Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 10 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Хайде кеф да ви е.

Голяма работа си, не случайно гласуваш за пепедофили. Не можах, да разбера... сега, вдяна ли за фактите около "Петрохан" или? Още ли смяташ, че твоите хора са невинни и в случаят там няма нищо нередно?

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

В политическата тема загубилите реват здраво, че се връщал комунизмът, че щели да емигрират, ако се построи АЕЦ "Белене", че чистенето около блока е комунизъм и така нататък. Ето обаче едно мнение, с което съм много съгласна:

Аз приветствам съботниците по почистване, възпитава у децата навици на труд и взаимопомощ. Не е спирало с тези инициативи, имахме "Да изчистим България" още преди години. Нещо лошо ли има или трябва задължително ППДБ да имат такъв призив, за да го харесате, иначе е комунизъм?

Избоите приключиха, Край на Пропагандата!- за мен ще е така. Убеждаването на хората да покажат себе си , като негласуват е завършено.

Сега остава да наблюдаваме какво се случва и как путя на копринката, радевата тъмна държава и олигархия ще ви усвояват - прогнозирам , че ще работят срещу Националния Интерес-също както в служебните си правителства. Ако сгреша Печелим всички, но надали. Онзи жалък боклук от комиксите шилишишкоффф вече се развихря- усмирете го или става жестоко за вас.

• Автор
преди 16 часа, В. Велев написа:

May be an image of text that says 'napTиR 27.10.2024 nporp. 6bлrapиR nnA6 19.4.2026 19. 0 1 444 924 Beли4иe 346 074 TpeHA 1 1 444924 408 845 ME4 97 497 62771 100 572 111 993 AnC 6Cn 104 506 3075 280246 280 246 184 361 -7487 230693 230 -49553 97 753 ИΤΗ Bb3paжAaHe rEP6 165191 165 191 325 358 23861 23 861 137 940 642 642521 -86608 -141330 -208134 -208766 433 755'

Някой не може да смята. 325 358-137 940=187 418, а не 208 134.

За Петрохан има даже две или три теми. Тази тема не е за това.

преди 9 часа, communismatic написа:

Къв твой скромен опит? Ти не знаеш, какво е това чудо "БВП на глава от населението по ППП". Я по-сериозно моля... 😆

Кой да го убие по-точно? И кой му е писал съобщения във "Фейсбук", цитирайки стихотворение на Христо Ботев, та после да го очисти на Околчица? Мафията предполагам?

Ми не, просто осмивам теб. Ако смяташ, че някой ще стигне до извода, че понеже бил цитирал стихотворение на Ботев и трябва да го дирят точно на Околчица, значи много американски филми си гледал.

Да? Не е будист?
https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?t=14181&start=120
Не е и педофил? Просто живее години наред с момченца?

А не е ли логично, ако дириш издирван престъпник за ритуални убийства, да хвърлиш едно око на социалните му мрежи дали няма да избере и ритуално място за нещо следващо?

Пак питам - как така знаеха, че Калушев няма да тръгне въоръжен с кемпера и да избива хора из Берковишко и Монтанско, та го оставиха без издирване? Защо "перфектно работещите ни служби, които разкриха на 100% случая" са оставили масов убиец да кръстосва страната, без да го преследват?

Не знам дали до Добрич е стигнала информацията, но не всички "живеещи с момченца" са педофили. Най-вероятно наистина са били будисти, ако щеш сектанти ги наречи, но педофили? Защо? Няма скаутски организации, няма спортни лагери, защо просто да няма и една секта на Калушев? (макар, че продължава да ми е странно кои ще са тия будисти, ходещи до Мексико, после с щаб-квартира до сръбската граница, в хижа с подземни тунели).

Та така с моето мнение - със сигурност не им е чиста работата на Калушев и Ко и каквато и да е истината, има намесени пари, фалшиво алиби за пред обществото, има институционален чадър, а явно и доста безскрупулни врагове. Има и родители в тотална мисловна мъгла, които не могат да дадат логично обяснение за нищо, свързано с децата им.

Но както "атентата срещу Гешев" предизвика повече смях и подигравки преди време, така и "Луд педофил-будист с дронове и моторни шейни избива хора наред, МВР го чака да реши да спре, пише на майка си, че ще го сготвят, публикува във фейсбук къде ще се гърми, никой не го търси там, намира го случаен овчар след 4 дни" не хвана много дикиш при мен.

Следващата страшка е БРИКС и как свършват бананите, тоблероните и мебелите от Икеа. Не знам как ще се оправим без тези ключови стоки.
По-добре нови Лади, отколкото 30 годишни БМВ-та, мен ако питате.
Ама това за Ладите дойде от отчаяни от изборните резултати хора, тях питайте кой и как ще ги раздава, щяли сме ред да чакаме от утре...😂

Новите лади:

1366x768.jpg?_=1717760358

noviiat-model-lada-zasenchi-dori-i-984.j

lada-kuesta.jpg

1556835_595_.jpg

1280px-Marussia-B2-prototype.jpg

преди 5 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Четейки коментарите, наистина се радвам, че никога повече няма да се връщам в сметището Булгаристан...

Ти си отишъл некъде, където ти е разчистено. А сметта дето и ти я произвеждаш там, я карат тука на сметището. Ама сигурен ли си, че въпреки това, там където си не е по-голямото сметище? И кво ще правиш, бидейки човек, който има навика да се поогледа и да иде, некъде наготово, вместо да си почисти сметището, щом е толкова отворен, ако в един момент, там стане много гадно? Дали ще искаш да дойдеш пак "в сметището Булгаристан"? Е -примерно за чистач. Какъвто най-вероятно си и там където си в момента.

преди 3 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Умните хора с магистратури от британски университети като мен отдавна избягаха и в БълХария останаха само копейките батки чичаци.

Изглеждаш ми незадоволен нещо. Самите ти претенции, че си Конт Брадлов, веднага навеждат на мисълта, че всъщност си Рачо Пръдлето.

А ако беше и попрочел нещо, извънн курсовете, които евентуално може и да не си изкарал в Англия (и даже най-вероятно не си ги изкарал - ние такива като тебе сме виждали), щеше да знаеш че и други са се занимавали с психологията на такива като тебе - примерно Достоевски.

