Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предсрочни парламентарни избори в България 19.04.2026

Featured Replies

Ще ги спрат, ако всички излязат и гласуват.

• Отговори 906
  • Прегледи 17,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В. Велев
    В. Велев

• M.Николов
    M.Николов

Е ми ние точно затова ще гласуваме за него.😀 Колкото и неразбираемо да е това за теб.😀 Да ти го обясня по-просто - ние искаме в Европа, но без Бочко и Шиши.

Публикувани изображения

Аз 2006 г. напуснах България и след това съм гласувал само веднъж, мисля през 2009 г., даже вече съм забравил за коя партия гласувах, може би за ГЕРБ, която тогава се появи на политическата сцена. И нямаше да гласувам тогава, но бях отишъл до един турски магазин тук в квартала да търся кори за баници и видях, че пред магазина са се събрали дузина български турци от кърджалийско (живеещи в моя квартал, познавам ги бегло) и с един бус ги извозиха до посолството да гласуват за ДъПъСъ. Хвана ме яд колко са ентусиазирани, подпалих колата и газ към посолството, за да неутрализирам един от техните гласове.

Сега, 17 години по-късно съм решил да гласувам отново, макар да си оставам на мнение, че щом не плащам данъци в България, нямам моралното право да определям кой и как ще харчи вашите данъчни пари. Ще пренебрегна собствените си принципи за по-висша цел - изриване на свинската кочина!

преди 5 часа, Bubbles написа:

А дано!

Балончо, как е животът на село? Яд ли те е, че не си роден в София 🤣

Ние гражданите ще гласуваме за ППДБ, защото е важно да пазим европейските ценности от руЗия. И копейки като вас, естествено.

преди 8 часа, Bubbles написа:

Партия на Педофилите и Дебилите в България

Много прожекция виждам при теб. Сам си призна, че живееш на село и повтаряш глупостите на Тошко Африкански. Room temperature IQ...

Нчма никаква логика някой родолюбив Българин в който живее съвременния „български възрожденец“ да гласува за ПП-ДБ , ГЕРБ, ДПС,Продай България ПБ, Възраждане, Величие, БСП, МЕЧ, и целия останал боклук. , но гласуването за ПП-ДБ, ГЕРБ, - за тези е напълно Абсурдно !

преди 51 минути, laplandetza написа:

но гласуването за ПП-ДБ, ГЕРБ, - за тези е напълно Абсурдно !

Ако не гласуваш за някой от станалите... оставяш именно тези на власт.

Ще ти го преведа на разбираем за теб език:

Ако не се гласува за партиите, които ти наричаш "абсурдни", на власт остават тези, които са "напълно абсурдни".

Ти лично кое предпочиташ?

пп: Ако ще ми отговаряш с общи приказки за утопии, по-добре не си прави труда. Пиши само ако можеш да дадеш ясен и точен отговор кое от двете е по-добре за теб:

а) абсурдни

б) напълно абсурдни

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Ако не гласуваш за някой от станалите... оставяш именно тези на власт.

Ще ти го преведа на разбираем за теб език:

Ако не се гласува за партиите, които ти наричаш "абсурдни", на власт остават тези, които са "напълно абсурдни".

Ти лично кое предпочиташ?

пп: Ако ще ми отговаряш с общи приказки за утопии, по-добре не си прави труда. Пиши само ако можеш да дадеш ясен и точен отговор кое от двете е по-добре за теб:

а) абсурдни

б) напълно абсурдни

Утопии!? Какво е утопия -0 ти живееш в такава демократозоотопия, т.е . мислиш си , че имаш избор, от теб зависи-макар и едно на няколко милиона -Кой ще управлява кочината в която живуркаш. Естественно ти нямаш избор- всички „коне“ на пистата са Подставени състезатели от Продуцентите на шоуто , ти и всички тЪпаци които гласуват сте един Голям Стаден Гумен Печат на Реалната Власт в България. За да има реално значение твоята воля е нужно не само да има Промяна в Правилата на Играта , но и в Самата Игра- Нужна е Нова Игра. За да се случи нещо доближаващо това в България е нужно да Промените или Ликвидирате Властовия Български Елит- това няма да се случи по Демократичния План с неговите демократични механизми, може да се получи чрез насилственно Отнемане на Власт и Изолиране и,или терминиране на Властовия Елит. С други думи търси се революционна Промяна и ако нейното гориво са широките народни маса, за да достигнат до такова ниво на Безизходица и отчаяние, страдание е необходим фактор -Реална физическа и политическа Криза-Бедствие и, или Война-истинска война. Други начини за –Промяна От Вътре , инициирана от групи хора извън Високите, Средни нива на Обслужващата Класа в страната- просто не съществува. Останалите възможности са при Глобална Катастрофа-което е Огромна трагедия.

