Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, kosyo написа:

Но той нито пропагандата ти се получава , нито музиката..

Така е ,от както е този ИИ нищо вече не е същото ,налага се всеки ден да проверявам съседката дали не е генерирана и тя с ИИ speak

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 154,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 3 часа, С-600 написа:

Тва ли ти е метала малограмотнико- руски метал 😂

Стига си се крил като невестулка в дупки на село. И за заблуда на Маруся даже слушаш руска музика ???

преди 29 минути, AAUUXX написа:

Така е ,от както е този ИИ нищо вече не е същото ,налага се всеки ден да проверявам съседката дали не е генерирана и тя с ИИ

Малограмотна бабо на теб дадоха ли ти такава блузка с надпис- "Социализма е секси"😂

761319509_1390666096260468_3386566489466635560_n.jpg

преди 3 минути, С-600 написа:

Малограмотна бабо на теб дадоха ли ти такава блузка с надпис- "Социализма е секси"😂

761319509_1390666096260468_3386566489466635560_n.jpg

Тц, свършили били ,Кокич ги изкупил ми каза @ivottoshev topsecret

В историята още три кораба с оборудване за Украйна

Новини от Пловдив - Пловдив Прес

Русия удари три кораба в Черно море, превозвали военно об...

Вижте последните новини: Русия удари три кораба в Черно море, превозвали военно оборудване за Украйна в Новини от Пловдив - Пловдив Прес

ПВО БАРС-Москва отишли на плаж и веднага убили 3-ма човека...

Защо им трябваше да го свалят точно върху хората, вместо да го оставят да си лети по пътя? Може би са се крили сред хората на плажа- сред мирните плажуващи?

Тия сигурно са същите които не можаха да опазят бензиновозите вчера...

Другари с радост мога да съобщя че убития от правилно падналия Орешник пак е решил да спре тока на Крим.

Този човек не знае ли има места без ток от 2 седмици? Ох така де без комунизъм ) Ако не виждате работата на китайския РЕБ - това си е ваш проблем . Просто е много силен и ви замъглява съзнанието

преди 41 минути, AAUUXX написа:

Тц, свършили били ,Кокич ги изкупил ми каза @ivottoshev

Тъпотошеф е малограмотен алкохолик като теб. Син ли ти е

пп Не го тагвай няма с какво да ти помогне срещу мене

преди 22 минути, С-600 написа:

да ти помогне срещу мене

Не СРЕЩУ тебе. Аз исках НА тебе да помогна. Виждам на какво дередже си и исках да те изведа от вас. Щеше свят да видиш, нови хора, с волейболистките от национала можеше да се запознаеш, а не единствените ти приятели да са хлебарките в домът ти. Ти обаче си неспасяем случай. Така ще си креташ до кат' съвсем загаснеш getout

Кокич разяснява на децата в Мосейково: "Rазбира се, че СССР беше мирна държава, но учеха децата на хвърляне на гранати още от училище. Затова сега е война в Украйна."

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Не СРЕЩУ тебе. Аз исках НА тебе да помогна. Виждам на какво дередже си и исках да те изведа от вас. Щеше свят да видиш, нови хора, с волейболистките от национала можеше да се запознаеш, а не единствените ти приятели да са хлебарките в домът ти. Ти обаче си неспасяем случай. Така ще си креташ до кат' съвсем загаснеш getout

Пак си под масата на лепило

на 1.08.2026 г. в 17:42, ivottoshev написа:

свобода на изразяване - Имаш предвид примерно случай като този с Гари Линекер ли, дето го уволниха, щото критикуваше управниците?

да се сдружавате - Тук съм в шах. Обясни моля.

реално елиминиране на опозицията - тук пък не мога да спра да се смея. Джорджеско? Марин льо Пен?

неприятелските медии - Алаанкоолууу, руските медии са забранени в ЕС. Забрави ли?

Има и още. Знаеш ли кой държавен ръководител отиде чак до Канада, където в местният Парламент стана на крака и ръкопляска на бившият СС-овец - Ярослав Хунка? В чия армия има/ше цял полк с нашарени от галва до пети с нацистки свастики бойци? Ако все още не ти е станало ясно къде са фашистите, ето ти една картинка, щото знам че на отбор "Черешка' ви е трудно да осмислите текст:

Мислех, че ти просто имаш друга гледна точка, но сега разбирам, че всъшност когато си на страната на фашистите като теб, няма как да я бъде тази. Ти просто си един агресивен човечец, който се кефи, когато руснаците избиват украинци. От там нататък не си струва времето да ти отговарям по същество. Карай с картинките, там няма кой да те бие 🤣Работата с твоите публикации щеше наистина да бъде смешна, ако не е тъжна (не знам точните думи за такъв нагъл тип като теб).