П.П. А прочее, освен да избягате някъде по чуждите къщи, друго не можете. Ако можехте, ако бяхте образовани наистина, щяхте да си оправите собствената къщурка. Толко да си гламав, та да мислиш, че върха на аристократизма е да избягаш - не е бе, те аристократите имат претнеции, че са такива от сто поколения. И са наследници на имотите си (т.е. и на дял от държавата си), а не са приходящи. Приходящите са слуги.

преди 45 минути, kaldata1 написа:

А не е ли логично, ако дириш издирван престъпник за ритуални убийства, да хвърлиш едно око на социалните му мрежи дали няма да избере и ритуално място за нещо следващо?

Брато, ти нормален ли си? Ще прочетат пост във "Фейсбук" и ще решат, че ще се гръмне на Околчица? Ти сериозно ли ми говориш в момента? 😆😆😆😆

преди 46 минути, kaldata1 написа:

Пак питам - как така знаеха, че Калушев няма да тръгне въоръжен с кемпера и да избива хора из Берковишко и Монтанско, та го оставиха без издирване? Защо "перфектно работещите ни служби, които разкриха на 100% случая" са оставили масов убиец да кръстосва страната, без да го преследват?

На тоя въпрос вече многократно ти беше отговорено - дадох ти дори линк, че не е вярно изобщо, че Калушев не е бил издирван. Пак повтарям - аз за разлика от теб, не чета "Офнюз" и "Фактор"... Няма нужда да се обиждаме по такъв начин, аз не съм на твоят акъл просто.

преди 47 минути, kaldata1 написа:

Не знам дали до Добрич е стигнала информацията, но не всички "живеещи с момченца" са педофили.

Не всички, да. А към тия които има сигнали за педофилия и блудство? Те такива ли са или?

преди 47 минути, kaldata1 написа:

Няма скаутски организации, няма спортни лагери, защо просто да няма и една секта на Калушев? (макар, че продължава да ми е странно кои ще са тия будисти, ходещи до Мексико, после с щаб-квартира до сръбската граница, в хижа с подземни тунели).

Това с тия подземни тунели също ти беше написано, че е абсолютна фантасмагория... Това 100% пак е от "Дневник" примерно. Или от "Дойче Веле".

преди 48 минути, kaldata1 написа:

Та така с моето мнение - със сигурност не им е чиста работата на Калушев и Ко и каквато и да е истината, има намесени пари, фалшиво алиби за пред обществото, има институционален чадър, а явно и доста безскрупулни врагове

Има и чадър, да. Ми пак да задам въпроса си тогава - Що ПП-ДБ не са взели мерки след като човек от тяхната партия е разкрил какво е ставало там? ЩО НЕ СА ВЗЕЛИ МЕРКИ!?

преди 49 минути, kaldata1 написа:

Има и родители в тотална мисловна мъгла, които не могат да дадат логично обяснение за нищо, свързано с децата им.

Има, да. Има и такива, дето директно казват, че е блудствано с децата им. Намесва се и АКФ, които взимат пари от "Америка за България". Странно, щото връзката пак е с ПП-ДБ тук.

преди 49 минути, kaldata1 написа:

Но както "атентата срещу Гешев" предизвика повече смях и подигравки преди време, така и "Луд педофил-будист с дронове и моторни шейни избива хора наред, МВР го чака да реши да спре, пише на майка си, че ще го сготвят, публикува във фейсбук къде ще се гърми, никой не го търси там, намира го случаен овчар след 4 дни" не хвана много дикиш при мен.

Много е забавно, как... абсолютно всичко, което е свързано с жалката ти партия, дето е тясно обвързвана с всякакви извращения (примерно най-откритата привърженичка на ЛГБТИ+ ценности), веднага се смята за "конспирация", та такава "конспирация", че чак не ти и стига акъла, да обясниш, кое по-точно е "конспиративното". Пак да преговорим - тоя случай е от ясен по-ясен, не е ясен само за умнокрасивите.

преди 3 минути, communismatic написа:

Това с тия подземни тунели също ти беше написано, че е абсолютна фантасмагория..

Сега само факти:

1. Факт е че лично съм бил на екскурзия ако не се лъжа два пъти в тая хижа за по два три дена, преди 89та. Но нямам никакъв спомен, въпреки че почвам с това.

2. Преди по-малко от месец, си говорих с един съученик, който много пъти е работил в района както и в самата хижа и след 89та, заедно с жена си. Той потвърди, предположението ми, че хижата има доста дълбоки подземия/мазета. Това е много солидна хижа.

3. Аз го попитах, точно за това, не защото съм чел Фактор и кво беше там. Просто знам, къде се намира хижата. И знам, навремето, какъв беше цялостния пейзаж. Освен заставите до границата, а май има такива и от другата страна, в посока Вършец (въпреки че не съм сигурен, ама трябва да има), където, както казах, лично съм срещал почти всеки ден, камионите и др. които отиваха и се връщаха до горе да сменят караула, също така лично, съм ходил някъде в четвърти клас и на следа. Беше на различни места в района и много добре си спомням, че сме ходили и на Кумичкина дупка.

Т.е. за кво става въпрос. Граничарите, тренират с кучетата в района, който се намира и малко по-далече от самата граница. Това е полезно защото, те опознават и по-далечния район. Ако някой премине границата нелегално, може да успее да измине и по-голямо разстояние. И те познават и далечните райони.

4. Хижата със сигурност е част от цялостна система, която като сграда със сигурност е най-солидна от всички сгради наоколо, които не са в населени места или на самия Петрохан. Като се има предвид, че много сгради и в градовете навсякъде, са построени и като бомбоубежища, тая хижа точно, на това място точно, което винаги е било стратегическо, няма начин да не е направена както трябва от военна гледна точка. А иначе се ползваше от туристи. Но мисля, че се водеше на някакво държавно ведомство. Така както примерно и двата басейна по-надолу в Бързия бяха част от почивни станции, които бяха ведомствени и не бяха със свободен достъп - аз даже разбрах, че съществуват, след 90та година, когато отвориха единия басейн с вход за обикновени граждани.

