Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 47 минути, Белгиеца написа:

Ами слагай филипинката в един голям куфар и плати за свръхбагаж и се прибирай с нея в София.
Сега вече Боко и Шиши няма да управляват, нали това ти беше голямата болка.
То тебе така и така никоя българка няма да те иска, та и тая ще ти е поне за таковане, да не си на сухо.

А иначе по Россия1 отделиха доста минути на избора на Радев за нов премиер на България.
Доволни са братушките, че няма да може да го командва него докторицата урсула.
Отбелязаха даже че е летял на руски самолет и знае руски, това за езика им харесва.
Пуснаха и отговора му на хамериканската Асошиейтид Прес на английски.

Ехааа, супер. Отивам да търся видеото.

Искате ли да се похилите? Качвам Ви какви простотии пишат фенките на Бойко и компания.🤣😂

Аз вече се упражнявам на другари и другарки...
Мрежичките за пазар бяха модерни, обувките и роклите от онова време ми харесват и отиват...

Забрави да споменеш, че ще имаме банани само по Коледа и ще чакаме по 1 година за нова Лада.😂

Хаха, във фб плашат, че ще загубим достъп до картонените мебели на Икеа. Направо щях да се разплача 😂😂

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 1 час, Anneliese написа:

Извинявам се, но имам болка в дясното око и трудно мисля. Че и бях разстроена, но не заради изборите.

Щом не е заради изборите, значи ще се оправиш!

преди 2 минути, ох боже! написа:

Щом не е заради изборите, значи ще се оправиш!

Дано. Но пък и се разстроих, като го видях. Не очаквах все още да е толкова готин....................Но няма значение.

преди 6 часа, communismatic написа:

Е, ти нали не беше "дзвера"? Пак се изтърва... 😆

Той до вчера беше Саша и нямал нищо общо с Дзвяра и сега се преобу и стана симпатизант на ПБ 😆 Няма такава излагация в този форум.

image.png

TsIK-pri-98-33.jpg

Хайде почна се.

"След 25 години мутренско управление" ... "Путин 25 години след петнистия и пиянистия не може да си очисти държавата, тук ще бъде същото"... "раковите клетки на тези амеби са навсякъде, в историята, в културата, в общуването, каквото и да си помислиш, чистенето ще е дълго и трудно, поне 16 години..."

Как 16 години (да не говорим за 25) ве? Че той, г-н Радев сега е на 63. +16 (да не говорим за 25)=79 (да не говорим за 88... щото г-н Радев си е г-н Радев, ама тов. Путин си е тов. Путин. Все пак)... Кога ще се радва (г-н Радев това) на чистата и свята република... новия морал... справедливостта... възцарилата се "вечна обич, вечна правда над"... поне над нашия свят.

Че той Байдън на 78 спечели президентските избори 2020 и всички му се смеехме (аз не де... не ми беше удобно... и аз не съм първа младост)... Памперси, ала-бала... не, т'ва ала-бала-та беше друго. Най малкото ще е неудобно летец да залита по стълбите на ... не знам к'во има сега Държавният авиационен оператор, простете.

Ми Тръмп? Той са е на 79... Как ви се вижда? Значи 16 години чистим Борисовите и Пеевските обори и после кво? Гренландия?

Я по-сериозно. И по-бързо. Нямаме толко време. Поне аз. 45% - 130 депутата. На работа!

o8sOXZn.jpeg

Някои ГЕРБ - аджийски социолози и потребители казваха ,че Румен Радев и Прогресивна България били балон и щели да се пръснат,ама се оказа,че това , което се пръсна, е празната Тиква на Борисов...

Герб губят от надписаните бюлетини.

Реално никога не са имали толкова избиратели.
Всичко е било на хартия.

А, да си кажем истината най - сетне!!!!👏👏👏

преди 4 часа, ох боже! написа:

...

И се държиш за опашката на некой елен от некое еленово стадо, да те преведе през блатата. Че иначе ше потънеш, като мечката от Злият дух на Ямбуй.

Не съм я чел, не съм го гледал, но съм запознат с либретото (донякъде).

Иначе, не знам колегата какво би избрал, ако допусне в съзнанието си хипотезата еленът да се окаже "любезният лос"...

преди 6 минути, lebel написа:

"любезният лос"...

искрено мe разсмя

благодаря ❤️

преди 2 часа, Flashback написа:

Да, да, знаем!

Ти ще се върнеш в България, само когато цялата държава заприлича на педофилска секта!

Хубавото е, че тези ти перверзни мераци никога няма да станат реалност!

И къде са доказателствата? Все ви питам, все не ги давате и говорите глупости...

Както и да е, хайде кеф да ви е новият спасител и когато държавата още повече затъне, ще търсите друг плешив чичко да боготворите.

преди 1 час, lebel написа:

Не съм я чел, не съм го гледал, но съм запознат с либретото (донякъде).

Една от любимите ми книги. И филмът е хубав, но книгата е по-хубава.

преди 12 часа, Anneliese написа:

Да, но най - вече мечта са ми Москва и Санкт Петербург, ама му е толкова дълго името, че си го наричам Сталинград. Интересни са ми още и местата, където са били последните Романови, както и езерото Байкал. Мечта ми е и Звездното градче.

