден момент се намесва и АКФ, който съвсем случайно взима пари от "Америка за България". Интересно АКФ какви го играят, че да се намесват, ама като знаем, че страната ни се управлява от корумпирани простаци, какво да коментираме повече...

Да, смятам, че никой не ги е закачал, именно заради факта, че всички сигнали потъват някъде. А ако беше малко чел по темата, щеше да знаеш, че покупката на хижата и преустройството й в щаб-квартира на всички мексикански будисти-рейнджъри е станала през 2020г. ... бая преди Кирил и Асен да се върнат и да провалят иначе идеалната държава.

Това нова версия ли е? Да отварям ли изобщо линка или? Щото версията ти е вече 45-та поред... Преди това те не бяха будисти, не бяха и педали, оня не беше и педофил, имаше и тайни тунели, мафията ги беше убила... Да отварям ли линка? Има ли изобщо смисъл?

Аз знам, че линкове не отваряш, защото иначе ще трябва да излизаш с хартиена кесия на главата. От друга страна, призовавам МВР да ти дадат някаква грамота ... например "Повярвал в обясненията за рептило-сатанинско-ритуало-педофилската група на Петрохан". Хем те ще са доволни, че някой все пак е повярвал на фантастиката, която ни представиха за основна версия, хем и ти ще се почувстваш пак значим фактор за някого.

Имаш предвид оная статистика, където я криеха, понеже имало много загуби от руската армия? Доколкото си спомням, до преди един месец въртеше мантрата, че Путин спрял интернета на руснаците, за да не разбират за загубите на фронта. Ти определено си доста наясно с нещата в РФ. Точно толкова колкото и "Запалянкото".

Да, същата тази статистика. Къде е? ) Нали минаваха от тримесечна на годишна и няма какво да крият? Къде е годишната в такъв случай?

Тия тъпунгери ги слушах, когато бях осми клас и от тогава не съм и ги пускал никога... Явно развитието минава доста по-бързо при мен, отколкото при теб. Още повече, че DRS са ми и градски.

Не се обиждай, ама МТВ комерса, който слушаш, е нива под ДРС.

И да, знам, че са ти градски ... единствените 2 хубави неща, излезли от Добрич (заедно с Преслава, ма със стария нос, беше си пиче).

преди 7 часа, kaldata1 написа:

Имаш ли идея защо нищо и никакъв президент в парламентарна република кани премиер в друга парламентарна република, вместо да го покани премиера на първата парламентарна република?

Имам, да. По абсолютно същата причина, поради която и Румен Радев посрещна Владимир Зеленски в президентството през лятото на 2023-та. Или когато тук-там се налага, да подписва някой договор като официално лице, но общо-взето един президент в парламентарна република няма никакви правомощия. Може да раздава ордени, може тук-там да изпълнява официални функции (изброих вече какви), може да бъде главнокомандващ и прочее. Наистина ми е трудно, да повярвам, че съществува човек, който през 21 век, в продължение на три-четири месеца още не е разбрал, какви конкретно са правомощията на Вучич, че да е виновен за някаква паднала козирка на гарата в Нови Сад. Виновните дори вече и ги изброих няколко пъти - министъра на транспорта в Сърбия, собственика на строителната фирма, тоя дето отговаря за гарата, тия които са им помощниците също са виновни, но специално Вучич не е виновен директно с нищо. Бил форсирал изпълнението на поръчката? И? Какво от това? Че тя козирката още е била в ремонт, нещо което дори не знаеше.

А някаква идея как нищо и никакъв президент в парламентарна република според местната телевизия Ен 1 е смятал премиер в друга парламентарна република за съюзник?

И що да не го смята за съюзник? Това какво общо има с правомощията му? В смисъл, как навърза едното с другото?

Откъде-накъде разговорите и отношенията са Вучич - Мадяр (Маджар)/Орбан, а не Вучич - Тамаш Шуйок?

Тъй, айде прочети ми пак написаното по-горе, не ми се обяснява нещо по 300 пъти.

Да, смятам, че никой не ги е закачал, именно заради факта, че всички сигнали потъват някъде.

Да, бе.... Ясно ми е, само много ми е чудно, когато има подаден сигнал от Дунчев от вашата жалка партия, що Кирчо Тъпото не е взел мерки? Колко пъти, да задавам един и същ въпрос? Някой стоял над него? Кажи ми кой конкретно стои над него... Толкова ли е сложно. ;)

А ако беше малко чел по темата, щеше да знаеш, че покупката на хижата и преустройството й в щаб-квартира на всички мексикански будисти-рейнджъри е станала през 2020г. ... бая преди Кирил и Асен да се върнат и да провалят иначе идеалната държава.

Да? И? Какво от това? Има подадени сигнали от ваш депутат, които вашите хора, които са на власт са проспали. Абсолютно същото твърди и човека, който е оревавал орталъка срещу тях - инженер Кузманов от "Балканка". Само не е писал до Папата, абсолютно никой не си е мръднал пръста, даже и АКФ се намесва в един даден момент.

Хем те ще са доволни, че някой все пак е повярвал на фантастиката, която ни представиха за основна версия, хем и ти ще се почувстваш пак значим фактор за някого.

Кое от основната версия е лъжа, според теб? Щото до преди няколко часа те питах, какво точно е станало. Оказа се, че нямаш никаква идея. Т.е. официалната версия е "фантастика", но какво реално се е случило... не знаеш. ОК, разбрах... После се сърдите, като ви обиждам.

Къде е годишната в такъв случай?

Ми не знам, звънни в "Росстат" да ги питаш. Доколкото си спомням, според теб, годишната статистика трябваше да я извадят през есента на 2025-та. От там нататък спрях, да те взимам на сериозно и по тая "дискусия". Пак да повторя - само мега идиот би смятал, че някой ще си играе, да крие официално преброяване, понеже имало много загуби на фронта в Украйна. По-скоро биха фалшифицирали данните, отколкото да правят нещо подобно, най-малкото защото така ще излезе всичко наяве. Не си мисли, че всички са на твоят акъл, това би било адски обидно за тях.

