Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

И нещо любопитно. Покривът на огромен нефтен резервоар излита в небето:

725649365_1169519472025016_5503387997816477875_n.jpg

• Отговори 10k
  • Прегледи 150,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 2 минути, Волен написа:

Ударен от собственото ПВО )

преди 2 минути, Волен написа:

За баланс от Киев.

Vesti.bg
No image preview

Руски ракетен удар по Киев тази нощ, има жертва в Суми

Русия атакува украинската столица Киев с ракети, съобщи Тимур Ткаченко, ръководител на градската военна администрация, в публикация в Телеграм, цитирана от... Прочетете цялата новина тук на Vesti.bg

Вече и кредитни карти

HLFd6yYWMAA9gZt?format=jpg&name=large

Този дето го засне това колко пари можеше да изкара на запад, но за съжаление е избрал неправилната държава и като нищо ще спечели някакъв срок в едно по-добро място ;)

Тук специално нито мрежата помогна , нито Панцира )

току-що, kosyo написа:

Вече и кредитни карти

HLFd6yYWMAA9gZt?format=jpg&name=large

Този дето го засне това колко пари можеше да изкара на запад, но за съжаление е избрал неправилната държава и като нищо ще спечели някакъв срок в едно по-добро място ;)

Е чудо голямо хвъркал един капак тц тц.

Вече и в Москва, по примера на други градове започнаха да споделят част от петролните си приходи с обикновенните граждани )

Следваща стъпка - да пълнят директно в резервоара )

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Е чудо голямо хвъркал един капак тц тц.

Ударен от собственото си ПВО, дето трябваше да го пази )

преди 3 минути, kosyo написа:

Ударен от собственото си ПВО, дето трябваше да го пази )

Случват се такива неща ,неможеш да предвидиш къде ще падне отломка.

Склада с въглища от Петербург се изместил в Москва )

HLFjjjqXoAEGl9W?format=jpg&name=medium

Няма по тъпо нещо от тъпата руZка пропаганда ;), но знам вие и вярвате . Сега ще вдигнат цената и на въглищата значи....

току-що, AAUUXX написа:

Случват се такива неща ,неможеш да предвидиш къде ще падне отломка.

Пак да кажа - пряко попадение от Панцира , а ти още пробвай да замажеш положението , аз имам още доста такива ).

преди 5 минути, kosyo написа:

Вече и в Москва, по примера на други градове започнаха да споделят част от петролните си приходи с обикновенните граждани )

Следваща стъпка - да пълнят директно в резервоара )

Черен влак се композира, черен дъжд вали в Масква. Какая красота !

преди 19 минути, attj написа:

Комсомолецът Кокич, като най-умен, нека да каже - Германия и Франция бяха гаранти на споразумения от Минск! Защо изпуснаха режимът в Киев да не ги спази? Беше преди СВО. И Зеленски през 2019 година обещаваше федерализиране на Украйна ?

Центов-трохар, първо си отговори защо си интерниран

преди 6 часа, AAUUXX написа:

Това не го правят защото е против правилата на войната и всякакви човешки норми също. Ако това го правят руснаците ,ще последва същото и от украинската армия. Хората на фронта в украинската армия не са по свое желание там в по голямата си част ,но нямат право на избор. В руската армия също ,въпреки че са доброволци те са там зареди целта за висок доход или други облаги ако оцелее разбира се.

Предишния път беше лош пророк ,сега имам същото усещане ?

Това не го правят руснаците, но ако питаш другите за "правилата на войната и всякакви човешки норми", те нямат никакви проблеми, виж Газа, виж Ливан ... ще заеме 100 страници да ги изброя, така че ... да. Хората от укроармията не са там по собствено желание, но "обикновените украинци" с въодушевление приемат убиването на деца, толкова за обикновените и за тия, които не са по собствено желание.

преди 2 часа, herkules2 написа:

То тя украинската армия отдавна го прави! Хората в украинската армия може да не са по собствено желание, но и нищо не правят за да се обърнат срещу хунтата, а можеха и още могат да го направят. Тези гадове още се надяват да победят Русия и мрат като мухи. Видях изказването на руски командир за украинци попаднали в обкръжение..........

-"Хвърляха се като слама в огъня" - казваше руснакът! За това мисля, че около 8-9 милиона неруснаци населяващи Украйна са излишни и е добре да бъдат ликвидирани по някакъв начин, като предатели на руската земя! Не може да подаряваш нещо, което не е твое на западните гадове. Земята в Украйна винаги е била руска, и руска ще си остане! Знам, много им харесва Русия на западняците, но без руснаците! За това бой до пръсване, за да се научат на кой цар да служат!

