Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Немските пИдали били готови ................готови бе, да гол поемат, като през летото на 1945 !

Българските пИдали укрофили .......готови ли са..................както през септември 44-та!

• Отговори 10k
  • Прегледи 150,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 35 минути, БаалБек написа:

Не ти личи по постовете. 😆

Седейки пред монитора и плякайки глупости на които и ти не вярваш, ама нали за това ти плащат - купичка храна. 🤣

Ти не гледай какво правя тука. Това е само за заблуда на врага и отвличане на вниманието. Иначе се действа яко. Утре съм в Казанлък.

От Путя всеки бяга 😂

Лукашенко го е казал в интервю за Al Arabia.

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Лукашенко се извини на Зеленски и призна: Ако ВСУ ни нападне, сме загубени OFFNews 16 June 2026 12:15 O 75 0'

преди 5 минути, В. Велев написа:

Ти не гледай какво правя тука. Това е само за заблуда на врага и отвличане на вниманието. Иначе се действа яко. Утре съм в Казанлък.

Пенционер от соца, какви билки ти дадоха днеска

преди 3 минути, В. Велев написа:

Утре съм в Казанлък.

Пак ли? Аз като ти казвах навремето, че мъжете там са най...най..., ти тогава не вярваше. Но сега явно връзката ви е станала много страстна и не пропускаш ходене до Казанлък, когато те досърби д***то...

Хайде...да си изкарате добре!

преди 1 минута, БаалБек написа:

Пак ли? Аз като ти казвах навремето, че мъжете там са най...най..., ти тогава не вярваше. Но сега явно връзката ви е станала много страстна и не пропускаш ходене до Казанлък, когато те досърби д***то...

Ходел е при бай Амет чобанина, ама през соца. Просто пак му иска ама отдавна е увит в пелени, соц пенционера

May be an image of text that says 'к новини Лавров: Може би не е лошо Украйна да влезе в ЕС, тогава тои просто ще се разпадне KNEWS.BG'

преди 4 минути, БаалБек написа:

Ама аз идвам заради тебе. Ти нали не си мъж???

преди 4 минути, В. Велев написа:

Ама аз идвам заради тебе. Ти нали не си мъж???

Уеко, не бързай

Каква изненада от русороб

Човекът, който запали колите на посолството ни в Скопие е с татуировки на идола си - Путин.

Препоръчвам!!! Брилянтна книга - пълна с прозрения и детайли, както и с нюанси. Едно от най-добрите четива за руското общество в ерата на късния путинизъм: психозата, безразсъдното насилие, илюзиите за величие, негодуванието, както и борбата за запазване на човешката благоприличие въпреки всички трудности - всичко това е там. От съществено значение за тези, които искат да разберат как се е случило пълномащабното нахлуване в Украйна и какви са последиците от него върху руснаците.

book_1.png

HK9IRhfWUAABZAn?format=jpg&name=small

Яхтата на пенсионерите която застрашила руZкия кораб в Ламанша и се наложило предупредителен изстрел(и). Англо-саксонските пенсионери - враг номер 1 на 2-рата армия в света! Тия пенсии ще запалят WW3!

Ще ми стрелят тия безаналоговци по "Bright Future" ;).

image.png

image.png

Скоро ватенките ше вият на умряло

Мадяр е хвърлил око на Кримския мост.

Може да бъде изображение с един или повече хора, брада и текстово съобщение

Снощи руZZнаците са свалили всички украински дронове, летящи към Москва.

И въпреки това московското НПЗ някак си се запалило. Някой е пушил там явно. 🤣

image

Русия спечели срещу Украйна в международен арбитраж относно правата на крайбрежна държава в Черно море, Азовско море и Керченския проток.

Окончателното решение по 10-годишния спор между Москва и Киев е обявено.
-Делото завърши с убедителна победа за Русия, като бяха отхвърлени многобройни искания от Украйна, които обвинявали Русия в нарушаване на десетки членове от Конвенцията на ООН по морско право.

-Усилията на Киев да оспори суверенитета на Русия над Крим и прилежащите води се провалиха.
-Арбитражът в Хага отказа на Киев всякакви „обезщетения“ и „репарации“ от Русия за използването на природни ресурси във водите на Крим.
-Опитът на Украйна, подкрепен от западните страни, да обяви Керченския проток за „международен“, с право на преминаване на кораби на всякакви държави, включително военни кораби, също се провали.
-Арбитражът в Хага отхвърли абсурдното и цинично искане на Украйна за демонтиране на Кримския мост.

Всички обвинения от Украйна за предполагаеми щети върху околната среда от Русия във водите на Крим също бяха отхвърлени.

„Това арбитражно решение е значително поражение за Украйна и Запада в „правната война“, която те водят срещу Русия“, заключиха дипломатически наблюдатели.

