Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

преди 3 минути, kaldata1 написа:

"Тук не е Москва" не означава само София. Не се сещам за протест срещу правителство, който да представлява само един град.

Но като цяло забележката ти е уместна, "Тук не е Русия" щеше да е по-верен лозунг. Още повече, че Москва поне е излъскана, особено центъра.

Имали човек в България който да не знае къде се намира и че тук не е Русия ? Най малко по инфраструктурата се различаваме значително? А този лозунг от фейса който развяват из групи Тук е запада не би ли бил по достоен ,но дали трябва да се горедеем с това всеки сам за себе си решава? Мисля което е лично мнение че много повече преиличаме на запада отколкото на Русия. Едно време другарката учителка ни казваше две неща / примери поучителни- С какъвто се събереш ,такъв станеш и ,Покажи ми кои са твоите приятели за да ти кажа какъв си ти. Запомнил съм ги ,защото успях макар и дете да ги разбера тогава.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

преди 21 минути, AAUUXX написа:

Слаби лозинги -рехав протест. Тук не е Москва - че има ли някой в България който да не го знае това? Вероятно табела Тук е София би бил по добър ориентир ,ако някой не знае това. По кое би могъл човек са обърка Москва със София не мога да се сетя ?

@Мери) беше ли на протеста ,ако има детайли във фейса които медиите не са видяли сподели ги?

Така ще е, докато ни резнат фондовете от ЕС, а с тази политика, това неминуемо ще се случи, те тогава протестите драстично ще се увеличат. Мноу стиснат тоя вашия бе - един учебник за три предмета: https://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/obrazovanie/2026/09/15/4955834_radev_poiska_uchenicite_da_imat_po_edin_uchebnik_po/ Народът пита физическото и трудовото къде са ги забравили? Аз предлагам направо всички предмети да ги намуши в един учебник, за да му останат пари да храни олигархията, щото тя е гладна, мноооого гладна, гурката... 😭

преди 4 минути, Мери) написа:

Така ще е, докато ни резнат фондовете от ЕС, а с тази политика, това неминуемо ще се случи, те тогава протестите драстично ще се увеличат. Мноу стиснат тоя вашия бе - един учебник за три предмета: https://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/obrazovanie/2026/09/15/4955834_radev_poiska_uchenicite_da_imat_po_edin_uchebnik_po/ Народът пита физическото и трудовото къде са ги забравили? Аз предлагам направо всички предмети да ги намуши в един учебник, за да му останат пари да храни олигархията, щото тя е гладна, мноооого гладна, гурката... 😭

Ох Мери ,Мери ,четеш и неразбираш прочетенето ,защото не е от фейса.

Нищо ,аз ще ти го преведа щот си пич и ни носиш новини от фейса. По един учебник за история ,география и български език ,тоест пояснявам ако все още не си разбрал ,няма да бъде един ученника за тези три учебни предмета ,а по един вид учебник за всеки предмет ,тоест това е добро. Учениците ще учат по един и същи учебник ,а не да има 10 вида от различни издателства с различни тълувания на исторически данни.

на 14.09.2026 г. в 8:06, AAUUXX написа:

И нищо не казва Мери) за комисията решила това. Кога това е станало ,при кои управляващи ,от кого назначена е била тази комисия? Надявам се че по късно ще ни покаже от фейсбука повече информация.

Медицинската комисия казва дали някой е болен или е здрав. Хората са казали - болен е. Йотова решава дали да го помилва или не. Решила е, че болен не може да върши простотии, но се вижда, че в днешното високотехнологично време - с телефони, чатове и т.н. дори и болните могат да продължат да водят престъпна дейност. Решението си е нейно лично, след като тя се подписва, ако зависеше само от медицинската комисия помилването нямаше да отива при нея, а щеше да приключва с медицинската комисия. Не са я сложили там за красота, нито щото има мноу красив подпис, а защото носи отговорност за всички наркоразпространители, които е помилвала, не само за този, а то има още такива помилвани от нея дейци на наркофронта.

https://www.mediapool.bg/asen-vasilev-iliyana-yotova-e-pomilvala-5-ma-osadeni-za-narkotitsi-news387467.html

преди 26 минути, kaldata1 написа:

Виждаме блестящи резултати впрочем. Почти 1/8 от мандата изтече и освен няколко дипломатически гафа, още по-високи цени на всичко, тоталното мазало с американските самолети и "Иран до часове ще направи Ямбол на стъкло" и орязани социални плащания, друго досега не сме видели.

Виждаме ,как да не виждаме..че сте рибки в аквариум...помните по 3 секунди....от къде ,примерно дойдоха високите цени,кой прие самолетите в софийското летище...а и защо няма пари,след наследен бюджет виждаме...и колко ви е акъла също виждаме...

