Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

• Автор
преди 3 минути, AAUUXX написа:

Аз като българин не бих облякъл фланелка на Азов ,нито бих развявал чуждо знаме ,това ме кара да мисля така ? Не е ли логично?

Питай го ти и ни кажи тук.

Не съм фен на конспиративните теории в които няма намесени извънземни.

питай си го, той си е твоя спасител, приличаш на фанатизиран и няма какво да ти кажа, аз ще руша и подривам мита за радеффр, мое задължение е това.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

току-що, Мери) написа:

Ми не може само руското знаме да се вее по протести, трябва малко разнообразие, аман от твойте любими питинисти!

Не казвам ,че не трябва разнообразие ,то е винаги хубаво ,но се учудвам на процеса последните години и ще ми бъде интересно да видя къде води този път. Щот нали знаеш нашата народопсихология че вярваме на това -кой не ни фанал той не ни е ... та съм предубеден малко.

току-що, AAUUXX написа:

Не казвам ,че не трябва разнообразие ,то е винаги хубаво ,но се учудвам на процеса последните години и ще ми бъде интересно да видя къде води този път. Щот нали знаеш нашата народопсихология че вярваме на това -кой не ни фанал той не ни е ... та съм предубеден малко.

То изобщо няма нужда Русия да ви фаща, вие купейките, начело с Радев и Йотова сте си готови за руско е.... нон-стоп. То поне да мязаше на нещо Питин, че да каже човек, че питин ви привлича и за това, ма то... 🤮

преди 3 минути, Звяра! написа:

А когато обличате червени тениски с надписи СССР и веете руски знамена? Тогава може, така ли е?

Кога ohmy

• Автор

Призовавам протестиращите да се съберет пред министерски съвет и искат оставките на кабинета, освен това да посетят село Труд и окупират копринковия „зайчарник„

преди 1 минута, Мери) написа:

То изобщо няма нужда Русия да ви фаща, вие купейките, начело с Радев и Йотова сте си готови за руско е.... нон-стоп.

Че ние какво общо имаме с Русия днес? Членове на НАТО , членове на ЕС, дори свои пари си нямаме и харчим чужда валута ,но все Русия и Путин са виновни ,а и комунистите също.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Кога ohmy

Кокич малко ли снимки ви показваше? Аз също съм показвал снимки!

току-що, Звяра! написа:

Кокич малко ли снимки ви показваше? Аз също съм показвал снимки!

Те тези снимки бяха от руските републики не от национален протест - ужас.

преди 5 минути, laplandetza написа:

Призовавам протестиращите да се съберет пред министерски съвет и искат оставките на кабинета, освен това да посетят село Труд и окупират копринковия „зайчарник„

Ти си анархист бре ,също и зъболекар инквизитор lock

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Че ние какво общо имаме с Русия днес? Членове на НАТО , членове на ЕС, дори свои пари си нямаме и харчим чужда валута ,но все Русия и Путин са виновни ,а и комунистите също.

Не бе, нищо общо, само дето тя командва нашите политици, иначе нищо общо с нея нямаме.

току-що, Мери) написа:

Не бе, нищо общо, само дето тя ни командва, иначе нищо нямаме.

И как може да те управлява държава с която нямаш обща политика? Дали е възможно да ни управляват и марсианците без ние това да го знаем? Законите и цялата ни политика са обвързани с европейската него го били управлявали от Русия lock

• Автор
преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ти си анархист бре ,също и зъболекар инквизитор lock

напротив-аз съм яростен антианархист и прокламирам и проповядвам строен и силен Ред. Радеффф трябва да бъде премахнат, дори с цената на въоражени бунтове-това да послужи като Предупреждение към „злите сили“ .

току-що, laplandetza написа:

напротив-аз съм яростен антианархист и прокламирам и проповядвам строен и силен Ред. Радеффф трябва да бъде премахнат, дори с цената на въоражени бунтове-това да послужи като Предупреждение към „злите сили“ .

Е хубаво де, но кого искаш след това ? Тези зли сили защо мислиш ,че след това ще си отидат ? Ако е така то тези зли сили не са толкова зли че да се махнат ?

Пак сте почнали с питиетата от рано и сте се накълвали с пропаганда и измишльотини...чакам да почнете да бъркате профилите...и съвсем да станете за смях...

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Е хубаво де, но кого искаш след това ? Тези зли сили защо мислиш ,че след това ще си отидат ? Ако е така то тези зли сили не са толкова зли че да се махнат ?

ако бъдат принудени си заминават. Кой след радефф, имам хора за това, но не са публични имена............одвен да речем Страхил Ангелов, Петър Волгин и други не толкова известни.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

image.png

Тази, пак ли е от там?

image.png

image.png

И милиони други, всеки може да потърси в интернет.

преди 14 минути, AAUUXX написа:

На мери постоянно й се привиждат руснаци навсякъде!!!!

