Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

преди 3 минути, miro20 написа:

Не съм казал че "не е летял" . Относно горивото май и такова е нямало, нито взривно вещество.

Как да спориш с подобен кретен?

Има официално заявление, той си повтаря своите глупости!

"Гранична полиция" е регистрирала силен шум и черен дим, след което е чут и взрив в района на Генерал Тошево."

преди 4 минути, miro20 написа:

Казаха и бе отречено , тъпак !

От кой е отречено бре, дай да видим?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

току-що, M.Николов написа:

От кой е отречено бре, дай да видим?

И от румънци и от български военни .

Как да спориш с подобен кретен?

"Гранична полиция" е регистрирала силен шум и черен дим, след което е чут и взрив в района на Генерал Тошево."

Дронове само по шум на падане и взривяването ли се регистрират бре тъпак !

Как да споря с такива кретени ????

Дай да прочетем!

Чети си линка бре тъпак !

Цитирах

преди 9 минути, miro20 написа:

Да питам ли за 1001 път как дрон който е еднозначно идентифициран като дрон-ПРИМАМКА не е засечен след като предназначението му е точно това - да свети на всички ПВО и да отвлича огъня от основните бойни дронове ???

Кой ти ги разправя тези глупости бре?

Че свети на всички ПВО радари?😀

преди 10 минути, miro20 написа:

И там пише :

Дронът не е засечен нито в румънското, нито в българското въздушно пространство. Според Радев малките дронове са трудни за засичане, особено като летят и на ниска височина.

И щом не е засечен не е прелетял, така ли?

Ми тези дронове, дето удрят в РФ складове и те ли не са прелетели през територията на РФ понеже не са засечени?😀

Ама много си тъп, Мирчааа!

Задава се комунистическа конкуренция другари😂

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 12 минути, M.Николов написа:
реди 25 минути, miro20 написа:

Да питам ли за 1001 път как дрон който е еднозначно идентифициран като дрон-ПРИМАМКА не е засечен след като предназначението му е точно това - да свети на всички ПВО и да отвлича огъня от основните бойни дронове ???

Кой ти ги разправя тези глупости бре?

Че свети на всички ПВО радари?😀

Ти верно си мнооого тъп.

Каква е целта на дрон-ПРИМАМКА ????

А къде е казвано ? - ами дори в сутрешните блокове като са интервюирали запознати хора и военни .

Ти къде се събуждаш, комундел рашистки че дори те мързи да провериш характеристиките на дрон- ПРИМАМКА ???

преди 14 минути, M.Николов написа:

И щом не е засечен не е прелетял, така ли?

Ми тези дронове, дето удрят в РФ складове и те ли не са прелетели през територията на РФ понеже не са засечени?😀

Ама много си тъп, Мирчааа!

Дронове-ПРИМАМКИ не удрят складовете бре тъпак малоумен !

Те са предназначени да привлекат огъня на ПВО, да бъдат ЗАСЕЧЕНИ отдалече и ПВО-то да изразходи ресурса си по тях. За да могат истинските дронове с боеприпас да ударят тези скалдове и цели !

Ама мнооого си тъп николофффф.... даже тошефффф е Стивън Хокинг в сравнение с теб !

преди 28 минути, акад. проф. д.н. Иванов написа:

Задава се комунистическа конкуренция

Свършил ти е първака ? Все комунисти виждаш ? Нямаш и 5 Евро за обикновена ракия ? Какъв си такъв беден соцакадемик ???

преди 46 минути, miro20 написа:

Дронове-ПРИМАМКИ не удрят складовете бре тъпак малоумен !

Те са предназначени да привлекат огъня на ПВО, да бъдат ЗАСЕЧЕНИ отдалече и ПВО-то да изразходи ресурса си по тях. За да могат истинските дронове с боеприпас да ударят тези скалдове и цели !

Тъпак безподобен, дроновете примамки не светят повече на радарите отколкото бойните дронове, светят по един и същ начин на радарите, когато ги засекат, именно това е идеята.

Да не могат операторите на ПВО системите да разберат по какво точно стрелят.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Тъпак безподобен,

Тцъ,цъ, цъ, цъ цъ..... лошо седларов, лошо! С тези думи падаш по-ниско от тревата! Няма да те докладвам.

преди 7 минути, M.Николов написа:

................. дроновете примамки не светят повече на радарите отколкото бойните дронове, светят по един и същ начин на радарите, когато ги засекат, именно това е идеята.

Каза специалиста по дронове и се затри в дупката си! 😂

Що така сами се закопавате и самоунищожавате?

преди 2 часа, miro20 написа:

А какво пречеше да се привика поне ВЕДНЪЖ рашистката ви посланничка у нас за всичките 5 дрона ?

Защото са долетели или защото са доплували изхвърлени от морските течения?

