Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Явно това е и целта на тези двамата.Мафията отново да спечели.

Разсмяхте ме. И тримата.

Иначе... "Мафия бессмертна"

има и субтитри, макар че замесените май нямат проблем с руския.

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 1 час, Сiнбад написа:

Пуснах темата във форума, но никой не е писал нищо по нея ! Явно тука има някаква тенденция на страх !

Сега я повтарям, с надеждата някой да ме ориентира:

От сутринта търся по българските "новинарски" сайтове, за дадени прогнозни резултати - онлайн !

На обяд слушах в новините по БНТ, тази префърцунена и несменяема лъжкиня

К. Нейкова ( подвизаваща се в държавния апарат от 2009 год , близка на С. Станишев ) шефка на ЦИК,

да споменава че имало няколко сайта, които обявявали МОМЕНТНИТЕ ПРОГНОЗНИ ПРОЦЕНТИ (предварително)

и предстои да бъдат "блокирани" от МВР.

Кои са те и как мога да им хвърля "по един поглед", за да се ориентирам в коридорите на "Карлуковската психиатрия" !?

24 часа, clubZ, Dnevnik. Сигурно и други има, ама аз тия знам.

преди 1 час, Сiнбад написа:

Пуснах темата във форума, но никой не е писал нищо по нея ! Явно тука има някаква тенденция на страх !

Сега я повтарям, с надеждата някой да ме ориентира:

От сутринта търся по българските "новинарски" сайтове, за дадени прогнозни резултати - онлайн !

На обяд слушах в новините по БНТ, тази префърцунена и несменяема лъжкиня

К. Нейкова ( подвизаваща се в държавния апарат от 2009 год , близка на С. Станишев ) шефка на ЦИК,

да споменава че имало няколко сайта, които обявявали МОМЕНТНИТЕ ПРОГНОЗНИ ПРОЦЕНТИ (предварително)

и предстои да бъдат "блокирани" от МВР.

Кои са те и как мога да им хвърля "по един поглед", за да се ориентирам в коридорите на "Карлуковската психиатрия" !?

Уж нейде в Ютюб имало нещо, сайтовете обикновено имат препратка към каналите.

преди 13 минути, nikssi написа:

Петроханците да не елиминират гърбавите?

Не знаех, че в България има толкова наркомани и педофили. Радев ще има 100 депутати..🤔

Защото избирателната активност е ниска. Затова печелят наркоманите и педофилите.

Който не е гласувал няма право да псува депутатите и правителството.

Явно ДПС ще пуска в парламента БСП, старият си другар, а не ИТН, както обещаха. Тошко не позна.

преди 3 минути, В. Велев написа:

А има ли право, да псува тия които са гласували - те май са именно тия, които избраха депутатите и правителството?

image.png

https://www.facebook.com/DelyanDobrev/posts/pfbid02HCdbb66Dyer2ECWpmUm7BZx3vD6vZQ7Q7xtzpysFFCPGiDuSVAzhVCQsZBp4VnJtl

image.png

Мирчолинке нещо нервен ми се виждаш. 😁

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 18 минути, В. Велев написа:

Защото избирателната активност е ниска. Затова печелят наркоманите и педофилите.

Абе, някакви новини от Величие. Щяха да ловят купувачите на гласове. Имат джипове дронове...

преди 15 минути, В. Велев написа:

ААА тццц. Първото не изключва второто....Ще си ги псувам, колкото си искамммм. 😁

С две ръце подкрепям този пост на Petar Ivanov

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!

ГЛАСУВАТ САМО ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ, ЦИГАНИТЕ И БАЛАМИТЕ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ

В изборния ден могат да спечелят само тези, които не отидат да гласуват: ще спестят време, то е най-ценното в живота ни.

Всички останали ще загубят: едни ще загубят пари, други ще загубят постове, трети време, приятели, доверие, разум…

Дано да разбирате какво ви казвам.

Няма никаква полза за вас да ходите до урните, след като всичко ще е все същото както досега, все същите тарикати, даже и хората на уж Промяната, на уж Прогреса и на уж Новото начало са познати дърти грозни мутри, новоизпечени мошеници, отявлени крадци, откраднали всичко, което може да се краде у нас.

Пак ще ви управляват, бъдете сигурни, вечният Баце, Шиши, Чорапа, Кокорчо, Данчо Ментата, Рамадан Аталай, Мръшляка, Копейкин и Коткоубиеца, те ще ви управляват до дупка, в смисъл до окончателната гибел на България.

Вече 40 години гласоподаващите стават съучастници в престъпленията на мафията, давайки ѝ власт!

Цели 40 години чрез изборите мафията узаконява властта си и краде.

Мафията е във всички партии!

Във ВСИЧКИ!!!

