Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Сектантите от Величие пребиват журналиста Пело Кръстев

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2754865244878996&id=100091701858038

Защо продължаваш да лъжеш и пускаш дезинформация?

Ти знаеш ли какво е да пребиеш някой?

А Пело пак се беше напил и явно гела и просташки са го изпратили да провокира. Иначе са го заплашили че пак ще му запорират сметките.

Така че престани да лъжеш че тук има и по-глупави от тебе и могат да се вържат на лъжите ти и провокациите ти.

Освен това днес е ден за размисъл. Поне днес не лъжи и не дезинформирай.

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 16 минути, В. Велев написа:

Защо продължаваш да лъжеш и пускаш дезинформация?

Ти знаеш ли какво е да пребиеш някой?

А Пело пак се беше напил и явно гела и просташки са го изпратили да провокира. Иначе са го заплашили че пак ще му запорират сметките.

Така че престани да лъжеш че тук има и по-глупави от тебе и могат да се вържат на лъжите ти и провокациите ти.

Освен това днес е ден за размисъл. Поне днес не лъжи и не дезинформирай.

Глупости. Сектантите само като го видяха и го нападнаха. Съвсем изперкани сте. Мястото в затвора. Поне ще е ясен показател колко сектанти има в България това гласуване.

току-що, АСПЕКТ написа:

Глупости. Сектантите само като го видяха и го нападнаха.

Преди това той ги псуваше и обиждаше. Видя ли каква голяма лепенка си сложил на челото. Така се е напил че се спънал в 2 бурдюра. Ама използва това да лъже че са го били. Ако го бяха били нямаше да има зъби в устата например. Кой ще го удри отпред по челото?

току-що, В. Велев написа:

Преди това той ги псуваше и обиждаше. Видя ли каква голяма лепенка си сложил на челото. Така се е напил че се спънал в 2 бурдюра. Ама използва това да лъже че са го били. Ако го бяха били нямаше да има зъби в устата например. Кой ще го удри отпред по челото?

Нито е псувал, нито е обиждал. И Жечев ли псуваше? Ако няма полиция щеше да има същата съдба като Пело.

току-що, АСПЕКТ написа:

Нито е псувал, нито е обиждал.

Ти там ли беше?

И казва че представи си кандидат-депутати го били. Естествено. Явна мокра поръчка е изпълнявал. Вижда се от космоса.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ти там ли беше?

И казва че представи си кандидат-депутати го били. Естествено. Явна мокра поръчка е изпълнявал. Вижда се от космоса.

А ти там ли беше? Говориш абсолютни простотии. Кой ще се напие и ще влезе при сектантите. И Жечев ли беше пиян?

току-що, АСПЕКТ написа:

А ти там ли беше? Говориш абсолютни простотии. Кой ще се напие и ще влезе при сектантите. И Жечев ли беше пиян?

Той беше дрогиран. Не пиян. Изобщо пращат само провокатори с висящи дела, пияни и дрогирани. Т.е все хора, които ги държат с нещо. И ги изпращат да провокират.

Аз вече и в теб се съмнявам. Явно и ти получаваш по някой лев. Няма ли да се връщаш в България?

Даже и да съм се съмнявал в "Величие" сега като гледам че вършат провокации само срещу тях ме успокоява че са на прав път и само те не се продават на мафията в България.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Той беше дрогиран. Не пиян. Изобщо пращат само провокатори с висящи дела, пияни и дрогирани. Т.е все хора, които ги държат с нещо. И ги изпращат да провокират.

Аз вече и в теб се съмнявам. Явно и ти получаваш по някой лев. Няма ли да се връщаш в България?

Даже и да съм се съмнявал в "Величие" сега като гледам че вършат провокации само срещу тях ме успокоява че са на прав път и само те не се продават на мафията в България.

И да са провокатори толкова ви е акъла. Да се бийте като някакви аборигените с пръчки, камъни.

Трябва да се саморазправяш ли?Да пребиеш. Ми, ако някакъв журналист ви зададе някакъв неудобен въпрос и него ще го пребиете. Както посъветва вашия Лама. Гуру да ги целят журналистите с камъни.

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Да се бийте като някакви аборигените с пръчки, камъни.

Ти пиян ли си? Кой го е бил с камъни и пръчки?

Освен това едно е да си пиян и да провокираш, друго е да си трезвен и обективен журналист.

И друго - и в най-чистата и добра партия има хора на които не им издържат нервите като виждат явни провокатори. Ивелин до всеки ли да стои и да му казва: "Не го бийте тоя". Освен това и "биячите" явно са провокатори изпратени в тандем с Пело. По всичко си личи че е зле скалъпена инсценировка и провокация.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ти пиян ли си? Кой го е бил с камъни и пръчки?

