Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Пак са започнали самозапалванията

• Отговори 10k
  • Прегледи 151,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

Тая нработа ще приключи, когато путин гушне букета или му нагушнат бокета и гризне дръвцето, властта в Кремъл поемат сериозни хора и опукат западна украйна и някой евроидиот с тактически ядрени бомби.

преди 4 минути, laplandetza написа:

Тая нработа ще приключи, когато путин гушне букета или му нагушнат бокета и гризне дръвцето, властта в Кремъл поемат сериозни хора и опукат западна украйна и някой евроидиот с тактически ядрени бомби.

Така е. Руските пикльовци нямат други възможности; остава им единствено ядрен удар като възможност.

Естествено пикльовците да се готвят за ответен удар. НАТО няма да седи и да гледа.

преди 11 минути, Волен написа:

НАТО няма да седи и да гледа.

Няма друго какво да направи. Всичко е под дъгата при тях...

Русия е най-голямата по територия държава в света и най-великата!

Зеленски заплаши Русия с тежка зима.

„Русия трябва да знае, че ние имахме ужасна зима и те също няма да имат лека“, каза украинският президент.

преди 22 минути, Волен написа:

Чуваме една и съща история всеки път: когато руZZнаците извършат поредното си престъпление, винаги украинците са виновни. Те сами се бомбят и сами стрелят по себе си.

От колкото и кладенци вода да носите, руZZката варващина е пред очите ни.

Освен правоверните русороби, никой не вярва на това как украинците сами се бомбят и се стрелят.

Не се хаби да доказваш противното. Единственото, което постигаш, е за за пореден път да покажеш какъв зомбиран русороб си.

"Трябва ми агитация в стил Гьобелс!" – крещял зелената гнида в бункера.

Toва признава Юлия Мендел, която е работила за Зельо.

Кокаин в носа и Гьобелс в главата водят т.н. Украйна към зануляване!

преди 1 минута, В. Велев написа:

Няма друго какво да направи. Всичко е под дъгата при тях...

И е заловила най-много началник щабове на НАТО, заедно с началника на биолабораторията в Азовстал и малко термоядрено устройство... ).

Обаче не са май са загуби технологията за гравацапата за калибриране на. Орешника и са ударили край Донецк по грешка

Dallas
No image preview

Oreshnik Missile Guidance Vulnerability: Confidential Doc...

Exclusive internal correspondence from the Michurinsk Plant reveals a critical vulnerability in the Oreshnik missile guidance mechanism due to uncalibrated GU-503 gyro units. Read the full forensic an

Развалиха я тая държава !!! Едно време нямаше такива работи и ги развъртаха на ръка ;)

току-що, Flashback написа:

"Трябва ми агитация в стил Гьобелс!" – крещял зелената гнида в бункера.

Toва признава Юлия Мендел, която е работила за Зельо.

Една баба казала. Значи е 100% вярно. 🤣😂🤣

преди 5 минути, В. Велев написа:

Ама ти защо гниеш в еврогейска държава, а не заминеш за "най-великата"? Ти си некъв мазохист явно.

Или може би тайничко харесваш еврогейове? 🤣😂

преди 10 минути, В. Велев написа:

Бабо с какви билки презоби

преди 7 минути, Волен написа:

Ама ти защо гниеш в еврогейска държава, а не заминеш за "най-великата"? Ти си некъв мазохист явно.

Е то пък вие викате слава украине ама не заминаваате за Украйна ?

току-що, AAUUXX написа:

Е то пък вие викате слава украине ама не заминаваате за Украйна ?

Аз се чувстам много добре в Европата, която подкрепя Украйна. Защо аз да ходя на фронта.

Въпросът е какво правят тези, които по цял ден сипят омраза по Европа, докато величаят Русия. Те защо гният в Европата, а не заминат за великата Руспия.

Аз не ги пращам на фронта. Просто им показвам къде те ще си заживеят. Един вид услуга им правя. 🤣

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Е то пък вие викате слава украине ама не заминаваате за Укр

Имат на доста места лимит на бензина... Не разбирам да имат от всичко по много и хоп - лимити... И лимитите ли ще са много ?

току-що, Волен написа:

Аз се чувстам много добре в Европата, която подкрепя Украйна. Защо аз да ходя на фронта.

Тоест това е мазохизъм ? Искаш да помогнеш ама немаш желание?

преди 1 минута, Волен написа:

Въпросът е какво правят тези, които по цял ден сипят омраза по Европа, докато величаят Русия. Те защо гният в Европата, а не заминат за великата Руспия.