Сталинград сега е Волгоград, Ане, а не Санкт Петербург/Ленинград/Петроград,

офф Пардон, вече са посочили.

преди 7 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Кеф да ти е с Радев, копейке.

Да бе, ние тука у Белгия сме големи копейки, особено живеещите до Люксембург, където заплатите са най-високи.

макар че изборите са фалшифицирани от зеления чорап и мадуровските машини съм доволен

че бсп не влязоха и няма да имат субсидия

също и величие и итн

щеше да ехубаво меч да влезе и величие да нямат 1 % но няма значение те с толкова пари измамиха народа та за една субсидия са 500к евро на година ли

преди 5 часа, Proshark написа:

Радев отнесе с 200 и Бойко и Шиши

изборите са манипулирани от посолството на козяк

просто шиши и бако са поценни от бушона радеф и сега го слагат да опере пешкира от идващата финансова и енергийна катастрофа

ако бяха боко и шиши пак взеле властта при кризата щяха да виснат на въжето а сега може да се измъкнат народа ще забрави другия месец че са управлявали 20 години

както забравиха че радеф назначаваше няколко пъти кирчо и кокорчо за служебни министри .

РАДЕФ е ППДБ на стероиди същата джендер идеология

имам връзки в презеднството и там е калинка до калинка

никой не може да каже радеф какво е направил 10 години

преди 6 часа, Proshark написа:

Радев отнесе с 200 и Бойко и Шиши

Screenshot(2).png Screenshot(3).png

това показва изборите колко са фалшифицирани или народа дебилизиран първите 4 и последните 4 партии не трябва да имат 1 глас даже и майките им не трябва да гласуват за тях

Йордан Цонев и Стефка Костадинова няма да са депутати

Йордан Цонев няма да бъде част от 52-ото Народно събрание - развръзка, която до скоро изглеждаше трудно възможна за един от най-дългогодишните играчи в българската политика. Окончателните данни на ЦИК при 100% обработени протоколи показват, че ДПС остава без мандати в общо 14 избирателни района.

Сред тях са и ключови области като Варна и Велико Търново, където именно Цонев беше водач на листите. Въпреки това резултатите не достигат за осигуряване на депутатско място - рядък прецедент за политик с близо четвърт век присъствие в парламента.

Крайно време беше.

преди 11 минути, Banesc написа:

макар че изборите са фалшифицирани от зеления чорап и мадуровските машини съм доволен

преди 12 минути, Banesc написа:

както забравиха че радеф назначаваше няколко пъти кирчо и кокорчо за служебни министри .

Корни роди Румен. Румен роди Кирчо и Кокорчо...

Да припомним, как се случи всичко, което роди днешното ново начало.

Корнелия е отишла при Радев и му е предложила да стане кандидат за президент от БСП. Тогава той ги е попитал "Какво ще искате от мене?". И те са му казали. Още тогава. Така че план има. Въпросът е, че ние не сме посветени в него. Сега ще видим, какво са поискали от него още тогава.

Аз разбира се, въобще не мисля, че перспективата е лоша. Може би даже е добра. Може би, трийсет и шест годишното безвремие, да е планирано вече да свършва. Така както бе планирано да започне, когато се роди. От КПСС, от Роналд Рейгън, от Джордж Буш старши.

преди 1 минута, ох боже! написа:

жената на радеф е секретарка на плешивия цървул слафчо

от там го поканиха в шоуто

а цървула искаше да дели с боко 50 на 50

но боко не се съгласи

и слафчо направи проекта радеф

и кирчо и кокорчо седяха на диванчето на слафчо

а жената на боко е банкерка

банкерите военните и енергийната мафия са от едно котило

не случайно не можеш да се откажеш от топлофикация

а уж сме европейци

а пък доган направи боко генерал

и доган беше зад барека заедно с банкера цв василев

политиците са провалени банкери генерали енергетици дето нищо не могат освен да говорят

а ат къде се пръкна корни беше от сдс при костоф

а пък костоф агент на ДС

а пък костоф продаде летището на израелците

сега боко продаде водата на израелците

преди 6 часа, nikssi написа:

Няма такава излагация в този форум.

Тотално болен мозък...

преди 5 часа, Лудият Учен написа:

Някои ГЕРБ - аджийски социолози и потребители казваха ,че Румен Радев и Прогресивна България били балон и щели да се пръснат,ама се оказа,че това , което се пръсна, е празната Тиква на Борисов...

Честно казано, нито една социологическа агенция не позна в глобален мащаб. Нито една не е давала толкова проценти на Радев, долу-горе познаха за процентите на пепедофилите, но пък ГЕРБ никъде не е бил толкова близо до тях. БСП в повечето случаи бяха "вътре" (дори в последните часове на изборите бяха "вътре"), а се оказа, че са "вънка", и то доста. 3% е същински срам за "Столетницата". Дори МЕЧ и "Величие" имат повече гласове от тях, какво има да коментираме повече. Иначе подредбата долу-горе я нацелиха, ама то подредбата и аз и ти ще я напишем, то не е особено сложно.

