Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 24 минути, AAUUXX написа:

Еднолично властта няма да получат Възраждане ,коалиция е най нормалното за да успеят политиките които имат. Възможно е и Радев да получи пълно мнозинство и да е нужна подкрепа за конституционно мнозинство ,все още нищо не е сигурно.

Възраждане са го казвали много пъти. Искат цялата власт за себе си. Защото щяло да има сценарий като този на ИТН или ПППП.

преди 36 минути, AAUUXX написа:

БСП ще влязат ,дори социолозите вече прогнозират това макар и малко плахо, Радев с почти двойна разлика от Герб, но бих искал да видя Възраждане в управление коалиционно разбира се ,Радев ,БСП и Възраждане.

Радев ще дръпне много от гласовете на БСП и на Възраждане. Но реалността е, че е Радев продукт на ГЕРБ. Соросоид. Неговите деца са ПППП.

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 5 часа, miro20 написа:

Симпатиите на Радев към Кремъл му донесоха остра критика от страна на Зеленски по време на сблъсъка между двамата лидери през 2023 г. в президентството в София. "Ще кажете ли: "Путин, взимай български територии?", попита Зеленски. Разтревоженият Радев се затрудни да отговори, обобщава "Политико".

Politico сравнява Радев с унгарския премиер Виктор Орбан заради противопоставянето му на общите решения на Брюксел за Украйна. Изданието припомня острия разговор между него и украинския президент Володимир Зеленски в София през 2023 г. Тогава Зеленски попита българския държавен глава дали би позволил на Владимир Путин да вземе български територии. По-рано Радев обясни отказа си да предостави въоръжение с мотива, че това би отслабило армията ни, което провокира Зеленски да отговори, че оръжието няма да стигне, ако Русия продължи настъплението си.

The Telegraph допълва, че победа на Радев би била благоприятна за Кремъл. Бившият президент многократно се е обявявал срещу военната подкрепа за Киев. Той твърдеше, че изпращането на оръжие удължава конфликта, а сметката се плаща от цяла Европа. На среща на формата Б9 Радев дори постигна промяна в общата декларация, настоявайки всяка държава да решава сама дали да помага на Украйна.

Reuters акцентира върху спорните решения на назначаваните от Радев служебни кабинети. Сред тях е 13-годишният договор между „Булгаргаз“ и турската държавна компания „Боташ“, сключен през януари 2023 г. Споразумението предизвика критики заради високите ежедневни такси и доведе до парламентарно изслушване. Въпреки това Радев защити договора, определяйки го като гаранция за енергийната сигурност на страната.

Изданието Balkan Insight разглежда политическия проект „Прогресивна България“ като инструмент на Радев, който обединява бивши членове на БСП и министри от служебните му правителства. През април 2026 г. инициативен комитет прие декларация за превръщането на коалицията в партия. Радев обяви, че целта на обединението е демонтаж на олигархичния модел.

Associated Press и The Wall Street Journal подчертават, че осмите парламентарни избори за по-малко от пет години са знак за дълбока политическа нестабилност. Постоянните кризи подкопават общественото доверие и улесняват руското хибридно влияние в България.

EUobserver допълва картината с данни за мащабна дигитална манипулация в полза на Радев. Изданието цитира доклад, според който профили са генерирали десетки милиони гледания в TikTok чрез координирани мрежи. Чуждите медии обобщават, че ако новата власт се консолидира около бившия президент, геополитическите последици ще излязат извън границите на страната.

Че какво по-хубаво от това най после България да има достоен държавник с акъл и топки а не поредната наведена мисирка?

Гледам днеска ваш'та тиква изтърсил че бил построил СТОТИЦИ стадиони и зали... 🤣

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Радев ще дръпне много от гласовете на БСП и на Възраждане. Но реалността е, че е Радев продукт на ГЕРБ. Соросоид. Неговите деца са ПППП.

За Радев ще гласуват тези които не гласуваха досега, ще има и вот от другите партии ,но едвали ще бъде толкова голям какъвто мислиш.

ПП не са продукт на Радев ,забрави ли за -направихме ала бала с президента?

No image preview

98 хил. гледания · 2,1 хил. реакции | 📌 Извадка от оня з...