Единствено ние, които не гласуваме, спим спокойно, защото не сме дали власт на нито един гаден и алчен мафиот!

А вие, гласоподаващите, сте тези, дето псувате властта, и после пак си я избирате същата!

Само бавноразвиващ се идиот и слабоумен тъпанар може да извършва едни и същи нараняващи го действия и да не спира да го прави.

Cuiusvis hominis est errare nullius nisi insipientis in errore perseverare.

За по-простите давам превода: „Всеки човек може да греши, но само глупакът упорства в грешката си“. Цицерон („Филипики“, XII, 5)

Тези действия ви превръщат в тъпи мазохисти!

За да ни управляват простаци и крадци, сте виновни вие, гласуващите!

Вие ги овластявате и фактически сте техни съучастници в погубването на България!

Не гласувайте!

ПРОСТО НЯМА ЗА КОГО ДА СЕ ГЛАСУВА!

Всички партии фактически са свързани и всички искат властта, за да крадат.

И управлението винаги ще е в ръцете на едни и същи прости, некадърни, неграмотни, гадни и алчни хора!

Промяната е невъзможна!

Няма никакъв смисъл да се гласува!

Не си губете времето!

Гласува само най-глупавата част от населението, най-простите и загубените, гласуват държавните служители (те са половин милион, все гербаджии и пепедебейци) и подкупените цигани.

Вашето място не е сред тези хора!

Те нека си гласуват.

Да си губят времето и да мислят, че са направили нещо велико, като пускат бюлетина за Баце, за Шиши, за Доган, за Коткоубиеца, за Кокорчо, Копейкин от Максуда или за Чорапа!

Вие подарете това време от деня на 19 април на близките си, на хората, които обичате!

Послушайте ме!

А на вас, гласуващи глупаци и тъпанари, пожелавам ви голя-я-я-м личен успех от гласоподаването ви, пожелавам ви прогресивна България, пожелавам ви ново начало, пожелавам ред, работа, растеж и въобще!

Бог да пази Отечеството!

Сигурно поне 155% от педроханци, в това число и геройски загиналите в Околчица са гласували за пп-дб. терзията не може току тъй да е жертвал стотици хиляди евро.

преди 26 минути, nikssi написа:

Как няма да е изнервен-неговите хора с глупавите си действия и некадърно управление вкараха Путин в Европа и еврозоната...Ма интересно не псува тях,а търси под вола теле...

преди 29 минути, nikssi написа:

Аз не седя с десетилетия накърнен и психически увреден заради това че не съм успял да банна някой който си изказва мнението което не ми харесва.

Ти си знаеш...

преди 29 минути, nikssi написа:

Радев гони 40%, герболячетата още си плюете по Сектата и хич не се усещате D

преди 1 минута, Proshark написа:

Как няма да е изнервен-неговите хора с глупавите си действия и некадърно управление вкараха Путин в Европа и еврозоната...Ма интересно не псува тях,а търси под вола теле...

ПАк опорките как ББ е копейка, а кРадев е евроатлантик ?

Дай друга смешка, на тази сме се смяли ... 😁

преди 2 минути, _nib_ написа:

...таа седянка си слушам аз-

Нищъ пък да ги гледам. Които все се носят в култ по "последна" подкастренобрадомустясала мода, явно ми играят някакви социални роли. Все едно всичките са педроханци, или педрохански възпитаници.

Майко мила, Радев направо ги прегази като съветски танк... При цялата тая помия, дето се изля върху него, оня най-вероятно ще вземе повече гласове от бай Тиквун, Кирчо Тъпото и Дебелият взети заедно!? Потресаващо направо, но факт! Тоя човек направо може да влезе в историята. Трудно ще бие рекорда на БЗНС от началото на 20-те години, ама все пак е ебахти постижението, заклевам се...

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Нищъ пък да ги гледам. Които все се носят в култ по "последна" подкастренобрадомустясала мода, явно ми играят някакви социални роли. Все едно всичките са педроханци, или педрохански възпитаници.

...чаааакай бе човек...

....как успя да свържеш ,,консерви"(от консерватори) с педроханци в едно изречение?...

...няма такова нещо...

...досега-обективно коментират...

преди 2 минути, communismatic написа:

Майко мила, Радев направо ги прегази като съветски танк... При цялата тая помия, дето се изля върху него, оня най-вероятно ще вземе повече гласове от бай Тиквун, Кирчо Тъпото и Дебелият взети заедно!? Потресаващо направо, но факт! Тоя човек направо може да влезе в историята. Трудно ще бие рекорда на БЗНС от началото на 20-те години, ама все пак е ебахти постижението, заклевам се...

Като имаш на предвид че в Испания и тука със зъби и нокти пречат да се гласува...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.