преди 4 минути, Мери) написа:

Медицинската комисия казва дали някой е болен или е здрав. Хората са казали - болен е. Йотова решава дали да го помилва или не. Решила е, че болен не може да върши простотии, но се вижда, че в днешното високотехнологично време - с телефони, чатове и т.н. дори и болните могат да продължат да водят престъпна дейност. Решението си е нейно лично, след като тя се подписва, ако зависеше само от медицинската комисия помилването нямаше да отива при нея, а щеше да приключва с медицинската комисия. Не са я сложили там за красота, нито щото има мноу красив подпис, а защото носи отговорност за всички наркоразпространители, които е помилвала, не само за този, а то има още такива помилвани от нея дейци на наркофронта.

Тежки престъпници не трябва да се помилват ,но президента който и да е той взема решение именно на база тази комисия на която именно това и е е работата да реши дали трябва или не трябва някой да бъде помилван, решението не е еднолично на президента. Ако президента пък беше откадал щеше да бъде обвиняван че е нарушил човешките права бля бля на човека. Тоест което и да реши все е прецакан ,ако някой го реши това.

преди 9 минути, Мери) написа:

Медицинската комисия казва дали някой е болен или е здрав. Хората са казали - болен е.

https://www.mediapool.bg/asen-vasilev-iliyana-yotova-e-pomilvala-5-ma-osadeni-za-narkotitsi-news387467.html

Да,да..грешката и е че не е отишла лично да ги прегледа....Абе,вие съвсем се чалнахте...

преди 36 минути, Proshark написа:

Виждаме ,как да не виждаме..че сте рибки в аквариум...помните по 3 секунди....от къде ,примерно дойдоха високите цени,кой прие самолетите в софийското летище...а и защо няма пари,след наследен бюджет виждаме...и колко ви е акъла също виждаме...

Колко е акъла се доказва по това кой има критично мислене и помни, и кой - не.

Как беше ... "Готови сме, можем, и ще успеем!". Още на първата стъпка лъснаха. Например "Кошница с грижа" (претоплени "Достъпно за вас" и "Магазин за хората") редовно е на по-високо цени отколкото стоки на седмична промоция - поне в Билла.

Виждаме мерките срещу корупцията, виждаме санитарния кордон около бивши ДС, стари ГЕРБ и ДПС кадри, отиващи в ПБ, виждаме и борбата с престъпността, че вече дава резултати.

За бюджета е изписано достатъчно - дефицита засега върви много по-нисък от предвидения. Нали не им бяха оставили пукнат цент?

преди 34 минути, Proshark написа:

Да,да..грешката и е че не е отишла лично да ги прегледа....Абе,вие съвсем се чалнахте...

Не, грешката й е, че каза "Аз просто подписвам, каквото ми дадат".

Излизаш и казваш: "Запознах се с документацията по случая и прецених, че в този случай здравословното състояние е тежко. Била съм подведена и аз също съм дълбоко ядосана, че един наркобос е продължил с гнусното си дело".

Толкова.

Помилването е хем рядко, хем важно, а вицепрезидента няма чак толкова много задължения, та да не може да отдели 1 час, когато го прави, за да види какво му дават да разпише. Не може така да се претупва.

За вчерашния протест чета, че половината протестиращи отново били украинци, а главен организатор Манол Глишев, чиито кумири са нацистите от "Азов":

Украинистът Манол Глишев организира митинг насред София, медията на сектата "Петрохан" - Офнюз, го отразява и мотото е "Радев и неговото руско правителство да бъдат свалени"?!

Тежка перверзия, която отблъсква всеки нормален човек, дори да не е радевист.

Да бъде сменено "руското", че да дойде украинското ли, фашаги? И педофилското?

Тук изборът не е политически, а нравствен. Една шепа психопати с широко представителство в грантоядните медии на Сорос иска пак да възседне властта. Всеки с глава на раменете го осъзнава и се отвращава.

Абсолютна "операция под чужд флаг", като провокациите на украинските тайни служби.

...

Недялко Недялков:

УКРАИНИСТИТЕ (КОИТО СА И ПЕТРОХАНЦИ) ИСКАТ ДА СВАЛЯТ РАДЕВ. И да инсталират марионетен профашистки режим като този на Зеленски. В представите им България е екстензия на Украйна.

Това разбрах от снощния протест в триъгълника на властта.

Украинските байраци се вееха отвсякъде. Организаторът Манол Глишев бе изтупан във фланелка "Любарт" (бригада от състава на "Азов"), а сред тълпата с фланелки "Free Azov" надничаха и още стотина петроханци на митинг против Радев. Обикновен фашизъм.

Това не е безобидно. Една чужда бежанска колония, тайните ѝ служби, както и техните местни помагачи и хрантутници, заявяват претенции към легитимно избраната българска власт. Все едно какво е отношението ни към тази власт, но сме длъжни да реагираме остро, защото сме българи, все още, надявам се...Не сме украинци.