Така че тая хижа, може и да няма тунели, но със сигурност има дълбока подземна част, бетонна здрава и просторна. И точно там е била извършвана някаква секретна дейност. Иначе защо ще я вардят така, с активното съдействие на държавата? То това последното, дали е факт? Или сме го разбрали от фактор. То има маса народ, който е подавал сигнали срещу тия, до инцидента. И нищо. Държавата ги пази и не се интересува от никакви сигнали. Държавата и сега продължава да пази хижата.

Пак да повторя: Само човек, който не знае, как държавата строеше преди 89та, винаги съобразявайки строежа с военните, може да си помисли, че тая хижа изобщо е възможно да не е такава каквато трябва и от военна гледна точка.

преди 30 минути, communismatic написа:

Брато, ти нормален ли си? Ще прочетат пост във "Фейсбук" и ще решат, че ще се гръмне на Околчица? Ти сериозно ли ми говориш в момента? 😆😆😆😆

На тоя въпрос вече многократно ти беше отговорено - дадох ти дори линк, че не е вярно изобщо, че Калушев не е бил издирван. Пак повтарям - аз за разлика от теб, не чета "Офнюз" и "Фактор"... Няма нужда да се обиждаме по такъв начин, аз не съм на твоят акъл просто.

Не всички, да. А към тия които има сигнали за педофилия и блудство? Те такива ли са или?

Това с тия подземни тунели също ти беше написано, че е абсолютна фантасмагория... Това 100% пак е от "Дневник" примерно. Или от "Дойче Веле".

Има и чадър, да. Ми пак да задам въпроса си тогава - Що ПП-ДБ не са взели мерки след като човек от тяхната партия е разкрил какво е ставало там? ЩО НЕ СА ВЗЕЛИ МЕРКИ!?

Има, да. Има и такива, дето директно казват, че е блудствано с децата им. Намесва се и АКФ, които взимат пари от "Америка за България". Странно, щото връзката пак е с ПП-ДБ тук.

Много е забавно, как... абсолютно всичко, което е свързано с жалката ти партия, дето е тясно обвързвана с всякакви извращения (примерно най-откритата привърженичка на ЛГБТИ+ ценности), веднага се смята за "конспирация", та такава "конспирация", че чак не ти и стига акъла, да обясниш, кое по-точно е "конспиративното". Пак да преговорим - тоя случай е от ясен по-ясен, не е ясен само за умнокрасивите.

https://offnews.bg/obshtestvo/pod-hizha-petrohan-ima-tunel-tvardi-upravitel-na-turistichesko-druzhe-861538.html

А това, скъпи ми Дънинг-Крюгер? Допускаш ли, че шефа на дружеството, стопанисвало преди хижата, знае по-добре от теб какво има в нея? Допускаш ли, че има хора, по-знаещи от теб в някоя дадена област? Не усещаш ли, че "Аз знам всичко, няма тема, по която да не разбирам" само те дискредитира?

И как беше пуснат Калушев за издирване, като не се разпространиха нито негови снимки, нито такива на детето? Когато Сашко от Перник се загуби в гората около града, 10 дни цялата държава бе залята с негови снимки, доброволци го търсиха, дронове летяха ... тук имаме едно "Издирвахме го, просто не го обявихме". Защо??? Как се обявява за национално издирване някой, без да бъде обявен поне по медиите? И този някой се издирва за тройно убийство и отвличане на непълнолетен.

Многократно те попитах и какво печели ПП-ДБ да спонсорира педофилска организация в някаква хижа? Няма къде в София да се изнасили един тийнейджър? Няма вили около София (при това доста по-скрити или на доста по-безлюдни места).

Те рязаха пръсти на бизнесмени със седмици и никой не е чул викове за помощ, той нашия смята, че някой ще оборудва хижа с дронове, вместо да хвърли един дюшек и да сложи една чешма в мазето на някоя изоставена сграда в Софийско.

Впрочем, днес се сетих и за това:

https://www.bgonair.bg/a/36-sutreshen-blok/80732-nyakolko-li-sa-ubiytsite-ot-novi-iskar-kakva-e-istinata

• място на трагедията - квартал Гниляне на Нови Искър - на около 35 км по права линия от "Петрохан".

• Там извършителя уж единствен беше ... педофил, съден два пъти за блудство с дете

• там отново миш-маша бе пълен - жена му чистила къщи, ма имала скъп джип, ма били богати, ама всъщност нямали пари, ма имал съучастник в убийствата, ма бил сам. Повече за втория човек не се заговори.

• прякора на останалият официален извършител е "Горския"

• подозренията на местните е, че става дума за сринал се наркоканал

• Семейството на убитите твърди, че имало кухи фирми и измами с ДДС

• и тук кучето е убито

Каква е тая концентрация на педофили-масови убийци-самоубийци-убийци на кучета на пътя на дрогата и трафика на хората между Капитан Андреево и Калотина? М? Да няма нещо във водата по южните склонове на Балкана в Софийско?

току-що, ох боже! написа:

Сега само факти:

1. Факт е че лично съм бил на екскурзия ако не се лъжа два пъти в тая хижа за по два три дена, преди 89та. Но нямам никакъв спомен, въпреки че почвам с това.

2. Преди по-малко от месец, си говорих с един съученик, който много пъти е работил в района както и в самата хижа и след 89та, заедно с жена си. Той потвърди, предположението ми, че хижата има доста дълбоки подземия/мазета. Това е много солидна хижа.

3. Аз го попитах, точно за това, не защото съм чел Фактор и кво беше там. Просто знам, къде се намира хижата. И знам, навремето, какъв беше цялостния пейзаж. Освен заставите до границата, а май има такива и от другата страна, в посока Вършец (въпреки че не съм сигурен, ама трябва да има), където, както казах, лично съм срещал почти всеки ден, камионите и др. които отиваха и се връщаха до горе да сменят караула, също така лично, съм ходил някъде в четвърти клас и на следа. Беше на различни места в района и много добре си спомням, че сме ходили и на Кумичкина дупка.

Т.е. за кво става въпрос. Граничарите, тренират с кучетата в района, който се намира и малко по-далече от самата граница. Това е полезно защото, те опознават и по-далечния район. Ако някой премине границата нелегално, може да успее да измине и по-голямо разстояние. И те познават и далечните райони.