📌 Извадка от оня запис: "Кирил Петков: Защото истината е, че цялата схема, която ние направихме, през всичките тея години, интелектуалците са 7%. 7 до 10%. Ако пуснеш народа, както е структуриран.
преди 7 часа, The Lone Star написа:

Абе щом тези от бТВ му дават на Радев 109 депутата, това означава че ще са реално над 121 и ще си управлява сам като Доналд.

• Автор
преди 2 минути, Белгиеца написа:

Абе щом тези от бТВ му дават на Радев 109 депутата, това означава че ще са реално над 121 и ще си управлява сам като Доналд.

А дано, но е малко вероятно.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Но реалността е, че е Радев продукт на ГЕРБ. Соросоид. Неговите деца са ПППП.

Реалността е че ти си далече от реалността, новий Лоботомирко.

Аз се чудех защо те вземат на подбив дори и извън политическият раздел и не одобрявах това поведение, но се оказа че хората са били прави.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Реалността е че ти си далече от реалността, новий Лоботомирко.

Аз се чудех защо те вземат на подбив дори и извън политическият раздел и не одобрявах това поведение, но се оказа че хората са били прави.

Радеффф е човека на Посолството-това е лесно забележимо-момченцето на американското военно разузнаване и кръговете около клинтановите ястреби.

преди 11 минути, lebel написа:

До деня за размисъл остават 76 часа.

Capture d’écran (61).png

преди 11 минути, laplandetza написа:

Радеффф е човека на Посолството-това е лесно забележимо-момченцето на американското военно разузнаване и кръговете около клинтановите ястреби.

Мноо бързате некои да лепите етикети, хайде да видим първо в каква посока ще поеме пък после етикетите.
Аз лично като гледам как са настръхнали всички мисирки ич не ми се верва да е болен атлантик както се опитват да го изкарат.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Capture d’écran (61).png

Мноо бързате некои да лепите етикети, хайде да видим първо в каква посока ще поеме пък после етикетите.
Аз лично като гледам как са настръхнали всички мисирки ич не ми се верва да е болен атлантик както се опитват да го изкарат.

не е нито болен, нито атлантик, обикновен опортюнист завладян от американското военно разжузнаване и обвързал се с други бездарни опортюнисти като копринков, узунов, бате ванйо и свинаря и други прхъкнали се от прехода и ченгилите герои.

преди 1 минута, laplandetza написа:

не е нито болен, нито атлантик, обикновен опортюнист завладян от американското военно разжузнаване и обвързал се с други бездарни опортюнисти като копринков, узунов, бате ванйо и свинаря и други прхъкнали се от прехода и ченгилите герои.

Мноо ги разбираш нещата...

току-що, Bubbles написа:

Мноо ги разбираш нещата...

нещата летят наоколо и сами си издават своите малки тайни.....................😁

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Еднолично властта няма да получат Възраждане ,коалиция е най нормалното за да успеят политиките които имат. Възможно е и Радев да получи пълно мнозинство и да е нужна подкрепа за конституционно мнозинство ,все още нищо не е сигурно.

Ако от Възраждане са стратези и с поглед за напред...това е опцията...иначе си заминават по живо ,по здраво...Радев май е готов да им подаде ръка...стига Костадинов да не се вземе за сериозен фактор(какъвто е,ама за момента..в кампанията..иначе..)и да не се прави на "аз всичко знам , всичко мога..и аут от всичко.."....Така не става...Поведението е отблъскващо по-скоро...

преди 6 часа, Bubbles написа:

Че какво по-хубаво от това най после България да има достоен държавник с акъл и топки а не поредната наведена мисирка?

Аз не знам да има в политиката по доказан мухльо от кРадев Боташов. С неговите стотици противоречиви изказвания които сме доскутирали през годините до сега.

ОСвен че е продукт на рашистките служби които ясно го определиха още 2016 г като техен кандидат, проучен и предложен чрез БСП подлогите и Корнела , за ролята на излзиане от ЕС и НАТО.

Псоледните му излагации също са показателни. Както гордо го вееха като новия Орбан, сега стана "тоз Орбан аз не го познавам" . И как той е с тия 80% които видиш ли събориха Орбан.

Що за малоумие някой да се води по тези нови опорки ? Макар че вече видях да се прокарват и тук от познатите комундели

Да не забравяме че както на Орбан скандираха "руснаци вън" , на протестите у нас се скандираше "Тук не е Москва " :

671523565_122183222630913268_48404406197

Затова на комунделите им е смешно, но пак ще повторя - Ако гласвуват 80% мислещи хора, кРадев Боташов няма да влезе в парламента а ще бъде изритан позорно , каквото му е мястото.

