Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

Dnes.dir.bg
No image preview

"Маркет Линкс" финално: 140 мандата за Радев. "Възраждане...

Само четири партии влизат в 52-рото Народно събрание

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 25 минути, crazy katon написа:

То, май имаше и други, които плюеха, пък сега ... както и да е, не очаквах такава победа, казах го и в другата тема. Не познавам служебното правителство, чух нещо за някаква безнадеждна и гюро-укропа, но не знаех, че има и читав между тях, министърът на вътрешните работи Емил Дечев, чест му прави, направо издуха свинята с неговите пари и оня направо в кочината, съсе стефка, съсе елена. Това определено имаше значение, но изборите ясно показаха, че мутрите този път не усетиха вулкана, миналия път имаше протести, реагираха, мобилизираха слугите си и пак се задържаха, сега обаче с гол в 90-та минута не можаха да се съвземат и победата беше наша, наша, на българите. ЧЕС-ТИ-ТО!!!

Толкова е смазващо, че не могат дори и майдан да организират, защото се оказа, че все пак има надежда в следващото или по-скоро следващите поколения.

Съгласен, Дечев е много добър.

Резултатите от гласуването в Гьотеборг, ако пуснат резултатите от Стокхолм, ще ги публикувам и тях.

Аз гласувах в посолството в Стокхолм, живея на пет спирки с метрото от него.

Резултатите от гласуването в Гьотеборг:

Прогресивна България - 85 гласа

ПП-ДБ - 83 гласа

Възраждане - 16 гласа

ГЕРБ-СДС - 15 гласа

Величие - 10 гласа

ДПС - 7 гласа

Сияние - 7 гласа

Меч - 5 гласа

Антикорупционен блок - 4 гласа

Има Такъв Народ - 2 гласа

България може - 2 гласа

Пряка демокрация - 1 глас

Синя България - 1 глас

Движение на непартийните кандидати - 1 глас

АПС - 1 глас

ПП Нация - 1 глас

674902216_27201734339430355_851530449805

672681750_27201734369430352_128068098400

преди 31 минути, Лудият Учен написа:
Dnes.dir.bg
No image preview

"Маркет Линкс" финално: 140 мандата за Радев. "Възраждане...

Само четири партии влизат в 52-рото Народно събрание

Още не е сигурно дали ще са 140 депутати за Радев, трябва да се изчакат крайните официални резултати.
Сигурно обаче е , че сам ще си състави правителство, без да му трябват патерици.

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Обърна палачинката ли. Вече не си лиза Бочко и Шиши?

Звяра счупи рекорда за бързо преобличане във въздуха.😀

преди 3 часа, Bubbles написа:

Абе къде е дзвера?🤣

Преоблича се.

преди 47 минути, Bubbles написа:

Станал бил пръв поддръжник на Радев.🤣

Явно ще си прави друг акаунт. Ох Котьо , котьо как си го натресе котенце рошаво.

пп.Възраждане вярно ли падат под 4% ? ГЕРБ вярно ли са трета политическа сила? Ревете ли герберчета?

преди 1 час, Flashback написа:

Резултатите от гласуването в Гьотеборг, ако пуснат резултатите от Стокхолм, ще ги публикувам и тях.

Аз гласувах в посолството в Стокхолм, живея на пет спирки с метрото от него.

Резултатите от гласуването в Гьотеборг:

Прогресивна България - 85 гласа

ПП-ДБ - 83 гласа

Възраждане - 16 гласа

ГЕРБ-СДС - 15 гласа

Величие - 10 гласа

ДПС - 7 гласа

Сияние - 7 гласа

Меч - 5 гласа

Антикорупционен блок - 4 гласа

Има Такъв Народ - 2 гласа

България може - 2 гласа

Пряка демокрация - 1 глас

Синя България - 1 глас

Движение на непартийните кандидати - 1 глас

АПС - 1 глас

ПП Нация - 1 глас

674902216_27201734339430355_851530449805

672681750_27201734369430352_128068098400

Нека "позная", гласувал си за Радев.