току-що, laplandetza написа:

Утопии!? Какво е утопия -0 ти живееш в такава демократозоотопия, т.е . мислиш си , че имаш избор, от теб зависи-макар и едно на няколко милиона -Кой ще управлява кочината в която живуркаш. Естественно ти нямаш избор- всички „коне“ на пистата са Подставени състезатели от Продуцентите на шоуто , ти и всички тЪпаци които гласуват сте един Голям Стаден Гумен Печат на Реалната Власт в България. За да има реално значение твоята воля е нужно не само да има Промяна в Правилата на Играта , но и в Самата Игра- Нужна е Нова Игра. За да се случи нещо доближаващо това в България е нужно да Промените или Ликвидирате Властовия Български Елит- това няма да се случи по Демократичния План с неговите демократични механизми, може да се получи чрез насилственно Отнемане на Власт и Изолиране и,или терминиране на Властовия Елит. С други думи търси се революционна Промяна и ако нейното гориво са широките народни маса, за да достигнат до такова ниво на Безизходица и отчаяние, страдание е необходим фактор -Реална физическа и политическа Криза-Бедствие и, или Война-истинска война. Други начини за –Промяна От Вътре , инициирана от групи хора извън Високите, Средни нива на Обслужващата Класа в страната- просто не съществува. Останалите възможности са при Глобална Катастрофа-което е Огромна трагедия.

Нали те помолих за точен отговор

а)

или

б)

Имаш ли такъв?

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Нали те помолих за точен отговор

а)

или

б)

Имаш ли такъв?

Точен отговор!? Първо - За какво се бориш, Какво искаш? Почва се от алфата и има кървав или трънлив път до омегата.

1. Кой си Ти?

2. Какъв е Смисъла на Твоя живот?

3. Ти индивидуалист ли си? или си част от Колективно съществуване?

4. За Индивидуалист - една пяосока, за Колективно съществуване - Сложно-съставен Субект с наченки на „колективно съзнание“ -съвсем Друг път съществува.

5. Ако си Индивидуалист и искаш „хубав живот“ като Българин в България -тогава твоята съдба ще е по утопията на „демокрацията“ и ще гласуваш за някого-примерно льотюика-изтребител .

6. Ако си част , един от многото в Колектива има други възможности- Колектива участва в организиране на „революционна мрежа“„ и се подготвя за иницииране на Процеси водещи до Дълбока Реална Криза в България ,за да имат възможност ядрата от мрежата да Овладеят Власт. Друга по-разумна и осъществима възможност е Колектива се подготвя с „мрежи за влияние“ и изгражда своя собственна „екосистема“ чрез която да Пренесе съществуването си на Колективната Идеологическа Система и „колективнипя разум“ отвъд Правилата на Играта, т.е води се силно Латерална Истинска хладна война , чиято цел е практически Еволюционен Скок и „викана на Антихриста“ , който-това е Концепция, който ще Изведе Налседството на Колектива към Обетованата Земя- т.е. в Космос и ще продължи в нечовешки разнообразни формни и системи. Минимум жертви-максимум ефект. трето Смесен път Подготовка на мрежа с чдра, подготовка по втората възможност с Латералната студена Война и очакване в готовност на Глобална космическа или друга тотална планетарна криза.

преди 7 минути, laplandetza написа:

Точен отговор!? Първо - За какво се бориш, Какво искаш? Почва се от алфата и има кървав или трънлив път до омегата.

1. Кой си Ти?

2. Какъв е Смисъла на Твоя живот?

3. Ти индивидуалист ли си? или си част от Колективно съществуване?

4. За Индивидуалист - една пяосока, за Колективно съществуване - Сложно-съставен Субект с наченки на „колективно съзнание“ -съвсем Друг път съществува.

5. Ако си Индивидуалист и искаш „хубав живот“ като Българин в България -тогава твоята съдба ще е по утопията на „демокрацията“ и ще гласуваш за някого-примерно льотюика-изтребител .

