Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

радеффф.png

Братья и сестры! Още посрещаме Червената Армия с Леб И сол на черноморието. До посрещането на Орлов мост ще "минат" нЕколкО дена.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

ПИГ Недялко обаче е бесен на всички.

На Пеевски, че му взе бизнеса.

На Бойко, че не го защити, а оня се скъса да му лиже междугъзието.

На Радев, защото е още от същото, само че в оранжево-черен целофан.

...продажния...безроден натовски фатмак го изтраях точно 2 минути и една секунда...

...зачетох коментарите и видОх че ,,Снежана" ме е изпреварила-

,,Снежана-ъ1с преди 4 часа (редактиран)

Все едно че слушам Тодор Живков. Всичко за благото на човека! Ние даже знаем и кой е човека!😂"

,,hkb3590 преди 4 часа (редактиран)

Хората гласуваха за авторитарно управление, където лидерът да вкара ред чрез масово вкарване по затворите на ясните фигури. А ние какво виждаме , планове и стратегии...и общи приказки...ще правим горещ телефон за анонимни доноси на сайта на Министерство на кривосъдието...:face-blue-smiling::face-blue-smiling::face-blue-smiling:"

,,DimiKirova преди 4 часа (редактиран)

Голямо лицемерие ,г-не.Делата ви нямат нищо общо с намеренията ви.Репресиите ви са насочени срещу предприемачи и,дребните , и средни производители , а не към олигарсите."

,,julieta9578 преди 2 часа

Аз като слушам тези оправдамия след 100 дни управление, същото ще е и след 4 години, ако България все още я има!😥"

,,hkb3590 преди 4 часа

Хората очакваха нещо тук и сега, нещо решително и значимо, а то бла бла бла...управленски програми, ще търси консенсуси, ясни мерки, ще мислим, поетапно бла бла бла, тоест ще мисли, ще се чешем и няма нищо да правим, като минат 4 години ще искаме следващ мандат...ясна е работата само общи приказки...слабо, много слабо и НЕудовлетворителни изказвания..."

,,@evabh преди 2 часа

Другарки и другари този човек е неслушаем!"

,,Снежана-ъ1с преди 4 часа

Дадоха на хората "кошница с грижа". По-тъпо може ли да се измисли! Хората не искат кошница, пълна с грижи! Циментови мозъци! Новото БКП!"

,,hkb3590 преди 4 часа

Стига с тоя план бе, планът е ясен Пеески и Борисов в затвора...смяна на всички съдии и прокурори, закриване на съдебната система и преназначаване на всички от нула...всичко останало е стани да седна"

преди 4 часа, _nib_ написа:

Стига с тоя план бе, планът е ясен Пеески и Борисов в затвора...смяна на всички съдии и прокурори, закриване на съдебната система и преназначаване на всички от нула...всичко останало е стани да седна"

Не е лесно да угодиш на избирателите на "Възраждане", не е лесно угодиш на прости хора.

преди 2 часа, M.Николов написа:

не е лесно угодиш на прости хора.

Напротив. Колкото по дебилни простотии плямпа вашия кРадев , толкова по ви харесва.

От дебил за дебили . Идеална комбинация.

Пак трябва чужди държави и разузнавания да ви кажат ОЧЕИЗВАДНОТО .

И пак дебилите няма да повЕрват.

хахаха

След една камара подигравки и питания към рашистката подлога Зелен Чорап , най накрая, към 7 вечерта, Външно министерство все пак пуснало лаконичен поздрав към празника на Украйна :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 50 минути, miro20 написа:

Пак трябва чужди държави и разузнавания да ви кажат ОЧЕИЗВАДНОТО .

Да кажат или да докажат?

преди 51 минути, miro20 написа:

И пак дебилите няма да повЕрват.

Каза този, който вЕрва само когато му изнася.....

преди 53 минути, miro20 написа:

празника на Украйна

И как най-зависимата държава в света в момента празнува независимост?

преди 4 часа, M.Николов написа:

Не е лесно да угодиш на избирателите на "Възраждане", не е лесно угодиш на прости хора.

...достатъчно е да угоди само на наивните глупаци гласували за него...

...но не би...

