Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Така е ,но понякога няколко по ниско летяши дрони изпускат. От украинска страна е същото ,те също неуспяват да хванат всички дрони.

Пак не си разбрал комунисте

току-що, AAUUXX написа:

Видях какво пише , но трябва ли да обсъждаме фантастика ? Тук сериозна дискусия се води

Я ми напиши какво разбра след 20 четения.

• Отговори 10k
  • Прегледи 151,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 21 часа, Реджеп Иведик написа:

Возьмем Киев за три дняяя

Абе, ти чугун ли имаш в главата бе ?

Те думкат със сичка сила още от 24ти февруари 2022.

Мач се играе на две врати. Справка световното по футбол

И що ме апострофираш мене, ми не си виждаш малоумните ватенки, дето ме обвиняват, че ми бил повреден телевизора.

Последно, гори ли Москва или ми е повреден телевизора ???

Повреден телевизор си ти...думкат,ама не са думнали като за последно...тогава да видиш повредени телевизори....Има още какво да види празната кратуна...за последно...

Упссс кво стана в Расия дет нямало ловене по улиците 😂

Още една съвеЦка пропаганда се разпадна.

В Пензенска област-Русия мъж без крака с нож се опита да спаси друг руснак от акция на военкомата.

Напоследък от този регион има масови съобщения за рязко увеличение на необявената мобилизация. Мъже биват задържани по улиците.

Може да бъде изображение със скутер, сегуей и текстово съобщение

преди 5 минути, Proshark написа:

Повреден телевизор си ти...думкат,ама не са думнали като за последно...тогава да видиш повредени телевизори....Има още какво да види празната кратуна...за последно...

Папагалската ги повтаряте тия глупости от няколко дни с Кълвача и задавате тона на другите болни какво да повтарят. Съвецки трол.

преди 10 минути, ммм1 написа:

Упссс кво стана в Расия дет нямало ловене по улиците 😂

Още една съвеЦка пропаганда се разпадна.

В Пензенска област-Русия мъж без крака с нож се опита да спаси друг руснак от акция на военкомата.

Напоследък от този регион има масови съобщения за рязко увеличение на необявената мобилизация. Мъже биват задържани по улиците.

Може да бъде изображение със скутер, сегуей и текстово съобщение

Пропагандата е добра ,но само за Кокич ,той кълве на тази пропаганда ,незабелязва дори че това е полицай срещу човека с нож.

току-що, AAUUXX написа:

Пропагандата е добра ,но само за Кокич ,той кълве на тази припаганда ,незабелязва дори че това е полицай срещу човека с нож.

На какви билки си пак ве комунисте. Я потърси беден-троле в нета инфо за тая случка. Комунисте-доносник-трол. Апеш се за гъзо. Съвецкия кенеф се разпада и беснееш 😂

„Целта на тези акции е да се открият граждани, избягващи наборна военна служба или военна регистрация, както и такива, които са напуснали военното си поделение без разрешение. Тези акции са редовни; провеждаме ги съвместно с полицията веднъж месечно в определено време“, обясни Сурков

No image preview

Рейды по поиску уклонистов в Пензенской области 19 июня 2026

Рейды по поиску уклонистов в Пензенской области 19 июня 2026

Вчера ръководителката на руската Централна банка Набиулина призна нарастващото напрежение върху руската икономика.

Тя използва термина „временно спиране на определени производствени мощности“ като евфемизъм за украинските удари по руската петролна инфраструктура.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Пропагандата е добра ,но само за Кокич ,той кълве на тази пропаганда ,незабелязва дори че това е полицай срещу човека с нож.

Има и по дълго видео ) На ти се получава и днес ,а? Това е защото вярваш прекалено много на тъпата руZка пропаганда ;), споко и аз я чета ама не съм като тебе да и вярвам- подигравам й се .

Затопли се времето и пак да намерили мангана за да го палнат )

преди 1 минута, ммм1 написа:

На какви билки си пак ве комунисте. Я потърси беден-троле в нета инфо за тая случка. Комунисте-доносник-трол. Апеш се за гъзо. Съвецкия кенеф се разпада и беснееш 😂

Потърсих и видях ,снимка на мъж с нож и полицай срещу него ,няма дори сянка на други хора около тях. Тоест някой написал нещо под тази снимка ,което да провлече теб и да ти създаде илюзия макар за кратко. Нищо ,все едно това не се е случило ,ако пък намериш информацията в някоя информационна медия ще спорим отново.

преди 3 минути, kosyo написа:

Има и по дълго видео ) На ти се получава и днес ,а? Това е защото вярваш прекалено много на тъпата руZка пропаганда ;), споко и аз я чета ама не съм като тебе да и вярвам- подигравам й се .

Той е неграмотен. Инак няма как да е комунист-русороб.

преди 4 минути, kosyo написа:

Сподели го това видео с нас.

От сутрин до мрак Кокич е само със съвеЦки илюзии. В Украйна са много такива хора. Обаче нищо не е разяснил на съвеЦката Кая Калас ?

Потърсих и видях ,снимка на мъж с нож и полицай срещу него ,няма дори сянка на други хора около тях. Тоест някой написал нещо под тази снимка ,което да провлече теб и да ти създаде илюзия макар за кратко. Нищо ,все едно това не се е случило ,ако пък намериш информацията в някоя информационна медия ще спорим отново.