Тук не е Москва, тук не е и Киев.

Критично висока част от участниците в митинга бяха украински бежанци, които ние дундуркаме и издържаме вече пета година. От какво са недоволни тези наглеци? Защо не уважават българската държава, която ги храни и ги е подслонила?

Никой не може да ме заподозре в симпатии към правителството, но гледката бе повече от отвратителна. Това е самоуправство и намеса във вътрешните работи на България. Това е организиран метеж на чужда държава срещу българската.

Само си представете агресивни демонстрации на българи в украинската столица против Зеленски, които крещят да подава оставка. Какво ще им се случи? Дали дълго ще ги бавят? Не само официалния репресивен апарат, но и гражданите на Киев...

Време е да се свали чуждият флаг от Столична община. Време е за депортация на украинците - Алис Вайдел го каза най-добре. И от Берлин, и от София. Да ходят на фронта да се бият за Зеленски, вместо да карат пияни и дрогирани поршетата си из нашето Черноморие.

В Полша вече не смеят устата си да отворят, изхвърлиха знамената им отвсякъде, смачкват ги от бой, а у нас се развихрили като бейове на площада...

Следващата крачка е етническа партия. Новото ДПС. Дотам може да стигне укро-британският инженеринг.

Така че, ако чуете за "протест на опозицията и недоволните българи против Радев", да си знаете какво точно се е случило и коя е тази "опозиция". И най-вече да си знаете, че "недоволните българи" не са българи, а украинци или продажни украинисти.

Недоволният българин има за какво да протестира - цените, бюджетния дефицит, замразените доходи...Протестът от снощи обаче бе всичко друго, но не и социално-икономически. Това бе заявка за окупация. Предупреждение за Майдан.

790491089_1644855090600304_6562543847138

800826291_1369554328595319_4687545860734

795015375_28154136050923461_604793661889

794485198_2253311478795470_9488273393643

• Автор
току-що, AAUUXX написа:

Как ститнахме до тук? Нямам думи ,с чужди знамена на протест срещу правителство на суверенна държава.

Защотонякои имат желание да кукувидизират недоволството на хората причинено от Измамата-ГенералИзстребител. Някои сили -прозападни -искат копринковото правителство, дори и без копринков да продължи „да си върши задачите“ , които са Измама на суверена-Народа. Ако сега имаше парламентарни ненагласени избори - с редеффф е приключено!, никой не пожалва такова гнусно предателство!

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Как стигнахме до тук? Нямам думи ,с чужди знамена на протест срещу правителство на суверенна държава.

Когато протестираха срещу ГЕРБ с руски знамена, не ривахте, сега ривете?

преди 9 минути, Звяра! написа:

Когато протестираха срещу ГЕРБ с руски знамена, не ривахте, сега ривете?

Кога ?

преди 13 минути, laplandetza написа:

Защотонякои имат желание да кукувидизират недоволството на хората причинено от Измамата-ГенералИзстребител. Някои сили -прозападни -искат копринковото правителство, дори и без копринков да продължи „да си върши задачите“ , които са Измама на суверена-Народа. Ако сега имаше парламентарни ненагласени избори - с редеффф е приключено!, никой не пожалва такова гнусно предателство!

Ако това което пишеш беше различно от твоя конспирация площада щеше да бъде пълен с хора още след изборите ,не тези които сега протестират че тук не е Москва което по принцип е логично.

• Автор
преди 9 минути, AAUUXX написа:

Кога ?

Ако това което пишеш беше различно от твоя конспирация площада щеше да бъде пълен с хора още след изборите ,не тези които сега протестират че тук не е Москва което по принцип е логично.

Кога ?

Радефф е аватар на „зли сили„ работещи към гибелта на България и Българското наследство, мое задължение е да работя срещу тях по всякакви начини. Нчмам нещо против радеффф, той е силно прихванат и зависим, но ако се наложи той да бъде пожертван, няма да го жаля.

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Кога ?

Хората не желаят България да се превърне в руски сателит,с ние в роби.😉

Протестиращите едва ли са против управлението на ПБ относно вътрешна политика, по скоро са против външната политика. Затова са знамената.

преди 5 минути, laplandetza написа:

Радефф е аватар на „зли сили„ работещи към гибелта на България и Българското наследство, мое задължение е да работя срещу тях по всякакви начини. Нчмам нещо против радеффф, той е силно прихванат и зависим, но ако се наложи той да бъде пожертван, няма да го жаля.

Кои са тези зли сили ? И какво искат да постигнат ?

• Автор

........