• Автор

РАДЕВ ПРЕМИЕР?! ОБЪРКАЛИ ЛИ СТЕ СЕ! КОПРИНКОВ ПУСКА РАЗПОРЕЖДАНЕ ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ НАД 1 МЛН.ЕВРО ДА МИНАВАТ ПРЕЗ НЕГО! ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК СПЯВКА ПРИ НЕГО НА ВСИЧКИ НАЧАЛНИК КАБИНЕТИ НА МИНИСТРИТЕ. АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИЯ В ДЪРЖАВАТА МИНАВАТ ПРЕЗ КОПРИНКОВ И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“

KOPRINKA101.jpg

Ако има още наивници, които смятат, че Румен Радев е премиерът, фатално са се объркали.

Копринков е истинският реален премиер.

Преди десет дни, на 14 август т.г., петък, началникът на кабинета на премиера Румен Радев – Николай Копринков е пуснал  разпореждане всички обществени поръчки над 1 милион евро да минават лично през него!

Любопитното е, че Копринков сваля ниско „прага“ на обществените поръчки /1 млн. евро/, и разбира се всички над 1 млн.евро, като по този начин иска да изолира другите играчи от „Прогресивна България“, включително и тези от собствения му „път на копринката“, тъй като в последно време те са се разпищолили и се надпредварват кой от кого повече да щави.

Впрочем още на 1 август т.г. АФЕРА написа: „КОПРИНКОВ ДА СЕ ПАЗИ ОТ ПЛАМЕН МАНОЛОВ И СОТИР УШЕВ! ВЕЧЕ ТЕ /С/ГОТВЯТ, КОПРИНКОВ!“ и Копринков, който е пословичен с небивалата си алчност бърза да „канализира процеса“.

Това че всички обществени поръчки над 1 млн.евро минават лично през Копринков е затормозяващ процес поради големия обем, но алчността на Копринков е толкова безгранична, че за да контролира целия процес, да не би „случайно“ някоя кинта да изпадне не към него, а в друга посока, очевидно си заслужава потенето.

Всеки понеделник Копринков събира всички началници на кабинети на всички министри на спявка при него и им спуска задачите. А както е известно, на практика точно те са ключовите лица, които управляват министрите и министерствата. След като им нарежда какво да правят,  оттам нататък Копринков контролира какво се случва с разпорежаднаията му. До следващия понеделник.

Всички назначения в държавата минават през Копринков! Ако някой е успял да прокара на някои по-ниски държавни позиции, както и съветнически такива, сега Копринков слага ръка върху всички и той е човекът, който определя кой къде ще бъде назначен и кой откъде ще бъде разкаран.

Съшевременно Копринков с държавни ресурси прави партийни структури на „Прогресивна България“. Докато началник – кабинетите на министрите му се отчитат всеки понеделник дали не са сбъркали стъпката „по пътя на копринката“, въртейки министерствата, самите министри като тоталното недоразумение Илин Димитров /на туризма/ ходи по села и паланки да прави партийни структури пак с държавни ресурси, вместо да работи като министър. Що му е да работи на този палячо, като Копринката движи и „канализира“ процеса?!

Сега нека някой, ако не го мързи, да изчисли колко пари прави Копринката само от „връщанка“ от ВСИЧКИТЕ обществени поръчки над 1 млн.евро, които минават лично през него.

Afera.bg

Интересно какво би "казала" в случая визуалната психодиагностика, независимо дали Физиогномиката се брои за наука или за псевдонаука.

img%5D

Не съм пипал нищо по изображениято. Просто prt scr и изрязване (при това с цялото уважение на което съм способен... макар че в случая, ако трее се изразим като математик, то е пренебрежимо малка величина) от началния... стоп кадър, начална заставка, постер или титулен кадър... или както там още се нарича, на един от видеоклиповете по-назад, неотварян естествено.

едит: а, то имало и физиогномика онлайн...

преди 6 часа, miro20 написа:

Напротив. Колкото по дебилни простотии плямпа вашия кРадев , толкова по ви харесва.

От дебил за дебили . Идеална комбинация.

Не мога да си спомня кой каза вие сте прости и аз съм прост затова се разбираме,а сетих се твоя шеф тиквата та кой е прост а невнятен

• Автор
преди 1 час, nerazbral написа:

Не мога да си спомня кой каза вие сте прости и аз съм прост затова се разбираме,а сетих се твоя шеф тиквата та кой е прост а невнятен

преди 1 час, nerazbral написа:

Оная гнида -копринковия и цяла плеяда боклуци като шишковия и пр. са същите криминогени като мутрата борисоффф, Дали да помолим Иранското Правителство да обяви награда и за тяхната крадливо-престъпна кожа !?

преди 7 часа, _nib_ написа:

...достатъчно е да угоди само на наивните глупаци гласували за него...

