Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със фейсбук

Featured Replies

Цитат

Акаунтът е временно недостъпен.

Акаунтът ви в момента е недостъпен заради проблем със сайта. Очакваме този проблем да бъде разрешен скоро. Опитайте отново след няколко минути.

Някой да има същия проблем?

• Автор

Сериозно питам дали има такъв проблем. Защото ако не, подозирам, че една особа ме е докладвала!!!!:angry::angry22:

преди 9 минути, Anneliese написа:

Някой да има същия проблем?

Имам същия проблем. Отвори го в два три таба последователно и на последния страницата стартира нормално.

• Автор
преди 3 минути, plmen88 написа:

Имам същия проблем. Отвори го в два три таба последователно и на последния страницата стартира нормално.

Ох, страшно много ти благодаря за помощта, бях пред инфаркт! Стреснах се сериозно, защото профилът ми трябва заради месинджърът, това е единствената ми текстова връзка, с близките ми, в случай на спешност. Напълно глуха съм и телефон не използвам.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Ох, страшно много ти благодаря за помощта, бях пред инфаркт! Стреснах се сериозно, защото профилът ми трябва заради месинджърът, това е единствената ми текстова връзка, с близките ми, в случай на спешност. Напълно глуха съм и телефон не използвам.

Прегледай сериала ... разменени при раждането ... интересен сериал.

И защо не използваш телефон?

преди 7 часа, Anneliese написа:

това е единствената ми текстова връзка, с близките ми, в случай на спешност.

А защо не ползваш и други клиенти - Viber, Telegram, Discord, TeamSpeak, Signal и т.н. Имат си и десктоп версии.

преди 11 минути, B-boy/StyLe/ написа:

А защо не ползваш и други клиенти - Viber, Telegram, Discord, TeamSpeak, Signal и т.н. Имат си и десктоп версии.

Защото принцесата няма мобилен телефон, и съответно номер. А той е нужен за регистрация на десктоп приложенията.

преди 5 часа, Rudy M. написа:

Защото принцесата няма мобилен телефон, и съответно номер. А той е нужен за регистрация на десктоп приложенията.

За Teams не е нужен телефон.
А това може само да се регистрира и после не трябва смартфон.
Ето така:

Ето това първо го сложи на телефона ти или на таблет или Андроид инсталиран на някой лаптоп само временно на някоя USB флашка.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.thoughtcrime.securesms
после на компютъра
https://signal.org/download/windows/
чети как се ползва дори без да ти знаят телефона другите хора и без да го виждат,
създава се едно специално име само за осъществяване на първа връзка и после не се ползва.
А твоето истинско име може да си е Полина, но който не знае специалното не може да ти досажда. И само с Полина няма да може да те намира, ако не знае специалното, което не се вижда като си говорите, ще вижда само Полина.
И така си имаш и втора връзка със родата от компютъра, без никой да ти го блокира, щото няма нищо общо с фейсбука.

Някой от роднините ти може да ти го активира посредством предплатена карта към някой оператор, само като ползва SIM картата в неговия смартфон със Signal  и после повече няма нужда нито от смартфон нито от номера на предплатената карта.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

я дай доказателствен материал че фейсбука е еврейски, щото аз като не го ползвам и не знам собственикът му какъв е

обаче не ползваш и вконтакте

преди 1 час, Белгиеца написа:

я дай доказателствен материал че фейсбука е еврейски, щото аз като не го ползвам и не знам собственикът му какъв е

https://bg.wikipedia.org/wiki/Марк_Зъкърбърг

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.