Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

преди 4 минути, AAUUXX написа:

И как пряко ни влиза в работата ohmy

Украйна и Руспия са в Европа, както и ние. Следователно ни влиза в работата, че те се бият.

Виж ако Пакистан и Индия се бият, това не ни влиза в работата. Да се оправят; нашите работи са в Европа.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Появче оръжие означава повече война ,а мир със сила видяхме че не става.

Класическа русоробска опорка. Нека спрем помощта за Украйна, за да може Руспия да я прегази. Няма да стане.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

преди 1 час, Волен написа:

Украйна и Руспия са в Европа, както и ние. Следователно ни влиза в работата, че те се бият.

Правиш ли разлика между континент и политически/икономически съюз ? 😁

преди 5 минути, nikssi написа:

Правиш ли разлика между континент и политически/икономически съюз ? 😁

На русоробите много им се ще Европа да спре да помага на Украйна. Така Руспия ще прегази Украйна за нула време.

Слава богу Европа не е русоробска и разбира, че помощта за Украйна е инвестиция в мирно европейско бъдеще.

Русоробите да квичат колкото си поискат.

току-що, Волен написа:

На русоробите много им се ще Европа да спре да помага на Украйна. Така Руспия ще прегази Украйна за нула време.

Слава богу Европа не е русоробска и разбира, че помощта за Украйна е инвестиция в мирно европейско бъдеще.

Русоробите да квичат колкото си поискат.

Какво го питаш - то какво си плещи? 😁 Типичен тролопитек.

преди 1 час, Волен написа:
преди 1 час, AAUUXX написа:

Виж ако Пакистан и Индия се бият, това не ни влиза в работата. Да се оправят; нашите работи са в Европа.

Всеки път съм отговарял на малоумните копейки за кубратовия завет.

Че поотделно всяка пръчка се чупи много лесно . Снопа пръчки почти невъзможно.

Ращистите си следват военните цели и работят много активно на тихия фронт - за разединение на Европа.

т..е това което комундела по горе повтаря - "и как пряко ни влизало в работата" .... Точно това искат рашистите.

Не обединени срещу рашисткия фашизъм, а всеки да каже " мен това не ми е работа" .

Така ще ни пречупят всички поотделно , и даже ВЕЧЕ го правят.

Появче оръжие означава повече война ,а мир със сила видяхме че не става.

Класическа рашистка опорка.

Повече оръжие не означава повече война. Означава ЗАЩИТА на жени и деца от рашисткия терор.

Мир със сила става и още как . Рашистите буксуват и това е факт на фронта.

Затова сега са се насочили да промиват нозъците на такива като теб - да се отрича защитата и помощта към жертвата.

Зашо никоя копейка не се обърне към путлю и не му каже - спри войските си и оръжието и бомбардировките по цивилни ! С оръжие няма мир. Защо избиваш цивилни , а не търсиш мир ?

Но на путлер му го кажи .

преди 7 часа, miro20 написа:

Всеки път съм отговарял на малоумните копейки за кубратовия завет.

Че поотделно всяка пръчка се чупи много лесно . Снопа пръчки почти невъзможно.

Ращистите си следват военните цели и работят много активно на тихия фронт - за разединение на Европа.

т..е това което комундела по горе повтаря - "и как пряко ни влизало в работата" .... Точно това искат рашистите.

Не обединени срещу рашисткия фашизъм, а всеки да каже " мен това не ми е работа" .

Така ще ни пречупят всички поотделно , и даже ВЕЧЕ го правят.

Класическа рашистка опорка.

Повече оръжие не означава повече война. Означава ЗАЩИТА на жени и деца от рашисткия терор.

Мир със сила става и още как . Рашистите буксуват и това е факт на фронта.

Затова сега са се насочили да промиват нозъците на такива като теб - да се отрича защитата и помощта към жертвата.

Зашо никоя копейка не се обърне към путлю и не му каже - спри войските си и оръжието и бомбардировките по цивилни ! С оръжие няма мир. Защо избиваш цивилни , а не търсиш мир ?

Но на путлер му го кажи .

Тебе пък кои руснак точно те тероризира!?Или повтаряш като папагал прочетеното във фейса? И като Русия е една,а пък вие сте много пръчки,що решихте че можете и трябва да я счупите? Много са ви хилави клечките ...за това ядете голямата тояга...На всичкото отгоре сами се чупите със санкции срещу вас самите

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 2 часа, Proshark написа:

Тебе пък кои руснак точно те тероризира!?Или повтаряш като папагал прочетеното във фейса?

