Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Шубе си ти, само ти казвам да имаш представа. Да не си правиш илюзии.

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 152,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 3 минути, nusho73 написа:

Шубе си ти, само ти казвам да имаш представа. Да не си правиш илюзии.

Форумне Шубе ела на място. Аз съм дъртанян. Не ми се обяснявай. От години биеш целия форум ела при мене

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Дали си прав или друг е прав това рано или късно всички ще разберем ,на този етап се коментира това което се случва в момента ,може да се предполага за в бъдеще но не може да е категорично заключение.

Това как ще го коментираш?

Финландският президент Александър Стуб смята, че  Русия няма да използва ядрени оръжия заради позицията на Китай по този въпрос.

„Китайският външен министър дойде при мен и аз повдигнах въпроса. Той каза: „Никога няма да позволим това.“ Мисля, че това е доста добър възпиращ фактор.“ - заяви Стуб в интервю за германския вестник „Билд“. 

В същото време той не смята, че Русия ще прекрати войната в Украйна заради икономическия спад, който настъпи. 

„Никога не бива да се подценява способността на Русия да издържи на трудни икономически времена. Достатъчно е да се погледне назад към съветския период, за да се разбере това.“ - поясни политикът. 

Той коментира и вероятността Русия да атакува НАТО.

„Никога не можеш да бъдеш 100% сигурен за нищо на този свят, но честно казано, съдейки по всичко, което виждаме, четем и обсъждаме, просто не виждаме това в момента. А причината е много проста. Руските войски са вързани в Украйна и в момента те по същество са в недостиг. Те имат все по-малко войници в един все по-сложен свят. Просто не мога да си представя как изведнъж ще се мобилизират на два фронта.“ - посочи той. /БГНЕС

Фактор: Информационна медия в България
No image preview

Стуб: Китай няма да позволи на Русия да употреби ядрени о...

В същото време той не смята, че Русия ще прекрати войната в Украйна заради икономическия срив
преди 9 минути, Звяра! написа:

Това как ще го коментираш?

Фактор: Информационна медия в България
No image preview

Стуб: Китай няма да позволи на Русия да употреби ядрени о...

В същото време той не смята, че Русия ще прекрати войната в Украйна заради икономическия срив

Аз вече писах че също смятам че няма да използват ЯО ,дори тук преди време го коментирахме и защо ,въпреки че това дали ще използват или не ЯО зависи само от РФ.

преди 4 минути, Miusuka написа:

А ти си умен. И бияч. Тия неща в Карлуково ли ги научи?

Ела и ти с Нуша вземи я с москвича. Ше сипеш бензин от платеното тролстване. Карикатури от соца

току-що, AAUUXX написа:

Аз вече писах че също смятам че няма да използват ЯО ,дори тук преди време го коментирахме и защо ,въпреки че това дали ще използват или не ЯО зависи само от РФ.

Това означава, че всичко, което казвам е вярно! ;)

преди 2 минути, kosyo написа:

Доброволна набиране на знаменосци

Няма кого да наберат доброволно или не ,те руснаците избягаха topsecret

току-що, Звяра! написа:

Това означава, че всичко, което казвам е вярно! ;)

Как така това е възможно ohmy

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Няма кого да наберат доброволно или не ,те руснаците избягаха topsecret

Толкова много са вярни на Путина, че бягат! Бива ли сега такива работи? 😂

Telegram
No image preview

Дмитрий Гордон

💥 Ночью были поражены киришский НПЗ, место запуска БПЛА и аэродром — Генштаб ВСУ ▪️ В киришах ленинградской области рф поражен нефтеперерабатывающий завод "киришский" с последующим возгоранием на те

Не е зле !

преди 1 минута, акад. проф. Ястребовски написа:

Ела и ти с Нуша вземи я с москвича. Ше сипеш бензин от платеното тролстване. Карикатури от соца

Ще се скриеш в Миша дупка,. сигурен съм.Ти ако си нещо ще е имаш някакви обноски,нищо човешко няма в теб.Ти си спамаджия

преди 1 минута, miro20 написа:
Telegram
No image preview

Дмитрий Гордон

💥 Ночью были поражены киришский НПЗ, место запуска БПЛА и аэродром — Генштаб ВСУ ▪️ В киришах ленинградской области рф поражен нефтеперерабатывающий завод "киришский" с последующим возгоранием на те

Не е зле !