Точно това исках да кажа и аз, според мен отдавна няма "обикновени украинци", всички са зомбирани, фашизирани, обезмозъчени, може някои да смятат, че съм краен, но така мисля, доказателства хиляди. Някога руснаците умишлено да са обстрелвали граждански обекти, автобуси, влакове, курорти, каквото и да било?! Няма такива филми, има ги само в киностудио "Бели каски 404", дори подпалването на Лаврата беше толкова нелепо скроено, че никой не му повярва. Повярваха обаче на измислените успехи, които укрите имали и затова сега ще ги друсат, докато сдохнут. Що се отнася до освобождаването на Рай-Александровка, не бързам, чакам си моите неофициални източници, защото това на зурлестия никога не е било достоверно, ако под това се разбира съобщение на МО.

И понеже AAUUXX е много човечно настроен, да му спомена, че днес укроизродите отново, целенасочено, абсолютно умишлено са ударили кола, в която е имало жена с две деца (ТЕ СА ЗНАЕЛИ КОЙ УБИВАТ, всичко се вижда), изглежда няма да оцелеят, дано чудо стане, но къде са тук човешките норми, не можеш да търсиш такива в нехора.

Що се отнася до технологиите, дето щели да дават на укрите да произвеждат такива или онакива ракети, пак мижи, да те лажем, няма къде да ги правят тези неща, ще ги правят там. Всичко, което убива мирни руски жители се произвежда там. И когато на руския президент му писне (може да не е вече Путин) руските ракети ще отидат там ... и няма да са празни, да.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Във война е така ,но няма да се свикне с това ,с тези дрони дето ги пращат освен някой кладенец и рафинерия да подпалят други поражения не са възможни.

Докато в Украйна са възможни - жилищни сгради, детски градини, църкви и де квот се сетиш... И ти подкрепяш това, както и всички останали купейки в тоя форум. 😢

Другари , пак да призова да не вярвате много на тия тъпари . Не се ли усещате как ви лъжат постоянно ) Склад с въглища ...

Чак и реактивните са вкарали...

Време е другаря Poo-tin да си го премести в другия крачол )

преди 11 минути, ммм1 написа:

Центов-трохар, първо си отговори защо си интерниран

Кокич пак е интерниран в Мосейково и не му дават нищо ? Следват инжекции ?

преди 12 минути, crazy katon написа:

Това не го правят руснаците, но ако питаш другите за "правилата на войната и всякакви човешки норми", те нямат никакви проблеми, виж Газа, виж Ливан ... ще заеме 100 страници да ги изброя, така че ... да. Хората от укроармията не са там по собствено желание, но "обикновените украинци" с въодушевление приемат убиването на деца, толкова за обикновените и за тия, които не са по собствено желание.

Точно това исках да кажа и аз, според мен отдавна няма "обикновени украинци", всички са зомбирани, фашизирани, обезмозъчени, може някои да смятат, че съм краен, но така мисля, доказателства хиляди. Някога руснаците умишлено да са обстрелвали граждански обекти, автобуси, влакове, курорти, каквото и да било?! Няма такива филми, има ги само в киностудио "Бели каски 404", дори подпалването на Лаврата беше толкова нелепо скроено, че никой не му повярва. Повярваха обаче на измислените успехи, които укрите имали и затова сега ще ги друсат, докато сдохнут. Що се отнася до освобождаването на Рай-Александровка, не бързам, чакам си моите неофициални източници, защото това на зурлестия никога не е било достоверно, ако под това се разбира съобщение на МО.

И понеже AAUUXX е много човечно настроен, да му спомена, че днес укроизродите отново, целенасочено, абсолютно умишлено са ударили кола, в която е имало жена с две деца (ТЕ СА ЗНАЕЛИ КОЙ УБИВАТ, всичко се вижда), изглежда, че няма да оцелеят, къде са тук човешките норми, не можеш да търсиш такива в нехора.

Що се отнася до технологиите, дето щели да дават на укрите да произвеждат такива или онакива ракети, пак мижи, да те лажем, няма къде да ги правят тези неща, ще ги правят там. Всичко, което убива мирни руски жители се произвежда там. И когато на руския президент му писне (може да не е вече Путин) руските ракети ще отидат там ... и няма да са празни, да.