преди 5 минути, miro20 написа:

Ако гласвуват 80% мислещи хора, кРадев Боташов няма да влезе в парламента а ще бъде изритан позорно , каквото му е мястото.

Ако гласуват 80% мислещи хора, наистина Крадеца и Шиши няма да ги бъде. Корпоративният и купен вот ще им стигне само за да прескочат 4-те процента (за Шиши даже не е сигурно)

преди 1 минута, miro20 написа:

Аз не знам да има в политиката по доказан мухльо от кРадев Боташов. С неговите стотици противоречиви изказвания които сме доскутирали през годините до сега.

Борисов е доказан лъжец.

https://www.facebook.com/share/v/1AseN7oCoc/

преди 54 минути, miro20 написа:

ОСвен че е продукт на рашистките служби

Не е лошо мисирките да се изясните коя теза ще поддържате, веднъж викате че е американски проНАТОвски генерал, после че бил с Русия...
Абсолютна шизофрения.

преди 57 минути, miro20 написа:

Аз не знам да има в политиката по доказан мухльо от кРадев Боташов.

О има има : images?q=tbn:ANd9GcQBV5x_dBPTz4rXXrZcbbL images?q=tbn:ANd9GcQ7rCq1q7oHUzmW-qnunX_ 1qa-1-126.png

2951064.webp images?q=tbn:ANd9GcS_12YVPm_pCE5jTceNCt8

преди 5 часа, Bubbles написа:

веднъж викате че е американски проНАТОвски генерал

Би ли цитирал кой кога / или аз/ някога е казвал това ????

Ти не беше ли изрожденец копейка ? Защото ако не се лъжа, изрожденците най много пищяха напоследък срещу кРадев понеже им зае про-рашисткия сегмент, открадна ви електората и затова го плюете с опорки като "то не е рашист, той е натовски генерал, или дори още по големия абсурд че бил скрит проект на ББ /

та нали именно фейк-попа с Йоло Денев които са ваши хора , направиха видеото от офиса на Копринката с джакузитата и мацките . Копринката даже първо им се зарадва че ги вижда, после хлъцна....

😁

преди 6 часа, Bubbles написа:

О има има :

Като погледневм в ретроспектива :

https://www.facebook.com/BGIYIBG/posts/pfbid02u82o3gFUxrQenoLCgxJxrEY5cFrAVPw6AUjYgQYBzhgCXYp6htV9mY3CuXfhuVwZl

672331021_1514536446694705_2249951127930

Изводи ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 11 минути, miro20 написа:

Като погледневм в ретроспектива :

https://www.facebook.com/BGIYIBG/posts/pfbid02u82o3gFUxrQenoLCgxJxrEY5cFrAVPw6AUjYgQYBzhgCXYp6htV9mY3CuXfhuVwZl

672331021_1514536446694705_2249951127930

Изводи ?

Извода е ,че си абсолютен манипулатор!!! Включително и тоя идиот дето е постнал снимката..Какви 8 години бе тъпаци-служебните правителства не са благодарение на Радев,а резултат от некадърното ви управление..И не са осем години-служебните са за по два месеца-не им приписвайте вашата некадърност...

преди 13 минути, miro20 написа:

видеото от офиса на Копринката с джакузитата и мацките .

Това видео, в което имаше три минерални води и една кутия бонбони на масата, а се внушаваше че това било "чудна софра", нали? Аз само до там гледах. Как продължава нататък? Сигурно са снимали един леген и са го нарекли "джакузи" и една секретарка в предпенсионна възраст, която е минала за "мацка"? Това ли е?

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/polovinata-naselenie-na-bulgariya-veche-e-na-50

Половината население на България вече е на 50+

Нормално, младите не искат да живеят в това сметище, то центърът на София е направо старчески дом... и то най-големият град в страната, в провинцията е още по-зле положението. Дори преди да замина за Англия, винаги се изненадвах на екскурзиите ми в Европа колко млади хора виждах. А Манчестър си е направо младежки град, то повечето обслужващи са по-млади от мен, няма намръщени лелки и чичаци, както в София.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.