Защо мислиш така ?

Dnes.dir.bg
No image preview

Русия обяви, че подготвя масирани удари срещу енергийните...

За Киевска област е ден на траур, в памет на загиналите 37 души след руските удари в петък по склад с боеприпаси, дронове и взривни вещества

Разбира се че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка липсата на сигнал от Старлинка, френските GPS-и и китайския РЕБ и на обяд няма бодра дробонарезка

Но по-важното е че ПВО БАРС-МОСКВА отново наказва!!

Няма значение че своите - бий по своите така, че пак врага да го е страх!

Слаби са дробонарезките, днес затова имаме индивидуални изпълнения

преди 17 минути, nusho73 написа:

Ще се скриеш в Миша дупка,. сигурен съм.Ти ако си нещо ще е имаш някакви обноски,нищо човешко няма в теб.Ти си спамаджия

Задклавиатурно шубе пак ли ми се обясняваш

преди 3 часа, nusho73 написа:

Америкаците и те свършиха ракетите ,какво ще им дават незнам? Тъй става две дини под една мишница. С Иран с какво ще се бият ?

Ами Доналд ако нарочно е започнал тази безсмислена война с Иран, точно за да му свършат пейтриътите и да няма повече какво да дава на Усрайна ?
Ако това му е целта, да се подиграе на Урсулите, че няма повече ракети прихващачи.

Това звучи обещаващо

Telegram
No image preview

Lpr 1

Объект в городе "N". Очень важный стратегический объект. Противник с БПЛА сбрасывает ФПВ ждунов, садит их в траву на объекте. И ждёт реакции защитников. Вместо поднятия Мавик, выдачи ружей с дробью

Ти верно че небето е пренаселено , за малко един дрон да се блъсне в хеликоптер но се размина.

преди 13 минути, акад. проф. Ястребовски написа:

Задклавиатурно шубе пак ли ми се обясняваш

Прасчо бе, Прасчоооо ... обещах ти аз че пак ще те блокирам и 300 нови ника да си регистрираш.

Избрали сте да не се показва съдържание от акад. проф. Ястребовски.

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Прасчо бе, Прасчоооо ... обещах ти аз че пак ще те блокирам и 300 нови ника да си регистрираш.

Избрали сте да не се показва съдържание от акад. проф. Ястребовски.

Белжо -чехльо -заврян зет. Вярно ли ,отново ли го направи !

преди 6 минути, акад. проф. Ястребовски написа:

Белжо -чехльо -заврян зет. Вярно ли ,отново ли го направи !

Човек като теб с претенции защо харесва млади баби като Урсула и Кая ? Та те са с 40 000 Евро заплати на месец и не са БГ -пенсионери като теб?

преди 13 часа, Волен написа:

И какво? Пабеда има ли?

Могъщите руZZки пикльовци много ги бива да целят цивилни обекти. Ама като става дума за пабеда, импотентни като евнуси.

Не е лесно да си пикльо. 🤣😂

Проблемът е, че ги принуждават да правят нещо, което не искат: https://www.fontanka.ru/2026/08/30/76604842/

преди 1 час, Звяра! написа:

Толкова много са вярни на Путина, че бягат! Бива ли сега такива работи? 😂

Ако Мунчо реши, недай си боже, да води война, тези, които са го избрали ще го подкрепят ли? 🙄

преди 5 часа, nusho73 написа:

Америка и Европа объркаха целия свят

Точно така - Русия е част от Европа и тя определено има голям дял в объркването на света. 😉

преди 3 часа, kiro 2025 написа:

Перемогата умре моето момче.

Не бързайте с погребението, момчета, да не възкръсне мъртвецът насред опелото. 😁

За неразбралите - тази война се води заради корупция. Майданът е започнал след едни 5 милиарда долара от САЩ уж за западна демокрация. Значи в Бандеристан има милиони изключително наивни хора. Досега да бяха претрепали Зеленски и цялата клика около същия. Като не им идва акъла - казаците тях ще доизпотрепят. Така изглежда една война в Украйна през 21-ви век. Жалка история - защото дори Полша не иска Бандеровци, а тяхната мечта за съвместна конфедерац;ия се оказва неoсъществима. Защото пак пристигат казаци - като през предните векове.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.