Разбирам те ,както и @herkules2 ,но и вие разберете че тези на фронта изпълняват заповеди ,вина имат командите състави ,още повече че скоро имаше статия в която пишеше за употребата на наркотици на фронта ,което предполага невъзможност за вземане на решения. Също добре знаете и за всички тези които решили да неизпълнят заповед или предадат малцина имат късмет да го сторят и останат живи. Русия сгреши от самото начало на СВО ,защото ако бяха постъпили както правят винаги САЩ при този тип операции първа и основна цел да е командия състав нямаше да има толкова жертви нямаше и тази война да се проточи толкова дълго.

Добре е че се самобомбят , че да не се задейства новата ядрена доктрина и не се мине някоя дебела червена линия )

Добре е верно да започнат да разстрелват тия дето ги снимат тия видеа. Те и без това не говорят много руZки . Прави са тия пропагандатори дето сега реват за това - разстрел за всички!

преди 18 минути, attj написа:

Кокич пак е интерниран в Мосейково и не му дават нищо ? Следват инжекции ?

Аре дърпай към манипулационната доносник.

преди 2 часа, Gencho 123 написа:

Какво толкова, в името на голямата цел, това са дребни неща.

Каква са ти казали че е голямата цел? Путин да завладее Укрия, Европа, Земята, а после Слънчевата система и Млечният път?

преди 2 часа, Звяра! написа:

Каква война? Не беше ли СВО?😂

Беше. След като укрите скъсаха подписният "Истанбул", може би вече не е СВО...

Нали Русия разполагаше с най-доброто непробиваемо ПВО в света?

Бъркаш. Такива бяха хвалбите на евреите.

преди 34 минути, crazy katon написа:

И когато на руския президент му писне (може да не е вече Путин) руските ракети ще отидат там ... и няма да са празни, да.

Оскокотялите зомбари са бесни. Искат кръв. Значи всичко върви по план.

Кво става, батка. Вашият Путьо защо само се лигави, а не вземе да удари "като хората".

Може би защото е един голям пикльо. Не мислиш ли? 🤣😅

А червените линии къде са? Москва гори, а от приказките за дебели червени линии няма и следа, що така? 😂

Ако литне някоя тактическа ядрена ракетка, ти ще си първият който ще ореве форума. Сигурен ли си че наистина искаш да видиш руска реакция?

преди 1 час, Звяра! написа:

А възможно ли е от съветите на тези "приятели" да се поизтрие голяма част от Русия? 😉

Възможно е да се изтрие една от двете ти останали мозъчни гънки. Както си го подкарал, краят ѝ е близко. Ще ти остане само една, колкото да можеш да люпиш семки.

аз само се опитвам да разсъждавам

Не се мъчи...

Очаквам скоро видео с Путин, който бута лада и обяснява колко полезно е това за организма

Е, това е напълно в твой стил - очаквания на типичен олигофрен

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Русия сгреши от самото начало на СВО ,защото ако бяха постъпили както правят винаги САЩ при този тип операции първа и основна цел да е командия състав нямаше да има толкова жертви нямаше и тази война да се проточи толкова дълго.

Руспия нищо не е сгрешила. Толкова си могат, пикльовците. Те бяха тръгнали като на сватба. Да взимат Киев за три дни и след това да имат парад.

А русоробската паплач се чуди защо тия некадърни головодници не действат "сериозно". 🤣

преди 1 час, Волен написа:

Руспия има велика армия - но пета година още не е превзела Малая Токмачка.

Но пък ние имаме велики ръководители. До толкова нацапаха гащурите, че ще дадат допълнителни 800млрд, за да се пазят от армия, която за пет години не може да превземе едно селце. И ти подкрепяш, следователно и твоите гащи са посрани, акльо laughing5

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Каква са ти казали че е голямата цел? Путин да завладее Укрия, Европа, Земята, а после Слънчевата система и Млечният път?

Ти си специалиста, ти кажи по тези неща, аз не се наемам. Така и никой май не знае тази драма освен @ivottoshev . Аз съм с впечатлението, че преди 4 години Путин е казал, че иска Константиновка да бъде част от Русия и затова започнало всичко. Но кой съм аз, за да знам такива велики цели 😄Сподели си мислите, след като си решил да се включваш където можеш, явно ти си на страната на тези подкрепящи Путин т.е. както по-долу е написано - 8-9 милиона неруснаци са излишни. Това е тезата която ти подкрепяш с това изказване.

И понеже по стар навик изрязваш само част от написаното, ето ти цялото мнение, та да имаш представа без обичайните ти манипулации :image.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.