Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

Значи ПП-тата и Възраждане няма накъде да мърдат по повод съдебната реформа и смяната на Сарафа..иначе ще се изложат кифладжийски...а рейтинга им ще се смъкне още...А от там насетне какви неща ще видят бял свят относно корупция,кражби и други далавери ще зависи рейтинга на ПБ и лично на Радев...И не на последно място-действията на кабинета му...

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 13 минути, Proshark написа:

Значи ПП-тата и Възраждане няма накъде да мърдат по повод съдебната реформа и смяната на Сарафа...иначе ще се изложат кифладжийски...

Те са свикнали и въобще не им пука. За пари са готови на всичко. Майната им на избирателите. Всъщност само "Възраждане" ще отпаднат следващия път, а на ПП избирателите знаеш кои са. Те обичат да ги оправят ... изотзаде най вече.

преди 3 часа, ostavime написа:

Факт, мислех, че ще има 90-100 мандата. Той ги уби.

Но въпреки това, мисля, че коалиция е по-добре.

В нормални държави да, но тук е супер Радев да има мнозинство. Никакви оправдания, че нямал достатъчно власт или, че коалиционните му партньори го саботирали.

Аз подозирам, че именно затова не е очаквал нито искал чак такъв резултат, няма мърдане и шикалкавене вече.

преди 4 часа, kaldata1 написа:

Култов форум - потребител от Берковица (при това русофил) обяснява на потребител от Добрич що е то хижа "Петрохан" и как совите не са това, за което ни го представят, оня пак не верва.

E, @communismatic , ще мъцнеш ли нещо под поста на колегата (при това от твоят геополитически отбор)?

@ох боже! - на различно мнение сме по отношение на политическа ориентация на страната и оценка на соц-а, но пък благодаря за откровеността. Какво се говори в района за цялата афера - каквото може да споделиш де ...

Ми говорят се разни работи. Аз за тая хижа за първи път чух по-миналото лято. Разказаха ми, че някакви брадясали с автомати вардят района и не дават на хората да минават и далече от хижата. Влачат със себе си дете. Което е най-странното. Хижата била станал частна. Като взех да предполагам, че може би имат връзка с трафика на хора и с точно нашумялото по това време намиране на човешки останки в района на Конярски кладенец (връх СРебрен), тоя ме изненада напълно с твърдението, че никой не знае тия с кво се занимават, но май са педофили.

Проблемът обаче е в това, че дори да живееш на двайсет и пет километра от хижата, тя все пак е достатъчно далече и общо взето никой не е надничал в отцепения периметър.

Обаче имаш очевидни данни, които показват, това което вече стана добре известно - Калушев къв е бил няма значение. Важното е, че е имал желязна държавна протекция. И не е хипнотизирал с магически чар министри, кмет на софия и родителите, които си били дали децата щото са шашави.

А другото аз го казвам и го повторих много пъти. И то е даже още по-важно: Защо е била унищожена хижата? Тва е загуба за всички наоколо. Ако е било нужно да наказваш някой, не си унищожаваш и стратегически ресурси, от които ще печелиш и в бъдеще, самият ти. Т.е държава, престъпници всички.

Само субект, който иде от далече и на когото пречи самата хижа ще се занимава да я унищожава и нея.

преди 17 минути, ох боже! написа:

Ми говорят се разни работи. Аз за тая хижа за първи път чух по-миналото лято. Разказаха ми, че някакви брадясали с автомати вардят района и не дават на хората да минават и далече от хижата. Влачат със себе си дете. Което е най-странното. Хижата била станал частна. Като взех да предполагам, че може би имат връзка с трафика на хора и с точно нашумялото по това време намиране на човешки останки в района на Конярски кладенец (връх СРебрен), тоя ме изненада напълно с твърдението, че никой не знае тия с кво се занимават, но май са педофили.

Проблемът обаче е в това, че дори да живееш на двайсет и пет километра от хижата, тя все пак е достатъчно далече и общо взето никой не е надничал в отцепения периметър.

Обаче имаш очевидни данни, които показват, това което вече стана добре известно - Калушев къв е бил няма значение. Важното е, че е имал желязна държавна протекция. И не е хипнотизирал с магически чар министри, кмет на софия и родителите, които си били дали децата щото са шашави.