4. Хижата със сигурност е част от цялостна система, която като сграда със сигурност е най-солидна от всички сгради наоколо, които не са в населени места или на самия Петрохан. Като се има предвид, че много сгради и в градовете навсякъде, са построени и като бомбоубежища, тая хижа точно, на това място точно, което винаги е било стратегическо, няма начин да не е направена както трябва от военна гледна точка. А иначе се ползваше от туристи. Но мисля, че се водеше на някакво държавно ведомство. Така както примерно и двата басейна по-надолу в Бързия бяха част от почивни станции, които бяха ведомствени и не бяха със свободен достъп - аз даже разбрах, че съществуват, след 90та година, когато отвориха единия басейн с вход за обикновени граждани.

Така че тая хижа, може и да няма тунели, но със сигурност има дълбока подземна част, бетонна здрава и просторна. И точно там е била извършвана някаква секретна дейност. Иначе защо ще я вардят така, с активното съдействие на държавата? То това последното, дали е факт? Или сме го разбрали от фактор. То има маса народ, който е подавал сигнали срещу тия, до инцидента. И нищо. Държавата ги пази и не се интересува от никакви сигнали. Държавата и сега продължава да пази хижата.

Пак да повторя: Само човек, който не знае, как държавата строеше преди 89та, винаги съобразявайки строежа с военните, може да си помисли, че тая хижа изобщо е възможно да не е такава каквато трябва и от военна гледна точка.

Абе какво му пишеш, той те е блокирал, щото не му изнася! В неговите представи хижа "Петрохан" е някакво бунгало тип "Шкорпиловци", в което няколко луди будиста са редували изнасилване на деца с ходения до Мексико - меката на будизма. Естествено, че има подземия, естествено, че толкова масивна сграда на такова място (най-високата точка до София в близост до бивша Югославия) ще има тунели. Сега дали са прокопани чак до близките села, можем само да гадаем, тъй като вече публично няма кой да влезе и да разкрие какво е строено там.

преди 5 минути, kaldata1 написа:

А това, скъпи ми Дънинг-Крюгер? Допускаш ли, че шефа на дружеството, стопанисвало преди хижата, знае по-добре от теб какво има в нея? Допускаш ли, че има хора, по-знаещи от теб в някоя дадена област? Не усещаш ли, че "Аз знам всичко, няма тема, по която да не разбирам" само те дискредитира?

Брато, това съм го чел вече. Един от ръководителите на "Балканка" коментира, че това са абсолютни глупости. Тунела е 5 метра, това прочете ли го? 5 метра и е запушен? Те сигурно са го отпушили и са стигнали до Зимбабве, нали? И освен това, дори и да има тунел, това с какво по-точно доказва тезата ти, че мафията ги е убила или държавата?!

преди 7 минути, kaldata1 написа:

И как беше пуснат Калушев за издирване, като не се разпространиха нито негови снимки, нито такива на детето? Когато Сашко от Перник се загуби в гората около града, 10 дни цялата държава бе залята с негови снимки, доброволци го търсиха, дронове летяха ... тук имаме едно "Издирвахме го, просто не го обявихме". Защо???

Значи до момента мантрата беше, че не бил обявен за издирване. Сега се оказа, че бил обявен, ама нямало снимки. Да потърся ли и да ти покажа, че има и снимки? Щото абсолютно всеки издирван престъпник е със снимки за разпознаване. Това е толкова елементарно... Е, не колкото теб самият, ама...

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Многократно те попитах и какво печели ПП-ДБ да спонсорира педофилска организация в някаква хижа? Няма къде в София да се изнасили един тийнейджър? Няма вили около София (при това доста по-скрити или на доста по-безлюдни места).

Отговори ми на въпроса "Защо не са взели мерки?". А какво печели... много добре знаем, какви извратеняци са всички от ПП-ДБ. Давам пример и с последната декларация на "София Прайд", която е подкрепена... от ПП-ДБ, разбира се. Та, що не сте взели мерки?

преди 9 минути, kaldata1 написа:

Те рязаха пръсти на бизнесмени със седмици и никой не е чул викове за помощ, той нашия смята, че някой ще оборудва хижа с дронове, вместо да хвърли един дюшек и да сложи една чешма в мазето на някоя изоставена сграда в Софийско.

Мафията ли ги е убила, последно? Това ли е последната ти версия? Или държавата ги е убила? Кое от двете?

преди 9 минути, kaldata1 написа:

Абе какво му пишеш, той те е блокирал, щото не му изнася!

Не, блокирал съм го, щото пише само глупости и е досаден. Ти също пишеш само глупости, ама поне си забавен в тъпотията си.

преди 10 минути, kaldata1 написа:

В неговите представи хижа "Петрохан" е някакво бунгало тип "Шкорпиловци", в което няколко луди будиста са редували изнасилване на деца с ходения до Мексико - меката на будизма.

Не са ли били насилвани? Правилно ли прочитам? Калушев не е бил и будист?

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Естествено, че има подземия, естествено, че толкова масивна сграда на такова място (най-високата точка до София в близост до бивша Югославия) ще има тунели. Сега дали са прокопани чак до близките села, можем само да гадаем, тъй като вече публично няма кой да влезе и да разкрие какво е строено там.

100% тия ще са смазвали световната наркомрежа с доставките си от "Петрохан". Трябва да работиш в Института по Криминалистика! Задължително!

преди 16 минути, communismatic написа:

Брато, това съм го чел вече. Един от ръководителите на "Балканка" коментира, че това са абсолютни глупости. Тунела е 5 метра, това прочете ли го? 5 метра и е запушен? Те сигурно са го отпушили и са стигнали до Зимбабве, нали? И освен това, дори и да има тунел, това с какво по-точно доказва тезата ти, че мафията ги е убила или държавата?!

Значи до момента мантрата беше, че не бил обявен за издирване. Сега се оказа, че бил обявен, ама нямало снимки. Да потърся ли и да ти покажа, че има и снимки? Щото абсолютно всеки издирван престъпник е със снимки за разпознаване. Това е толкова елементарно... Е, не колкото теб самият, ама...