6. Ако си част , един от многото в Колектива има други възможности- Колектива участва в организиране на „революционна мрежа“„ и се подготвя за иницииране на Процеси водещи до Дълбока Реална Криза в България ,за да имат възможност ядрата от мрежата да Овладеят Власт. Друга по-разумна и осъществима възможност е Колектива се подготвя с „мрежи за влияние“ и изгражда своя собственна „екосистема“ чрез която да Пренесе съществуването си на Колективната Идеологическа Система и „колективнипя разум“ отвъд Правилата на Играта, т.е води се силно Латерална Истинска хладна война , чиято цел е практически Еволюционен Скок и „викана на Антихриста“ , който-това е Концепция, който ще Изведе Налседството на Колектива към Обетованата Земя- т.е. в Космос и ще продължи в нечовешки разнообразни формни и системи. Минимум жертви-максимум ефект. трето Смесен път Подготовка на мрежа с чдра, подготовка по втората възможност с Латералната студена Война и очакване в готовност на Глобална космическа или друга тотална планетарна криза.

Добре де, още в началото ти казах че твоите алабализми и утопии не ме интересуват (един път ги четох още преди месец - стига ми толкоз). Въпросът ми днес е пределно кратък и ясен:

а)

или

б)

Е? Имаш ли отговор?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Добре де, още в началото ти казах че твоите алабализми и утопии не ме интересуват (един път ги четох още преди месец - стига ми толкоз). Въпросът ми днес е пределно кратък и ясен:

а)

или

б)

Е? Имаш ли отговор?

Няма да видиш отговор-тоя ще ти разтяга локуми 1001 дни и нощи...Прави ми се на философ...ама отстрани изглежда да е като леко дървен такъв....Чудя се дали да не го засиля в "специалната група",на която не им виждам постовете...

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Ние гражданите ще гласуваме за ППДБ, защото е важно да пазим европейските ценности от руЗия. И копейки като вас, естествено.

Т.е. като гласуваш за пепедофилската измет, та така и Путлер няма да ни нападне? Доста добра аргументация, наистина...

преди 4 минути, ivottoshev написа:

а)

или

б)

Е? Имаш ли отговор?

ти изискваш отговор, такъв отговор подходящ за твоето интелектуално ниво, ниво на разум и ниво на морално-етично съзнание. Аз не съм тук, не съществувам на тази земя за да ти давам подходящите за теб отговори. Моето мислене и съзнание дава различни от тези твои отговори , моите отговори са съобразени с реалния физически , материален Свят.

преди 4 минути, Proshark написа:

Няма да видиш отговор-тоя ще ти разтяга локуми 1001 дни и нощи...Прави ми се на философ...ама отстрани изглежда да е като леко дървен такъв....Чудя се дали да не го засиля в "специалната група",на която не им виждам постовете...

Дадох отговори. Теоретично съществуват и други възможности, но това вече е Голяма Задача за един Дългогодишен Анализ.

...............................

Първо . Трчбва да разберете пред Себе си с какво си имате работа. Това е най-трудната част. Кой съм Аз?, Какъв е Смисълът на моето Съществуване? - т.е. трябва ви сам на себе си да направите изследване и анализ на своето съзнание и интелект, много-много трудна задача. има различни подходи, методи с индиректно поставяне в контролирани ситуации, организиране на „игри“ и пр. По-лесно ако се използва и чужда помощ- странични субективни анализи. Разкривате и систематизирате базовата ви субективна конструкция за Света-Света и Вие в Него, Вие и Другите, Вие като индивид и какво ви е мястото в Множеството. Базовите ценности, морал, етична конструкция, как подхождате и обмисляте проблеми, чвления и пр. Без Основите на Вашият Съзнателен Живот , Вие сте неспособен да Осъзнавата Какво Искате , На къде отивате,Какво и как да жертвате , Какво и как е Дължимото от Вас и Към Вас, Какви са вашигте Избори и Какъв е Вашият Път. Без първите букви от азбуката на практика вие не можете да „говорите“ и ще блеете като овце за краткото си време и ще получите съдбата на добитака- усвоени в Забрава!

Когато прескочите и решите този най-труден Първи Етап , тогава сте Достойни за Воля в Решенията, за Глас по Пътя. Всичко тук е субективно и от гледна точка на вас като Индивиди и от „групова гледна точка“ както и от такава на Огромна Група като Човечеството не съществуват Добри и Лоши решения, Верни и Неверни, Правилни и Неправилни. Има само Съществуващи такива. Предполагаемо те ще са по-скоро Неправилни, Неверни и субективно за Нещо си и Някого си Добри или Лоши. Единственно Задължително е да положите Усилия да Отговорите на „първите букви от азбуката“ .Колкото успеете-Толкова ще и Струвате в жестокия материален Свят.

