Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, miro20 написа:

Питам те къде е геноцида 2014 г в Крим или Донбас, което да оправдае рашисткото нахлуване и анексии .

Питах само една жертва да ми посочиш .

Само гърчове... Но и ти си знаеш че ни геноцид ни жертви НЯМА.

НЯМА!!! Преди цветната революция в Киев, завършила с преврат, наистината нямаше нито една жертва в Крим и Донбас:

на 24.09.2023 г. в 12:21, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 152,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 19 минути, ivottoshev написа:

НЯМА!!! Преди цветната революция в Киев, завършила с преврат, наистината нямаше нито една жертва в Крим и Донбас:

на 24.09.2023 г. в 12:21, miro20 написа:

Пак не ме доцитираш

Що така гърчав фейкомет ?

ПРоблема и войната започна СЛЕД като рашистите започнаха операцията си с разстрела от беркутовците 20 февруари, а после превзеха Крим и нахлуха в Донбас.

И аз се радвам че се съгласи .

След като разбрахме че няма не само геноцид, а и нито една жертва в Крим и Донбас ПРЕДИ там да нахлуят рашистките уроди, да поздравим ВСУ с поредната операция :

https://www.facebook.com/FrontlineMonitor/posts/pfbid02L39BZW4wP8qi5kE2b1QC6GBCWMV5Aorxn5yi9mtvGJFQWMsqRFeuMYubtXHPznEml

преди 2 минути, miro20 написа:

Именно!!! Ако я нямаше цветната революция организирана от кравите в Киев, завършила с преврат, в Крим и Донбас проблеми нямаше да има!

Колко пъти още искаш да го дъвчем? Не за друго, ама мача почна...

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Именно!!! Ако я нямаше цветната революция организирана от кравите в Киев, завършила с преврат, в Крим и Донбас проблеми нямаше да има!

Не. Никога не е имало проблеми в Крим и Донбас ПРЕДИ там да нахлуят рашистките орки .

Как свърза това с Майдана който е на стотици километри от регионите, идея си нямам .

Не знам , чудя се вече ти български разбираш ли ?

преди 20 минути, ivottoshev написа:

И аз това ти се чудя. Цитираш ме къдетро ясно и точно казвам че Майдана няма никаква връзка с Крим или Донбас, нещо повече казвам - там НЯМАше проблеми нито преди нито ПО ВРЕМЕ на Майдана.

Специално ще ти уточня че Майдана не е еднодневна "революция" , а е почти едногодишни протести в Киев от 2013 г . !

Как така от 2013 г до 2014 г почти цяла година Майдан, нямаше никакви проблеми в Крим или Донбас ?

Посочи ми пример за геноцид по време на Майдана от 2013 - 2014 г де ?

Къде геноцид, поне една жертва посочи фейкометчо ?

Проблемите и жертвите в Крим и Донбас започнаха след анексиите и военното нахлуване на рашистите там.

В Крим също имаше убити един или двама при тази анексия , НО украинци !

След това чети и случай с аудио и видео Гиркин, Пригожин и т.н.

Ясно си казват хората за рашистките престъпления

току-що, miro20 написа:

Не. Никога не е имало проблеми в Крим и Донбас ПРЕДИ там да нахлуят рашистките орки .

Как свърза това с Майдана който е на стотици километри от регионите, идея си нямам .

Майаднът нямал връзка със събитията в Крим и Донбас... защото бил на стотици километри от там giggle1

Тази вечер ти успя да счупиш тъпомера. И други се бореха, но ти държиш палмата на първенството yanim

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Майаднът нямал връзка със събитията в Крим и Донбас... защото бил на стотици километри от там giggle1

Тази вечер ти успя да счупиш тъпомера. И други се бореха, но ти държиш палмата на първенството yanim

Да, виждам че не знаеш за какво хората една година протестираха на Майдана.

Всеки път чупиш тъпомера

преди 7 минути, miro20 написа:

М-да, това направо гениално "умозаключение" от страна на Мирча.giggle1

преди 2 минути, miro20 написа:

Да, виждам че не знаеш за какво хората една година протестираха на Майдана.

Всеки път чупиш тъпомера

Безмислен спор с този образ. Ще повтаря десетина пъти нещо което си науми с твърдата вяра, че накрая ще стане истина. Ако не успее, ще мине на обичайните простотии и обиди. Нормално, там му е силата 😄

преди 3 минути, M.Николов написа:

М-да, това направо гениално "умозаключение" от страна на Мирча.giggle1

Още един промит рашист дето дори не знае за какво бяха протестите 2013-2014 на Майдана.

За малоумниците Майдан е преврат финансиран от злия Запад за да нападне Украйна матушката . И тя , матушката е била принудена да се защитава, но нападайки инахлувайки в чужда държава, за да я "денацифицират' въпреки че никой по света не видя никакви нацисти , и незнайно защо денаификацията бе свързана с анексиране на територии .

Всичката тази алабалистика си има едно име - нагла агресивна захватническа война, започната от кремълския фашистки именно , режим .

Ах да, да повторя , всичките рашистки глупости бяха опровергани от самите им "пълководци" и преки участници в нахлуването .

От Гиркин, после от Пригожин, и третия му съратник който цитирах дето обяснява как войната и нахлуването е било планирано много по отдавна, и забележете, с планове и за Молдова.