А другото аз го казвам и го повторих много пъти. И то е даже още по-важно: Защо е била унищожена хижата? Тва е загуба за всички наоколо. Ако е било нужно да наказваш някой, не си унищожаваш и стратегически ресурси, от които ще печелиш и в бъдеще, самият ти. Т.е държава, престъпници всички.

Само субект, който иде от далече и на когото пречи самата хижа ще се занимава да я унищожава и нея.

Хижата е не просто на това стратегическо място - всички, вървящи по Ком-Емине, се налага да я заобикалят, откакто района е преграден. Това предизвиква внимание, въпроси и напрежение, говореше се и за скандали между туристи и охраняващите.

Съмнявам се някога да научим истината. Ако се случи, ще е от някое гаснещо на смъртен одър топ ченге без семейство и наследници, за които да мисли.

преди 5 часа, kaldata1 написа:

E, @communismatic , ще мъцнеш ли нещо под поста на колегата (при това от твоят геополитически отбор)?

Що реши, да ме споменеш, а да не ми отговориш на въпросите за Вучич, БВП-то, "Петрохан" и прочее?

преди 1 минута, communismatic написа:

Що реши, да ме споменеш, а да не ми отговориш на въпросите за Вучич, БВП-то, "Петрохан" и прочее?

Всичко е коментирано по 5 пъти поне. В кратце:

Вучич е основната фигура в Сърбия. Ти имаш право да го смяташ за какъвто искаш.

БВП е макроикономически показател. Ти имаш право да смяташ, че не ти харесва и няма да го ползваш.

"Петрохан" има 5 човека в тая държава, които знаят какво е, и аз и ти не сме от тях. Но официалната версия беше толкова абсурдна, че така и така подхрани конспиративни теории колкото щеш. А колегата по-горе е местен и добре ти го каза.

Като стана въпрос за много дъвкани теми ... как върви с демографската статистика на Росстат за 2025-та? Пишат ли я, какво казват?

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Вучич е основната фигура в Сърбия.

Какви са му правомощията като е "основна фигура"? Ако може без копи-пейст...

БВП е макроикономически показател. Ти имаш право да смяташ, че не ти харесва и няма да го ползваш.

Тъй ли? БВП на глава от населението по ППП не отчита ли и заплати, потребителска кошница, индивидуално потребление и прочее?

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Но официалната версия беше толкова абсурдна, че така и така подхрани конспиративни теории колкото щеш.

Някой влизал ли е в телефона на Ивайло Калушев? И после му е върнал телефона? Колкото до тоя, дето е "колега"... отдавна съм го баннал, не смятам и да му чета простотиите.

преди 1 час, N1K17Y написа:

В нормални държави да, но тук е супер Радев да има мнозинство. Никакви оправдания, че нямал достатъчно власт или, че коалиционните му партньори го саботирали.

Аз подозирам, че именно затова не е очаквал нито искал чак такъв резултат, няма мърдане и шикалкавене вече.

По принцип съм съгласен с написаното, обаче шикалкавенето е лесна работа, ако реши винаги може да се оправдае примерно с дълбоката държава която е цялата оплетена в мрежите на тиквата и свинята, за ВСС пък му трябва конституционно мнозинство за която цел вашите че трябва да помагат, ако ли не кой ще е виновен?

Изобщо при тая ситуация в която е в момента цялата държавна институция едно нормално мнозинство не ч не може но ще му е много трудно да се оправи.

преди 1 минута, communismatic написа:

Какви са му правомощията като е "основна фигура"? Ако може без копи-пейст...

Тъй ли? БВП на глава от населението по ППП не отчита ли и заплати, потребителска кошница, индивидуално потребление и прочее?

Някой влизал ли е в телефона на Ивайло Калушев? И после му е върнал телефона? Колкото до тоя, дето е "колега"... отдавна съм го баннал, не смятам и да му чета простотиите.

1. Че какво му е на копи-пейста? Тамън е официален източник.

2. Отчита, но отчита и много други неща, включващи се в макроикономиката. Не е микроикономически индикатор, ако това питаш.

3. Би ли обяснил как телефона на Ивайло Калушев доказва официалната теза? Щото за момента твоите писания по темата "Петрохан" са баш: "Столицата на Гренладия е Монако, понеже в една кора може да има 6, 10 или 12 яйца".

Че какво му е на копи-пейста? Тамън е официален източник.

Ми нищо, просто когато нищо не знаеш, та разчиташ на "копи-пейст". Отговори ми с твои думи, няма проблем... ще изчакам.