преди 18 часа, The Lone Star написа:

Следващите три дни ще излязат и последните проучвания. Може там да има някакви размествания. Ето една анкета, която ми се струва по-реална от вече дадените:

Новини от България и Света | Стандарт нюз

Тия пък ... 😄

image.png

• Автор
преди 8 минути, nikssi написа:

Тия пък ... 😄

Най-изненадани ще останат от Величие. Как са обиколили България и света, как се показват манипулациите, как само те се борят с мафията и накрая вместо 32% - 3,2%. Интересно ми е как ще се оправдават тогава.

преди 2 часа, laplandetza написа:

Аз не съм тук, не съществувам на тази земя за да ти давам подходящите за теб отговори.

Явно няма да отговориш. Има една единствена причина да не го правиш - само с един въпрос разбих на пух и прах цялата ти утопия, и отговаряйки ми, би означавало да си признаеш че до сега си вярвал в алабализми за наивници, а истината боли и следователно аз отговор наистина няма да получа.

Съжалявам че ти разбих детската психика, но по-добре аз и сега, отколкото едни чичковци и лелички с бели престилки след някой и друг месец. Каквото можах да направя за теб - аз го направих. От тук нататък спасението на давещият се е в ръцете на давещият се. Успех )

преди 32 минути, The Lone Star написа:

Най-изненадани ще останат от Величие. Как са обиколили България и света, как се показват манипулациите, как само те се борят с мафията и накрая вместо 32% - 3,2%. Интересно ми е как ще се оправдават тогава.

Как може така да говориш???

Как щели да се ОПРАВДАВАТ. Тебе когато те излъжат за нещо за което си се борил и си прав, оправдаваш ли се? Невероятно! "Величие" трябвало да се оправдават, че мафиотите манипулирали изборите и не ги допуснали до парламента. Мафията извършва фактически преврат и незаконно завземане на властта. И "Величие" да се оправдава за това.

Много ги подценяваш. Свърши толерантността. Битката тепърва престои. Лошото е че повечето гледате и си налягате парцалите. Явно това е останало от турското робство че преклонена глава сабя не я сече.

Така че чакай и гледай. И си похапвай сладко-сладко.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Явно няма да отговориш. Има една единствена причина да не го правиш - само с един въпрос разбих на пух и прах цялата ти утопия, и отговаряйки ми, би означавало да си признаеш че до сега си вярвал в алабализми за наивници, а истината боли и следователно аз отговор наистина няма да получа.

Съжалявам че ти разбих детската психика, но по-добре аз и сега, отколкото едни чичковци и лелички с бели престилки след някой и друг месец. Каквото можах да направя за теб - аз го направих. От тук нататък спасението на давещият се е в ръцете на давещият се. Успех )

съжалявам, мога да направя обосновано предположение, не го твърдя-само предполагам, че ти имаш някаква лека степен на олигофрения.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Как може така да говориш???

Как щели да се ОПРАВДАВАТ. Тебе когато те излъжат за нещо за което си се борил и си прав, оправдаваш ли се? Невероятно! "Величие" трябвало да се оправдават, че мафиотите манипулирали изборите и не ги допуснали до парламента. Мафията извършва фактически преврат и незаконно завземане на властта. И "Величие" да се оправдава за това.

Много ги подценяваш. Свърши толерантността. Битката тепърва престои. Лошото е че повечето гледате и си налягате парцалите. Явно това е останало от турското робство че преклонена глава сабя не я сече.

Така че чакай и гледай. И си похапвай сладко-сладко.

той и ивелинчо и неговите бандюги и те така ще си похапват сладко-сладко. Не си съгласен?, преди десетилетие от „кои“ беше -герб?, други, възраждане?, волен-болен-долен?..............защо си си втълпил ,че ивелинчо е смелчага, а не като „ония предишните“ ?

преди 1 час, laplandetza написа:

защо си си втълпил ,че ивелинчо е смелчага, а не като „ония предишните“ ?

По делата ще ги познаеш, а не по думите.

Как ще неутрализираме „американските евроатлантически глобалистки хора“ в българските политически върхове. Как да премахнем борисоффф, радеффф, онея от пп-дб, онзи лъжец -копейката, онзи мишок от безличие, другите насекоми и жалкото прасе-феномен -намагнитено по американски, Как? Как да изтрием тези същества?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.