Отговори ми на въпроса "Защо не са взели мерки?". А какво печели... много добре знаем, какви извратеняци са всички от ПП-ДБ. Давам пример и с последната декларация на "София Прайд", която е подкрепена... от ПП-ДБ, разбира се. Та, що не сте взели мерки?

Мафията ли ги е убила, последно? Това ли е последната ти версия? Или държавата ги е убила? Кое от двете?

Не, блокирал съм го, щото пише само глупости и е досаден. Ти също пишеш само глупости, ама поне си забавен в тъпотията си.

Не са ли били насилвани? Правилно ли прочитам? Калушев не е бил и будист?

Нямам идея кой ги е убил. Нямам познати нито в наркоканалите, нито при трафика на хора, нито при трафика на бежанци, нито при кухите фирми, ДДС измамите или дървесната мафия.

Знам само, че един будист няма да оборудва масивна хижа от соца с тунели до сръбската граница, до главен път и на туристически маршрути с дронове и моторни шейни и да я заварди с ограда, просто за да изнасилва непълнолетни там и да пее "Харе Кришна, Харе, Харе!" между вояжите си до ... Мексико, вместо да ползва някоя от хилядите "Вили на ужасите" около София за бързи гнусотии или просто да изремонтира някоя къща на края на някое село (както са всички наркокомуни например в Софийското поле).

Стана ясно, че децата не са държани там насила, родителите също не са ги обявявали за изчезнали, отвлечени - напротив, родителите даже харесвали Калушев.

Е тогава за какво му е цялото това усилие, пари, разправии, скандали и логистика? Какъв е проблема да купиш една вила около Костинброд, да освежиш две стаи, а съседите да виждат група мъже и млади момчета с тях, които са в гимназията и могат да имат каквото си искат алиби за уикендите - я работни гащеризони, я купчина дърва в двора, я униформи на някоя стаутска организация или примерно пушки за пейнтбол, за оцеляване в планината, лов, риболов. Буквално има десетки алибита за дейност, която едни мъже могат да правят с тийнейджъри с тяхно съгласие няколко пъти в седмицата. Че и може и нещо такова: https://www.bgonair.bg/a/36-sutreshen-blok/80732-nyakolko-li-sa-ubiytsite-ot-novi-iskar-kakva-e-istinata

Ако някой ги пита - "Тука сме с чичо/вуйчо/братовчеда и учим наблизо, нашите са в чужбина на гурбет". Край на съмненията, край на питанията, край на сигналите за прекъснат достъп на туристи. Калушев е добре, здрав и охранен, момчетата - също. Живеят заедно със съгласието на родителите, самите момчета също не са бягали или да са подавали сигнали за това, че не по свое желание са там.

Просто помисли малко и ще вденеш (може би) защо толкова малко хора повярваха на официалната версия.

Че е имало промиване на мозъци и култ - мисля, че е ясно. Но нещо не ми се връзват усилията, впрегнати в този култ, които са тотално нереципрочни на това, което можеше да бъде. Никой педофил няма да отиде да оборудва крепост, след като може необезпокоявано да си живее на спокойствие. Еле пък уж будист.

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Нямам идея кой ги е убил. Нямам познати нито в наркоканалите, нито при трафика на хора, нито при трафика на бежанци, нито при кухите фирми, ДДС измамите или дървесната мафия.

То ти поначало нямаш никаква идея за абсолютно нищо. Тая тема е поредната. Т.е. щом като нямаш никаква идея, каква точно теза се опитваш, да прокараш? Държавата верно ли ще се занимава, да убива някакви смешници, дето се правят на мутри? Или мафията ще си играе, да ходи до Околчица и прочее? Ти ако вярваш на подобни простотии, значи наистина си за освидетелстване. Мафията ако искаше, да ги очисти... щеше да влезе в хижата без никакви проблеми и да ги превърне в препарат за почистване. Това е толкова ясно, че няма накъде.

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Знам само, че един будист няма да оборудва масивна хижа от соца с тунели до сръбската граница, до главен път и на туристически маршрути с дронове и моторни шейни и да я заварди с ограда, просто за да изнасилва непълнолетни там и да пее "Харе Кришна, Харе, Харе!" между вояжите си до ... Мексико, вместо да ползва някоя от хилядите "Вили на ужасите" около София за бързи гнусотии или просто да изремонтира някоя къща на края на някое село (както са всички наркокомуни например в Софийското поле)

Това с тунелите не го ли изяснихме вече? Тунел няма, има само в твоята глава, която не е особено пълна. Туристическите маршрути са чисто и просто използване за техните собствени нужди, включително и материални, понеже са получавали доста щедро финансово рамо от тук и от там. Да не говорим, че оня боклук е можел преспокойно, да си върши мръсотиите без никой да разбира, понеже самата хижа е тотално изолирана от външният свят. Има сума ти сигнали подадени от туристи, че никой не е можел, да преминава дори покрай въпросната хижа. Ама пак да повторя - това не се чете в сайтове като "Офнюз". Колкото до Мексико и прочее... Ми, можеш да погледнеш/прослушаш разпитите на част от родителите (другите просто не са живи) или на момчето, което е било онождано най-редовно от Калушев. Майка му, и тя е от ПП-ДБ, между другото.

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Стана ясно, че децата не са държани там насила, родителите също не са ги обявявали за изчезнали, отвлечени - напротив, родителите даже харесвали Калушев.

Имаш предвид оная майка, дето когато детето й се оплакало, че е било насилвано от Ивайло Калушев не му повярвало, та повярвало на "ламата"? И дето твърдеше пред Бенатова, че сина й е моралният убиец на гуруто? За тия родители говориш?

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Просто помисли малко и ще вденеш (може би) защо толкова малко хора повярваха на официалната версия.

Да, а защо ПП-ДБ не са взели мерки срещу Ивайло Калушев и групата? Питам, вероятно за 453-ти път вече?

преди 2 минути, The Lone Star написа:

Пишете си в темите за Петрохан. Толкова ли е сложно?!

Не, той и там ще избяга от неудобните въпроси. Това е ключа. Масова практика не "умнокрасивите", да бягат от неудобни въпроси.