Освен това едно е да си пиян и да провокираш, друго е да си трезвен и обективен журналист.

И друго - и в най-чистата и добра партия има хора на които не им издържат нервите като виждат явни провокатори. Ивелин до всеки ли да стои и да му казва: "Не го бийте тоя". Освен това и "биячите" явно са провокатори изпратени в тандем с Пело. По всичко си личи че е зле скалъпена инсценировка и провокация.

В затвора сте всичките и за лудницата. Затворете се там както бяхте затворени, както в Петрохан, никой не ги знаеше. Затворете се и си правете каквото искате с Лама Ивелин.

• Автор

Вашите закачки май повече са за в темата за Величие, а не за тази. Ще ви бъда благодарен, ако се пренесете там.

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Вашите закачки май повече са за в темата за Величие, а не за тази. Ще ви бъда благодарен, ако се пренесете там.

Добре.

https://www.facebook.com/reel/2460404024404490/

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

В затвора сте всичките и за лудницата. Затворете се там както бяхте затворени, както в Петрохан, никой не ги знаеше. Затворете се и си правете каквото искате с Лама Ивелин.

Ти нямаш ли кенефи за чистене днес? Какво си се захванал само с "Величие"? Кажи нещо за другите партии? Защо Пело не отиде да задава въпроси на срещите на "Възраждане" със симпатизанти, на МЕЧ със симпатизанти?

Много си ербап като се криеш в Берлин и пишеш от там. Искаш да ни избиеш както ги избиха в Петрохан ли?

току-що, В. Велев написа:

Ти нямаш ли кенефи за чистене днес? Какво си се захванал само с "Величие"? Кажи нещо за другите партии? Защо Пело не отиде да задава въпроси на срещите на "Възраждане" със симпатизанти, на МЕЧ със симпатизанти?

Дори и да отишъл при тях, едва ли щяха да са толкова примитиви като вас примати. Неудобни въпроси и бой.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Дори и да отишъл при тях, едва ли щяха да са толкова примитиви като вас примати. Неудобни въпроси и бой.

Продължавай, продължавай. Жалък кенефмайсторе.

Паднал пиян и си цепнал челото в бордюра и веднага лепенка. Смешници. Още 1 ден ви остана.

преди 12 часа, M.Николов написа:

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀

Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀

Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Понеже съм сигурен че много добре знаеш темата за мухльото зелен чорап от самото начало ... как е проучен, предложен и т.н. от рашистките служби 2016 г, то смятам само пълен идиот може да говори че "гласуваме за кРадев защото искаме европейско развитие" .

Вие лъжете дори себе си . Искате си рашисткия камшик, искате си вождове, еднолично управление, цензура, забранени форуми, опозиция, фейсбуци ит .н. като не знам защо си мислите че вас някой ще ви пожали едва ли не.

Ето мухльото бил на запис при Цветанка.

Още малко и ще правим избори "на запис" ... и само ще ви спускат "резултатите" от ЦК на БКП

Пълно малоумие. Ама вие си знаете. Ще гласувате за мухльото просто на инат и от реваншизъм че "демокрацията ви отнела ерекцията" .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, В. Велев написа:

Продължавай, продължавай. Жалък кенефмайсторе.

Паднал пиян и си цепнал челото в бордюра и веднага лепенка. Смешници. Още 1 ден ви остана.

Е, как ще е паднал. Ония го нападнаха и една сектанка крещи Не го бийте! Оставете го!

🤔

21 ч  ·

Така ли си представяме бъдещето си?

Точно 150 години след Априлското въстание, в което десетки хиляди българи жертваха живота си, живота на целите си семейства, пожертваха и блага трупани от няколко поколения!

Направиха тази жертва за СВОБОДАТА, която Левски описва в тефтерчето си така: „Нашата цел е чиста и свята република.“, а другаде допълва и „Ние желаем да бъдем свободни и равни с другите ЕВРОПЕЙСКИ народи“!

Много хора имат романтична представа за райска Русия. Затова е снимката от вчерашната агитация на Радев (ляво).

Реалността е много различна. Руският народ е заложник на тираничен, брутален режим, по-лош и от съветския. СССР се стремеше да разпределя равно благата (всички да са равни, въпреки по-равните). След Сталин не се допускаше концентриране на властта в един лидер. Сега има 20-30 олигарси в списъка със стоте най-богати в света. Докато повечето хора в най-богата на ресурси страна в света са по-бедни от нас (в пъти), живеят в страх и несправедливост. Имат и вече „президент“ с пълен контрол, като Сталин. Затова Путин му строй паметници и го реабилитира. Президент отговорен за ненужната смърт или инвалидизиране на над 2 МИЛИОНА души до сега и за безпрецедентната разруха.

