Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

преди 8 минути, _nib_ написа:

...чаааакай бе човек...

....как успя да свържеш ,,консерви"(от консерватори) с педроханци в едно изречение?...

...няма такова нещо...

...досега-обективно коментират...

По обективно от мен не могат. Но пък аз коментирам само за себе си, не излизам в ефир. 😁

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

преди 11 минути, Bubbles написа:

Като имаш на предвид че в Испания и тука със зъби и нокти пречат да се гласува...

Бъбълс, гласовете от чужбина отиват основно за петроханската секта. Нека бъдем честни... Иначе, като гледам Пеевски колко процента взима, май наистина тоя път вътрешният министър и главният секретар са си свършили работата. Поздравления за което.

току-що, communismatic написа:

Бъбълс, гласовете от чужбина отиват основно за петроханската секта. Нека бъдем честни... Иначе, като гледам Пеевски колко процента взима, май наистина тоя път вътрешният министър и главният секретар са си свършили работата. Поздравления за което.

Не знам откъде черпиш информация, но днес специално надали са много гласувалите за педотата.

преди 2 минути, communismatic написа:

Аз не съм гласувал за тях. Но мисля, че отиват за Радев. Аз не съм гласувал за Радев.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Не знам откъде черпиш информация, но днес специално надали са много гласувалите за педотата.

Ще видиш, че процентите за тая измет ще се вдигнат след като изкарат утре гласовете и от чужбина. Май отиват на втора политическа сила. Кофти, но това е положението... По-добре бай Тиквун да беше втори. Имам авер, дето нарочно гласува за ГЕРБ (беше от ИТН), само и само, да прави мръсно на Радев, да не бил взел много проценти... Това е положението. 😆

преди 2 минути, Bubbles написа:

Утре ще видим. Но по изключение съм съгласен с communismatic.

преди 6 минути, parmobil написа:

Кой ви пречи?

При испанците доколкото знам хората се оплакват че умишлено се бави процеса, тука при нас същата работа пет човека не могат да минат цял час...

Добре де, има още една причина да не пускам да гледам коментаторите, които е рамкирал колегата. Попаднах още преди това на този канал и след само няколко минути слушане на словоблудства ми се отщя.

преди 4 минути, Bubbles написа:

При испанците доколкото знам хората се оплакват че умишлено се бави процеса, тука при нас същата работа пет човека не могат да минат цял час...

Ми и в Англия е било през няколко човека гласуването, но чак пък да се пречи. И аз минах през трима, за да приключа с гласуването.

off 24 МИР

преди 52 минути, Proshark написа:

Как няма да е изнервен-неговите хора с глупавите си действия и некадърно управление вкараха Путин в Европа и еврозоната...Ма интересно не псува тях,а търси под вола теле...

От типичен тролопитек не можеш да очакваш нещо различно. Най ще ми е кеф Петрохан Лама да бие по резултат Гербавите. 😁

преди 1 минута, nikssi написа:

От типичен тролопитек не можеш да очакваш нещо различно. Най ще ми е кеф Петрохан Лама да бие по резултат Гербавите. 😁

То ич не е изключено.

току-що, nikssi написа:

Защо ще те кефи ? за това че педофили сектанти са победили ?

преди 18 минути, communismatic написа:

, гласовете от чужбина отиват основно за петроханската секта. Нека бъдем честни...

За ИТН когато бяха на върха си , преди от чужбина бяха над 30%

Сега общо ИТН има под 2%

Изводи ?

преди 3 минути, nikssi написа:

Най ще ми е кеф Петрохан Лама да бие по резултат Гербавите. 😁

Добрев, ти ли си ?

Нима и ти нарече както и аз много отдавна ПП-тата петрохански педофили ?

преди 23 минути, communismatic написа:

Иначе, като гледам Пеевски колко процента взима, май наистина тоя път вътрешният министър и главният секретар са си свършили работата

Сериозно ? Че прасето взема възможния максимум от всички с най малко щети бре.

Помисли малко ...

преди 8 минути, parmobil написа:

Ми и в Англия е било през няколко човека гласуването, но чак пък да се пречи. И аз минах през трима, за да приключа с гласуването.

Може, но е тъпо да се туткат толкова особено пък ако е с някакъв умисъл.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Може, но е тъпо да се туткат толкова особено пък ако е с някакъв умисъл.

Ми технологично време - даваш лична карта, търсят те по списък, пращат те да избереш начин на гласуване, подпечатват, гласуваш, пак подпечатват, отиваш да се разпишеш.

преди 1 минута, parmobil написа:

Ми технологично време - даваш лична карта, търсят те по списък, пращат те да избереш начин на гласуване, подпечатват, гласуваш, пак подпечатват, отиваш да се разпишеш.

Всичко на всичко работа за три минути.

преди 2 минути, parmobil написа:

Ми, повечето страни хората гласуват по пощата. @Bubbles питай го как е във Франция.

току-що, Bubbles написа:

Всичко на всичките работа за три минути

Ми аз почаках 5 мин. пред секцията. Но чувам от първа ръка какви опашки са били на острова.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, повечето страни хората гласуват по пощата. @Bubbles питай го как е във Франция.

Така де, и става буквално за нула време.

Миро плачеш ли?😀 Пак е много. Трябва 5 процента. Или хич.

От 40 на 15 процента.😀

Dnes.dir.bg
No image preview

ГЕРБ пред най-нисък резултат в историята си

Партията на Бойко Борисов започва с 39,7% през 2009 година. Първите данни сега показват между 15,1 и 16,4 на сто
No image preview

5,3 хил. гледания · 205 реакции | Брат за брата, Череп за...

Брат за брата, Череп за Чорапа! 🤧

Големият победител

Само аз ли смятам, че дори сумата от ПБ+БСП е над 121 мандата, ако разбира се резултата не извади БСП навън. А сумирано и със Възраждане, единственото което няма да имат е конституционно мнозинство. Така целокупното пеефско и пп-дбфилско представителство, все едно няма да съществуват?

Партия ГЕРБ на Бойко Борисов регистрира днес тежък срив, като се добра до едва 15% от гласовете на симпатизантите си.

ГЕРБ се доближи загубата на БСП от 2014 година след управлението на Пламен Орешарски.

Мирчолинкеее честито 😁

преди 29 минути, nikssi написа:

Абе,казах му аз че колкото повече плюе по Радев,толкова повече гласове вдига за него и ето ти тезултата-Радев ги би с 25 процента...Пак ме е яд ,че нашия трол не даде още от себе си,та разликата да е 30 процента...

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Миро плачеш ли?😀 Пак е много. Трябва 5 процента. Или хич.

От 40 на 15 процента.😀

Dnes.dir.bg
No image preview

ГЕРБ пред най-нисък резултат в историята си

Партията на Бойко Борисов започва с 39,7% през 2009 година. Първите данни сега показват между 15,1 и 16,4 на сто

Много са им 15% на тия отрепки, но имат твърд електорат от шамандури като Мирча + яко ала-бала...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.