Руските пикльовци пета година не могат да вземат Малая Токмачка. А всички знаем тя колко е важна.

aufvfn.jpg

aufw3p.jpg

Военна ситуация в Украйна на 16 юни 2026 г. (Актуализация на картите)
  – Руски удари унищожиха цели в Суми, Харкив, Запорожие, Днепропетровск, Кировоград, Херсон, Чернигов, Николаев и ДНР;

- Според украинските ВВС на 16 юни руските сили са атакували Украйна със 132 безпилотни летателни апарата; - Руски сили са ударили жп гарата и подстанция 110 kV в Балакля, Харковска област;

- Руски сили са ударили цели на Въоръжените сили на Украйна в Николаев;

- Руски сили са ударили цели на Въоръжените сили на Украйна в Днепропетровск;

- Украинските загуби възлизат на приблизително 1460 военнослужещи през последните 24 часа.

Напук на гнусните русороби !

Известният руZZки Z-канал "Рибар" на бившия говорител на руското военно министерство Михаил Звинчук призна, че Киевско-Печорската лавра е била ударена от Руспия. Рибар нарича руското оправдание на удара "нелогично и необяснимо".

https://t.me/rybar/81086

image.png

преди 5 минути, Волен написа:

Напук на гнусните русороби !

Известният руZZки Z-канал "Рибар" на бившия говорител на руското военно министерство Михаил Звинчук призна, че Киевско-Печорската лавра е била ударена от Руспия. Рибар нарича руското оправдание на удара "нелогично и необяснимо".

Ейй, пяна ти излиза от устата, ама Русия спечели войната. Колкото и да те е яд. А това е голяма радост за мен )

преди 22 минути, В. Велев написа:

Ейй, пяна ти излиза от устата, ама Русия спечели войната. Колкото и да те е яд. А това е голяма радост за мен

Стига се пенила бабо. Изгониха те отвсякъде заради фантазиите от билките

преди 1 час, Волен написа:

Руските пикльовци пета година не могат да вземат Малая Токмачка. А всички знаем тя колко е важна.

Акльо, що избегà от дискусията с мен? И снощи си би камшика, и тази вечер отиде в ъгъла да се срамуваш. Що? Не ти достига умствен капацитет да защитаваш тезите си ли?

Баси, а какви тролололове имаше едно време... По цяла вечер се опитваха да защитят незащитимото, а сега им кажеш две приказки и те подвият опашки getout

преди 8 часа, Flashback написа:

Границите от 1991 г. продължават да са мираж!

1. Киев за три дняяя е по мираж.

2. Снощи руското военно командване на Крим е избягало в Новоросийск. Това ми напомня на Херсон.

Там пак така, малко преди ЗСУ да освободят Херсон, руското командване избяга оттам.

3. Вчера Херсон, днес Крим, утре границите от 1991

преди 5 часа, В. Велев написа:

Русия спечели войната

Возьмем Киев за три дняяя

преди 7 часа, ммм1 написа:

Лукашенко го е казал в интервю за Al Arabia.

Батьката втрепери баджака, още като Зеленски покани Тихоновская.

Аз чакам да видя, кога калдатската ядрена вата ще се усети, че Русия губи войната.

преди 5 часа, Волен написа:

Само той ли. Руските официални телевизионни канали в последните дни признаха, че Украйна е поела инициативата на фронта.

Ти що мислиш Николов се скри като мишка в брашно.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Русия губи войната.

Според нормалната логика от губещата страна е този, който моли за милост преговори. Виждаме че за милост моли Зелю, докато Путин само си го премести в другият крачол.

Това обаче е според нормалната логика. Кажи сега Реджеповата логика каква е )

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Според нормалната логика от губещата страна е този, който моли за милост преговори. Виждаме че за милост моли Зелю, докато Путин само си го премести в другият крачол.

Това обаче е според нормалната логика. Кажи сега Реджеповата логика каква е )

Дори да се съласи Путин на такава среща няма да се реши края на войната ,украинците няма да отстъпят Донбас ,а руснаците няма да оставят недовършена СВО. Всичко ще се реши на фронта в такъв случай. Ако пък решат да се споразумеят и свърши тази война това ще бъде идеалния вариант. Но както и да приключи тази вийна как ще обяснят на украинците защо е била нужна, тоест при сценарии ДЛНР и Запорожие ако станат руски ,то украинците губят повече територия от преди войната и излиза че всичко е било напразно. Ако решат украинците да оправдаят войната си и си върнат тези територии това ще бъде победата в този конфликт за тях ,но имат ли такава възможност аз невярвам. Преди два дни и карта от фронта и кой къде напредва в реално време показах на Зверо но те неискат да вярват в това, а само на своите фантазии и с укропропаганда се захранват.

СВО е военна операция с доброволци. Лично Путин е отговорен, че се мотаят с години. Обаче неумолимо войниците във ВСУ привършват. Зеленски пък моли и проси всякакво съдействие от Франция, Германия и Англия. И докога така? След време ВСУ ще бъдат изтласкани извън Новорусия. А дали ще се спрат тогава? Може да продължат -за да не допуснат НАТО там.

Зеленски упорито продължава да търси подкрепата на страните от Г-7 (Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Великобритания и САЩ) срещу Русия. Да го прави конкретно за Новорусия си е малоумие. Той не може да промени руските история и традиции. Те също и заедно не могат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.