преди 2 минути, laplandetza написа:

ако бъдат принудени си заминават. Кой след радефф, имам хора за това, но не са публични имена............одвен да речем Страхил Ангелов, Петър Волгин и други не толкова известни.

Разбрах те ,искаш да ни управлява Възраждане, но това зависи само от тях ,ако убедят народа да гласува за тях на избори. Друг начин няма ,със сила и на сила не става.

И как може да те управлява държава с която нямаш обща политика? Дали е възможно да ни управляват и марсианците без ние това да го знаем? Законите и цялата ни политика са обвързани с европейската него го били управлявали от Русия lock

Празната й глава я управляват от Русия!!!

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Разбрах те ,искаш да ни управлява Възраждане, но това зависи само от тях ,ако убедят народа да гласува за тях на избори. Друг начин няма ,със сила и на сила не става.

Чакай сега, не бяха ли точно хората от Възраждане много близки с Русия и Путин. Как така единия обяснява, че сме имали про-руска политика а другия обяснява, че не е така и иска про-руснаци да ни управляват.....

Простотията на тия двамата е за трагичен филм по Нетфликс...

преди 15 минути, Звяра! написа:

image.png

Тази, пак ли е от там?

image.png

image.png

И милиони други, всеки може да потърси в интернет.

Първата снимка е от 3 март ,другите са от шествие ,не са от протест срещу правителството.

• Автор

нищо не си разбрал, нямаш капацитета. Отивай при чорапа да го полигавиш/😄

преди 10 минути, Belefor написа:

Празната й глава я управляват от Русия!!!

Чакай сега, не бяха ли точно хората от Възраждане много близки с Русия и Путин. Как така единия обяснява, че сме имали про-руска политика а другия обяснява, че не е така и иска про-руснаци да ни управляват.....

Простотията на тия двамата е за трагичен филм по Нетфликс...

глупя. слушай сега. В Русия в момента са силни „крилото на Путин“ и хора зависими от един друг глобализъм - Споделената Сила, Власт. Те са принционо прозападни, Путин е прозападен човек, но не иска да споделя още власт с Глобалистите и Световните ястреби, все пак олигархията около лидера е достатъчно алчна и жадна за власт, че да се остави така да и отнемат Нейното.

Руските родолюбци са недолюбвани от върхушката на Путин, те са аутсайдерите , но все пак...................има шанс и „за тяхното време“

преди 1 час, AAUUXX написа:

Как стигнахме до тук? Нямам думи ,с чужди знамена на протест срещу правителство на суверенна държава.

Oбщо взето от вчерашния протест ако премахнем петроханците и украинците - каре за карти не могат да съберат.

Опичайте си акъла на предстоящите избори, гласувайте за всеки друг, но не и за представителя на петроханската педофилска секта, а именно Гюров, по мъж Кандев. Ако Гюро се добере до балотаж - задължително за опонента.

• Автор
преди 1 минута, Flashback написа:

Oбщо взето от вчерашния протест ако премахнем петроханците и украинците - каре за карти не могат да съберат.

Опичайте си акъла на предстоящите избори, гласувайте за всеки друг, но не и за представителя на петроханската педофилска секта, а именно Гюров, по мъж Кандев.

Гюров е същия боклук като онази либерастката Йотова. Един дол дренки, никакво гласуване за тези мръсници !

преди 46 минути, AAUUXX написа:

Не въобще не могат да ни управляват без ние да знаем, видите ли. Не е нужно ти да знаеш, достатъчно е на Мунчо да му дърпат конците от Москва, без да бият тъпаните разбира се. 😉 Не може да сте толкова плиткоумни купейките, предполагам, че се преструвате, че не ги разбирате тия работи. 🙄 Срещу московски ръжен никой български политик не може да рита, затова беше избрано за президент онова недоразумение Радев, за да угоди Бойко на Москва. Сега обаче идват трудни времена, президентската власт на руснаците не им е достатъчна, затова окупираха парламента, а сега протягат ненаситни пръстчета и към президентската ни власт. 😭 България е кукла на конци, дуругари, трябва обаче внимателно да се мисли кой кукловод ни е по-изгодно да дърпа конците на нашите политици - демократичният запад или назадничавия изток. Вие, избирайки Радев, решихте да сме в отбора на маргиналите.

преди 13 минути, Мери) написа:

Сега обаче идват трудни времена

Кога сега, от 5 месеца ги чакаме тези трудни времена .... да не говорим за твоите думи за "Радев сега ще ни изкара от ЕС, НАТО и ще върне лева "!!!

преди 15 минути, Мери) написа:

демократичният запад

Що за шега е това?

преди 1 час, Belefor написа:

На мери постоянно й се привиждат руснаци навсякъде!!!!

Платен трол МеритУ е симпатизант на жълтопаветната петроханска секта!

Повтаря едно към едно обсесиите на онзи тъпигьоз Ивайло Мирчев!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.