Не се обиждай, ама МТВ комерса, който слушаш, е нива под ДРС.

Кой "комерс" имаш предвид? Може ли да бъдеш конкретен? А ДРС и "ниво", това е направо потресаващо, но както и да е.

И да, знам, че са ти градски ... единствените 2 хубави неща, излезли от Добрич (заедно с Преслава, ма със стария нос, беше си пиче).

А сега се оказа и че си и чалгар... Странно. Умнокрасивите не слушахте ли само Вагнер?

Йордан Мицикулев ·

Follow

44m ·

Опит за убийство срещу Павел Стоименов!!!

В момента прокуратурата в Благоевград се мъчи да прикрие престъплението и да оневини престъпниците!

преди 4 часа, ох боже! написа:

преди 17 часа, communismatic написа:

Имам, да. По абсолютно същата причина, поради която и Румен Радев посрещна Владимир Зеленски в президентството през лятото на 2023-та. Или когато тук-там се налага, да подписва някой договор като официално лице, но общо-взето един президент в парламентарна република няма никакви правомощия. Може да раздава ордени, може тук-там да изпълнява официални функции (изброих вече какви), може да бъде главнокомандващ и прочее. Наистина ми е трудно, да повярвам, че съществува човек, който през 21 век, в продължение на три-четири месеца още не е разбрал, какви конкретно са правомощията на Вучич, че да е виновен за някаква паднала козирка на гарата в Нови Сад. Виновните дори вече и ги изброих няколко пъти - министъра на транспорта в Сърбия, собственика на строителната фирма, тоя дето отговаря за гарата, тия които са им помощниците също са виновни, но специално Вучич не е виновен директно с нищо. Бил форсирал изпълнението на поръчката? И? Какво от това? Че тя козирката още е била в ремонт, нещо което дори не знаеше.

Ами ако ... козирката е паднала ЗАРАДИ форсиране на ремонта ПО ВРЕМЕ на ремонта? Демек някой ти дава зор да завършиш (макар и просто един президент в парл. република), ти почваш да мажеш едно към гьотере и накрая всичко става на пепел? И тоя, който ти е дал зор да плюеш на технологични срокове, предписания и планове, какъв е в случая?

И що да не го смята за съюзник? Това какво общо има с правомощията му? В смисъл, как навърза едното с другото?

Тъй, айде прочети ми пак написаното по-горе, не ми се обяснява нещо по 300 пъти.

Питам защо отношенията са между нищо и никакъв Вучич и унгарския премиер, след като двете държава са с еднакво държавно устройство. Е ли е възможно Вучич да е по-влиятелен и важен от сръбският премиер (моля те, кажи ми как се казва, под дърво и камък търся информация за тоя човек, поне име да знам).

Да, бе.... Ясно ми е, само много ми е чудно, когато има подаден сигнал от Дунчев от вашата жалка партия, що Кирчо Тъпото не е взел мерки? Колко пъти, да задавам един и същ въпрос? Някой стоял над него? Кажи ми кой конкретно стои над него... Толкова ли е сложно. ;)

Да? И? Какво от това? Има подадени сигнали от ваш депутат, които вашите хора, които са на власт са проспали. Абсолютно същото твърди и човека, който е оревавал орталъка срещу тях - инженер Кузманов от "Балканка". Само не е писал до Папата, абсолютно никой не си е мръднал пръста, даже и АКФ се намесва в един даден момент.

Кое от основната версия е лъжа, според теб? Щото до преди няколко часа те питах, какво точно е станало. Оказа се, че нямаш никаква идея. Т.е. официалната версия е "фантастика", но какво реално се е случило... не знаеш. ОК, разбрах... После се сърдите, като ви обиждам.

Аз пак не разбрах - всички (включително ПП-ДБ) не си мърдат пръста за сигналите. Като резултат, в твоята глава кънти "ПП-ДБ не са си мръднали пръста". ОК, ясно. ГЕРБ, ДПС, Възраждане, ИТН - чисти. Кмета на Гинци - ГЕРБ, кмета на община Годеч - ГЕРБ. Не знаят хората към кого да се обърнат, ГЕРБ също нямат идея какво да направят, службите са на Христо Иванов и Ицо Хазарта. 😆

Момче, аз нямам идея от какво е изградено ядрото на Земята. Със сигурност обаче знам, че не е от кофички кисело мляко "Димитър Маджаров". Схващаш ли?

"Не знаем каква е истината, следователно Ементал-а, който МВР ни предлагат, е истината" е доста слабичка теза.

Ми не знам, звънни в "Росстат" да ги питаш. Доколкото си спомням, според теб, годишната статистика трябваше да я извадят през есента на 2025-та. От там нататък спрях, да те взимам на сериозно и по тая "дискусия". Пак да повторя - само мега идиот би смятал, че някой ще си играе, да крие официално преброяване, понеже имало много загуби на фронта в Украйна. По-скоро биха фалшифицирали данните, отколкото да правят нещо подобно, най-малкото защото така ще излезе всичко наяве. Не си мисли, че всички са на твоят акъл, това би било адски обидно за тях.

Не разбрах от толкова бля-бля-бля ... има ли Руската Федерация обичайната си годишна демографска статистика за 2025 г.? Или тя последва пътя на обичайната тримесечна статистика от 01.2025 насам? Ако я има - къде е? Ако я няма - защо спори със седмици, че руснаците не били идиоти, че да си крият данните?

Не разбра ли, че е тъпо да влизаш в спорове с хора, които влизат в спор само ако са убедени, че са прави и са си проверили нещата? Не знам как ти влияе на самочувствието с месеца да скачаш като петле да обясняваш как Вучич и Путин са някакви никаквици съответно като президент на Сърбия и като премиер на РФ, че ПП-ДБ единствени са виновни за аферата "Петрохан" ( след като ГЕРБ и ДПС отхвърлиха в парламента искането да бъде огласена събраната информация от службите) и че всичко в Русия е тип-топ като демография, икономика, свобода и предприемачество.

преди 26 минути, The Lone Star написа:

Няколко промила по-малко в НС!