Същото като тези дето сипят омраза по Русия и величаят Украйна ,а незаминават за фронта.

преди 3 минути, Волен написа:

Аз не ги пращам на фронта. Просто им показвам къде те ще си заживеят. Един вид услуга им правя. 🤣

Вярвам ти затова ти отговарям ,но нямам търпението на @ivottoshev да се бъзикам дълго както той прави с вас.

Дзверо, с плещене на фейкомети из социалките с нищо не допринасяш за "перемогата", затова ще я дочакаш на куково лято!

преди 1 минута, kosyo написа:

Имат на доста места лимит на бензина... Не разбирам да имат от всичко по много и хоп - лимити... И лимитите ли ще са много ?

Нормално е ,приоритет са спазване на договорите за горива ,за вътрешна употреба ще се намали потреблението ,въпреки че 20л за ден не е малко, все ше си решат проблема по един или друг начин. Руснаците са имали и по големи неволи в миналото.

току-що, AAUUXX написа:

Тоест това е мазохизъм ? Искаш да помогнеш ама немаш желание?

Що за несвързани бръщолевения ?!?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Същото като тези дето сипят омраза по Русия и величаят Украйна ,а незаминават за фронта.

Тия дето величаят Руспия също не са на фронта, пък ти не ги пращаш там.

преди 3 минути, Flashback написа:

Дзверо, с плещене на фейкомети из социалките с нищо не допринасяш за "перемогата" ...

Добитъко, аз си изпълнявам гражданския дълг: налагам долни русороби по форума. Това е моят принос.

току-що, AAUUXX написа:

Нормално е ,приоритет са спазване на догиворите за горива ,за вътрешна употреба ще се намали потреблението ,въпреки че 20л за ден не е малко, все ше си решат проблема по един или друг начин. Руснаците са имали и по големи неволи в миналото.

Е как пък точно тази година, като бях решил да ходя ;)? Предните години пък нямаха такива големи проблеми. Развалиха я тая държава !!!! Всички са за разстрел . Да дойде Сталин да им покаже как стават тия работи. Или пък да отидат в Украйна? Уж ги бомбят ама чак толкова лимити да имат .. къде сбъркаха ,а?

току-що, Волен написа:

Добитъко, аз си изпълнявам гражданския дълг: налагам долни русороби по форума. Това е моят принос.

Щом за теб е граждански дълг да се излагаш по социалките и всеки да те смята за дебил, кой съм аз да ти троша хатъра!

Твоят "принос" е да ни разсмиваш, такава сляпа вяра в "перемогата" наистина е комична!

Е това си е вече мазохизъм ,или пак не, зависи с какво налагаш ? lock

току-що, Flashback написа:

Твоят "принос" е да ни разсмиваш ...

Съвсем явно е, че успешно те дразня; иначе няма да ми отговаряш. Значи добре си изпълнявам гражданския дълг. 🤣

Без такива като мен вие ще се самозабравите и ще се удавите в руZZката пропагандна помия, в която плувате.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Е това си е вече мазохизъм ,или пак не, зависи с какво налагаш ?

Какъв мазохизъм те гони?

Мазохизъм е да търпиш нещо, което не ти е приятно. Това, което аз правя тук на форума, ми носи радост.

преди 4 минути, kosyo написа:

Е как пък точно тази година, като бях решил да ходя ;)? Предните години пък нямаха такива големи проблеми. Развалиха я тая държава !!!! Всички са за разстрел . Да дойде Сталин да им покаже как стават тия работи. Или пък да отидат в Украйна? Уж ги бомбят ама чак толкова лимити да имат .. къде сбъркаха ,а?

Нищо ,изчакай да мине кризата ,тя няма да бъде твърде дълга ,или пък намери който има желание да бута колата навръшане ,но не мисля че ше имаш такъв успех.

Какъв мазохизъм те гони?

Мазохизъм е да търпиш нещо, което не ти е приятно. Това, което аз правя тук на форума, ми носи радост.

Именно де това е D

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Нищо ,изчакай да мине кризата ,тя няма да бъде твърде дълга ,или пък намери който има желание да бута колата навръшане ,но не мисля че ше имаш такъв успех.

Чакай сега каква криза без човек? Те нали цъфтяха и вързвах и сега викаш криза? Ти болен ли си?

P.S. Забравих да добавя че всичко е ТОЧНО по ПЛАНА!

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Нищо ,изчакай да мине кризата ...

Криза в Руспия? Това разрешено ли ти е да го говориш? Да не те приберат тези, които ти плащат.🤣😂😅

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.