преди 46 минути, kaldata1 написа:

Абе какво му пишеш, той те е блокирал, щото не му изнася! В неговите представи хижа "Петрохан" е някакво бунгало тип "Шкорпиловци", в което няколко луди будиста са редували изнасилване на деца с ходения до Мексико - меката на будизма. Естествено, че има подземия, естествено, че толкова масивна сграда на такова място (най-високата точка до София в близост до бивша Югославия) ще има тунели. Сега дали са прокопани чак до близките села, можем само да гадаем, тъй като вече публично няма кой да влезе и да разкрие какво е строено там.

Начи, глей сега. Аз не му пиша на лични, нали така. Тука е форум. Кой ме чете лично мене и кой ме е блокирал, не ме интересува. Съществува мнение някакво си,което е метнато публично. Него го четат много хора.Аз го коментирам за много хора, щото иначе те може да не се сетят за някои неща. Съответно те ми отговарят и ме допълват или опровергават. И те така.

Относно тунелите. Така както ги е описал тоя, тия неща евентуално могат да се ползват редко, ако се налага. Но тия са били пещерняци. Дори и да са пещерняци обаче, тръгни да ходиш по пътя от малко над Бързия до Петрохан пеша и ще разбереш, за кво става въпрос. Като първи положителната денивелация ти е около 700 метра. Като второ, разстоянието по пътя е петнайсет километра. Аз лично никога през живота си не съм изминавал 15 километра пълзейки в тунел. А дори и пещерняците, вероятно редко им се случва такова нещо. Но както и да е - това е по-маловажното за тоя тунел.

По-важното е, въпросът за какво толкова е нужен? Щото ако говорим за излизане на тунел/пещера в сърбия е едно -става въпрос за трафик. И съответно, ако говорим за трафик, това кученце, дето го гледахме на камерата, може би е добър специалист, по пренасяне на дрога по тунелите.

Сега обаче, тоя дето го цитираш, че знае за тунела, говори, че тунелът е към Бързия - не към Сърбия. А има и пещера, която излиза в Сърбия. Или поне така съм чул още навремето, в една друга галактика (преди 89т).

Ако има тунел, започващ от подземията в хижата, аз си го представям без да съм го виждал, като една заключена врата. Вратата е здрава, може би желязна. Ключът от тая врата се държи от управителя на хижата. Той не е бил случаен човек, още преди 89та. ЗА да бъде назначен, характеристиката му е указвала, че е разумен, верен и може да си държи езика зад зъбите.

На тоя пост са се изредили да речем една дузина подобни, като след 89та, качеството им пада. Така или иначе, всеки един от тия, е казал на някой и друг, че има тунели. И доста хора знаят,но публично трудно ще го кажат директно.

Та може и да има тунели - може да има и повече от един.

Но какво от това? Всякакъв трафик на днешно време много по-лесно се движи надземно и въздушно. Границата ти я минавам одма, стига да искам. Ама до сега не съм я преминавал точно тая. До нея много пъти съм бил, виждал съм джипове дето возят разни сръбски к..ви, които ми подвикват нещо на сръбски. Минават си в България и си се връщат.

Въпросът е за кво се е ползвала хижата (освен да подслонява хора, защото това е основното й предназначение - и тия хора са били май военни)?

преди 7 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Четейки коментарите, наистина се радвам, че никога повече няма да се връщам в сметището Булгаристан...

Прав си! По-добре си стой при пакистанските педофили, там си в свои води!

преди 29 минути, communismatic написа:

Не, той и там ще избяга от неудобните въпроси. Това е ключа. Масова практика не "умнокрасивите", да бягат от неудобни въпроси.

преди 36 минути, communismatic написа:

То ти поначало нямаш никаква идея за абсолютно нищо. Тая тема е поредната. Т.е. щом като нямаш никаква идея, каква точно теза се опитваш, да прокараш? Държавата верно ли ще се занимава, да убива някакви смешници, дето се правят на мутри? Или мафията ще си играе, да ходи до Околчица и прочее? Ти ако вярваш на подобни простотии, значи наистина си за освидетелстване. Мафията ако искаше, да ги очисти... щеше да влезе в хижата без никакви проблеми и да ги превърне в препарат за почистване. Това е толкова ясно, че няма накъде.

Това с тунелите не го ли изяснихме вече? Тунел няма, има само в твоята глава, която не е особено пълна. Туристическите маршрути са чисто и просто използване за техните собствени нужди, включително и материални, понеже са получавали доста щедро финансово рамо от тук и от там. Да не говорим, че оня боклук е можел преспокойно, да си върши мръсотиите без никой да разбира, понеже самата хижа е тотално изолирана от външният свят. Има сума ти сигнали подадени от туристи, че никой не е можел, да преминава дори покрай въпросната хижа. Ама пак да повторя - това не се чете в сайтове като "Офнюз". Колкото до Мексико и прочее... Ми, можеш да погледнеш/прослушаш разпитите на част от родителите (другите просто не са живи) или на момчето, което е било онождано най-редовно от Калушев. Майка му, и тя е от ПП-ДБ, между другото.

Имаш предвид оная майка, дето когато детето й се оплакало, че е било насилвано от Ивайло Калушев не му повярвало, та повярвало на "ламата"? И дето твърдеше пред Бенатова, че сина й е моралният убиец на гуруто? За тия родители говориш?

Да, а защо ПП-ДБ не са взели мерки срещу Ивайло Калушев и групата? Питам, вероятно за 453-ти път вече?

ПП-ДБ не са взели мерки срещу Калушев заради чадър от по-високо ниво. Със същата сила може да питам защо Желязков, Гълъб и Главчев не са взели мерки?

Ти ще отговориш ли защо им е трябвала хижа-крепост, а не вила, в която спокойно да си живеят? Ще мъцнеш ли нещо по тоя въпрос?

преди 36 минути, communismatic написа:

Е да де, т.е. потвърждаваш, че родителите не са имали нищо против Калушев и са му вярвали? Децата - също? Тогава за какво им е да се крият зад огради, след като никой няма нищо против тази дружба? М?

преди 2 минути, kaldata1 написа:

ПП-ДБ не са взели мерки срещу Калушев заради чадър от по-високо ниво.