Еx, жалко, че този трол вече няма да гледаме в парламента! С такива чучела като него е цяло чудо, че ПП-ДБ въобще достигат сегашните си проценти.

Надявах се да продължат да го размахват като "реклама" и нищо чудно на следващите избори да бяха останали под чертата.

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Ами ако ... козирката е паднала ЗАРАДИ форсиране на ремонта ПО ВРЕМЕ на ремонта?

Сега стигнахме вече и до "ако"? Нали уж той беше основният виновник? Три месеца ми виеше на умряло, че Вучич направо "коли и беси" в Сърбия? Сега стигнахме вече и до "ако"... Баси падението, заклевам се.

преди 11 минути, kaldata1 написа:

Питам защо отношенията са между нищо и никакъв Вучич и унгарския премиер, след като двете държава са с еднакво държавно устройство.

Ти това с "официални функции", прочете ли го? А осмисли ли го? Щото съм го смелил, буквално като за бавноразвиващ. Явно ще трябва и още по-елементарно, да го напиша. Прекалено е сложно за теб.

преди 12 минути, kaldata1 написа:

Е ли е възможно Вучич да е по-влиятелен и важен от сръбският премиер (моля те, кажи ми как се казва, под дърво и камък търся информация за тоя човек, поне име да знам).

Ми не, не е възможно. Радев по-влиятелен и по-важен ли беше от Николай Денков, когато му гостува Владимир Зеленски? Усещам, че "дискусията" започва, да придобива трагикомичен отенък.

преди 13 минути, kaldata1 написа:

Аз пак не разбрах

Каква изненада само.

преди 13 минути, kaldata1 написа:

всички (включително ПП-ДБ) не си мърдат пръста за сигналите. Като резултат, в твоята глава кънти "ПП-ДБ не са си мръднали пръста". ОК, ясно. ГЕРБ, ДПС, Възраждане, ИТН - чисти.

ДПС, Възраждане и ИТН? Те били ли са част от управляващата върхушка? Щото доколкото си спомням тук говорим за Сандов, за Кирил Петков, за Дунчев и прочее, които са все хора от ПП-ДБ. Та, кой стои над Кирил Петков? Шести път питам в рамките на шест поста...

преди 15 минути, kaldata1 написа:

"Не знаем каква е истината, следователно Ементал-а, който МВР ни предлагат, е истината" е доста слабичка теза.

Слабичка, да. Нали не ни се връзва на умнокрасивите тези. Та, каква е версията ти? Мафията ги е убила? Или лично Бойко ги е поръчал?

преди 16 минути, kaldata1 написа:

Не разбрах от толкова бля-бля-бля ... има ли Руската Федерация обичайната си годишна демографска статистика за 2025 г.? Или тя последва пътя на обичайната тримесечна статистика от 01.2025 насам? Ако я има - къде е? Ако я няма - защо спори със седмици, че руснаците не били идиоти, че да си крият данните?

Годишна статистика за 2025-та може да се публикува и по-късно през тази година. Само ти си мислиш, че е трябвало да се публикува през есента на 2025, т.е. да проявят пророчески способности за да изчислят колко ще е населението след няколко месеца. Нормално за човек с твоят акъл.

преди 17 минути, kaldata1 написа:

Не разбра ли, че е тъпо да влизаш в спорове с хора, които влизат в спор само ако са убедени, че са прави и са си проверили нещата?

Това е доста забавен пост. Даже и ще го удебеля...

преди 18 минути, kaldata1 написа:

Не разбра ли, че е тъпо да влизаш в спорове с хора, които влизат в спор само ако са убедени, че са прави и са си проверили нещата? Не знам как ти влияе на самочувствието с месеца да скачаш като петле да обясняваш как Вучич и Путин са някакви никаквици съответно като президент на Сърбия и като премиер на РФ, че ПП-ДБ единствени са виновни за аферата "Петрохан" ( след като ГЕРБ и ДПС отхвърлиха в парламента искането да бъде огласена събраната информация от службите) и че всичко в Русия е тип-топ като демография, икономика, свобода и предприемачество.

😆😆😆😆😆😆

Пича бил "проверил нещата". "Росстат" трябва да публикуват ежегодна статистика за демографските показатели за 2025-та на РФ... по средата на 2025-та, Вучич бил... "най-важният човек" в Сърбия. Колкото до "Петрохан", след като установихме, че ПП-ДБ все пак са виновни, не може вече с нищо да се измъкне от неудобните ми въпроси, та подхващаме мантрата, че Просто Киро нямало какво да направи, понеже има някой над него (така и не стана ясно кой точно), а другите също били виновни (въпреки, че страната ни тогава се управлява именно от ПП-ДБ).

Мъка, мъкааааааааа... 😆

Та, кой стои над Кирчо Тъпото и какви "комерси" слушам? Чакам си отговора... Прелюбопитна ще бъде и дискусията за Вучич, дето бил с много големи правомощия, толкова големи, че чак не можем и да ги изброим какви са. 😆

Сега стигнахме вече и до "ако"? Нали уж той беше основният виновник? Три месеца ми виеше на умряло, че Вучич направо "коли и беси" в Сърбия? Сега стигнахме вече и до "ако"... Баси падението, заклевам се.

Ти това с "официални функции", прочете ли го? А осмисли ли го? Щото съм го смелил, буквално като за бавноразвиващ. Явно ще трябва и още по-елементарно, да го напиша. Прекалено е сложно за теб.

Ми не, не е възможно. Радев по-влиятелен и по-важен ли беше от Николай Денков, когато му гостува Владимир Зеленски? Усещам, че "дискусията" започва, да придобива трагикомичен отенък.

Каква изненада само.

ДПС, Възраждане и ИТН? Те били ли са част от управляващата върхушка? Щото доколкото си спомням тук говорим за Сандов, за Кирил Петков, за Дунчев и прочее, които са все хора от ПП-ДБ. Та, кой стои над Кирил Петков? Шести път питам в рамките на шест поста...

Слабичка, да. Нали не ни се връзва на умнокрасивите тези. Та, каква е версията ти? Мафията ги е убила? Или лично Бойко ги е поръчал?