Отчита, но отчита и много други неща, включващи се в макроикономиката. Не е микроикономически индикатор, ако това питаш.

Аха, сега се оказа, че отчитал. ОК... Щото до преди няколко дни въртеше друга мантра.

Би ли обяснил как телефона на Ивайло Калушев доказва официалната теза?

Е, нали уж не се бил самоубил? Официалната версия била "абсурдна"? Ми, той от личният си телефон се прощава с майка си, нали това се опитвам, да ти обясня от една година. И то само това да е, тоя случай е пълен с категорични факти. Това, че ти четеш само "Офнюз" си е твой личен проблем.

преди 17 минути, communismatic написа:

Някой влизал ли е в телефона на Ивайло Калушев?

Някой виждал ли го е телефона на Ивайло Калушев? Ти например? Щото аз не съм.

А хижата още я пазят. Полицията я пази за сметка на данъкоплатеца. Частна хижа. И всеки може да иде и да се убеди. Т.е. това е факт. А кво има в телефона на Калушев и кви данни има при оператора - тия работи дори да сънуваш, че ги знаеш, трябва веднага да се събудиш и да си наплискаш очите със студена вода.

преди 27 минути, communismatic написа:

Колкото до тоя, дето е "колега"... отдавна съм го баннал

А това доказателство за какво е?

преди 15 минути, communismatic написа:

Ми, той от личният си телефон се прощава с майка си,

Откъде знаеш? Могат да ти измислят цял филм от до.

преди 6 минути, communismatic написа:

Ми нищо, просто когато нищо не знаеш, та разчиташ на "копи-пейст". Отговори ми с твои думи, няма проблем... ще изчакам.

Аха, сега се оказа, че отчитал. ОК... Щото до преди няколко дни въртеше друга мантра.

Е, нали уж не се бил самоубил? Официалната версия била "абсурдна"? Ми, той от личният си телефон се прощава с майка си, нали това се опитвам, да ти обясня от една година. И то само това да е, тоя случай е пълен с категорични факти. Това, че ти четеш само "Офнюз" си е твой личен проблем.

Защо да пиша нещо с мои думи, когато го има черно на бяло като информация? Не разбирам.

Не, льольо, прочети пак какво съм ти писал за БВП и наблегни на момента, че включва неща, които са основни за други икономически метрики, които обаче не включват неща, които БВП включва.

Любопитно ми е, защо смяташ, че съобщението към майка му означава категорично самоубийство? Нататък - дори да приемем, че значи самоубийство, той й пише и че ще прочете много неща, които са измислица. Това знаеш ли го? И ако е цитирал Ботев като доказателство за гнусното престъпение, защо разследващите не тръгнаха директно към лобното място на поета, а труповете на всички бяха открити след няколко дни ... от овчар?

Така де, ако съм разследващ и ще искам да търся издирван убиец, отвлякъл дете, бих му отворил Фейса все пак.

Та така с "категоричните факти". Дупки, съшито, дупки, съшито, дупки, съшито. Кои са тези хора? Защо точно там, в тази хижа, на това място? Какво са правили? За кого? Защо с толкова охрана и техника? Защо с чадър от сума ти правителства? Защо никой не тръгва да търси тримата изчезнали, станали после три трупа? Защо ИТН говориха за факти от аутопсиите, които после се оказаха лъжа? Защо им е на будисти-педофили да ходят баш до Мексико? Защо кмета на с. Гинци, в чието землище е хижата, първо каза, че преди разледващите са влезли ДАНС ... а после отказа да говори повече - и така до ден-днешен?

Имаш претенции за умно момче, а от всички шаради на Прехода реши да изказваш мнение за най-обърканата.

току-що, kaldata1 написа:

Защо да пиша нещо с мои думи, когато го има черно на бяло като информация? Не разбирам.

Аз знам, че не разбираш. Това ми е идеята. Просто тия неща са ти непонятни. И под "тия" визирам абсолютно всичко. Благодаря за вниманието.

Не, льольо, прочети пак какво съм ти писал за БВП и наблегни на момента, че включва неща, които са основни за други икономически метрики, които обаче не включват неща, които БВП включва.

Кои например? Как стигна до извода, че сме по-добре от руснаците например? Щото постоянно ни обясняваш, че те са много зле. Аз ти доказах, че ние сме на светлинни години от тях.

Любопитно ми е, защо смяташ, че съобщението към майка му означава категорично самоубийство?

