Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

Ленинград да, обърках се малко, Сталинград също ми е мечта. Сочи май са го докарали на руския вариант на Слънчев бряг, не знам дали би ми харесал.

И какво лошо си правил в Русия? Графити където не трябва?

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 1 минута, Anneliese написа:

Ленинград да, обърках се малко, Сталинград също ми е мечта. Сочи май са го докарали на руския вариант на Слънчев бряг, не знам дали би ми харесал.

И какво лошо си правил в Русия? Графити където не трябва?

никога не съм бил в Русия, бил съм на голям студ в Лапландия 😄 и Канада и други. Едно време работих против сериозни руски интереси и откривах хора -потенциално свързани с тъмни руски интереси, от мен зависеше дали някой ще Го бъде или Не по територии на ЕвроАтлантическия свят.

Мисията е постигната. ГЕРБ и ДПС не са фактор повече от 40 години. Сега всичко е в ръцете на Радев, как ще си изиграе картите.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Мисията е постигната. ГЕРБ и ДПС не са фактор повече от 40 години. Сега всичко е в ръцете на Радев, как ще си изиграе картите.

ГЕРБ е от 40 години ?

В репортажите от Турция имаше много подобни бисери ... питат - Затрудняват ли ви намаленит секции за гласуване ? - да, намалиха кутиите, чакахме 1 час, ама нщо ...

или ... Гласувах за АПС, за да урпавлява радев.....

Наистина трявба да има тест за интелигентност на изборите.

преди 2 минути, miro20 написа:

.............

аха, ти ши ходиш за гъби....................

преди 9 часа, "Саша" написа:

? super

Е, ти нали не беше "дзвера"? Пак се изтърва... 😆

преди 5 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Хайдее, унгарците разкараха една руска марионетка, а българите ще вкарат друга. Най-интелигентният народ, няма що...

Извинявай, ама ти специално си един от най-елементарните тук. Точно ти да обясняваш кой бил "интелигентен"...

преди 25 минути, miro20 написа:

Е, ти как ще гласуваш тогава?

Маскираш се като елен и през Мурманск, Оленегорск, оставяш там рогата и цепиш през тайгата. Ако го планираш между юни и септември, можеш да заличиш следите с байдарка през Бяло море и тогава да фанеш гората.

преди 1 час, laplandetza написа:

никога не съм бил в Русия, бил съм на голям студ в Лапландия 😄 и Канада и други. Едно време работих против сериозни руски интереси и откривах хора -потенциално свързани с тъмни руски интереси, от мен зависеше дали някой ще Го бъде или Не по територии на ЕвроАтлантическия свят.

преди 1 час, laplandetza написа:

искаш да кажеш Ленинград, Сталинград е нещо друго.

и аз искам към Байкал и Звездното Градче, но нямам шанс , ако опитам да влезна в Русия , ще ме арестуват директно при проверката. Аз съм Враг на Руската държава- не се шегувам, има издадена заповед за ареста ми.

Поредните избори за пореден път доказаха и показаха, че властта в България и по света не се взема по честен начин. Или трябва купуване, манипулации или насилствено.

И най-добрата и честна партия трябва чрез манипулации, подкупи, обещания че няма да събаря незаконни къщи, с обещания че ще опрощава дългове и присъди да вземе властта, а след това да си осъществява ако иска идеите за чиста и всята република.

преди 1 час, Anneliese написа:

Да, но най - вече мечта са ми Москва и Санкт Петербург, ама му е толкова дълго името, че си го наричам Сталинград. Интересни са ми още и местата, където са били последните Романови, както и езерото Байкал. Мечта ми е и Звездното градче.

...руснаците си го съкращават на Питер...

преди 36 минути, communismatic написа:

Извинявай, ама ти специално си един от най-елементарните тук. Точно ти да обясняваш кой бил "интелигентен"...

преди 36 минути, communismatic написа:

преди 37 минути, communismatic написа:

Русофил: Харесва Толстой, Чайковски, руския език, православната архитектура и др.

Пропутинист: Подкрепя политиките на Кремъл, като централизация на властта, чуждестранни интервенции или идеологията на „руския свят“. Човек може да обича руската култура, докато се противопоставя на правителството на Путин.

И обратно, някои групи подкрепят Путин по геополитически или идеологически причини, без да се интересуват особено от руската култура. Защо хората ги объркват

Някои политически актьори манипулират русофилските настроения, за да оправдаят или нормализират подкрепата за политиките на Кремъл – феномен, отбелязан в политическите анализи на Гърция, където културната русофилия е била използвана от определени партии, за да се придържат към руската външна политика.аз определено не припадам нито по Американската нито по Руската нито харедвам Путлур и неговите действия така,че 😁

преди 1 час, Anneliese написа:

Да, но най - вече мечта са ми Москва и Санкт Петербург, ама му е толкова дълго името, че си го наричам Сталинград. Интересни са ми още и местата, където са били последните Романови, както и езерото Байкал. Мечта ми е и Звездното градче.

Бандитский Петербург? Що ти трее на баир лозе.

преди 18 минути, В. Велев написа:

Поредните избори за пореден път доказаха и показаха, че властта в България и по света не се взема по честен начин. Или трябва купуване, манипулации или насилствено.

И най-добрата и честна партия трябва чрез манипулации, подкупи, обещания че няма да събаря незаконни къщи, с обещания че ще опрощава дългове и присъди да вземе властта, а след това да си осъществява ако иска идеите за чиста и всята република.