Годишна статистика за 2025-та може да се публикува и по-късно през тази година. Само ти си мислиш, че е трябвало да се публикува през есента на 2025, т.е. да проявят пророчески способности за да изчислят колко ще е населението след няколко месеца. Нормално за човек с твоят акъл.

Това е доста забавен пост. Даже и ще го удебеля...

😆😆😆😆😆😆

Пича бил "проверил нещата". "Росстат" трябва да публикуват ежегодна статистика за демографските показатели за 2025-та на РФ... по средата на 2025-та, Вучич бил... "най-важният човек" в Сърбия. Колкото до "Петрохан", след като установихме, че ПП-ДБ все пак са виновни, не може вече с нищо да се измъкне от неудобните ми въпроси, та подхващаме мантрата, че Просто Киро нямало какво да направи, понеже има някой над него (така и не стана ясно кой точно), а другите също били виновни (въпреки, че страната ни тогава се управлява именно от ПП-ДБ).

Мъка, мъкааааааааа... 😆

Та, кой стои над Кирчо Тъпото и какви "комерси" слушам? Чакам си отговора... Прелюбопитна ще бъде и дискусията за Вучич, дето бил с много големи правомощия, толкова големи, че чак не можем и да ги изброим какви са. 😆

Да, Вучич е сред основните виновници за падналата козирка, заедно с кмета на Нови Сад, строителният надзор и кухите глави, които са се съгласили да форсират ремонта, за да угодят на президентските прищевки.

Да, Вучич е по-влиятелна фигура в Сърбия от сръбският премиер. Ако смяташ обратното, проблема си е твой.

Да, ДПС, Възраждане и ИТН, които имат свои хора в парламентарните групи през всичките години, а ДПС и ГЕРБ специално - и в службите. Кмета на Гинци е от ГЕРБ, кмета на общината, където е хижа "Петрохан" - също е от ГЕРБ. Защо не огласяват нищо? Кирил Петков дори не е дошъл в България в началото на 2020, когато става покупката. Значи, че и ГЕРБ са в "заверата", само че за тях нищо не казваш? Що ли се учудвам ...

https://www.interfax.ru/russia/1005747

https://www.finmarket.ru/database/news/6361879?fid=6522&fs=T&ref=AnketaOrg

Имаш ли идея защо предварителната годишната статистика за 2024-та е била готова на 31.01.2025, окончателната - на 14.03.2025, а днес (24.02.2026) още нямаме никаква за 2025-та? Възможно ли е да е спряна? Ако не ... защо се бавят? Мъц?

току-що, kaldata1 написа:

Да, Вучич е сред основните виновници за падналата козирка, заедно с кмета на Нови Сад, строителният надзор и кухите глави, които са се съгласили да форсират ремонта, за да угодят на президентските прищевки.

Аха, сега вече новата мантра е, че заради форсираният ремонт станало и пропадането. Ама той ремонта не е завършен? Нали това ти разправям? Ти малоумен ли си? Колко пъти, да ти пиша, че ремонта е бил в действие. Ти първо беше разбрал, че козирката е била паднала заради некадърно направен ремонт. Абсолютно всеки път си мениш мнението на 180 градуса. Поне в тъпотията си си дръж на една и съща версия.

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Да, Вучич е по-влиятелна фигура в Сърбия от сръбският премиер. Ако смяташ обратното, проблема си е твой.

Тъй ли? Ми що Сърбия е парламентарна република, а не президентска тогава?

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Да, ДПС, Възраждане и ИТН, които имат свои хора в парламентарните групи през всичките години, а ДПС и ГЕРБ специално - и в службите. Кмета на Гинци е от ГЕРБ, кмета на общината, където е хижа "Петрохан" - също е от ГЕРБ. Защо не огласяват нищо? Кирил Петков дори не е дошъл в България в началото на 2020, когато става покупката. Значи, че и ГЕРБ са в "заверата", само че за тях нищо не казваш? Що ли се учудвам ..

Т.е. Цончо Ганев е виновен за "Петрохан", а не Сандов, дето е министър и Кирил Петков пък е премиер?! Още по-забавно става... Та, кой стои над Кирил Петков? Седми път питане.

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Имаш ли идея защо предварителната годишната статистика за 2024-та е била готова на 31.01.2025, окончателната - на 14.03.2025, а днес (24.02.2026) още нямаме никаква за 2025-та? Възможно ли е да е спряна? Ако не ... защо се бавят? Мъц?

Ми, защо тогава искаше годишна статистика още от есента на 2025-та? Мъц? Това "мъц", какво трябва да е? Умнокрасива реакция на един бавноразвиващ?

преди 43 минути, communismatic написа:

Аха, сега вече новата мантра е, че заради форсираният ремонт станало и пропадането. Ама той ремонта не е завършен? Нали това ти разправям? Ти малоумен ли си? Колко пъти, да ти пиша, че ремонта е бил в действие. Ти първо беше разбрал, че козирката е била паднала заради некадърно направен ремонт. Абсолютно всеки път си мениш мнението на 180 градуса. Поне в тъпотията си си дръж на една и съща версия.

Тъй ли? Ми що Сърбия е парламентарна република, а не президентска тогава?

Няма нова мантра - мантрата е една и съща - Вучич е форсирал ремонт, довел до неговото срутване.

Т.е. Цончо Ганев е виновен за "Петрохан", а не Сандов, дето е министър и Кирил Петков пък е премиер?! Още по-забавно става... Та, кой стои над Кирил Петков? Седми път питане.

Ами явно Кирил Петков ще да е виновен. Никой друг не е управлявал / бил министър на МВР / шеф на ДАНС / шеф на ГДБОП през последните 6 години. Ето например Росен Желязков примерно нямаше какво да направи срещу злите будисти-мексиканци. Просто премиер в парламентарна република, завалията ...

За седми път ти отговарям - ако цялата държавна машина не прави нищо, само ПП-ДБ ли не прави нищо или ...?

Ми, защо тогава искаше годишна статистика още от есента на 2025-та? Мъц? Това "мъц", какво трябва да е? Умнокрасива реакция на един бавноразвиващ?