На тоя ли клефук нямаше да налагаме санкции

Може да бъде изображение с текстово съобщение

25-годишната дъщеря на ген. Чайко е сред ранените с тежка черепно-мозъчна травма, а съпругът ѝ е загинал

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 9 часа, attj написа:

Зеленски удължава агонията на режима в Киев докато му е възможно. И това е с време. Оглупелият Запад ще спре да налива пари в кацата без дъно.

Зеленски предлага мир на Руспия, но Руспия не иска да приеме. Путьото иска да убива украинци.

Володимир Зеленски предлага на Русия всякакъв формат за прекратяване на огъня, съобщават украинските медии, цитирайки Михайло Подоляк, съветник в офиса на Зеленски.

„ ...Както въздушно, така и енергийно прекратяване на огъня. Там може да се намери цяла гама от формати. Освен това се предлага замразяване на войната по фронтовата линия, за да могат да продължат трудните преговори“, каза Подоляк.

Той отбеляза, че Зеленски е заявил готовността си за лична среща с руския президент Владимир Путин, „за да обсъдят сложни въпроси“.

Sputnik Беларусь
No image preview

Подоляк утверждает, что Киев предлагает Москве любые форм...

По словам советника главы офиса Владимира Зеленского, киевский режим готов к заморозке боевых действий для ведения переговоров.

ПВО БАРС-Москва такива ги е натворило, че си заслужават да се преквалифицират като щурмоваци

Telegram
No image preview

Воевода Вещает

Скончался седьмой человек, раненый в результате удара по пляжу в Геленджике.

7- ми човек е починал вече.

Аз още не мога да разбера зад плажуващите ли са се скрили, на неправилното място ли са били или са просто некадърни гъзоръки казаци?Да си бяха оставили дрона да продължи , не да се правят на Рамбо насред плажа пред неслучайна почивна станция. Не стига това ми се говори и за загинали деца- пълни некадърници са това.

@maxthon не си коментирал отдавна темата и знам че няма и днес да го направиш..

РуZZки конвой "на хуй".

Интересното в случая е, че атаката е на магистрала Р-280 "Новорусия" от Ростов на Дон до Крим. На среща с Путин, губернаторът на Запорожка област Евгений Балицки е докладвал, че магистралата е изцяло под контрола на руските войски. Виждаме с очите си колко е под контрол.

В РуZZия напоследък масово се докладват фалшиви успехи. Част от общия упадък на системата. Ако докладваш неуспехи, ти си предател.

преди 3 часа, Gencho 123 написа:

От там нататък не си струва времето да ти отговарям по същество.

Нямаш аргументи. Не можеш да обориш фактите в поста ми и заради това реши че не си струвало да ми отговаряш.

Не откриваш ти топлата вода. Не си първият насран трол, който подвива опашка по този начин getout

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Нямаш аргументи. Не можеш да обориш фактите в поста ми и заради това реши че не си струвало да ми отговаряш.

Мхм...сигОрно ще е така...До ден днешен Тролчо Тошев ти нямаш един верен пост. Нито един, който да е ясно аргументиран, последователен и спазващ някаква хронология. Като скачаш от тема в тема си мислиш или си си втълпил, че пишеш верни и аргументирани неща. СмеХ...

Брау на безаналоговото съвеЦко ПВО😂

В Геленджик руснаците свалиха неизвестен дрон, и той падна върху почиващи на плажа. 6 руснаци загинаха!

https://www.currenttime.tv/a/gelendzhik-dron-plyazh/33820829.html

преди 1 час, Волен написа:

Зеленски предлага мир на Руспия, но Руспия не иска да приеме. Путьото иска да убива украинци.

Ако се съгласи с руските условия, още утре ще има мир и няма да има повече убити украинци. Толкова е просто...

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

преди 27 минути, БаалБек написа:

До ден днешен Тролчо Тошев ти нямаш един верен пост. Нито един, който да е ясно аргументиран, последователен и спазващ някаква хронология.

Ми виж за кой мой пост Генчо даде на заден, и кажи кое от него е лъжа.

Само че подозирам че и ти ще се направиш на приятно разсеяна wub

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ако се съгласи с руските условия, още утре ще има мир и няма да има повече убити украинци. Толкова е просто...

Ми виж за кой мой пост Генчо даде на заден, и кажи кое от него е лъжа.

Само че подозирам че и ти ще се направиш на приятно разсеяна wub

Ще разясниш ли руските условия? Много искам да ми обясниш за денацификацията. Колко народ трябва да се очисти, за да се приеме, че са денацифицирани? И по какъв критерий?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.