А какво означава? Че ще му се ражда дете?

Нататък - дори да приемем, че значи самоубийство, той й пише и че ще прочете много неща, които са измислица.

Аха, значи можем и да приемем, че е самоубийство. ОК, разбрах...

И ако е цитирал Ботев като доказателство за гнусното престъпение, защо разследващите не тръгнаха директно към лобното място на поета, а труповете на всички бяха открити след няколко дни ... от овчар?

Ти сериозно ли смяташ, че някой ще му следи постовете във "Фейсбук"? Ти нормален ли си ве? 😆

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Така де, ако съм разследващ и ще искам да търся издирван убиец, отвлякъл дете, бих му отворил Фейса все пак.

Мхм, и ще видят стихотворението на Ботев и веднага ще им "светне", че оня е на Околчица... 😆

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Та така с "категоричните факти".

Абсолютно категорични. Не са ясни само за феновете на политическа партия "Петрохан". Личи и от постовете ти.

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Защо точно там, в тази хижа, на това място?

Ми все някъде трябва да са.

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Защо с чадър от сума ти правителства?

Ми да започнем с ПП-ДБ. Дунчев от вашата партия алармира за тия боклуци, що не сте взели мерки?

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Защо им е на будисти-педофили да ходят баш до Мексико?

Искаш да кажеш, че не са "будисти" и не са "педофили" ли? А какъв е Ивайло Калушев? :)

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Имаш претенции за умно момче, а от всички шаради на Прехода реши да изказваш мнение за най-обърканата.

Да, де... Личи си.

преди 7 минути, communismatic написа:

Аз знам, че не разбираш. Това ми е идеята. Просто тия неща са ти непонятни. И под "тия" визирам абсолютно всичко. Благодаря за вниманието.

Кои например? Как стигна до извода, че сме по-добре от руснаците например? Щото постоянно ни обясняваш, че те са много зле. Аз ти доказах, че ние сме на светлинни години от тях.

А какво означава? Че ще му се ражда дете?

Аха, значи можем и да приемем, че е самоубийство. ОК, разбрах...

Ти сериозно ли смяташ, че някой ще му следи постовете във "Фейсбук"? Ти нормален ли си ве? 😆

Мхм, и ще видят стихотворението на Ботев и веднага ще им "светне", че оня е на Околчица... 😆

Абсолютно категорични. Не са ясни само за феновете на политическа партия "Петрохан". Личи и от постовете ти.

Ми все някъде трябва да са.

Ми да започнем с ПП-ДБ. Дунчев от вашата партия алармира за тия боклуци, що не сте взели мерки?

Искаш да кажеш, че не са "будисти" и не са "педофили" ли? А какъв е Ивайло Калушев? :)

Да, де... Личи си.

За руснаците - по моя скромен опит, ако руснака върти като икономическа активност 50к на година, а българина - 40к на година, руснака върти едва с 25% повече от българина. Според теб колко % е повече 50к от 40к?

За мен съобщението до майка му е прощално. Никъде не казва ще го убият ли или ще се самоубие. Просто знае, че нещата са ясни.

Значи оневиняваш разследващите, че не са отворили фейсбука на издирван за тройно убийство, където той е публиквал мястото на следващите убийства и накрая - самоубийство?

И да - ходения до Мексико, чадър от куп правителства, охранявана с дронове и техника хижа до сръбската граница (явно с подземни входове и изходи), мистериозни съобщения, в които казва на майка си, че ще чете само лъжи, внезапно млъкващ кмет на селото, казал нещо неправилно в ефир, фалшиви данни от аутопсии. Аз лично бих се позамислил.

Е тука имаме феноменален класически исторически случай. Намерена е бригантината Мария Целесте. Насред морето, напълно безлюдна. Нема никой - най-вече екипаж. И до ден днешен, не знаят кво е станало с екипажа. По онова време е било голяма патаклама. Вероятно нещо подобно на случая Петрохан.

В един момент, се появява свидетел. Той твърди, че е бил на кораба и разказва, какво е станало. Представя се като Хебекук Джевсън и разказва всичко в статия в един вестник. Всички са му повярвали. В един момент се появява, Артър Конан Дойл и си признава, че той е въпросният разказвач и всичко си е измислил. Обаче никой не му вярва. А всъщност си е било точно така.

https://chitanka.info/text/46932-syobshtenieto-na-hebekuk-dzhefsyn

току-що, kaldata1 написа:

За руснаците - по моя скромен опит, ако руснака върти като икономическа активност 50к на година, а българина - 40к на година, руснака върти едва с 25% повече от българина. Според теб колко % е повече 50к от 40к?

