Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 6 минути, Proshark написа:

Абе,казах му аз че колкото повече плюе по Радев,толкова повече гласове вдига за него и ето ти тезултата-Радев ги би с 25 процента...Пак ме е яд ,че нашия трол не даде още от себе си,та разликата да е 30 процента...

Да, знам... Затова толкова те вбесявам :)

Ти гласуваш на принципа "важното е на вуте да му е зле, не на мен да ми е добре" .

Напук.

преди 9 минути, nikssi написа:

Мирчолинкеее честито 😁

Винаги съм казвал че сме пробита държава. Много се радвате на всичко което ни е теглело назад от прогреса и цивилизацията .

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Миро плачеш ли?😀 Пак е много. Трябва 5 процента. Или хич.

От 40 на 15 процента.😀

Dnes.dir.bg
No image preview

ГЕРБ пред най-нисък резултат в историята си

Партията на Бойко Борисов започва с 39,7% през 2009 година. Първите данни сега показват между 15,1 и 16,4 на сто

Очаквано . Защо да се радвам че България потъва назад към калта ?

Не знам защо игнорирате всички външни оценки . Всички медии и държави ни смятат за пробито рашистко корито , а кРадев наричат кремълска подлога .

Кой идиот би се радвал на това ?

Абе, защо Деса е като на погребение ?

Мунчо да не я е шамаросал да симулира изборна подкрепа ?

ама нещо не е протекло по план...

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 1 минута, nikssi написа:

Мирчолинкеее честито 😁

Честито и на Слави Трифонов. Не мога да намеря видеото на Тошко наглия как се караше на журналистите, че ще реват и ИТН ще бъдат в бъдещия парламент.

Викайте попа, партията умря.

9c3dfa5d8722a672fc50114fcbcbb64c.jpeg

току-що, АСПЕКТ написа:

Честито и на Слави Трифонов. Не мога да намеря видеото на Тошко наглия как се караше на журналистите, че ще реват и ИТН ще бъдат в бъдещия парламент.

От високо се пада със страшна скорост. Гледам Добрев го разнищиха в сурат тефтера 😁

пп. Мирчолинке ревеш ли пак, плюеш пак ли отрова? 😁

преди 1 минута, nikssi написа:

От високо се пада със страшна скорост.

запомни си думите

😁

И второ място между другото, не е "падане от високо" .

Ама радвайте се. Днес е ваш ден... празник на антибългарите, рашистки подлоги анти-европейците, анти-натовците.

преди 3 минути, nikssi написа:

От високо се пада със страшна скорост. Гледам Добрев го разнищиха в сурат тефтера 😁

пп. Мирчолинке ревеш ли пак, плюеш пак ли отрова? 😁

Много нагли и забравиха своите избиратели. Просто съм погнусен от тях. И съжалявам, че съм гласувал за ИТН преди.

Чудя се, за кого ли е гласувал ?

НЯкакви предположения, никси ?

Навън сме ясни , дори в рашистан :

преди 22 минути, Proshark написа:

Абе,казах му аз че колкото повече плюе по Радев,толкова повече гласове вдига за него и ето ти тезултата-Радев ги би с 25 процента...Пак ме е яд ,че нашия трол не даде още от себе си,та разликата да е 30 процента...

Точно. Тия са толкова прости , че не усещат как хвърлят пръст на гърба си.

Ся в тая връзка ... Дзверо де си бе? Де си котьо? Плачка ли котето? 😀

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

току-що, Proshark написа:

Мирко хубаво да слуша,какви са данните за купуването на гласове,че нещо много крадат бе...Евала му на Дечев...

Д, гледам . Ами това са купувачите които са хванали .

Хванали .

Кои партии купуват , и кого са хванали, едва ли е едно и също.

Сещаш лис е какво имам впредвид ?

Малко ретроспекция за плана Решетников :

преди 5 минути, miro20 написа:

Д, гледам . Ами това са купувачите които са хванали .

Хванали .

Кои партии купуват , и кого са хванали, едва ли е едно и също.

Сещаш лис е какво имам впредвид ?

Малко ретроспекция за плана Решетников :

Сещам се бе,ако ги бяха хванали всичките,щяхте да имате 5 %....ти сещаш ли се какви резултати сте си купували до сега!?С чувала...Не стига че при броенето лъжете,ами и отделно чадър от вътрешния...Ама вие сте б@си наглеците...Ти пък специално би трябвало да мълчиш като бит г@з...щото в момента си точно такъв...бит с много проценти...

Сигналите за изборни престъпления в полза на политически партии и коалиции са: 631 в полза на ДПС, 318 на ГЕРБ, 18 – Възраждане, 16 – Прогресивна България, 13 – БСП, 11 – "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ), 7 – Величие, 4 – ИТН и 2 – МЕЧ.

Емил Дечев обяви партиите, купували гласове на изборите

Има ли изненадани?

преди 18 минути, M.Николов написа:

Сигналите за изборни престъпления в полза на политически партии и коалиции са: 631 в полза на ДПС, 318 на ГЕРБ, 18 – Възраждане, 16 – Прогресивна България, 13 – БСП, 11 – "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ), 7 – Величие, 4 – ИТН и 2 – МЕЧ.

Емил Дечев обяви партиите, купували гласове на изборите

Има ли изненадани?

Аз. От Величие. Тези борци на честния вот. Те купиха джипове, дронове... Щяха да хващат престъпниците. Не го вярвам.

Съдейки по социологическите агенции Радев е отнел гласове буквално от всички партии към настоящият момент. Само не е много ясно, дали ще може, да удари 40% след като започнат, да броят гласовете и от чужбина. Не е ясно и дали БСП ще влязат в НС, а това е доста важно, понеже с "Възраждане" може да направят "коалиция на малцинството". Мисля, че ще им стигнат гласовете. Друг е въпроса, дали Костадинов ще се съгласи на това. Най-вероятно не.

преди 14 минути, communismatic написа:

Съдейки по социологическите агенции Радев е отнел гласове буквално от всички партии към настоящият момент. Само не е много ясно, дали ще може, да удари 40% след като започнат, да броят гласовете и от чужбина. Не е ясно и дали БСП ще влязат в НС, а това е доста важно, понеже с "Възраждане" може да направят "коалиция на малцинството". Мисля, че ще им стигнат гласовете. Друг е въпроса, дали Костадинов ще се съгласи на това. Най-вероятно не.

Вече е 45%

преди 3 минути, Proshark написа:

Според паралелното преброяване на 50 % -129 места...

Радев им го начука на всички.Е сега ще реват за президентска държава

преди 2 часа, nikssi написа:

От типичен тролопитек не можеш да очакваш нещо различно. Най ще ми е кеф Петрохан Лама да бие по резултат Гербавите. 😁

Може и да имаш късмет да се изкефиш..

преди 1 минута, Оми написа:

Възраждане 4.3% ?
Ами да вземат да се преименуват на Низраждане!
Коста, главата проста, си го заслужи напълно!
Нищоправецът!

Лошото е че няма да може да си довърши къщата човека...

преди 1 минута, Оми написа:

Нищоправецът!

Какво точно трябва, да направи? И ти ли като @kaldata1, не си наясно с правомощията в българската политика? Примерно, Костадинов ли е виновен за дупките по пътищата?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.