КОЙ ОТ ЗАПАДНИТЕ ФАКТОРИ БИ ИСКАЛ ДА ПРИЕМЕ КОПРИНКОВ?! НИКОЙ! БАКУ Е ТОЧНОТО МЯСТО ЗА КОПРИНКОВ. ИНАЧЕ РАДЕВ Е ОБРЕЧЕН, ТЪЙ КАТО НАЙ-БЛИЗКИЯТ МУ ЧОВЕК Е ПРОБИТ. ВЕЧЕ Е ЗАХВАНАТ

KOP82.jpg

Вървим с бавни крачки към онова познато нещо, наречено преди години „тройната коалиция“.

Бойко и Пеевски се дебнат взаимно за плячката „Радев“, защото така или иначе Радев няма да получи ПОВЕЧЕ на следващите избори, ще получи по-малко. Ерозията започна.

В същото време Радев флиртува, работи и се разбира и с двамата, но посяга заобиколно към електората и на двамата по схемата за „клиентелистки очаквания от властта“.

Бъдещето на Радев е пряко свързано с хората, които му дават акъли-съвети-организационни перспективи. Защото те изграждат стратегията на партията за устойчивост.

За съжаление опората Копринков, когото се опитваха да ни представят като велик партиен организатор, започва много да издиша и да чупи крак, защото непреодолимото му схемаджийство нанася свръхголеми репутационни и реални/същински щети на „Прогресивна България“.

Копринков е майстор на договорките, особено финансови, с всички играчи на терена, което го прави хем необходим за Радев, хем твърде опасен. Копринков знае прекалено много и не може да бъде отстранен без проблеми.

Ще трябва да иде посланик някъде на хубаво, че да не му е гневно. Но кой от западните фактори би искал да приеме Копринков?! Никой. Ще трябва да иде на изток, примерно доверен човек в Баку и пр.

Мисля, че Баку е точното място за Копринков. Иначе Радев е обречен, тъй като най-близкият му човек е пробит и удобен за въздействие, поради един куп неправилни движения и черти на характера си.

През Копринков партията не се подрежда, разгражда се.

Да, трябва да има човек за контактност и работа с останалите играчи на терена, но не такъв, който е инструментализиран от други политически фактори.

Вече захванат, така да се каже.

току-що, Звяра! написа:

Хората не желаят България да се превърне в руски сателит,с ние в роби.😉

Протестиращите едва ли са против управлението на ПБ относно вътрешна политика, по скоро са против външната политика. Затова са знамената.

Не трябва ли българите да вземат решението за това кое желаят и кое не желаят? Мисля че ако българи в друга държава отидат да протестират с български знамена за да свалят правителството им не би било възможно ?

току-що, AAUUXX написа:

Не трябва ли българите да вземат решението за това кое желаят и кое не желаят? Мисля че ако българи в друга държава отидат да протестират с български знамена за да свалят правителството им не би било възможно ?

Кой ти каза, че протестиращите не са българи? 😂

• Автор
преди 4 минути, AAUUXX написа:

питай радеффф от кое военно аташе получава провидение и кое посолство в гърция и в България му говори на ушенце.

току-що, Звяра! написа:

Кой ти каза, че протестиращите не са българи? 😂

Аз като българин не бих облякъл фланелка на Азов ,нито бих развявал чуждо знаме ,това ме кара да мисля така ? Не е ли логично?

току-що, laplandetza написа:

питай радеффф от кое военно аташе получава провидение и кое посолство в гърция и в България му говори на ушенце.

Питай го ти и ни кажи тук.

Не съм фен на конспиративните теории в които няма намесени извънземни.

преди 38 минути, AAUUXX написа:

Как стигнахме до тук? Нямам думи ,с чужди знамена на протест срещу правителство на суверенна държава.

Ми не може само руското знаме да се вее по протести, трябва малко разнообразие, аман от твойте любими питинисти!

преди 13 минути, laplandetza написа:

Радефф е аватар на „зли сили„ работещи към гибелта на България и Българското наследство

Така е. Като си прав, си си напълно прав. 😭

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Аз като българин не бих облякъл фланелка на Азов ,нито бих развявал чуждо знаме ,това ме кара да мисля така ? Не е ли логично?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

, но гласуваш за радефф и престъпниците около него. Защо?

Радев е слуга на Русия, Русия иска Радев да я обслужва като троянски кон в ЕС, ето ти видя, свалиха Орбан и хоп, Радев се появи да го замести.Нашите интереси са да стоим в ЕС и НАТО, но ако Радев прекали, нищо чудно в някакъв момент дори и да ни изритат от ЕС или пък той самият да обяви референдуми, тъпоумните купейки да гласуват и сами да излезем от ЕС и НАТО и да се включем в Евразийския съюз, а също и да воюваме при една трета световна срещу страните от НАТО.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Питай го ти и ни кажи тук.

Не съм фен на конспиративните теории в които няма намесени извънземни.

А когато обличате червени тениски с надписи СССР и веете руски знамена? Тогава може, така ли е?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.