Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Автор

Косьо

18:30 - рапорт даден - рапорт приет

Пп

Може да дрънкате глупости на корем

Telegram
No image preview

Новости Одесса | Одеса

Корабль по якому вдарили 🤫 побачили якусь подію – надсилайте нам, опублікуємо - @nov_odessabot ㅤ Надіслати новину @nov_odessabot 👉ПІДПИСАТИСЯ
  • Отговори 10k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

току-що, kiro 2025 написа:

Кире́, не си лягай тази нощ, защото ще испуснеш пабедата. Тя чука на вратата.

преди 4 минути, kiro 2025 написа:

Косьо

Пп

Може да дрънкате глупости на корем

Telegram
No image preview

Новости Одесса | Одеса

Корабль по якому вдарили 🤫 побачили якусь подію – надсилайте нам, опублікуємо - @nov_odessabot ㅤ Надіслати новину @nov_odessabot 👉ПІДПИСАТИСЯ

Твърдо като на баба Пенка предсказанията;)

преди 14 минути, Волен написа:

Ето ти я пак графиката. 77% подкрепят военната съпротива. 12% са против, а 11% не са изказали мнение.

Значи само 12% са съгласни на капитулация - и според тен излиза, че тия 12% не са идиоти, докато 77% са идиоти. Съмнително.

Фактът е, че болшинството от народа поддържа съпротивата.

https://uimg.pravda.com.ua/buckets/upstatic/system/MediaPhoto/photo/2/d/914739/2d4acbd0685b345b93d492400889018c1789477226.jpg?w=1200&q=90&f=webp

Графиката е видях ,но на база какво проучване е това?

Трудно ми е да повярвам ,че може да бъде подкрепяна война ,във всички случай се иска мир ,но всичко е възможно.

• Автор

Плякаш всичко наред както винаги.

Перемога немае. Само гърч.

преди 11 минути, Волен написа:

Атиджето

Тя е в САЩ. В профила пишат 4 лица. Косьо се обърква с коя кореспондира. Кокич също. Пустата попара с първак е виновна.

Е не това вече е прекалено - как така СПИН-озни ще ходят на СВО?

Telegram
No image preview

Северный канал

Категория «Д» задумывалась, я так понимаю, как однозначное противопоказание к военной службе. Но на практике, как говорится – было бы желание (твое или твоего командира). Например, в военкомате Нефте

Ще развалят хубавата работа с ГОЛЕМИЯ помощ от Червения кръст и ще пламне епидемия в лагерите за пленници.

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Перемога немае. Само гърч.

Кире, имаме ли новина с капитулацията ;)?

преди 2 минути, attj написа:
преди 19 минути, Волен написа:

Атиджето

Тя е в САЩ. В профила пишат 4 лица.

Е аз още 2014 г те разконспирирах , но не предполагах че чак 4 трола сте на смени зад ник-а ти .

Остава и макстонката да оповести колко ватенки са на смени от петербургските фабрики за тролове

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Трудно ми е да повярвам ,че може да бъде подкрепяна война ,във всички случай се иска мир ,но всичко е възможно.

Трудно ти е да повярваш, защото отказваш да приемеш, че това е война за независимост.

Кой народ ще се съгласи на капитулация и окупация от чужда държава. Риторичен въпрос.

Освен това как Зеленски ще води война, ако народът не иска. Зеленски отдавна да е свален ако действа против волята на народа.

преди 11 минути, kosyo написа:

Идеята да пращат категория "негоден" за борба с дронове май я разбират буквално .... с попадение на дрона в негодния.

Да, реално така дрона е унищожен.

Бабъй еще нарожают....

преди 6 минути, attj написа:

Тя е в САЩ. В профила пишат 4 лица. Косьо се обърква с коя кореспондира. Кокич също. Пустата попара с първак е виновна.

Всички се объркваме. Един път е жена, един път е мъж. 🤣

2-рата армия в света е най-добрата в света!!! Особено като се бие със своите )

Telegram
No image preview

Северный канал

Что такое «дружественный огонь», мы уже писали и не раз. Он был, есть и будет. Но каждый раз это ощущение какого-то пиздеца… В одном из районов выполнения задач пересеклись две группы – из 46 орб и 1

2 групи се срещнали и започнали яростен бой. Танкистите убили един разузнавач, но и дали една жертва, има и един ранен в цялата епична битка ;). Съревнованието между казаците е много оспорвано.

преди 15 минути, AAUUXX написа:

ти въобще правиш ли разлика "подкрепа за война" и ... "несъгласие с капитулация " ??

