Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

Инвестициите дойдоха, дуругари, сега вече ще процъфтим, благодарение на вас. 😭 Брикс ни е в кърпа вързан. 😢

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

току-що, Мери) написа:

Инвестициите дойдоха, дуругари, сега вече ще процъфтим, благодарение на вас. 😭

Това пък защо да е лошо ? Инвестират китайците ,нови работни места са това и пари в икономиката ни.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Това пък защо да е лошо ? Инвестират китайците ,нови работни места са това и пари в икономиката ни.

Ти се моли да не ни спрат парите от ЕС, че тогава ще питаш къде ходят по голяма нужда гладните.

преди 1 минута, Звяра! написа:

Ти се моли да не ни спрат парите от ЕС, че тогава ще питаш къде ходят по голяма нужда гладните.

Защо ще ни спират нещо ,имаме си договор и ако той се изпълнява не могат да ни спрат парите.

току-що, AAUUXX написа:

Защо ще ни спират нещо ,имаме си договор и ако той се изпълнява не могат да ни спрат парите.

Bosch се изтегля, "Сумитомо Електрик Бордентце СЕ" се изтегля, но пък идват китайски инвеститори... Трябва да скачаме от радост до небето и да хвърляме капи... Толкова сте несложни купеките, толкова сте несложни, че няма накъде повече... 😭

преди 1 час, Звяра! написа:

Такива като мен дето нямат партийни книжки, какво ще правим? 😟

Е как какво-на фронта в Украйна....

преди 7 часа, AAUUXX написа:

Омразата силна отрицателна емоция и трайно чувство на враждебност, отвращение или ненавист към някого или нещо. Тя е дълбоко усещане, което често носи желание за отбягване, ограничаване или дори унищожение на нейния обект.

Припознаваш ли някой държави отговарящи на описанието и кои са те?

Да, припознавам. Бясната кучка Руспия.

преди 6 минути, Proshark написа:

Е как какво-на фронта в Украйна....

Дърт съм веке за фронта.... В теб ми е надеждата.

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Ти сигурно мразиш и американците ?

За какво да ги мразя. Да, месят се където не им е работа - но не са варрави, които бомбят жилищни блокове и анексират чужди земи.

Израел действа варварски като руZZнаците, но пък Израел не ме засягат. Освен това те действат варварски срещу хора, които се опитват да ги унищожат.

Украйна не се опитва да унищожи Руспия. РуZZката варварщина просто показва кои са руZZнаците.

преди 6 минути, Волен написа:

За какво да ги мразя. Да, месят се където не им е работа - но не са варрави, които бомбят жилищни блокове и анексират чужди земи.

Израел действа варварски като руZZнаците, но пък Израел не ме засягат. Освен това те действат варварски срещу хора, които се опитват да ги унищожат.

Украйна не се опитва да унищожи Руспия. РуZZката варварщина просто показва кои са руZZнаците.

Това беше написано към мен, а не към теб!

преди 2 минути, Звяра! написа:

Това беше написано към мен, а не към теб!

Да, но аз също репликирам.

преди 4 минути, nikssi написа:

Голяма блъсканица еййй. Така става като забравят от кой профил са писали.

Да повторя пак, не съм изобщо в България и пиша от телефона. Това се вижда, всичко останало са ваши измислици!

Имам само един акаунт и от както го имам пиша само от него! Попитай Калин ако не вярваш, ако мислите, че друг акаунт е мой, нямам нищо против да го изтриете, но дали ще е съгласен човека на който е този акаунт....

преди 2 часа, Звяра! написа:

Друго си е да си руснак емигрант и да те сочат с пръст. ;)

Ти такъв ли си защото в България има много руснаци и не съм видял някой да ги сочи с пръст

преди 3 минути, nerazbral написа:

Ти такъв ли си защото в България има много руснаци и не съм видял някой да ги сочи с пръст

Аз съм българин!

преди 2 часа, Звяра! написа:

Моли се санитарите да не ти спират интернета че тогава ще ти остане само ходенето по голяма нужда

Абе... какво стана със заглушителя? Че нещо се занемарих с новините напоследък.

Иначе, намаляването на администрацията, доколкото видях, върви успешно. Ще създадем нова агенция и национален център, свързани с безопасността по пътищата. Което е похвална цел. Само... устите ни да мелеха по-малко и по възможност не предварително. Смешно е.

преди 4 часа, Мери) написа:

Bosch се изтегля, "Сумитомо Електрик Бордентце СЕ" се изтегля, но пък идват китайски инвеститори... Трябва да скачаме от радост до небето и да хвърляме капи... Толкова сте несложни купеките, толкова сте несложни, че няма накъде повече... 😭

Ами докато бяхме с лeвове и валутен борд - тук си бяха и Bosch и "Сумитомо Електрик Бордентце СЕ". Изтеглят се след като приехме еврото. Защо така?

преди 6 часа, Мери) написа:

Стрино, Фолксваген закриват още 50 000 работни места в Германия, ако още не си разбрала!

Германския автомобилен сектор е в сериозен нокдаун.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

VW съкращава още 50 000 работни места, 4 завода са в риск

Кризата в най-голямата компания на Германия вече се усеща и политически – и подхранва ръста на “Алтернатива за Германия”

преди 16 часа, M.Николов написа:

Стрино, Фолксваген закриват още 50 000 работни места в Германия, ако още не си разбрала!

Германския автомобилен сектор е в сериозен нокдаун.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

VW съкращава още 50 000 работни места, 4 завода са в риск

Кризата в най-голямата компания на Германия вече се усеща и политически – и подхранва ръста на “Алтернатива за Германия”

Това е защото приехме в България еврото.

Нали това е основната опорка на комунделите когато и времето се развали ?

преди 19 часа, Бохемеца написа:

Ами докато бяхме с лeвове и валутен борд - тук си бяха и Bosch и "Сумитомо Електрик Бордентце СЕ". Изтеглят се след като приехме еврото. Защо така?

Хората гледат бизнес климата.

Дойдохте комунделите на власт с фатмака дето цял живот на държавна заплата и хранилка, и нормалните фирми се изнасят.

Ще дойдат и индийски и руски и китайски и бангладешки.... те знаят как се прави алъш-вериш и познай какво ще влиза в хазната.....

преди 1 час, miro20 написа:

Това е защото приехме в България еврото.

Нали това е основната опорка на комунделите когато и времето се развали ?

Хората гледат бизнес климата.

Дойдохте комунделите на власт с фатмака дето цял живот на държавна заплата и хранилка, и нормалните фирми се изнасят.

Ще дойдат и индийски и руски и китайски и бангладешки.... те знаят как се прави алъш-вериш и познай какво ще влиза в хазната.....

Абсолютно завършен идиот,пропит с омраза..дори към собствената си държава...Та ти си баш от комунделите ,бре.....и баш ти да налиташ на зелено,като бик на червено..еб@аси лицемера...Що не рива,кога досегашните те крадоха бе ,мембранофонен инструмент ? И си виж цените в магазина,бе олигофрен...всичко,което беше в лева,стана в евро..нали твоите идоли обещаваха,че няма да има увеличение на цените...Трол та дрънка...........А че "времето " започва да се "разваля " за вас ,си личи най-вече в Германия...очаквайте проливни валежи във Франция,Австрия,Нидерландия... и така...докато ви изритат от всякъде...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.