Приятно ли ви е всички държави да ви мразят и да не сте желани?

преди 1 час, Звяра! написа:

Приятно ли ви е всички държави да ви мразят и да не сте желани?

Кой пък ни мрази и кого мрази ? Защо някой ще го мразят държави ?

Омразата силна отрицателна емоция и трайно чувство на враждебност, отвращение или ненавист към някого или нещо. Тя е дълбоко усещане, което често носи желание за отбягване, ограничаване или дори унищожение на нейния обект.

Припознаваш ли някой държави отговарящи на описанието и кои са те?

Кой пък ни мрази и кого мрази ? Защо някой ще го мразят държави ?

Омразата силна отрицателна емоция и трайно чувство на враждебност, отвращение или ненавист към някого или нещо. Тя е дълбоко усещане, което често носи желание за отбягване, ограничаване или дори унищожение на нейния обект.

Припознаваш ли някой държави отговарящи на описанието и кои са те?

Теб никой не те мрази, но руснаците заради войната.....

преди 6 минути, Звяра! написа:

Теб никой не те мрази, но руснаците заради войната.....

Ти сигурно мразиш и американците ?

преди 7 часа, Proshark написа:

Тебе пък кои руснак точно те тероризира!?Или повтаряш като папагал прочетеното във фейса? И като Русия е една,а пък вие сте много пръчки,що решихте че можете и трябва да я счупите? Много са ви хилави клечките ...за това ядете голямата тояга...На всичкото отгоре сами се чупите със санкции срещу вас самите

комундел, кой искал да пречупи матушката ти бре фейкомет неден !

Повтаряте някакви абсолютно фалшиви мантри как някой искал да превземе и побеждава малоумните рашисти, да им вземе ресурсите , а това което всеки нормален цивилизован човек иска от рашисткия режим е просто да се изтегли престъпниците по домовете си , да спре войната, да спре терора над цивилни из цяла Украйна.

Нищо повече !

Ще паднат и санкции и всичко .

Да ти цитирам ли отново колко пъти злия Запад е спасявал руснаците от физически глад ??

И никой не им е крал ресурсите, нито превземал.

Самите ресурси, да ти напомня обаче, не ги е окрал злия запад, а собствените олигарси . Запада купуваше на пазарни цени , като доходите на рашистан за тези последни 20 путлеристки години всеки божи ден стигаха до към 1.2. млрд $ !

Та тези рашистки олигарси вместо да позлатяват по едно руско село всяка седмица, крадат и цоцат от земните недра ресурси за лично облагодетелстване .

Скоро бях цитирал една статистика - РФ е втората в света държава по социален дисбаланс богати-бедни . На птрво мясот бе ОАЕ.

т.е. шепа милиардери държат ресурсите на цяла държава, а народа тъне в бедност.

Странно е на комундели цоциалисти като вас да ви харесва този всъщност грабителски капитализъм и дисбаланс който е в РФ .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 45 минути, miro20 написа:

комундел, кой искал да пречупи матушката ти бре фейкомет неден !

Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да пазиш партийната книжка,че знае ли се,може пак да потрябва...

преди 36 минути, Мери) написа:

Ще си имаме полицейска държава, аз ви казах: https://boulevardbulgaria.bg/articles/bnt-svalya-ot-efir-vodeshtiyat-na-istoriya-bg-georgi-angelov

В скоро време само купейки ще могат да пишат тука и навсякъде. 😢

Пак апокалипсис чертаеш lock

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Пак апокалипсис чертаеш lock

Вие, гласувалите за ПБ, го начертахте. 😭

преди 37 минути, Proshark написа:

Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да пазиш партийната книжка,че знае ли се,може пак да потрябва...

Такива като мен дето нямат партийни книжки, какво ще правим? 😟

преди 18 часа, Волен написа:

Не помагаме на всички; помагаме само на тези, които пряко ни влизат в работата. Като Украйна.