Специално за дебилния му електорат трябва наистина редовно да се припомня

Нали , николофффф ?

От прогресивен комундел дебил към електорат от дебили :

HQkzblMWEAAoz-K?format=jpg&name=large

преди 18 минути, miro20 написа:

дебил към електорат от дебили

Много точно си описал ГЕРБ и електората му

Душичките ми те прогресивни. Победихме, не сте разбрали, не победихме, а елиминирахме, отстранихме ги, почнахме ги... останаха няколко лейтенанта... Демерджиев предостави и факти - Освен дневалните Борисов и Пеевски, спряна е (от смели катаджии, сложили главите си в торбите... мн. число, щото не стана ясно колко са били и има риск в една торба да им е тясно) и дъщерята на некъф за каране в нетрезво състояние... Апропо Демерджиев няма вина (както вече успя да обясни) и не е вадил от гривната (не знам тва вади ли се и изобшо кво се прави) устройството за проследяване на оня дето избяга с всички накити (гривна, гердан... сигурно пръстен ... и прочее бижута), но сподели че му е интересно как точно е станало и че "ще изясним и този въпрос, както и ще го установим, нямам никакво съмнение. "

Обаче най ме изкефи когато сърбите арестуваха Стоян Мавродиев и се пофали - почнахме ги... аре го цитирам точно, да видите как се прави...

"Когато държавата работи, резултатите идват..."

едит: ааа, забравих и военното недоразумение - хибридна атака на български политици и Иран... ама щом стана дума за имена - нямало да ги каже, но те си знаели и ако искат могат и сами да си кажат, като даже не било необходимо да са участници... а може и да не са знаели/разбирали (тук вече не е съвсем точно, в смисъл - ебaвам се, щото нито ми се слушат, нито ми се четат пак тия глупости)... но по принцип всяко говорене по темата водело до напрежение ... разбирай - като не се говори е по-спокойно... и те така... дeба Конфуциите...

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ей ти един по-постен.Да му се порадваш.

Делян Пеевски – Уикипедия

И тоя е мазен. Борисов - също. За да не се потиш и омазниш и ти - не съм парламентарно представен. Извънпарламентарно - също.

Иначе, като те "гледам", инсинуационно си си соншанжмо... да не кажа соншанчмо.

А що се отнася до думите на военния министър, дали ще разпознаеш един адресант?

""Иран максимално честно излезе с дипломатически ноти, с които предупреди България, че след като дава територията и небето си срещу Иран, се превръща в легитимна цел. На практика нашата държава обяви война на Иран", посочи лидерът на "Възраждане".

https://www.bgonair.bg/a/28-denqt-on-air/428429-kostadinov-radev-i-stoyanov-rabotyat-za-iran-s-podkrepata-za-sasht-dans-razrabotva-vazrazhdane

преди 2 минути, инж. lebel написа:

И тоя е мазен. Борисов - също. За да не се потиш и омазниш и ти - не съм парламентарно представен. Извънпарламентарно - също.

Знам бе, ти не гласуваш.

Просто няма никой на твоята висота.😀

преди 3 минути, M.Николов написа:

А що се отнася до думите на военния министър, дали ще разпознаеш един адресант?

""Иран максимално честно излезе с дипломатически ноти, с които предупреди България, че след като дава територията и небето си срещу Иран, се превръща в легитимна цел. На практика нашата държава обяви война на Иран", посочи лидерът на "Възраждане".

https://www.bgonair.bg/a/28-denqt-on-air/428429-kostadinov-radev-i-stoyanov-rabotyat-za-iran-s-podkrepata-za-sasht-dans-razrabotva-vazrazhdane

(оцветяването/повдигането в цитата - мое)

Никакъв проблем. Одма, на чист български. Накратко - адресантът в случая е военният министър. А по-подробно - "що се отнася до думите на военния министър", разпознавам като адресант него. А спрямо думите (чиито и да са) пък към него, същият се явява адресат. От друга страна, адресатите (не адресантите) спрямо думите на същият министър, за които предполагам, че си искал да ме попиташ, се мъдрят (също толкова мъдро, колкото и останалите) в опозицията... включая лидерът на "Възраждане".

В заключение... не бих написал горния разбор, ако не ме беше попитал. Привърженик съм на по-свободното общуване. Без семантични ограничения.

едит: разбира се, обвинението към мен (не, не, не от теб, ти винаги си бил добронамерен към мен), че се правя на големия добродетел, ми идва прекалено свободно конструирано и ... бе има и изключения.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.