Тези акции са редовни; провеждаме ги съвместно с полицията веднъж месечно в определено време“, обясни Сурков

Ти си просто тъп комунист 😂

Ситуацията в Пензенска област предизвика силен широк обществен отзвук поради зачестилите съобщения за засилени мерки за набиране на военнослужещи и мобилизация.

Ключови факти за ситуацията:

• Инцидентът с мъжа с увреждания: В социалните мрежи и независими медии се разпространиха кадри, показващи остра реакция на местни жители срещу действията на силови структури. Случаят с мъжа без крака, който се опитва да защити друг гражданин от задържане от служители на военкомата (военното ковество), е един от най-фрапиращите примери за нарастващото напрежение.

преди 5 часа, В. Велев написа:

Сега излязоха факти че още 2022 Ватикана и еврейското лоби са излъгали Путин да се оттегли от Киев, който наистина щеше да превземе за 3 дня и му обещали преговори.

Това ли е новата лъжа, с която ви зарибяват неострите? 🤣 Защото Тръмп е направил изказване:

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Русия можела да сложи край на войната в Украйна още през първия ден, ако не бил руски генерал, който изпратил танкове към Киев „през блато“.

„Мисля, че случилото се бе абсолютно изумително. Война, която трябваше да приключи много бързо. Знаете ли, не знам дали знаете тази история, но когато започна, Путин имаше стотици танкове, които се движеха по шосе. Бетонно, много добро, здраво като скала, право в Киев. И той щеше да стигне там за три часа, пътувайки с 80 километра в час, което е приблизително максималната скорост на танк.“ - коментира Тръмп в интервю за изданието Аxios.

„И те имаха някакъв генерал, който вероятно вече не е между живите. Вместо да отиде директно в Киев и да сложи край на войната в първия ден, той решил да кара през полета и блата - не мисля, че някой дори знае тази история. Няколко дни преди това имаше рекорден порой и тези танкове затънаха в калта"

Редактирано от БаалБек (преглед на промените)

преди 1 минута, ммм1 написа:

Тези акции са редовни; провеждаме ги съвместно с полицията веднъж месечно в определено време“, обясни Сурков

Ти си просто тъп комунист 😂

Ситуацията в Пензенска област предизвика силен широк обществен отзвук поради зачестилите съобщения за засилени мерки за набиране на военнослужещи и мобилизация.

Ключови факти за ситуацията:

• Инцидентът с мъжа с увреждания: В социалните мрежи и независими медии се разпространиха кадри, показващи остра реакция на местни жители срещу действията на силови структури. Случаят с мъжа без крака, който се опитва да защити друг гражданин от задържане от служители на военкомата (военното ковество), е един от най-фрапиращите примери за нарастващото напрежение.

Добре де това и аз го четох ,но дай линк на новинарска медия с новината. След като това е предизвикало силен обществен отзвук нетрябва ли да е пине в една новинарска медия ?

преди 28 минути, Proshark написа:

Возьмем Киев за три дняяя !!!

ХА ХА ХА

Тууу Тууу Тууу Тип

Гооовооорииить Москвааа

ГОРИТь МОСКВААА

Сподели го това видео с нас.

Темата не ми е и интересна честно , но ако искаш може да започна пак с нея? Кадрите от Пемза бяха доста интересни като развитие ,но не ми е интересна.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Добре де това и аз го четох ,но дай линк на новинарска медия с новината. След като това е предизвикало силен обществен отзвук нетрябва ли да е пине в една новинарска медия ?

Ей ти и видео ве тъп комунист

https://www.threads.com/@ateo.breaking/post/DZxsEDLjDJD

преди 1 минута, kosyo написа:

Темата не ми е и интересна честно , но ако искаш може да започна пак с нея? Кадрите от Пемза бяха доста интересни като развитие ,но не ми е интересна.

Очаквах ,че ще споделиш с нас това видео ,но нищо ще си остана заблуден в такъв случай lock

току-що, ммм1 написа:

Ей ти и видео ве тъп комунист

https://www.threads.com/@ateo.breaking/post/DZxsEDLjDJD

Това е соц, медия където всеки може да напише каквото си поиска под снимка направена някъде. Сериозно ли ? Само @Мери) ше се хване на това.

Нямам рег там.

току-що, AAUUXX написа:

Очаквах ,че ще споделиш с нас това видео ,но нищо ще си остана заблуден в такъв случай lock

Ето по горе ти го дадоха. Ако искаш да се заяждаме нали знаеш кой го прави по-добре? Искаш ли да видим победите за днес , заедно с тъпотиите в руZките медии? От кое да почна, имаш ли предпочитания ..

Героите от безсмъртния полк

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Това е соц, медия където всеки може да напише каквото си поиска под снимка направена някъде. Сериозно ли ? Само @Мери) ше се хване на това.

Това е видеото ве малоум снимката е от видето тъп комунист

преди 1 минута, kosyo написа:

Ето по горе ти го дадоха. Ако искаш да се заяждаме нали знаеш кой го прави по-добре? Искаш ли да видим победите за днес , заедно с тъпотиите в руZките медии? От кое да почна, имаш ли предпочитания ..

Нямам акаунт там (

Нямам акаунт там (

Неграмотник накарай санитаря да ти направи акаунт

580573845_122227074176280006_9076594646986608295_n.jpg

ДАИ прави проверки по пътищата ;)

Доста нарушители тия дни ... Цели 30 000 - 32 000 фиша има да връчи..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.