Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Но пък ние имаме велики ръководители.

Зациклил си, батка. Като разавелен грамофон си.

Кажи сега как великата пикльовска армия мачка наред. Съвсе скоро ще стигнат до Ламанша, нали така.

Ама първо да вземат Малая Токмачка. Пътят за Ламанша минава оттам. 🤣😂

• Отговори 10k
  • Прегледи 150,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Ти си специалиста, ти кажи по тези неща, аз не се наемам.

Не се наемаш да кажеш каква е голямата цел, но пък я коментираш:

преди 3 часа, Gencho 123 написа:

Какво толкова, в името на голямата цел, това са дребни неща.

... а после като ти казвам че си от Малоумбия, не ми вярваш и се сърдиш getout

току-що, ivottoshev написа:

Никой освен Путьото не знае какви са целите на СВО. А Путьото не казва, мръсникът. Затова не знаем какви са целите. 🤣

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Разбирам те ,както и @herkules2 ,но и вие разберете че тези на фронта изпълняват заповеди ,вина имат командите състави ,още повече че скоро имаше статия в която пишеше за употребата на наркотици на фронта ,което предполага невъзможност за вземане на решения. Също добре знаете и за всички тези които решили да неизпълнят заповед или предадат малцина имат късмет да го сторят и останат живи. Русия сгреши от самото начало на СВО ,защото ако бяха посръпили както правят винаги САЩ при този тип операции първа и основна цел да е командия състав нямаше да има толкова жертви нямаше и тази война да се проточи толкова дълго.

Хайде сега да преценим за какво иде реч! Значи, дават им наркотици и те се хвърлят в огъна като слама така ли? Тези командни състави да не са по-многобройни от войниците /говоря за украинските, а не за наемниците/? Не могат ли да обърнат оръжието си срещу загрядите и да ги опукат като печени кестени? Колко пъти ги уверяваха руснаците да не се бият срещу братята си, за да се върнат предишните състояния и да продължат да живеят както преди? Ама не! Те щели да живеят в разкош, западът щял да им осигури охолен живот без да работят, след като сложи ръка на руските природните богатства, които през 100 години иска да завладее.. С разни кифлички и вафлички успяха да ги излъжат, а укропите им повярваха. За това мисля, че тези 8-9 милиона живеещи на тази руска земя са най-вредните същества вредящи на Русия. Като казвам да бъдат ликвидирани имам предвид да бъдат изселени от тази територия, а най-върлите фашаги физически унищожени. Закон за смъртно наказание трябва за доказани украински убийци на руснаци. Западът да си ги прибере останалите и да ги храни на своя територия!

преди 3 минути, ivottoshev написа:

... а после като ти казвам че си от Малоумбия, не ми вярваш и се сърдиш getout

И 5 пъти да напишеш една измислица, лъжа няма да стане. Не разбирам защо продължаваш в същия дух да си измисляш. Явно е някаква стратегия да повториш поне 4-5 пъти лъжите си, та да си убедителен, за мен е глупаво, за теб - смислено, щом го правиш 😄 Явно не можа да схванеш написаното от първия път, затова ти го добавям отново, дано сега разбереш колко велико се изказа отново - щом си решил да подкрепиш тезата с избиването не 8-9 милиона души, другото е безмислено :

image.png

преди 3 минути, Волен написа:

Зациклил си, батка. Като разавелен грамофон си.

Заболя те от истината, и понеже нямаш аргументи срещу мнението ми, реши да нападнеш личността ми. Трябва да ти кажа, че това не е признак на особено висока интелигентност...

Ма то пък и никой не очаква от теб проява на интелигентност, така че всё в поря́дке

преди 7 минути, Волен написа:

Никой освен Путьото не знае какви са целите на СВО. А Путьото не казва, мръсникът. Затова не знаем какви са целите. 🤣

Тази дискусия не беше с този ти профил. Отговори ми от другият лаптоп, плийс.

току-що, ivottoshev написа:

Трябва да ти кажа ...

Ще можеш ли да ми обясниш нещо, че така и не разбрах. Защо Урсула харчи 800 млрд, за да се пазим от некви пикльовци?