Исках някоя от тримесечните статистики за през годината (януари-март, яприл-юни, юли-септември) тогава, които са я давали предните години . Ти беше убеден, че поне годишна за 2025 ще видя. Е, видяхме.

"Мъц" е съкратено от "Мъцни". Като няма статистика, поне шоу да става. 🙂

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Няма нова мантра - мантрата е една и съща - Вучич е форсирал ремонт, довел до неговото срутване.

Е, къв ремонт? Нали първо твърдеше, че ремонта бил приключил? Това не е ли нова мантра вече? Или е новата мантра след старата мантра?

Ами явно Кирил Петков ще да е виновен. Никой друг не е управлявал / бил министър на МВР / шеф на ДАНС / шеф на ГДБОП през последните 6 години.

Би ли ми обяснил, кво общо има ДАНС, ГДБОП и прочее с факта, че правителството на Кирил Петков му осигурява огромен чадър и че МОСВ чрез Сандов и Генов му осигуряват финансиране, узаконяват огражденията, узаконяват дори НПО-то и прочее? Не знам, дали осъзнаваш, че абсолютно всеки път, когато ти метна въдичката, знам за какво точно я мятам и как да те въртя на шиш през цялото време, гледайки колко по-жалък ставаш след всеки път...

За седми път ти отговарям - ако цялата държавна машина не прави нищо, само ПП-ДБ ли не прави нищо или ...?

Аха, сега се оказа, че ПП-ДБ все пак имали вина. До момента беше яростна съпротива по тоя параграф, сега видя, че няма да излезе на глава с мен, та взе пак да се съгласява. Т.е. гласуваш за боклуци, които съпортват други боклуци? Горд ли си от себе си или?

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Исках някоя от тримесечните статистики за през годината (януари-март, яприл-юни, юли-септември) тогава, които са я давали предните години . Ти беше убеден, че поне годишна за 2025 ще видя.

Тъй, пак да питам - кво значение има, дали една статистика излиза на три месеца или на дванадесет месеца?

Е, видяхме.

Ти беше видял още през есента, доколкото си спомням. Помня и че Пламен умния ром го беше видял същото нещо... Някой може да реши, че е понеже много ги разбирате. Ама за всеки умен човек просто толкова ви е акъла...

преди 6 минути, kaldata1 написа:

"Мъц" е съкратено от "Мъцни". Като няма статистика, поне шоу да става.

Кой стои над Кирил Петков, какви "комерси" слушам и защо Сърбия е парламентарна република, а Вучич е с по-голяма власт от министър-председателят... Благодаря ти за отговорите предварително. Мъц...

преди 3 часа, communismatic написа:

Е, къв ремонт? Нали първо твърдеше, че ремонта бил приключил? Това не е ли нова мантра вече? Или е новата мантра след старата мантра?

Би ли ми обяснил, кво общо има ДАНС, ГДБОП и прочее с факта, че правителството на Кирил Петков му осигурява огромен чадър и че МОСВ чрез Сандов и Генов му осигуряват финансиране, узаконяват огражденията, узаконяват дори НПО-то и прочее? Не знам, дали осъзнаваш, че абсолютно всеки път, когато ти метна въдичката, знам за какво точно я мятам и как да те въртя на шиш през цялото време, гледайки колко по-жалък ставаш след всеки път...

Аха, сега се оказа, че ПП-ДБ все пак имали вина. До момента беше яростна съпротива по тоя параграф, сега видя, че няма да излезе на глава с мен, та взе пак да се съгласява. Т.е. гласуваш за боклуци, които съпортват други боклуци? Горд ли си от себе си или?

Тъй, пак да питам - кво значение има, дали една статистика излиза на три месеца или на дванадесет месеца?

Ти беше видял още през есента, доколкото си спомням. Помня и че Пламен умния ром го беше видял същото нещо... Някой може да реши, че е понеже много ги разбирате. Ама за всеки умен човек просто толкова ви е акъла...

Кой стои над Кирил Петков, какви "комерси" слушам и защо Сърбия е парламентарна република, а Вучич е с по-голяма власт от министър-председателят... Благодаря ти за отговорите предварително. Мъц...

Мантрата ми е, че Вучич носи своята отговорност за трагедията в Нови Сад и отдавна се държи като сръбски самодържец. Не знам защо упорстваш, че Вучич не е фактор в Сърбия.

Друга мантра ми е, че когато цялата държава си пита ушите 6 години за група хора, срещу които има подавани сигнали, надали за това е виновен само Кирил Петков. Не знам защо упорстваш, след като например последният кабинет - на Росен Желязков, отново нищо не е свършил по въпроса, а в него участваха ГЕРБ, ИТН, БСП и АПС, после сменени от НН при нужда.

Трета мантра ми е, че Русия си е спряла статистиката за демографията. Не знам защо упорстваш, след като не можеш да ми намериш нищо за 2025-та, а сме вече април 2026, и по това време миналата година и предварителните, и окончателните данни за 2024-та вече са били публикувани.

Но да не разводняваме темите, дай по ред на номерата:

Кой човек в Сърбия е по-важен от Александър Вучич? Конкретно.

Кирил Петков ли е най-влиятелната личност за ДАНС и ГДБОП? Ако не - защо този, който е най-влиятелен, не е разровил Петрохан?

Къде е демографската статистика на Руската Федерация за 2025-та? При мен може и с линкове, не е нужно да я преписваш.

току-що, kaldata1 написа:

Мантрата ми е, че Вучич носи своята отговорност за трагедията в Нови Сад и отдавна се държи като сръбски самодържец. Не знам защо упорстваш, че Вучич не е фактор в Сърбия.

Да, де... вече уточних, че козирката е била все още в ремонт. Това, че е форсирал работата не е абсолютно никакъв аргумент. А Вучич може да е фактор, ама не "коли и беси" в държавата. Това може да го напише само човек, който не разбира нищо от политология.

Друга мантра ми е, че когато цялата държава си пита ушите 6 години за група хора, срещу които има подавани сигнали, надали за това е виновен само Кирил Петков. Не знам защо упорстваш, след като например последният кабинет - на Росен Желязков, отново нищо не е свършил по въпроса, а в него участваха ГЕРБ, ИТН, БСП и АПС, после сменени от НН при нужда.