От по-високо ниво? Кое например? Какво по-високо ниво от Кирил Петков като премиер?

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Ти ще отговориш ли защо им е трябвала хижа-крепост, а не вила, в която спокойно да си живеят? Ще мъцнеш ли нещо по тоя въпрос?

Ми, вече ти отговорих. Даже и предният път пак ти написах същото. Аз не съм виновен, че нямаш акъл и за една стотинка и не можеш, да асимилираш абсолютно нищо от моето написано. Тоя дето все бяга от неудобни въпроси си ти, а не аз.

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Е да де, т.е. потвърждаваш, че родителите не са имали нищо против Калушев и са му вярвали? Децата - също? Тогава за какво им е да се крият зад огради, след като никой няма нищо против тази дружба? М?

Искаш да кажеш, че родителите са били наясно, че Ивайло Калушев е блудствал с децата?

преди 1 час, kaldata1 написа:

Впрочем, днес се сетих и за това:

https://www.bgonair.bg/a/36-sutreshen-blok/80732-nyakolko-li-sa-ubiytsite-ot-novi-iskar-kakva-e-istinata

• място на трагедията - квартал Гниляне на Нови Искър - на около 35 км по права линия от "Петрохан".

• Там извършителя уж единствен беше ... педофил, съден два пъти за блудство с дете

• там отново миш-маша бе пълен - жена му чистила къщи, ма имала скъп джип, ма били богати, ама всъщност нямали пари, ма имал съучастник в убийствата, ма бил сам. Повече за втория човек не се заговори.

• прякора на останалият официален извършител е "Горския"

• подозренията на местните е, че става дума за сринал се наркоканал

• Семейството на убитите твърди, че имало кухи фирми и измами с ДДС

• и тук кучето е убито

Каква е тая концентрация на педофили-масови убийци-самоубийци-убийци на кучета на пътя на дрогата и трафика на хората между Капитан Андреево и Калотина? М? Да няма нещо във водата по южните склонове на Балкана в Софийско?

Значи относно версията за убийство свързано с дрогата, това го отхвърлих като вариант категорично. Дрога може да е имало, сигурно е имало. Т.е имало е и дрога. Обърни внимание - тука говорим очевидно за много видове дейности, които от една страна се преплитат и са близо до акъла, поради това че ги обединява мястото.

А пък от друга страна, някои изглеждат несъвместими. Това че са несъвместими, е перфектиня камуфлаж. Както казах, бях изненадан когато по-миналото лято един ми разказа за тия и версията беше, че били педофили. Педофили, дето са завардили цялата гора - ти да видиш? Такова животно нема.

Да, ама не. Най-вероятно, тоя Калушев е подбран поради сбор от ексцентричности. Плюс способности. Те това е агент. Погледни ги и другите покрай него! Единият икономист със счетоводна фирма от десетки счетоводители, в която се бил вясвал веднъж на няклоко месеца.

Другият бил адвокат на Росатом.

За третия, тоя врачанина при Енчев, рече че бил майстор по камуфлажа и то в Холивуд.

Педовфил - чудестно, от това по-хубаво няма, ако ще правиш "база Индия".

Па будист. Па пещерняк.Па водолаз. Па каратист. Обиколил света.

... И при това, ексцентричната му биография, съвсем не свършва.

И тоя човек е истински, познават го че си е такъв от малък. Перфектна маскировка.

Но не за него. За операцията, която извършва държавата.

И така - имало е и трафик на наркотици. Аз съм почти сигурен, без да съм бил участник.

Обаче, ни един трафикант, нито сръбски, нито турски, нито държавните мафиоти, които чадъросват и надзирават какналзацията, няма интерес да унищожава хижата.

Искаш да ги трепеш тия, понеже са се издънили - можеш да го направиш по хиляда начини, без да унищожаваш хижата. Това е твоята хижа,която ти помага за трафика, от която всеки един от участниците в трафика има лична изгода.

Така че, версията за убийство поради трафик отпада със сигурност. Имало е трафик, разбираш ли,имало е и педофилия (въпреки че тва май са си чисти пеер...). Но не това е била причината за да бъде унищожена и хижата.

Относно аналогията с Нови Искър - аз тва веднага си го помислих. ЧЕ е много подобно. Но да те допълня - там може да е било и във връзка с наркотици, но не и тука.

Приликата в двата случая е в това, че държавата много сериозно е ангажирана със случаите и да прикрива следите.

Та след тая забележка, допълнението ми за случая в Нови Искър е следното:

1. След убийството, самата държава и тогава, започна да подхвърля и да отемня различни версии и убийци.

2. Броят на жертвите не беше само шест. Пет бяха в къщата на ужасите (плюс кучето, ако го броим и него за човек, както си е прието). Кети която намериха в кладенеца на ужасите - тва па що за символика беше. Един човек го намериха умрял в гората до Нови Иксър (неглижираха го малко, като второстепенен, за гъби ли беше ходил не помня). Имаше един дето го извадиха от Искъра, след като силовите органи претърсваха един два дена реката. Още един беше намерен убит по същия път на дефилето но в някакво малко по-далечно населено място. И накрая тоя дето го самоубиха със заглушител.

3. Случаят беше свързан с психиатрията и педофилията и по една друга причина. Един от убитите май в къщата, беше пациент на психиатрията в която е работила и Цветеслава Гълъбова. Даже аз от тогава съм я видял май тая за първи път. Тя точно тогава почна да се изказва по случая. А именно в психиатриите се лекуват и много наркозависими, та не знам, дали психиатриите по презумпция не трябва да се разглеждат като част от наркоканалзацията.

А сега, при петроханския случай, имаме вече цяла плеяда психолози и криминални психолози, които бяха основната даже част от разследването. Тия реално разследваха. А разследващите органи, начело с прокуратурата, редко излизаха, даваха някаква пресконференция, на която хвърляха някаква дезинформация, като една от най-интересните за мене беше тая, че сбъркаха от първия път къде е входната рана на главата на Александър.

преди 16 минути, kaldata1 написа:

Е да де, т.е. потвърждаваш, че родителите не са имали нищо против Калушев и са му вярвали? Децата - също?