преди 9 минути, Звяра! написа:
преди 16 минути, M.Николов написа:

................. дроновете примамки не светят повече на радарите отколкото бойните дронове, светят по един и същ начин на радарите, когато ги засекат, именно това е идеята.

Каза специалиста по дронове и се затри в дупката си! 😂

И с кое точно се закопахме, я да чуем?

преди 2 часа, miro20 написа:

55 дрона да паднат по нашето крайбрежие

Паднали или доплували?

И с кое точно се закопахме, я да чуем?

С кое не се затривате е по-правилно да попиташ!

Погледни темата за войната в Украйна и ще откриеш разликата. През 2022 год. бяхте десетки, а днес сте два-три трола, които дори не смеете до погледнете там. Що така мистър седларов? 😂

Дроновете, та дроновете... то ни го нема заглушаващото устройство, вие дроновете...

едит: в интерес на истината, министър Демерджиев коректно спомена предишните дни, че липсват части от него (заглушителят). Вероятно не е бил информиран, че липсват всичките му части.

Разбира, утрото е по-мъдро (според мен това са глупости) от вечерта и не изключвам рано зарана да се окажем с части за две устройства. А да ни липсва нещо друго. Примерно акъл.

Слави Т. Трифонов

13 ч  ·

Уважаеми приятели, които четете това, което пиша в момента. Радвам се, че достигам до вас. Радвам се, че не съм заглушен. А не съм заглушен, защото няма заглушител. От една седмица ни продъниха ушите с този заглушител. Министър-председателят Румен Радев и вътрешният министър Иван Демерджиев се надпреварваха през пет минути да излизат по всички възможни медии и да обясняват за техния поход срещу престъпността. Поход, който никой друг политик преди тях не е предприемал. И за доказателство те демонстрираха открития от тях заглушител. Първо беше открит в някакви подземия под някакъв там ресторант, после се оказа, че е открит в някакъв джип, но където и да беше този заглушител, те обясняваха, че той е на човек с арменско име, по прякор Ами и по техните думи въпросният Ами е нещо като Ал Капоне, само че със заглушител, който е толкова мощен, че може да заглушава самолети. Обаче днес какво се оказа? Въпросният Ами се разхожда свободно из България и света, няма заповед за неговото издирване и задържане, защото всъщност то няма и заглушител. Цитирам прокурор Александра Стефанова от Софийска районна прокуратура, която казва следното: „По предварителните данни не може да бъде направен извод, че е имало заглушително устройство по случая в „Драгалевци“, а там са открити кабели, генератори, в смисъл на акумулатори, както и поставки без електронни устройства.“

Значи така, няма заглушител, но има кабели и акумулатори. По тази логика всеки шофьор в България е престъпник, защото в колата си има кабели и акумулатор. Щях да кажа, че това е голям майтап, но само си представете каква информация достига до българския министър на вътрешните работи и българския министър-председател, след като те от една седмица твърдят, че се борят с мафията и са хванали някакъв страшен заглушител, а днеска се оказва, че са хванали кабели и акумулатор. Щеше да е адски смешно, ако не беше адски тъжно. Все си викам, че по-тъпо не може да стане и винаги се намира някой, който да ме опровергае. След като пребори олигархията, Румен Радев вече пребори и мафията, защото каква е тая мафия, дето няма заглушител, а има акумулатор. Оп, ма тя и акумулатор няма, защото те ѝ го взеха. Което ме подсеща, аз да взема да ида в гаража и да си махна акумулатора от колата, щот’ ще вземе да ме спре Демерджиев и да ме арестува. Ама така е, по-добре с колело.

И сега приятелски съвет към бореца на мафията, победителя над заглушителите и повелителя на имотите Иван Демерджиев: „Господин Демерджиев, разбрах, че сте си купили порше за 800 евро. Първо, може ли да ми дадете телефона откъде сте го купили, да си купя и аз, защото това е много изгодна сделка. И второ, свалете си акумулатора. Ще вземете да се срещнете сам със себе си някъде по пътищата и ще трябва да се арестувате. Просто съм загрижен за вас.“

преди 11 часа, M.Николов написа:

Тъпак безподобен, дроновете примамки не светят повече на радарите отколкото бойните дронове, светят по един и същ начин на радарите, когато ги засекат, именно това е идеята.

Сам ли си ги измисляш тези смешки ???

Напротив.

комунделите рашисти да не са ви баннали от гугъл вече ? Ето леко бързо сравнение :

Разлики в конструкцията и технологиите

Бойните дронове изискват високотехнологични компоненти — камери за нощно виждане, топлинни сензори, защитени комуникационни канали против заглушаване (РЕБ) и системи за насочване на оръжието. [1, 2]

За разлика от тях, дроновете примамки често се сглобяват от евтини материали (дори шперплат и евтина пластмаса). Въпреки евтината си конструкция обаче, те са оборудвани със специални рефлектори или електронни компоненти (линзови антени на Люнеберг), които изкуствено увеличават тяхното радарно сечение. По този начин на екрана на противниковия радар едно евтино устройство изглежда точно като голям, опасен боен дрон или крилата ракета.