Къв твой скромен опит? Ти не знаеш, какво е това чудо "БВП на глава от населението по ППП". Я по-сериозно моля... 😆

преди 6 минути, kaldata1 написа:

За мен съобщението до майка му е прощално. Никъде не казва ще го убият ли или ще се самоубие. Просто знае, че нещата са ясни.

Кой да го убие по-точно? И кой му е писал съобщения във "Фейсбук", цитирайки стихотворение на Христо Ботев, та после да го очисти на Околчица? Мафията предполагам?

преди 7 минути, kaldata1 написа:

Значи оневиняваш разследващите, че не са отворили фейсбука на издирван за тройно убийство, където той е публиквал мястото на следващите убийства и накрая - самоубийство?

Ми не, просто осмивам теб. Ако смяташ, че някой ще стигне до извода, че понеже бил цитирал стихотворение на Ботев и трябва да го дирят точно на Околчица, значи много американски филми си гледал.

преди 8 минути, kaldata1 написа:

И да

Да? Не е будист?
https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?t=14181&start=120
Не е и педофил? Просто живее години наред с момченца?

преди 12 минути, communismatic написа:

Да? Не е будист?
https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?t=14181&start=120
Не е и педофил? Просто живее години наред с момченца?

Калушев е чист педофил, харесващ момченца между 7-15 години.

Първо бил Деян, след това го заменил с Валери. После Валери е заменен с 11-годишния Николай, когато и той възмъжал, е заменен с 10-годишния Алекс.

15-годишният Алекс е трябвало да бъде заменен със 7-годишния Леон, но бабата и дядото на детето алармирали ДАНС и поне Леон е спасен.

преди 1 минута, Flashback написа:

Калушев е чист педофил, харесващ момченца между 7-15 години.

Първо бил Деян, след това го заменил с Валери. После Валери е заменен с 11-годишния Николай, когато и той възмъжал, го заменил с 10-годишния Алекс.

15-годишният Алекс е трябвало да бъде заменен със 7-годишния Леон, но бабата и дядото на детето алармирали ДАНС и поне Леон е спасен.

Не знам, тия неща ги обясни на @kaldata1. Тоя буквално живее на Мелмак. Тотално промит от четене на "наши" медии.
Аз съм съгласен, че има страшно много случаи, които си остават потулени, неизяснени и прочее... ама специално тоя е толкова ясен, че няма накъде. Прави впечатление и че след като "Петрохан" взеха властта, случаят тотално се потули. Абсолютно нищо вече не излиза като информация, общо-взето свършиха работа.

Имаш някакъв будист, дето дори из форумите го коментират, че е тотално изчаткал, самопровъзгласява се за някакъв духовен водач и прочее. В същото време няколко седмици преди да се самоубие, той започва, да изпраща СМС-и и съобщения от социалните мрежи до най-близките си, които звучат прощално. Около него са единствено и само момчета, има и някаква, дето му била като дясна ръка (тя е единствената жена), но общо-взето обкръжението му е от момчета, някои от които не са пълнолетни. Щял да ги обучава на гмуркане, щял да ги образова в частното училище... Аз не знам, да има някой с всичкият си, който да вярва на тия простотии? Тия деца дори не са стъпвали в "Космос", само са държали изпити там. Нали Карбовски чете показанията на бащата на Макулев.

Ето и свидетелските показания на Куманов от "Балканка", който сума ти време е алармирал институциите за тия боклуци...

„В този казус едно нещо е 100% сигурно, защото тези хора бяха ограничавали достъпа на местни хора и на туристи до планината. Това е доказано, включително, мисля, със свидетелства на хора от МВР, от кмета на Гинци и хора от селото. Доказано е, че хората в хижата оградиха незаконна територия около сградата и я обградиха с камери, датчици за движение и охраняваха тази територия. Това нещо стана възможно с тоталната институционална подкрепа от правителството на Кирил Петков. Там бяха замесени Министерството на земеделието, Министерството на околната среда и водите, РИОСВ София, БАБХ. БАБХ им издаде и разрешение за пчелин, за да могат да узаконяват тази територия, която бяха заградили около хижата“, добави гостът.
„Хората в хижа „Петрохан“ бяха недосегаеми. Те блокираха хора от Гинци, които се качват в планината да берат боровинки, малинки, гъби. Искали са лични карти на хо-рата, които са минавали покрай тях. Как тези мутристи ще искат лична карта, това е право само на МВР. Мисля си за цялата тая работа, че се пуска информация на час по лъжичка, за да се търка имиджа на институциите, разрешили това“, каза още Куманов.