Тва дето родителите са си давали децата е някаква схема, някакви по-особени мафиотски отношения. Не че няма всякакви откачалници. Обаче, мисля, че някой ги е накарал да си дават децата. Нещо като заложници, за гаранция, че родителите ще бъдат верни и ще се подчиняват безпрекословно.

Това е нещо до някъде подобно на описанието на Бокикио от КРЪСТНИКЪТ на Марио Пузо.

Бокио са цяла фамилия, която се е специализирала да дава заложници от собствения си род, когато две противостоящи мафиотски групировки искат да водят преговори. За да гарантира едната страна, че преговорите ще протечат нормално, другата страна, взима един Бокикио като заложник. Ако нейният човек на преговорите бъде убит, тя ще убие заложникът от фамилията Бокикио. След което, самата фамилия Бокикио, която е по природа жестока и отмъстителна, ще преследва другата страна, която не е удържала думата си и е убила парламентьора, като по тоя начин е станала причина да бъде убит и заложникът Бокикио.

преди 31 минути, communismatic написа:

От по-високо ниво? Кое например? Какво по-високо ниво от Кирил Петков като премиер?

Галя от посолството, както и агентите на финансовото изворче, което извира от Фед.

Тва е ясно. Българската компрадорщина, както ПП-ДБ, така и всичко останало, без изключение,особено такова дето му излизат връзките с ДС по дедова линия - тая компрадорщина, не шеф. Това са подизпълнители.

Ако има нещо, за мене лично да е под съмнение, и то поради ено нещо, дато го научих, ама не ми се ще да го казвам, в хижата да е имало не дейност която е помагала на Украинската армия и да е унищожено от руското разуванаване - а обратно.

Което пък по други причини ми изглежда невъзможно.

Но така или иначе, тоя въпрос е второстепенен.

Сигурно е, че в хижата е имало секретна дейност.

Сигурно е, че никога нема да разберем, кви СМСи е имало в телефоните на Калушев или Деян.

И е съвсем сигурно, че ако хижата бъде отворена за постетители, те могат да видят, дали има тунели в нея.

Но тъй като също така е съвсем сигурно, че хижата се пази, от държавата, тая лесна и напълно възможна проверка, няма да е възможна.

Американското посолство е казало на Кирил Петков "Тия не ги пипай!". После що съм го блокирал... Изобщо никакви наченки на мислене.

Може да проследите и показанията пред полицията на родителите. Това не са никакви родители, това са тотални безхаберници. Едната майка е оставила сина си при Калушев, щото му повярвала, че ще го издържа, барабар с образованието, но тя самата не можела, да го гледа, понеже била много травмирана от работата си... работила като касиерка в супермаркет. Каква травмираща професия само. И кой нормален човек би повярвал, че някакъв непознат, ще издържа сина му!? Що за наивност...
https://www.youtube.com/watch?v=N9NH_1WtESQ&t=3531s

преди 43 минути, communismatic написа:
преди 25 минути, kaldata1 написа:

Искаш да кажеш, че родителите са били наясно, че Ивайло Калушев е блудствал с децата?

Като нищо. И обърни внимание, че поне от два от случаите изглежда че има вътрешно противоречие, между майката и бащата. Гледай откъса от МАРГАРИТ И МАРГАРИТА, дето подадох май беше в темата за Социализма. Там "връзването на връзки" за да се издигнеш е засягало тебе лично, който искаш да направиш кариера.

А тука, т.е. при евро-атлантическите ценности, където мафията, т.е. злоупотребата с власт е много по- зла и ньеела, имаш наказание на родителите, посредством децата им. И след това тия деца са бъдещи кадри, прочее, възпитани, дресирани.

преди 3 минути, communismatic написа:

Американското посолство е казало на Кирил Петков "Тия не ги пипай!". После що съм го блокирал... Изобщо никакви наченки на мислене.

Би ли ме цитирал, ако обичаш? Къде по-точно съм бил чак па толкова искал, да не си ме блокирал?

На мене ми не е баш ясно, що е нужно да подскачаш като див петел и да прибягваш до обиди?

Нещо доказва ли това? А нещо доказва ли това, че ти лично не си ме бил прочел, че си ме бил блокирал? Кой ти е казал, че си много важен? И дори да ти е казал, дори да го вярваш, що за ексцентрично мислене, да си мислиш, че и другите те имат за много важен и изобщо аргумент за това как стоят нещата?

Можеш да продължиш да си си в неведение, като не ме четеш - мене кво ме интерсува, че искаш да си останеш некомпетентен и всеки път да се държиш смешно и да подскачаш неадекватно, кога просто нема нужда от физически упражнения?

Вместо това, ако искаш земи та помисли преди да отговаряш. Защо и сега не си разбрал, че аз не говоря за един човек. Говоря ти за поведението на цялата държава. И ПП и ДБ и ГЕРБ и служебни правителства - всички без изключение.

Ти не си разбрал изглежда, че тия истории изобщо не започват с Кирил Петков. Още СДС кога бяха назначени това става чрез американското посолство. Преди това тия които свалиха Тодор Живков, както и самия Горбачов.

Ама не сме им чели СМСте де, та това са откъслечни сигнали и реалното им управление. Обаче и оня ден гледах един генерал дето разказа, как кога са били унищожени ракетите с ядрените глави, тези ракети са били върху едни много яки платформи, които са могли да возят и друг товар по много стръмен наклон. И един от тогавашните военни, е предложил, поне платформите да не се унищожават. Отишъл при еди кой си началник, оня рекъл, че не може да реши въпроса и го изпратил по-нагоре. Оня отишъл нагоре - пак същия отговор. Накрая отишъл при президента и той казал, че не може да реши въпроса. И ГО ИЗПРАТИЛ ПРИ АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК. Ако не се лъжа, ставаше въпрос за Георги Първанов. И оня взел един лист хартия в ръката си. И рекъл "АЗ разбирам и уважавам вашето желание, да запазите тия платформи. Но с тях трябва да се случи ето това, защото аз така искам." И същевременно смачкал листа.

За Кирил Петков кво да го споменавам - той е най-смотания мушморок там. На тебе ти изглежда като безспорен лидер, което само доказва отново, колко ти е акъла.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.