Но наивниците още си плямпат за "разпънати момченца на площади ... бла бла бла "

Аве тия съвецки тролове що не обяснят тровенето на Юшченко още от 2004г. по заръка на сенилния старец Путин

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Безмислен спор с този образ. Ще повтаря десетина пъти нещо което си науми с твърдата вяра, че накрая ще стане истина. Ако не успее, ще мине на обичайните простотии и обиди. Нормално, там му е силата 😄

Ти поддържаш ли мнението на Лоботомиран20, че Майданът няма връзка със събитията в Крим и Донбас, защото бил далече?

Обикновено тролололът стига или до там да плещи абсолютни глупости, защото не може да се защити незащитимото, или само се слагат усмихнати емотикони на постовете ми, защото вече са яли попарата и не смеят дори и да се пробват да докажат тезата си.

Знам, знам, ти си от вторите jeer

Ти поддържаш ли мнението на Лоботомиран20, че Майданът няма връзка със събитията в Крим и Донбас, защото бил далече?

Обикновено тролололът стига или до там да плещи абсолютни глупости, защото не може да се защити незащитимото, или само се слагат усмихнати емотикони на постовете ми, защото вече са яли попарата и не смеят дори и да се пробват да докажат тезата си.

Аз гледам, че Парагвай е на път да бие Германия. А твоите приказки може само да ме забавляват. Безмислено да обсъждаме нещо смислено, след като обичайно съчиняваш някакви измислици. Гледай си и ти футбола и остави мисленето на други хора 😄Виждам, че питаш и сам си отговаряш, може би пак си пропуснал хапчетата.

преди 4 минути, miro20 написа:

За малоумниците Майдан е преврат финансиран от злия Запад за да нападне Украйна матушката .

Мирчолина, ще обясниш ли защо висш краварски политик раздава курабийки на митинг, целящ свалянето на законно избраното ръководство на чужда суверенна държава?

Имай предвид, че когато немската посланичка се появи на митинг у нас и само наблюдаваше отсрани, външният ни министър и лидер на младежите на ГЕРБ реагира мълниеносно:

Външно с реакция, че посланичката на Германия е била на протеста
преди 8 минути, miro20 написа:

Още един промит рашист дето дори не знае за какво бяха протестите 2013-2014 на Майдана.

Които според теб нямали нищо общо с Донбас, понеже били далече.giggle1

преди 28 минути, miro20 написа:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Как малоумните копейки ще обясните това :

Протестиращите на Майдана носят цветя и палят свещи в памет на загиналите руснаци от двата взрива във Волгоград.

Само след месец два рашистан ще нахлуе и ще избива същите тези изказващи съпричастност и поклон към жертвите

Не са ли изроди рашистите ?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ама вие верно не знаете какво е Майдан и за какво бяха протестите от 2013 до 2014 г ?

Бива ли токова малоумие, наистина не знам ....

преди 3 минути, M.Николов написа:

Наистина сте малоумни .

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Мирчолина, ще обясниш ли защо висш краварски политик раздава курабийки на митинг, целящ свалянето на законно избраното ръководство на чужда суверенна държава?

Имай предвид, че когато немската посланичка се появи на митинг у нас и само наблюдаваше отсрани, външният ни министър и лидер на младежите на ГЕРБ реагира мълниеносно:

Лепилар, украинците поискаха помощ от Америка. И разбира се американски представители се отзоваха и отидоха на майдана за подкрепа на протестиращите. С тая празна глава има ли нещо което да знаеш !

преди 1 минута, Gencho 123 написа:

Виждам, че питаш и сам си отговаряш

На какво и къде точно съм си отговорил сам? Някакъв линк ще дадеш ли та да видя и аз къде се е случила таз случка?

току-що, ivottoshev написа:

На какво и къде точно съм си отговорил сам? Някакъв линк ще дадеш ли та да видя и аз къде се е случила таз случка?

В халюта от лепилото си ве кво ше видиш

току-що, С-600 написа:

Лепилар, украинците поискаха помощ от Америка. И разбира се американски представители се отзоваха и отидоха на майдана за подкрепа на протестиращите.

Което от своя страна е груба намеса във вътрешните работи на чужда суверенна държава. Защо обаче считаш че само кравите имат право на това?

Което от своя страна е груба намеса във вътрешните работи на чужда суверенна държава. Защо обаче считаш че само кравите имат право на това?

Какви вътрешни работи ве лепилар, мнозинството от народа не ще убитата мизерия Русия Путин и сие боклуци.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Че прочети си статията де.

Проблем няма.

Протестиращите на Майдана носят цветя и палят свещи в памет на загиналите руснаци от двата взрива във Волгоград.

Мирчолина, не видя ли поста ми? Някакъв коментар ще видим ли тук:

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ама вие верно не знаете какво е Майдан и за какво бяха протестите от 2013 до 2014 г ?

Ние много добре знаем какво е Майдан и за какво бяха протестите в Киев, но ти явно не знаеш, че малко хора в Донбас и въобще в Източна Украйна ги подкрепяха.

А още по-малко хора в източна Украйна ги подкрепяха след събитията след свалянето на Янукович.

Отделно не разбрах смисъла на примера който даваш . Това че германката била на протестите дава ли право например Турция да нахлуе и анексира територии от България ?

Мирчолина, не видя ли поста ми? Някакъв коментар ще видим ли тук:

Отговорих ти и те питах . Това дава ли право на Турция да нахлуе и анексира половин България ?

преди 2 минути, С-600 написа:

Какви вътрешни работи ве лепилар, мнозинството от народа не ще убитата мизерия Русия Путин и сие боклуци.

Това са ти казали на теб.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.