Разбирам да се велика сила, тогава да. Ама 800 млрд заради некви пикльовци? Това е пълно безобразие, не е ли така.

@AAUUXX извинявай , но кой номер от ПЛАНА беше това днес? Просто знаеш че си водя записки и искам да го запиша това ).

Тия пък пишат за внука на Сталин...

Сигурно е отишъл да види какво е създал дядо му...

преди 8 минути, herkules2 написа:

За това мисля, че тези 8-9 милиона живеещи на тази руска земя са най-вредните същества вредящи на Русия.

Що не ходиш там да ги избиеш, батка? Виждам те, че си озверял и оскотял и гледаш на кръв. Иди там и избивай на воля. Да ти олекне.

Може ли такива неблагодарници. Руспия всичко им е дала, а те ламтят за някакви западни дрънкулки. Само бой за тези, нъл тъй.

преди 3 минути, Gencho 123 написа:

И 5 пъти да напишеш една измислица, лъжа няма да стане.

Разбира се че няма да стане лъжа, Малоумбия giggle1

Знам че е правописна грешка, не бой се. Обаче истината е следната: най-напред обявяваш какво да се прави в името на Голямата цел, а после казваш че не се наемаш да кажеш каква е Голямата цел.

Ти не само си от Малоумбия, ти сигурно изпъкваш сред местните като барабонка в мляко.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Разбира се че няма да стане лъжа, Малоумбия giggle1

Знам че е правописна грешка, не бой се. Обаче истината е следната: най-напред обявяваш какво да се прави в името на Голямата цел, а после казваш че не се наемаш да кажеш каква е Голямата цел.

Ти не само си от Малоумбия, ти сигурно изпъкваш сред местните като барабонка в мляко.

Вижда се, че си интелигнетен човек, само един умствено надарен ще си позволи да нарича другите : Малоумбия, барабонка в мляко и т.н. успяваш една и съща лъжа многократно да я повтаряш в захлас. Все умения които искат десетки години опит 😄

За нас е чест да те имаме тука в редиците си. Само умен и начетен като @ivottoshev може да пожелае смъртта на 8-9 милиона души и да е щастлив след това. Нямаш стигане наистина.

От цялото написано нещо явно не схвана и грам, щом не можеш все още да кажеш за великата цел - аз ти споделих вече, но не можеш да отговориш (извинявай можеш - Малоумbия) 😄За мен целта е ясна - Константиновка, ако мислиш, че е нещо друго, казвай да се образоваме и ние покрай теб.

image.png

преди 9 минути, kosyo написа:

@AAUUXX извинявай , но кой номер от ПЛАНА беше това днес? Просто знаеш че си водя записки и искам да го запиша това ).

Планът е винаги бил един и същи ,номерата нямат значение ,виж че методично и макар по бавно си постигат първозададената цел. Аз нечета както вас в големи количества пропаганда ,само с информационна цел за да се ориентирам в ситуацията кой кого и защо, но иначе гледам картата от фронта и къде какво се е случило ,там ясно се вижда ситуацията каквато е не каквато искаме да бъде )

преди 14 минути, Волен написа:

Ще можеш ли да ми обясниш нещо, че така и не разбрах. Защо Урсула харчи 800 млрд, за да се пазим от некви пикльовци?

Ами явно тя не мисли че са пикльовци. Или пък знае че са пикльовци, но иска да открадне част от тези пари под формата на комисионна от сделките с оръжието.

Твоята версия каква е?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Твоята версия каква е?

Моята версия е, че Урсула харчи парите на европейците - особено на русоробите - заради некви пикльовци. Това не е ли престъпление?

преди 4 минути, Gencho 123 написа:

Само умен и начетен като @ivottoshev може да пожелае смъртта на 8-9 милиона души и да е щастлив след това.

Къде чете такива мои думи? Покажи, Малоумбия.

От своя страна аз показах как казваш какво си струва в името на Голямата цел, а после казваш че не знаеш каква е тя. Баррбонке, можеш ли да обясниш този факт?

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Планът е винаги бил един и същи ...