Говориш за хайдуклък ?

А иначе министъро нали оповестиха купувачите на гласове които са хванали . кРадев с принципите му на задкулисно финансиране чрез дарения на безработни и клошари , които имаха най скъпите агитации по страната, най скъпите билбордове, най скъпите офиси с джакузита, широки спални и мацки , се оказаха най честните , неподкупните с най малко "сигнали" / еденични бройки на фона на стотиците сигнали за ДПС, ГЕРБ и др /

😁

Намерих на Тошко Тъпото неговото изказване.

Направо нямам думи. Буреносен облак с наставническо тон, цупещ.

Изгледайте го. Потрес.

No image preview

4,7 хил. гледания · 186 реакции | От парламентарната триб...

От парламентарната трибуна до кабеларка в Левски Г.
преди 26 минути, miro20 написа:

Говориш за хайдуклък ?

А иначе министъро нали оповестиха купувачите на гласове които са хванали . кРадев с принципите му на задкулисно финансиране чрез дарения на безработни и клошари , които имаха най скъпите агитации по страната, най скъпите билбордове, най скъпите офиси с джакузита, широки спални и мацки , се оказаха най честните , неподкупните с най малко "сигнали" / еденични бройки на фона на стотиците сигнали за ДПС, ГЕРБ и др /

😁

Радев постъпи правилно. Срещу мръсници се играе по мръснишки. Иначе нямаш шанс да победиш.

Леле сега платените тролове на Шиши и Боко къде ще си търсят работа горките некадърници ?
Може би имат шанс да ги прибере Кокорчо, ако никога не са си лягали с жена като него.

преди 11 часа, Оми написа:

Обяснявал съм го преди много-много страници назад в неговата тема.

Първо, как по-точно той е "некадърник", при положение, че в предният си пост написа, че бил "нищоправец"? Едното определение е тотално несвързващо се с другото. Второ, защо Костадинов и "Възраждане" трябва да влизат във властта, при положение, че за да се случи това нещо, те трябваше, да бъдат в коалиция с ГЕРБ, ПП-ДБ или ИТН, т.е. да им станат "патерица" и да се превърнат в посмешища като "Реформаторският блок", ВМРО, НФЦ и прочее и това, да доведе до отвращение на техните избиратели от тях? Това не е "некадърност" или "нищоправене", а по-скоро някаква позиция, която те си следват. Аз ако съм с партия в НС също няма да искам, да се коалирам с тях, понеже те са доказани престъпници. Вчера по това време слушах интервюто на Слави Трифонов за Мартин Карбовски, той... заебавайки факта, че се държи все едно е "голямата работа" (той винаги така се е държал), дори не чувстваше и никакво угризение за това което се е случило с неговите съпартийци през последните 5-6 години. Даже сам си каза, че не смята, че имал грешки.

Още една фейкометщина, разпространявана от Мирчолинка - беше опровергана. Сефте!

Той дълго и напоително ни "уверяваше", че хората на миналогодишните протести били против Радев, само дето истината се оказа доста по-различна:

"Младите българи между 18 и 30 години, или основно Gen Z, което стана популярно покрай многохилядните протести срещу властта в края на миналата година, са гласували основно за "Прогресивна България" и доскорошния президент Румен Радев.

📊  Данните на социологическата агенция "Алфа Рисърч" след края на изборния ден показва, че 34% от всички българи между 18 и 30 години са гласували за "Прогресивна България". Вторият най-голям дял от младежкия вот е за "Продължаваме промяната - Демократична България", в която е концентриран 22% от младежкия вот.

Данните на "Алфа Рисърч" показват още, че Румен Радев печели освен Gen Z, така и хората на средна възраст, както и българите над 60 години. "

преди 32 минути, communismatic написа:

Първо, как по-точно той е "некадърник", при положение, че в предният си пост написа, че бил "нищоправец"?

Да, възможно е и ще ти го обясня.
Какво чакат да насъберат над 51% вот, за да управляват - това ли им е великата малоумна идея? Е нема да се получи! Нивгаш!
Предишните "патриоти" - поне се опитаха да сътворят нещо - Атака, НФСБ, ВМРО.
Като опозиция партия никога не може да реализира нищо от програмата си. Аксиома!
А като съуправляващи Възраждане можеха да реализират поне 1-2 точки от програмата си.
Ето защо Възраждане Низраждане са тотални некадърници и нищоправци едновременно!

преди 15 минути, Оми написа:

Предишните "патриоти" - поне се опитаха да сътворят нещо - Атака, НФСБ, ВМРО.

Имаш предвид тая "коалиция", която в желанието си за забогатяване, загърби всичките си дрязги само и само, да влязат в коалиция с бай Тиквун? Как по-точно се издържа вечнонашмърканият Волен Сидеров? Какво позитивно видя в политическите ходове на Валери Симеонов, който се изгаври с майките на децата с увреждания? Каракачанов не стоеше ли зад срамният договор за Ф16-ките, чийто плодове още берем и до днес? Той и до днес твърди, че сделката е била "изгодна" за България... Интересно, кое му е "изгодното", при положение, че ги чакахме сума ти време (няма ли нещо като компенсация от страна на американската компания), дойдоха със съмнително качество, а на всичкото отгоре струват и майка си и баща си. Нека да припомня, че на цената на която ние взимаме Ф16, гърците взимат Ф35.

преди 7 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Еми, честито... България избра поредният "спасител"...

И отново близо 60% от българите не са гласували. Пак ще ни управлява малцинство.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.