Чакай малко сега. Ти вече почна пак да въртиш нова мантра... До момента тия момчета бяха абсолютно невинни, така и не уточни, какво се е случило конкретно. Сега вече съвсем друга версия. Питам те, що гласуваш за политическа измет като ПП-ДБ, която закриля едни боклуци?

Трета мантра ми е, че Русия си е спряла статистиката за демографията. Не знам защо упорстваш, след като не можеш да ми намериш нищо за 2025-та, а сме вече април 2026, и по това време миналата година и предварителните, и окончателните данни за 2024-та вече са били публикувани.

Колко още пъти ще ме питаш едно и също нещо? Не отговорих ли 20 пъти вече?

Кой човек в Сърбия е по-важен от Александър Вучич? Конкретно.

Ми, министър-председателят на Сърбия щом е парламентарна република. То е доста близко до акъла.

Кирил Петков ли е най-влиятелната личност за ДАНС и ГДБОП? Ако не - защо този, който е най-влиятелен, не е разровил Петрохан?

Ми, защото твоите хора са игнорирали сигналите от Дунчев например. Или защото се намесва АКФ. Или защото ПП-ДБ му осигурява политически чадър. Абсолютно всичко това съм го обяснявал вече. За разлика от теб, нямам абсолютно никакъв проблем, да отговарям на въпроси. Тоя дето бяга си ти.

Къде е демографската статистика на Руската Федерация за 2025-та? При мен може и с линкове, не е нужно да я преписваш.

Точно там където беше и преди няколко месеца. Друг малоумен въпрос, да зададеш?

Между другото, не можах, да вдяна... Кой е този, който стои над Кирил Петков, че не го оставя, да си върши работата? Седми път питане... И какви "комерси" слушам? Трети път питане. И какви са правомощията на един президент в парламентарна република. Петдесети път питане.

преди 1 час, miro20 написа:

Йордан Бачев

Част от текста : " Цял живот се боря с тази напаст....... И накрая се оказва , че всичко е било напразно ." - обяснява всичко , писано ! Това , вече е признание и осъзнаване , че има напредък в лечението . Подобна терапия , съм чул , че дава резултат при тежки диагнози в лудниците .

Там , вместо пъшкане , ти дават една поцинкована кофа и ежедневно пълниш една бъчва , без дъно , с вода ! Разликата е само , жълто - син парцал на профила ! Симптомите , май са близки ! Нека сме снисходителни , към човешкото нещастие !

Хаим Давичон

С огромно удоволствие се наслаждавам на неистовия рев на "умнокрасивитета" в дните след изборите. Изчетох всякакви словесни ридания и яростни пасквили, които по неясни за мен причини се появяват във фийда ми. Злостни хули към българският избирател, трагични сбогувания и стягане на куфарите за чужбина, нон стоп минават по стената ми. Явно фб знае с какво да ме зарадва. Не съм се смял така от много време. Продължавайте в същия дух!

Alexander Rouskovsky

Малко разяснения по Вашите ... тежнения.

Някой може да асоциират комунизма с бедността. Да свързани са. Комунизма е рожба на бедността. Не комунизма ражда бедност, а бедността ражда комунизъм. И когато виждаш как някой просто прибира резултата от труда ти - щеш не щеш, ставаш комунист. И понеже прибирането на чуждия труд става все по-масово, то расте и броят на комунистите. Тоест броя на хората несъгласни да им прибират резултата на труда им.

Само като забележка - в момента ако се строи път да знаете, че преките разходи по строежа са около 1/9 или 1/10 от плащаната от държавата или общината цена. Другите 8/9 или даже 9/10 се разпределят между тарикатите. А на самите асфалтополагчаи може и да не им платят.

От там нататък хората започват да търсят алтернатива. И я намират в комунизма.

Гласуването за копейките, всъщност е опит да се позаглушат красъците на "либералите". Слагам "либералите" в кавички, защото всъщност те са троцкисти. Моля да не се бърка троцкизма с комунизма. И времето на социализма за много хора не беше време на немотия. Че е било време на немотия можете да го обясните на хората по местата, където последния метър водопровод, канализация или квадратем метър асфалт са положени преди 10.XI.1989. Ще се учудите колко много населени места са така.

За Румен Радев са гласували тези, дето не желаеха Делян Пеевски, Бойко Борисов, ПП-тата заедно с ДБ-тата и знаеха, че гласуванет за БСП е безмислено, защото БСП не желае да управлява. И не - Радев няма да ни върне към Русия. Всъщност Радев е американски продукт и той измисли ПП-тата, но всички много бързо го забравиха това. Въобще ако видите допуските на Румен Радев до секретни документи по линия на НАТО, ще видите, че САЩ нямат грам съмнение в бившия генерал. Да не забравяме, че Кирил Петков беше назначен за служебен министър-председател от Румен Радев май в нарушение на конституцията. Или поне остана някакво такова съмнение в много хора. Също Румен Радев не поиска да ни каже кой му подпъхна Кирил Петков. Тоест Кирил Петков си е негов човек, след като никой не му го е подпъхнал.

Нямам идея да съществуват хора, за които смъртта на деца да е повод за радост. И едва ли някой ще се почувства щастлив, че Киев е изравнен със земята. Това са чувства, дето обикновено "либералите" вменяват на всички дето не са като тях. Но на Украйна някой от вън и избра да я насочи срещу Русия. Ми ще си носи съдбата, след като не сработи имунитета на ниво държава. А ако се позагледате в историята, ще видите, че много неща са като при нас.

Хората разпознаха чудесно разни други вопли - основно на "либералите", че ако не им дадът на тях властта, то света ще свърши. Ми не, няма да свърши.