преди 6 часа, ostavime написа:

Факт, мислех, че ще има 90-100 мандата.

А той човекът Белгиец го написа поне два пъти тука на този форум че Радев ще има поне 121 депутати, ама като няма кой да чете ...
Моето огромно предимство е, че като съм извън страната и имам ясен поглед какво се случва.
А вие като сте вътре затънали до гуша в проблемите ви и не можете да се „издигнете“ и да се погледнете от високо и да ви просветне какво ще стане.
Един вид, приемате желанията си за реалност.

Та да завършим айде разсъждението. Ако изходим от факта, че най-важното нещо в цялата работа е именно хижата, а не даже и Калушев и компания, тогава много лесно си обясняваме, защо е трябвало да има ени трима човека, които са отишли чак на Околчица да се самоубиват, та даже и Ботев са взели със себе си.

За да се разтовари вниманието от самата хижа.

Т.е в хижата нещо се е случило през нощта. Това нещо може да е вражески удар, дошъл отвънка. Може да е било вражески удар който е вкаран вътре и е задействан дистанционно. Има и още един вариант. Авария. Ако са работили с някакви боеприпаси и те са гръмнали. Ама подобни аварии вече доста станаха в България, та не ми се вярва да са аварии. Примерно в Горни Лом.

Та значи, имаме взривяване на хижата. ДА ама тя е под много сериозно наблюдение, вкл. и дистанционно. В центъра, т.е. някъде в София най-вероятно, е задействан отряд за бързо реагиране, който е бил на място максимум в полунощ. Изнасят телата от хижата, слагат ги пред входа и ги покриват с нещо. След това цяла нощ правят нещо, предвид най-вече че в хижата има нещо. Когато се съмва, първият който идва, той най-вероятно знае, защото е говорил и по телефона с тоя който е говорил и който и да е бил баща му и той може би е в час, предвид че и баща му е бил агент на ДС. Но може да е говорил и с центъра. Съответно, на тия дето са в хижата им е наредено да се отдръпнат - примерно айде "в храстите".

Преди това, са махнали това с което са били завити тримата. Поради което, въпреки че е валял сняг, те не са затрупани. Застреляли са ги набърже, т.е. те са били мъртви, но да изглежда че са били застреляни.

Другите трима дето уж били загинали на Околчица, са загинали също на Петрохан. Може би има вариант даже да са живи и да ги крият.

Околчица е точно измама и поради това извадиха и някакъв врачански мошеник, дето го лансира Велизар Енчев. Но тоя явно знаеше неща които са му подхвърлени, за да бъде убедителен. Излезе, че самата прокуратура първоначално описа труповете в кемпера, като сгреши начинът по който е застрелян Александър. А оня врачанският мошеник при Енчев, заяви първият път, че не е така. В последствие се оказа, че точно тоя е прав, а прокуратурата е сгрешила. И тя се коригира, като потвърди, че оня е верен.

Въпрос: От какъв зор, на прокуратурата й трябва да лъже точно за това къде точно е застрелян Алекасндър?

Излиза, че оня врачанският мошеник не просто знае, но и прокуратурата се прави, че не знае. А целта е, да излезе, че оня наистина знае. И като знае, след това с подобно доказателство, той ни прекарва на неговата версия, че най-важното място е именно Околчица. А пък хижата е второстепенна и едва ли не без значение. Щото на Околчица било имало злато.

Е да, ама полицаите вардят хижата, не вардят Околчица.

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Четейки коментарите, наистина се радвам, че никога повече няма да се връщам в сметището Булгаристан...

Недей се връща по-добре. И без това България се нужда от умни и кадърни кадри основно. Другите си ги имаме...

преди 3 минути, communismatic написа:

Недей се връща по-добре. И без това България се нужда от умни и кадърни кадри основно. Другите си ги имаме...

преди 3 минути, communismatic написа:

Умните хора с магистратури от британски университети като мен отдавна избягаха и в БълХария останаха само копейките батки чичаци.

Хайде кеф да ви е.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.