Еми като искаш да даваш давай си тролската заплата да има още много убити

преди 16 часа, miro20 написа:

Невнятен я кажи с колко километра напредна Украйна последните 6 месеца откакто бомбандират в русия с дронове

преди 53 минути, Мери) написа:

Вие, гласувалите за ПБ, го начертахте. 😭

Ако бяха издигнали кандидат президент от ГЕРБ щях да гласувам за него за баланс, честна скаутска.

преди 38 минути, Звяра! написа:

Такива като мен дето нямат партийни книжки, какво ще правим? 😟

Стани член на някоя партия и ще ти дадат ,или сега не дават не знам ?

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Ти сигурно мразиш и американците ?

А не американците много ги обичат особено в Афганистан ,Сирия ,Ирак ,Иран.Ливан ,Венецуела

преди 3 минути, nerazbral написа:

А не американците много ги обичат особено в Афганистан ,Сирия ,Ирак ,Иран.Ливан ,Венецуела

И Куба също ,Тръмп иска да ги анексира.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

И Куба също ,Тръмп иска да ги анексира.

и Гренландия много са

преди 1 час, Мери) написа:

Ще си имаме полицейска държава, аз ви казах: https://boulevardbulgaria.bg/articles/bnt-svalya-ot-efir-vodeshtiyat-na-istoriya-bg-georgi-angelov

В скоро време само купейки ще могат да пишат тука и навсякъде. 😢

Той ми бе любим и често съм цитирал илипрепращал особенно промитите копейки фейкомети да гледат история бг .

Дори и сега в архивите си заслужава да се преровят много теми, те никога не остаряват. Наистина стойностен журналист и водещ .

Жалко че дойдоха такива времена. Всичкото комундел цоциалист куфее от кеф че пак са на власт.

За съжаление след такива периоди и разрушена оглозгана държава, само с ритници сме ги гонили, но щом се налага....

19 м  ·

По повод отстраняването на Георги Ангелов по настояване на Иво Вице Христов - да споделя и като човек, който сам е организирал протести пред БНТ срещу Кошлуков и няма проблем да го направя и срещу Милотинова — искам да кажа нещо за голямата отговорност на партиите, политиците, а и на НПО, които подценяват въпроса за медиите, особено за БНТ.

ТЕ действат на принципа на бавното повишаване на температурата и сваряването на жабите. Отстраняват Ангелов, защото за тях е важно темите история и патриотизъм да бъдат под тотален контрол на „техни“ хора особено в контекста на предстоящите избори. Отсвириха много хора от БНТ и от другите „централни“ медии. И каква беше реакцията на „нашите“ политици? Сакън да не се караме с медиите — те ни трябват, за да влизаме в кадър и да достигаме до „нашите“ избиратели.

Не знам колко от хората, които симпатизират на ПП и ДБ, разчитат именно на БНТ, за да чуят какво мислят техните избраници.

И така — уволняват, хирургически изчистват терена, а политиците и партиите мълчат. По този начин сами окуражаваме следващото прочистване. Защото ни смятат за беззъба и импотентна опозиция.

А Радев тепърва започва. Предстои да видите какво означава контрол върху медиите.

Видяхте как Милотинова клекна и проведе операцията с Евровизия. Колко души я попитаха — включително по ЗДОИ — да предостави оценъчните карти, за да се убедят хората, че всичко е било по правилата? Не само че арогантно ги отсвири, но даде да се разбере, че няма да ги предостави, каквото и да правим. Дори със съдебно решение.

Колко пъти съм настоявал пред организаторите на протестите да се „отклоним“ към БНТ? Почти винаги няма време или това не е достатъчно важно. Не мога да изброя хората, които бяха уволнени по политически причина от тази обществена медия - десетки са.

Е, сега видяхте колко е важно. Идват избори и БНТ предава на живо всичко, което Йотова пожелае. Другите да се надяват.

Помните ли, когато освободиха Волгин от БНР — или по-скоро когато имаше подписка за отстраняването му заради насаждане на омраза? Веднага се втурнаха защитници през БНР и скоро след това Волгин си продължи. Докато не го изпратиха на заслужен кяр в Европарламента.

А сега кой ще защити Георги Ангелов — политиците ни в Парламента, тези, които не са в Парламента? Изобщо колко ще си развалят хатъра и ще протестират пред БНТ?

Та питам колко от вас могат да се присъединят към протест пред БНТ?! Ей такова практично питане.

преди 16 минути, nerazbral написа:

Друго си е да си руснак емигрант и да те сочат с пръст. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.