Райчо Петков

А дали малцинството просто няма мозъчни увреждания? Щом не разбира как едно ръкостискане с Путин създаде цунами за Радев. И не само бастуни. Но и много млади хора гласуваха за Радев. Демократ човек съм. Всеки има мнение. Демократите сме длъжни да го отчетем. И да се борим да имат това право. Но защо феновете на евроатлантизма. Глобалистите. Свободата на да си избираш пол, трябва силово да налагат своите разбирания над другите. Дали тези които от сутрин до вечер "громят" Путин и комунистите, не са баш комунисти?Е на, другарката Светла, се чуди що всички не са на нейното мнение. Ами просто е другарко Светла. По соца почти всички бяхме кат стомана. Единодушие. Всички мразехме власта. Имаше и малцинство от партийни другари. И те се чудиха кат другарката Светла, що не пеем в един хор интернационала. Както днес пеят за евроатлантизма. Глобализма. Или що всички не си наврем по една метла в задника, и да минем в марш пред мавзолея на другарката фон Лайнен. Всичко идва от червения гъз другарке. Манталитета ви е болшевишки.

Мирко ти четеш ли коментарите бе?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 12 минути, nikssi написа:

Мирко ти четеш ли коментарите бе?

Значи,това

Всичко идва от червения гъз другарке

си е написано баш за наш Мирко...Колкото и да се върти,червения му з@дник винаги ще е на същото място,на което е бил и тогава...

на 24.04.2026 г. в 22:32, communismatic написа:

Да, де... вече уточних, че козирката е била все още в ремонт. Това, че е форсирал работата не е абсолютно никакъв аргумент. А Вучич може да е фактор, ама не "коли и беси" в държавата. Това може да го напише само човек, който не разбира нищо от политология.

Чакай малко сега. Ти вече почна пак да въртиш нова мантра... До момента тия момчета бяха абсолютно невинни, така и не уточни, какво се е случило конкретно. Сега вече съвсем друга версия. Питам те, що гласуваш за политическа измет като ПП-ДБ, която закриля едни боклуци?

Колко още пъти ще ме питаш едно и също нещо? Не отговорих ли 20 пъти вече?

Ми, министър-председателят на Сърбия щом е парламентарна република. То е доста близко до акъла.

Ми, защото твоите хора са игнорирали сигналите от Дунчев например. Или защото се намесва АКФ. Или защото ПП-ДБ му осигурява политически чадър. Абсолютно всичко това съм го обяснявал вече. За разлика от теб, нямам абсолютно никакъв проблем, да отговарям на въпроси. Тоя дето бяга си ти.

Точно там където беше и преди няколко месеца. Друг малоумен въпрос, да зададеш?

Между другото, не можах, да вдяна... Кой е този, който стои над Кирил Петков, че не го оставя, да си върши работата? Седми път питане... И какви "комерси" слушам? Трети път питане. И какви са правомощията на един президент в парламентарна република. Петдесети път питане.

Питам те многократно, защото или не вдяваш, когато ти се обяснява, или ако вденеш, но не е на твойта, почваш с "Мхм", "И какво от това" и "Ами така е, както си е! Други малоумни въпроси?".

Установихме, че:

• Вучич е никаквец в Сърбия, приемащ заповеди и разпореждания от сръбския премиер (и пак не казваш как се казва тоя човек!),

• също и Путин в продължение на 4 години е бил на повикване на Медведев за заповеди и разпореждания,

• ПП-ДБ държат МВР, ГДБОП и ДАНС в ръцете си, а Росен Желязков е премиер в парламентарна република, от който нищо не зависи - единствен такъв. А иначе е от една и съща партия с кмета на село Гинци и кмета на община Годеч - където е хижа "Петрохан". Их, само службите и МВР да не бяха на ПП-ДБ, кой знае какво можеше да се изрови, нали?

• Признаваш, че РФ няма годишна демографска статистика за 2025-та (точно както ти казах, че ще стане). Само че вече от "Абе ти малоумен ли си, естествено, че ще изкарат годишна, просто са спрели тримесечната!" минахме на "И какво от това, че са спрели годишната, кво мислиш, че руснаците имат какво да крият?". Нито дума за това, че бях прав, а ти - не. Чист и прост факт.

• Приемаш микроикономически показатели, само разработени за работа от МВФ. И тъй като такива няма (тъй като не се занимава с микроикономика), просто приемаш, че икономическата теория е някаква имагинерна тъпотия, с която не си заслужава да си тормозиш главицата.

на 26.04.2026 г. в 22:41, kaldata1 написа:

Питам те многократно, защото или не вдяваш, когато ти се обяснява, или ако вденеш, но не е на твойта, почваш с "Мхм", "И какво от това" и "Ами така е, както си е!

Извинявай, ама точно ти, да ми говориш за "вдяване" и "обясняване" е такава смехория, че няма накъде... През цялото време те слагам на оная си работа. Постоянно ти мятам въдицата и всеки път кълвеш като шаран на гола кука. Това, че не можеш, да го разбереш и до ден днешен, не е мой проблем. ;)

Вучич е никаквец в Сърбия, приемащ заповеди и разпореждания от сръбския премиер (и пак не казваш как се казва тоя човек!),

Къде видя, да съм писал нещо подобно? Би ли ми показал...

също и Путин в продължение на 4 години е бил на повикване на Медведев за заповеди и разпореждания,

Какви са правомощията на министър-председателят и на президента на една държава, че президента, да козирува на заповедите на министър-председателят? Конкретно, ако може...

ПП-ДБ държат МВР, ГДБОП и ДАНС в ръцете си, а Росен Желязков е премиер в парламентарна република, от който нищо не зависи - единствен такъв.

Виж сега, пределно ми е ясно, че пепедофилската измет са ти много болна тема, но не виждам, защо трябва, да изместваш постоянно темата от основното - Кой е стоял над Кирчо Тъпото, че да не вземе никакво, ама никакво отношение относно Ивайло Калушев и хората около него, а не само това, а и всячески, да го съпортват. Питам, вероятно за 250-ти път, но още не съм видял отговор. Благодаря ти предварително.

А иначе е от една и съща партия с кмета на село Гинци и кмета на община Годеч - където е хижа "Петрохан".

Да, кмета на Гинци е казвал своето мнение по въпроса. Ако смяташ, че при такава мощна държавна закрила е можел нещо да направи, то отиваме направо в девета глуха. Тия хора повече от очевадно е, че са били пазени на всички нива. Обясних в другата тема и по какъв начин. Мога и тук, да обясня, но не виждам, да има особено голям смисъл.