Кой ви кастрира толкова явно че да продължавате да искате капитулация на жертвата и да обвинявате жертвата "че иска война" , а "агресора" се защитавал видиш ли ?!?!?!?

преди 2 минути, Волен написа:

Трудно ти е да повярваш, защото отказваш да приемеш, че това е война за независимост.

Кой народ ще се съгласи на капитулация и окупация от чужда държава. Риторичен въпрос.

Освен това как Зеленски ще води война, ако нарът не иска. Зеленски отдавна да е свален ако действа против волята на народа.

Щом това искат Ок, аз съм учуден от това когато свърши войната равносметката ще реши кой прав и кой не.

преди 29 минути, attj написа:

Бил съм при тях в Киев преди 1991 година - бяха над 50 милиона и се гордееха с това спрямо малката 9 милионна България. Бяха втората Република в СССР. Обаче сега бандеровци и казаци са стигнали до взаимни антагонизъм и непоносимост. Воюват. Никой няма съмнения кои ще спечелят. Евроазиатската федерация е непреодолим военен противник. СВО и АТО продължават. Защо се бавят те си знаят.

Единствения враг на всички е единствено и само путлю и военната шайка около него .

Хайде на бас че ако свалят путлю и някой разумен в Кремъл спре войната , никой никого няма да убива нито в Украйна нито в РФ.

Както между другото, беше ДО рашисткото вторжение в Крим и Донбас.

преди 2 минути, miro20 написа:

ти въобще правиш ли разлика "подкрепа за война" и ... "несъгласие с капитулация " ??

Кой ви кастрира толкова явно че да продължавате да искате капитулация на жертвата и да обвинявате жертвата "че иска война" , а "агресора" се защитавал видиш ли ?!?!?!?

Аз разбирам ,но защо мислиш че с подкрепата няма да доведе до капитулация? Това е логично когато противника е по силен.

преди 1 минута, miro20 написа:

Е аз още 2014 г те разконспирирах , но не предполагах че чак 4 трола сте на смени зад ник-а ти .

Остава и макстонката да оповести колко ватенки са на смени от петербургските фабрики за тролове

Че то не е тайна. Маруся често много се дразни и ядосва на теб, Кокич, Косич, Реджеп и подобни. Слушате само радио Киев. Тя е в Донецк.

току-що, AAUUXX написа:

Аз разбирам ,но защо мислиш че с подкрепата няма да доведе до капитулация? Това е логично когато противника е по силен.

Дори Украйна накрая да капитулира, това ще стане след упорита съпротива.

Когато храбро си се съпротивлявал, дори накрая да си победен, ти си се борил мъжки докрай.

Срамно и позорно е страхливо да се прдадеш без бой.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

И кога ще я видим тази сила за която дрънкате от няколко години?

Да не би да я няма?

преди 1 минута, Волен написа:

Дори Украйна накрая да капитулира, това ще стане след упорита съпротива.

Когато храбро си се съпротивлявал, дори накрая да си победен, ти си се борил мъжки докрай.

Срамно и позорно е страхливо да се прдадеш без бой.

Нямаше ли да бъде по лесно всичко ако преди СВО се бяха разбрали с ДЛНР?

преди 2 минути, Звяра! написа:

И кога ще я видим тази сила за която дрънкате от няколко години?

Да не би да я няма?

Не знам защо не я виждаш ,сигурно защото си затворил очи?

Не знам защо не я виждаш ,сигурно защото си затворил очи?

Няма такова нещо ДНР, ЛНР, това са фантазии, измислици!

Ти виждаш ли голямата сила?😂

Няма как да се разбереш с варварска Руспия. Ако Путьото/Руспия искаше да се разбере с Украйна, отдавна вече да се се споразумяли. Само че Путьото не иска.

Тръмп отдавна му предлага много добра сделка на Путьото, но той отказва, защото иска само капитулация и нищо друго.

А цялата работа е там, че ако не пабеди Украйна, Путьото ще бъде изритан от трона. Затова е толкова упорит.

Войната наистина е екзистенциална, но не за Руспия, а за Путьото.

преди 22 минути, miro20 написа:

Повече са. 🙄 Цяла тролска централа. 😁

преди 8 минути, Звяра! написа:

Няма такова нещо ДНР, ЛНР, това са фантазии, измислици!

Как така няма ohmy

преди 9 минути, Звяра! написа:

Ти виждаш ли голямата сила?😂

Да

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.