преди 11 часа, Звяра! написа:

Дори не могат да се усетят сами .

Как беше лафа за идиота че е като починалия - той не се усеща, страдат околните....

"тъпак безподобен" 😁😁😁😁

И разбира се, няма да получа отговор от пишман специалистите, как дрон, предназначен да свети на радарите на ПВО , няма регистрирана траектория по целия си път от Украйна или Крим или където и да е, и не е засечен ни от румънски военни и служби, ни от молдовски, ни от български ?

И леко допълнение ако приемем че е заглушен или с повредена навигация и е бил "неуправляем" със случайна остатъчна траектория - как пък точно до газовия граничен хъб пада ?? Който пуска тия дронове да ми каже и числата от ТОТО2 .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

На някои "евроатлантици" коментиращи русофилските пристрастия в най мощната група няма да им хареса, че тези който симпатизират на Румен Радев са от тези страни извън България!

Не е като Пеевски ,тъп и арогантен. Много интересно някой вярват на фурнаджийската лопата,който го видяхме колко струва.

Смеем (оказва се не само аз) му се на Демерджията, но всъщност всяко правителство има нужда от шут. И всяко правителство (подчертавам всяко) го е имало. И ще го има. Правителствения шут е необходим, за да обира присмеха. Поне до едно време. Как ще го наречем... необходимия идиот, правителствения шут... гръмоотвода... няма значение. Важното е да върши работа. И да не пипа там "кралица" ли ше е, "султанша" ли... да не се забраи демек...

Но за беда влюбил се той,
във образа си на девица.
Забравил шута ранга свой,
навирил своята пърлица...

преди 3 часа, инж. lebel написа:

Смеем (оказва се не само аз) му се на Демерджията, но всъщност всяко правителство има нужда от шут. И всяко правителство (подчертавам всяко) го е имало. И ще го има. Правителствения шут е необходим, за да обира присмеха. Поне до едно време. Как ще го наречем... необходимия идиот, правителствения шут... гръмоотвода... няма значение. Важното е да върши работа. И да не пипа там "кралица" ли ше е, "султанша" ли... да не се забраи демек...

Но за беда влюбил се той,
във образа си на девица.
Забравил шута ранга свой,
навирил своята пърлица...

Не съм съгласна - шутът е Радев. Никой не може да го надскочи по шутовщина.

преди 3 часа, Мери) написа:

Че всичките прогресивни сволочи са шутове и дебили е ясно .

Въпроса е колко дебила още им се връзват .

Макар че ако се замислим Демерджиев с неговите амнайсет имоти и парички се смее на всички нас.

Или оня прогресивен тъпак вицепремиер ли беше, дето се присмиваше на пенсионерите че с 2 лв няма да измрът, се оказа също милионер .

Смеят ни се, присмиват ни се . А някои дебили им се радват , защитават и ръкопляскат .

преди 3 часа, Мери) написа:

Бих могъл да се съглася с теб, но тогава, както се казва, и двамата няма да бъдем прави.

Господин Радев не е шут. Господин Радев е "Ил Капитано" (поднасям искрените си извинения към "Принца/Императора на Рим" Франческо Тоти, а ако е останало и най-малко съмнение, следващото ще ги разсее окончателно) от Комедия дел арте.

Sonia Koltuklieva

Ей, алооо, МВР-то на имотния цар Иван, колко време ви трябва да съчините оправданието за двата ареста днес в Струмяни - единият е на журналистка от БГ новини?!

За първи път Румен Радев излезе от Министерския съвет и отиде в зона на бедствие и започнахте да го пазите от народа, грубо и нагло.

Срамота!

Соня Колтуклиева

//////////////////////

Мъчи се да копира Бойко, ама не му се получава. Кеф, как мънкаше за заглушителя....Колко е жалък. А защо един журналист, не пита за боташ, за Точния с парите и 420 имота, за Шишо бакшишо с 11тте апартамента. Ако беше Бойко, щяха да го изядат.

преди 24 минути, miro20 написа:

Sonia Koltuklieva

Ей, алооо, МВР-то на имотния цар Иван, колко време ви трябва да съчините оправданието за двата ареста днес в Струмяни - единият е на журналистка от БГ новини?!

За първи път Румен Радев излезе от Министерския съвет и отиде в зона на бедствие и започнахте да го пазите от народа, грубо и нагло.

Срамота!

Соня Колтуклиева

//////////////////////

Мъчи се да копира Бойко, ама не му се получава. Кеф, как мънкаше за заглушителя....Колко е жалък. А защо един журналист, не пита за боташ, за Точния с парите и 420 имота, за Шишо бакшишо с 11тте апартамента. Ако беше Бойко, щяха да го изядат.

Е трябва си време да се идентифицира нарушителката на закона. Все пак е без лични документи в себе си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.