Признаваш, че РФ няма годишна демографска статистика за 2025-та

Колко пъти смяташ, да ме питаш едни и същи тъпотии и да отговарям на един и същ въпрос? 200? 400? 500? Никой няма да крие данните за населението, понеже го било страх от мнението на руснаците. Ако искаш, напиши си го някъде. Просто тия хора не са толкова умни, колкото теб. Това би било адски обидно дори да влезеш с тях в едно изречение.

Приемаш микроикономически показатели, само разработени за работа от МВФ.

Аз те питах за сериозна институция, която се уповава на Purchasing Power Index. Tи понеже и по тая тема нямаш никакво понятие, първо се обърка, даде някаква друга статистика, сега се оказа, че от МВФ нищо не разбирали. От там нататък няма какво да коментираме повече. Зададох конкретен въпрос, ти ми даде линк, който нямаше нищо общо с PPI. Нека всеки да си прави изводите, колко ти обира главата и по тая тема.

Извинявай, ама точно ти, да ми говориш за "вдяване" и "обясняване" е такава смехория, че няма накъде... През цялото време те слагам на оная си работа. Постоянно ти мятам въдицата и всеки път кълвеш като шаран на гола кука. Това, че не можеш, да го разбереш и до ден днешен, не е мой проблем. ;)

Къде видя, да съм писал нещо подобно? Би ли ми показал...

Какви са правомощията на министър-председателят и на президента на една държава, че президента, да козирува на заповедите на министър-председателят? Конкретно, ако може...

Ако въдицата ти включва "Вучич хал хабер си нямал от ключовата сръбска транспортна инфраструктура, която е основния му приоритет", "Сръбският премиер има повече власт от Вучич" и "Табелките в една държава определят властта и влиянието" - моля те, хвърляй по-честичко.

Виж сега, пределно ми е ясно, че пепедофилската измет са ти много болна тема, но не виждам, защо трябва, да изместваш постоянно темата от основното - Кой е стоял над Кирчо Тъпото, че да не вземе никакво, ама никакво отношение относно Ивайло Калушев и хората около него, а не само това, а и всячески, да го съпортват. Питам, вероятно за 250-ти път, но още не съм видял отговор. Благодаря ти предварително.

Да, кмета на Гинци е казвал своето мнение по въпроса. Ако смяташ, че при такава мощна държавна закрила е можел нещо да направи, то отиваме направо в девета глуха. Тия хора повече от очевадно е, че са били пазени на всички нива. Обясних в другата тема и по какъв начин. Мога и тук, да обясня, но не виждам, да има особено голям смисъл.

Просто можеш да признаеш (не е нужно да е пред мен, пред себе си е ок), че в цялата Петроханска афера има 3000 пробойни, въпроса и неясноти. Самият факт, че главният въпрос "Кои са тези хора и какво са правили в тая хижа?" продължава да седи отворен дори от поддръжниците на официалната версия (като теб), говори достатъчно. Извинявай, ама "били са луди педофили и накрая са се гръмнали" ми идва малко постно. Човек може да е луд педофил и да се гръмне и без да създава бронирана крепост в планината до сръбската граница, където да педофилства след пътуванията си до столицата на всички Лами - Mексико Сити.

Напълно допускам всичко - и че са били будисти, и че са били педофили, и че са били странни птици. Но за какво са им на ПП-ДБ, защо другите партии също не са ги закачали, защо на това място и защо тази хижа, защо с дронове, защо пътуванията до Мексико, защо МВР не издирваха Калушев и детето, къде е Деян Илиев и т.н., и т.н.

Колко пъти смяташ, да ме питаш едни и същи тъпотии и да отговарям на един и същ въпрос? 200? 400? 500? Никой няма да крие данните за населението, понеже го било страх от мнението на руснаците. Ако искаш, напиши си го някъде. Просто тия хора не са толкова умни, колкото теб. Това би било адски обидно дори да влезеш с тях в едно изречение.

Спора ни беше "Спрели ли са руснаците своята демографска статистика - да или не?" Ти твърдеше, че не са, аз твърдях, че са. Ама защо са я спрели, ма какво искат да постигнат, ма има ли смисъл това спиране - това са допълнителни въпроси към основния, по който спорихме.

Просто искам да прочета от теб: "Аз бях в грешка".

И понеже знам, че няма да го прочета, защото ти имаш фобия от това да губиш + мега огромно самочувствие на някаква онлайн Енциклопедия Британика за политика, история, геополитика, икономика и какво ли още не, просто искам сам да видиш, че нямаш достатъчно мъжество да приемеш с достойнство нещо мега елементарно и просто като загубен спор в някакъв интернет форум.

Разбира се, оставам отворен към това да призная своята грешка, ако Росстат все пак изкара данните. Моите топки са си на място. :)

Аз те питах за сериозна институция, която се уповава на Purchasing Power Index. Tи понеже и по тая тема нямаш никакво понятие, първо се обърка, даде някаква друга статистика, сега се оказа, че от МВФ нищо не разбирали. От там нататък няма какво да коментираме повече. Зададох конкретен въпрос, ти ми даде линк, който нямаше нищо общо с PPI. Нека всеки да си прави изводите, колко ти обира главата и по тая тема.

Ако си спомняш, спора ни беше дали PPI се ползва от някоя международна институция. Любезно ти обясних, че фундамента на PPI (индекс) - PPP (показател) се ползва от МВФ, но в частта за макроикономика - например БВП на човек от населението през покупателна способност (GDP per capita ppp). Самите PPI са много, най-различни, включват различни потребителски кошници (може и само 1 продукт впрочем), отново се отнасят за покупателна способност, но се създават и използват основно от регионални организации и най-вече от правителствата, тъй като измерват строго потреблението и цените (градивна част на микроикономиката), а не както горецитираният БВП на ч.н. през п.с. - широка икономическа активност.

Дали по този нов, 15-ти начин на обяснение, ще ти е по-лесно да го разбереш? 🤔

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.