Въпросът е дали планът се изпълнява или пикльовците само се лигавят.

Ако планът е бил пикльовците да затънат пета година в Украйна, значи той се изпълнява и преизпълнява.

Ето това са велики пикльовци. Те винаги изпълнват плана. 🤣

преди 4 минути, Волен написа:

Моята версия е, че Урсула харчи парите на европейците - особено на русоробите - заради некви пикльовци. Това не е ли престъпление?

Браво. Има заченки на мисъл у теб. Сега ако можеш и да обясниш защо искаш да следваме насоките, очертани от престъпен политик?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Къде чете такива мои думи? Покажи, Малоумбия.

От своя страна аз показах как казваш какво си струва в името на Голямата цел, а после казваш че не знаеш каква е тя. Баррбонке, можеш ли да обясниш този факт?

Продължаваш с просташкия си език. Знаеш на кого можеш да казваш Барабонка или Малоумбия. Нищо чудно, че подкрепяш избиването на толкова милиони. За такъв паталогичен лъжец като теб, всякакви думи са излишни.

преди 1 минута, Gencho 123 написа:

Нищо чудно, че подкрепяш избиването на толкова милиони. За такъв паталогичен лъжец като теб, всякакви думи са излишни.

Думи, които така и не успя да покажеш, докато аз показах и доказах защо заслужаваш партизанските си имена "Малоумбия' и "барабонка" giggle1

пп: Дзверо, имаш още половин час да ме забавляваш, щото после отивам на тренировка по BeerPong и на караоке и няма да мога да ти обръщам толкова внимание.

преди 5 минути, Волен написа:

Въпросът е дали планът се изпълнява или пикльовците само се лигавят.

Ако планът е бил пикльовците да затънат пета година в Украйна, значи той се изпълнява и преизпълнява.

Ето това са велики пикльовци. Те винаги изпълнват плана. 🤣

Изпълняват си плана ,това виждам аз ,не са затънали ,ако беше така фронта щеше да е в обратна посока ,а той всеки ден върви все по навътре в Украйна.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Думи, които така и не успя да покажеш, докато аз показах и доказах защо заслужаваш партизанските си имена "Малоумбия' и "барабонка" giggle1

Както стана ясно, човек с такива отклонения като тебе подкрепящ избиването на 8-9 милиона, няма смисъл да се спори. "Малоумбия' и "барабонка" можеш на твоите роднини да говориш на спокойствие. Сбъркан човек с опасна мания, пий хапчетата, пак избива при теб.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Изпълняват си плана ,това виждам аз ,не са затънали ,ако беше така фронта щеше да е в обратна посока ,а той всеки ден върви все по навътре в Украйна.

Не знам дали си чула, но напоследък пикльовците губят от заграбените територии.

Но иначе планът е чудесен. Четох, че със сегашните темпове ще им трябват още 160г да завземат Донбас.

Стискаме им палци да изпълнят плана. 🤣

преди 32 минути, AAUUXX написа:

Планът е винаги бил един и същи ,номерата нямат значение ,виж че методично и макар по бавно си постигат първозададената цел. Аз нечета както вас в големи количества пропаганда ,само с информационна цел за да се ориентирам в ситуацията кой кого и защо, но иначе гледам картата от фронта и къде какво се е случило ,там ясно се вижда ситуацията каквато е не каквато искаме да бъде )

Е то в ясно че всичко е по ПЛАНА, аз просто попитах на коя точка сме?

Чудесната работа на ЕДИНСТВЕНОТО в света ЕШАЛОНИРАНО ПВО - подборка )

И втори дрон е съборил в града ... Но разбира се @maxthon в зает с ефекта на 🍌 и няма да може да каже за добрата работа . Затова ще го каже военкора КОЦ )

kp.ru - Сайт «Комсомольской правды»
No image preview

Военкор Коц об атаке на Москву: Рекордный налет. Снимаю ш...

Военкор KP.RU прокомментировал рекордный налет дронов ВСУ на Москву

Шапка им свалям )

725649365_1169519472025016_5503387997816477875_n.jpg

Untitled.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.