Става интересно, грух е на кантара 😁

enlightenedПрогресивна България – 151 103 избиратели (43.702%)

enlightenedКоалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ – 52 640 избиратели (15.224%)

enlightenedГЕРБ-СДС –  43 207 избиратели (12.496%)

enlightened"Възраждане" – 17 117 избиратели (4.951%)

enlightened"Движение за права и свободи" – ДПС –15 173 избиратели (4.388%)

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/cik-pri-14.80-obraboteni-protokoli-progresivna-bylgariia-pecheli-izborite-pp-db-sa-vtori-2452546

Хайдее, унгарците разкараха една руска марионетка, а българите ще вкарат друга. Най-интелигентният народ, няма що...

преди 59 минути, parmobil написа:

Нека "позная", гласувал си за Радев.

Какво очакваш от един чистач на кенефи в чужбина? Живее в западна Европа, ама е против ЕС, като другите селяни като @Bubbles ... Мани, няма оправия и се радвам, че напуснах тази септична яма Булгаристан.

Ихааааааааааааа, супер! Познайте за кого гласувах този път! Естествено, за господин Радев (не се обръщам към по - големи от мен на малко име, не е уважително, така съм научена). Радвам се, че спечели. Дано да си спази обещанията. Най - много ме вълнува и интересува какво ще направи в здравната и социалната сфера, както и културната и туристическата, покрай племенниците ми ме вълнува и образователната. Племенницата ми е студентка, учи право в СУ, а братчето и сега ще завършва 4 клас. Надявам се в прогимназията да не карат децата да учат лъжи и глупости относно времената на турското робство и освобождението, както и да не ги тормозят точно сега със теми за секс и психиатричните простотии за 100 - те пола.

Гласувах на машина, нямах проблеми, но някой пуснал тъпата муха на мама, че трябва да се гласува за 25 секунди и едва не се обърках заради нея. Някой и казал, че след 25 секунди машината блокирала..........Цъкнах на "избор" от стрес и по погрешка, добре, че ме върна на началната страница.

Лично ще намеря и убия тоя, пуснал тъпата муха за 25 - те секунди гласуване на машина!!!!!!!!!!😠😡🤬

Ще си върна да гледам новините и обявяването на резултатите, че ги проспах.

преди 3 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Хайдее, унгарците разкараха една руска марионетка, а българите ще вкарат друга. Най-интелигентният народ, няма що...

Какво очакваш от един чистач на кенефи в чужбина? Живее в западна Европа, ама е против ЕС, като другите селяни като @Bubbles ... Мани, няма оправия и се радвам, че напуснах тази септична яма Булгаристан.

аха и аз съм чистач на кенефи с няколко десетилетия стаж като лекар в „чужбина“ - в Лапландия чистя оборите с елени и на дедо Коледа клозета ! и разбира се съм против ЕС- имам „мокри сънища с Урсула“ ( тука целувам кръста 7 пъти и повтарям молитвите). Хич не съ радвам , юе напуснах кочината , ма са наложи..............

преди 3 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Обърка потребителите. Гласувах за МЕЧ. Ако няма друг мой колега тук във форума чистач на кенефи, когото да визираш. 😀

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Обърка потребителите. Гласувах за МЕЧ. Ако няма друг мой колега тук във форума чистач на кенефи, когото да визираш. 😀

Абе ти гласувай против собствените си интереси, твоя си работа. Няма срамна работа, просто ми е срамно някой да е против ЕС и да се мести да живее в ЕС.

@laplandetza Щом си против ЕС, защо замина да живееш в западна Европа? Защо не в РуЗия, щом обичаш Путин?

Аз харесвам Русия и бих я посетила, но само за екскурзия, и то лятото. Русия е на север и е много студено там, там лятото идва късно. Даже май за 9 май за парада не е никак топло. 🤔

Аз харесвам и Великобритания, но не бих живяла и там, че е много мрачно и дъждовно, а морето им е студено и не е за никакво море. Иначе, ако бяха нормални държави, без шаренките навсякъде, бих живяла за по година във Франция или Нидерландия, ако можех.

В САЩ е твърде опасно, там все има стрелби и терористични актове. И ненормални навсякъде.

Не всеки го влече да живее на студено, в Русия зимата температурите са все едно си на Северния полюс, не, мерси.