преди 5 часа, HelpMeGetOut1 написа:

И къде са доказателствата? Все ви питам, все не ги давате и говорите глупости...

Аз не ти ли писах по този повод? Друг ваш симпатизант @kaldata1 толкова много глупости изписа, че избЕга позорно, както с всички останали теми, дето беше надупен. Та... да питам. Не виждаш ли за нещо странно, постоянно млади момченца, да се навъртат и направо да живеят с един будистки самопровъзгласил се "лама"? Години наред, изобщо не говорим за една седмица или няколко дни... Това не е ли адски съмнително? Да почнем от там, ако искаш.

преди 5 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Както и да е, хайде кеф да ви е новият спасител и когато държавата още повече затъне, ще търсите друг плешив чичко да боготворите.

Правилно, трябваше, да гласува всичко живо за Кирчо Тъпото, дето не прави разлика между "деноминация" и "девалвация".

преди 3 минути, Banesc написа:
  преди 6 минути, ох боже! написа:

жената на радеф е секретарка на плешивия цървул слафчо

от там го поканиха в шоуто

а цървула искаше да дели с боко 50 на 50

но боко не се съгласи

и слафчо направи проекта радеф

А проекта Слафчо, кой го направи? Чалга-проекта "България", кой го направи? Не го надценявай тоя Слафчо! Виж го че и без друго, се е скапал! Прочее, ако е бил такъв фактор, що изчезна от хоризонта?

ИМам предвид, като шоу-мен, не като политик - тоя едва ли е искал някога да бъде политик. Накарали са го, защото сега назначават за политици разни треторазрядни артисти. И кога сложат некой такъв като Радев, това е добър знак.

Прочее, слафчо некак си, се изплъзна - не можаха да го накарат да ходи в парламента.

Ти знаеш ли, музикалното училище в Плевен, колко такива като Славчо и даже много по-добри от него, произвеждаше всяка година преди 89та?

преди 7 часа, communismatic написа:

Честно казано, нито една социологическа агенция не позна в глобален мащаб. Нито една не е давала толкова проценти на Радев, долу-горе познаха за процентите на пепедофилите, но пък ГЕРБ никъде не е бил толкова близо до тях. БСП в повечето случаи бяха "вътре" (дори в последните часове на изборите бяха "вътре"), а се оказа, че са "вънка", и то доста. 3% е същински срам за "Столетницата". Дори МЕЧ и "Величие" имат повече гласове от тях,

Ролята на социологическите агенции не е да познават, а да правят стъкмистика според това кой повече им е платил предварително.
А това че комунистическата столетница прекръстила се на социалистическа, не е влязла в парламента, специално мене може само да ме радва. Много добре помня тяхната комунистическа диктатура до 1989г. Хич тамън няма да ми липсват техните муцуни.
Някакви по-млади хора могат да си се самоорганизират и да си направят лява партия, нямаща нищо общо с наследството на комунистическата диктатура.
Мургавата Ваня Григорова например, чудесно може да свърши такава работа като бивша синдикалистка.

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Ролята на социологическите агенции не е да познават, а да правят стъкмистика според това кой повече им е платил предварително.
А това че комунистическата столетница прекръстила се на социалистическа, не е влязла в парламента, специално мене може само да ме радва. Много добре помня тяхната комунистическа диктатура до 1989г. Хич тамън няма да ми липсват техните муцуни.
Някакви по-млади хора могат да си се самоорганизират и да си направят лява партия, нямаща нищо общо с наследството на комунистическата диктатура.
Мургавата Ваня Григорова например, чудесно може да свърши такава работа като бивша синдикалистка.

На България и трябва Консервативна социалистическа партия. Като в консервативна не означава зомби прехвърлило се от миналия век. консервативен социализъм и то тесен консервативен социализъм означава в днешно време -социал-икономическа система организираяа и работеща в интерес не на работника от 20 век , а на всички микро-субекти - независими личности или микропредприятия-фирми или малки обединения от хора, хора и ИИ, които се борят за оцеляване в икономическа среда доминирана изключително от Корпоративния съвременен глобален капитал, т.е. целта на партията е да работи в защита на дребния субект от Големите и свързани с тях средни и малки играчи- обвързани в мрежи и ползващи ИИ-технологии за управление на средата. Консервативна тясносоциалист. или социалист.партия КСП е по дефолт за българските условия Национал-Социалистическа Партия - тя е ляватапроекция на един реален-практичен български национализъм от съвремието.Тука под национализъм не разбирайте балканския пещерен национализъм и тъй като национализъм го направиха лоша дума нека да бъде Родолюбива Социалистическа Партия , но за кратко Българска Консервативна Социалистическа Партия. Сега, ако и консервативна става лоша дума тогава? този социализъм всъщност е Прогресивен- но и това е лоша дума.- по -дълго име народна партия за развитие и прогрес НПРП

преди 9 часа, Banesc написа:

Вярно, ако не бяха коалиция, щяха да получат почти 400000€ годишна субсидия с този брой гласове, или повече за следващи години, ако се актуализира размера с инфлацията.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.