Дясната снимка е от вчерашната атака по жилищни сгради (тази е от Одеса). Това е военно престъпление и държавен тероризъм, който продължава вече 5та година, заради мечтата на един „силен лидер“ и малък елит покрай него.

Така ли си представяме бъдещето ни?

Не желаем ли вече да бъдем свободни и равни с другите европейски народи?

В лявата или в дясната снимка виждате заветите на Левски? Последиците от подкрепата на тези в лявата снимка ще донесат разрухата от дясната!

Алтернативата е бюлетина 12 или 7!

Знам, че сме възпитани да обичаме Русия повече от България. Виждам как особено от 2008 насам се харчат значителни средства, за да се сатанизира запада (успешно). За да се възхвалява Русия, която върши сатанинските дела, но за много от нас не изглежда така, а се надяваме че Русия пак ще ни "освободи" от "гнилия запад".

Знам и какво ще предизвика писаното от мен по-горе. (не пишете коментари с обиди и етикети, ще ги трия от стената си).

Посланието не е към фанатично вярващите в майка Русия, а към тези, които не са толкова „вярващи“, които могат да се опитат да мислят рационално!

Русия в последните години се превръща в място завладяно от един диктатор и малък кръг олигарси. Народът им се превръща в заложник като севернокорейския. Русия е страна, в която няма справедливост, няма правосъдие. Където те заключват за това, че наричаш войната - „война“, а не СВО. А безброй престъпления остават ненаказани. Пригожин, който „заби нож в гърба на народа“ не беше арестуван! Отстраняване на противник, като му свалиш самолета НЕ е правосъдие. Правосъдие ли е да убиеш пилотите и стюардесите заради един престъпник, когото си можел да арестуваш и съдиш? Няма нищо правово в тая държава, тя функционира като мафия!

Ние вече сме поели по този път и резултата неизбежно ще е липса на правосъдие, разруха и икономическа катастрофа. Част от руският модел е и по-силният да взима бизнеси и поминък на по-слабите. Но не както през четиридесетте години на миналия век – национализация за общото благо. Сега ще го отнемат тези, които добре служат на господаря си. Ще иде при такива като ТИМ (има журналистически материали за такива събития) или при Пеевски, като завода за асансьори в разследването „Осемте джуджета“. Дали затова партия основана от ТИМ е мандатоносителя на Радев, а?

Единствено не съм съгласен с номера на бюлетината. Моя е 15.

Но нямам нищо против всяка друга бюлетина която представя истински европейски път на България.

Както Левски ни е завещал.

преди 56 минути, АСПЕКТ написа:

Не го бийте! Оставете го!

Пело така и така беше явно че ще си сложи лепенка даже и нищо да му няма така че поне не трябваше да го оставят. Ама като видяли че е пиян и го оставиха. Ама той и на здравото чело си сложил лепенка.

преди 48 минути, miro20 написа:

21 ч  ·

Единствено не съм съгласен с номера на бюлетината. Моя е 15.

Но нямам нищо против всяка друга бюлетина която представя истински европейски път на България.

Както Левски ни е завещал.

Не беше ли забранено агитацията на този ден?

bTV Новините
No image preview

В събота е ден за размисъл, забранява се предизборната аг...

В неделя гласуването започва в 7:00 ч. и приключва в 20:00 ч.

преди 2 часа, В. Велев написа:

Пело така и така беше явно че ще си сложи лепенка даже и нищо да му няма така че поне не трябваше да го оставят. Ама като видяли че е пиян и го оставиха. Ама той и на здравото чело си сложил лепенка.

Ни съм бил там, ни съм гледал, ни съм чел, но това (цитираното) ме разсмя.

преди 4 минути, lebel написа:

Ни съм бил там, ни съм гледал, ни съм чел, но това (цитираното) ме разсмя.

Лошото е че и други не са били там но се заклеват и вярват че Пело е бил бит и то без причина. Защото така пишели във фейсбука. Едно време бабите вярваха, защото така били казали по талавизора.

А още по-лошото е че платени тролове разгласяват директно дезинформация с цел да оклеветят някой. В случая политическа партия.

И от 1000 километра си мирише на провокация. Ако си умен и разсъждаваш не е необходимо винаги да си бил на място и да си видял. Защо друг журналист не беше "бит"? А точно тоя който ако си следял изявите му и знаеш кои са му началниците веднага ще сметнеш колко е 2+2.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Не беше ли забранено агитацията на този ден?

Не само е забранена агитация за дадена партия, а е и забранено да се говори и клевети друга партия. Това пак е вид агитация. А ти целия ден не спря да ръсиш лъжи срещу "Величие".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.