преди 15 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Абе ти гласувай против собствените си интереси, твоя си работа. Няма срамна работа, просто ми е срамно някой да е против ЕС и да се мести да живее в ЕС.

@laplandetza Щом си против ЕС, защо замина да живееш в западна Европа? Защо не в РуЗия, щом обичаш Путин?

Против съм ЕС, защото ни третират като неравен член на ЕС. До 2010 ли беше, 2015 ли беше година трудът беше затворен в ЕС за България. Въпреки членството на България от 2007 година. После леко се отвори вратата.

А Меркел отвори широко вратата на някакви араби и улесни влизането им.

Значи Германия забранява на труда и затруднява движението на българи членове на ЕС, както и тяхното пребиваване, а пуска араби, които даже не са в ЕС. Да не говорим и за турците.

Също така дипломите на българите не се признават, въпреки Болонски процес. Трябва наново и на немски език. Един немец със среден 3 минава, а българин с отличен 6 - не.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81

преди 3 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Казваш-„абе ти гласувай против собствените си интереси“ Улучи базов проблем при вас-човеците.Не сте способни да погледнете и да се разположите по-далеч от мярата с която си хвърляте копието. Не можете да градите Колективно Съзнание и Колективно Съществуване - ще бъдете заменени !

Кой е против принципно за Обединена Европа!?- не съм аз противник. Искам заличаване на Този ЕС , и изграждане, Голяма Промяна към Ес-на Европейските Държави и Нации с Нови Ценности-базата на които е Гарантиран Ресурс за всяко европейско домакинство, Ускорено НаукоТехнологично развитие, Европейска Обединена Космическа икономика, изграждане на производствени и технологични потенциали. ЕС -лидер в Наука и разработки-форсирано изграждане на поне 3 отделни мрежи за Прогрес. Най-важното -Недопускане Загуба на Историко-Културна Памет и Традиции и опазване „генетиката“ на Европейските Народи и традиционните етноси. Тотален контрол върху миграцията и ограничаване достъпа на културно-интелектуално и генетично неподходящи пришълци.

преди 6 минути, Anneliese написа:

Аз харесвам Русия и бих я посетила, но само за екскурзия, и то лятото. Русия е на север и е много студено там, там лятото идва късно. Даже май за 9 май за парада не е никак топло. 🤔

Аз харесвам и Великобритания, но не бих живяла и там, че е много мрачно и дъждовно, а морето им е студено и не е за никакво море. Иначе, ако бяха нормални държави, без шаренките навсякъде, бих живяла за по година във Франция или Нидерландия, ако можех.

В САЩ е твърде опасно, там все има стрелби и терористични актове. И ненормални навсякъде.

Не всеки го влече да живее на студено, в Русия зимата температурите са все едно си на Северния полюс, не, мерси.

Калининград е в Европа. Какъв студ?🤔

Да, но най - вече мечта са ми Москва и Санкт Петербург, ама му е толкова дълго името, че си го наричам Сталинград. Интересни са ми още и местата, където са били последните Романови, както и езерото Байкал. Мечта ми е и Звездното градче.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Калининград е в Европа. Какъв студ?🤔

и Сочи е в Европа. Лчтото е добре в Русия, в континенталния климат през края на Юли стига до близо 37 градуса и нагоре. Зимите са студени, но не е голям проблем. Бил съм на минус 41-42 градуса , знам какво говоря.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Да, но най - вече мечта са ми Москва и Санкт Петербург, ама му е толкова дълго името, че си го наричам Сталинград. Интересни са ми още и местата, където са били последните Романови, както и езерото Байкал. Мечта ми е и Звездното градче.

Россия има 10 часови зони... не е възможно само да има едно време, един климат. Все пак е най-голямата по територия в света. Всякакъв климат има.

преди 2 минути, Anneliese написа:

искаш да кажеш Ленинград, Сталинград е нещо друго.

и аз искам към Байкал и Звездното Градче, но нямам шанс , ако опитам да влезна в Русия , ще ме арестуват директно при проверката. Аз съм Враг на Руската държава- не се шегувам, има издадена заповед за ареста ми.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.