Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

преди 16 часа, miro20 написа:

копейките много сте нервни напоследък. Осоебнно преоблеклите се в зелено прогресивно . Хем виждате какви простотии бълва всеки ден Чорапа дебил, но пусто, трябва си го защитавате ... 😁

Фантазията ти за "обиди" е на ниво пубер 6-ти клас....

кой те обижда бе това е най мекото което може да се каже за теб .Този който непрекъснато обижда си ти и не отговори на въпроса

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

А ся де ? Липсата на МОЧА ли му е проблема на фатмака кРадев ???

преди 8 минути, miro20 написа:

А ся де ? Липсата на МОЧА ли му е проблема на фатмака кРадев ???

Аз невиждам в това което си показал да пише че сина на Радев е чупил ръце на ученици?

Дай линк към тази новина за мен ,защото не съм я чел през 2017г.

преди 58 минути, AAUUXX написа:

Аз невиждам в това което си показал да пише че сина на Радев е чупил ръце на ученици?

Дай линк към тази новина за мен ,защото не съм я чел през 2017г.

преди 5 минути, miro20 написа:

И какво е станало от тези постове и публикации не разбрах ,едно дете топката по физическо го удари и се бил заканил щот го ударила топката?

преди 1 час, AAUUXX написа:

И какво е станало от тези постове и публикации не разбрах ,едно дете топката по физическо го удари и се бил заканил щот го ударила топката?

Ето ти оригиналната статия в която не пише че сина на Радев чупи ръце но мухльото миро ако не излъже няма да е той https://dnes.dir.bg/obshtestvo/agresia-uchilishte-mon-roditeli-vasil-aprilov-25924463

преди 1 час, nikssi написа:

Това е знаменце явно е много важно. Смисъла на живота е.

Ти остави знаменцето, а ми я виж с каква клавиатурна подредба пишат троловете на на Герб:

когато сина на Радэв

С руско "э".laughing4

Screenshot 2026-08-14 at 18-42-03 Генералното Правителство на Румен Радев - Страница 53 - Политика - Kaldata.com - Форуми.png

преди 14 часа, M.Николов написа:

Ти остави знаменцето, а ми я виж с каква клавиатурна подредба пишат троловете на на Герб:

когато сина на Радэв

С руско "э".laughing4

Screenshot 2026-08-14 at 18-42-03 Генералното Правителство на Румен Радев - Страница 53 - Политика - Kaldata.com - Форуми.png

Това е нарочно бе кух !

хахахаха

Сега можеш да кажеш че и аз не знам как се пише "к"Радев

Или както преди беше пРезилдент. или пРезидент.

Верно си много кух.

А иначе харесват ли ти хората от народа на кРадев Боташов ? оня дето се подиграваше за 2-та лева на пенсионерите с 1-2 млн , и то най вече от дадени заеми.

Ах да, и е председател на бюджетната комисия

хехехе

Между другото вчера съм пропуснал че Зеления мухъл преборил вече олигархията !

Ура товаришчи ! Ей сега като зажвеем... къмс ветлото цоциалистическо общество !

HPtKmGIXoAAG58S?format=jpg&name=small

преди 17 часа, nikssi написа:

Ти само забележи какви източници има... 😆

преди 16 часа, nerazbral написа:

Ето ти оригиналната статия в която не пише че сина на Радев чупи ръце но мухльото миро ако не излъже няма да е той https://dnes.dir.bg/obshtestvo/agresia-uchilishte-mon-roditeli-vasil-aprilov-25924463

Цитирам от твоята статия :

Според родители в училището имало група от седмокласници, които оказвали натиск и агресия върху по-малките. В тази група бил и синът на президента Румен Радев, казаха родители пред камерата на bTV.

преди 2 минути, miro20 написа:

Между другото вчера съм пропуснал че Зеления мухъл преборил вече олигархията !

Ще вкарва твоят идол бай Тиквун в затвора ли?

Пак късате ризи за мухльото кРадэв

преди 17 часа, nikssi написа:

image.png

Ах как ви бърка това знаменце там дето кучето се облизва, а ?

Колко е лошо за вас, рашистките подлоги , дето плюете жертвата и симпатизирате на рашистките новонацисти, че има хора които все пак имат мозък и подкрепят ЖЕРТВАТА , а не АГРЕСОРА .

преди 4 минути, communismatic написа:

Ще вкарва твоят идол бай Тиквун в затвора ли?

Е питай мухльото кРадев. Той казва че е "елиминирал олигархията" .

Аз само споменах че съм спал вчера и съм пропуснал това знаково събитие !

Между другото, сигурно пак съм спал, Зеления мухъл има ли коментар за руския дрон на плажа ? То даже имало плувщ нейде още един май

Поне някакво изявление, спешно свикване на министри по джапанки и тениски Кинтекс, привикване на рашистката посланничка на килимчето ?

Нещо ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, miro20 написа:

Колко е лошо за вас, рашистките подлоги , дето плюете жертвата и симпатизирате на рашистките новонацисти, че има хора които все пак имат мозък и подкрепят ЖЕРТВАТА , а не АГРЕСОРА .

Ти със сигурност си от тях...

преди 8 минути, miro20 написа:

Той казва че е "елиминирал олигархията" .

Е, значи бай Тиквун е в затвора. Благодаря за информацията. За кой ще гласуваш вече? За партия "Петрохан"?

Как е ,товаришчи прогресивни османлии ??

преди 7 минути, communismatic написа:

Ти със сигурност си от тях...

Е, значи бай Тиквун е в затвора. Благодаря за информацията. За кой ще гласуваш вече? За партия "Петрохан"?

Не те разбрам. Цитирах мухльото дебил паша кРадев Боташов който каза че елиминирал олигархията. Не съм чул нищо за тиквуни и др да са в затвора.

Но понеже вие , прогресивните рашистки подлоги със символи Z сте му фенове , предполагам сляпо му вЕрвате, така че тов ане е въпрос към мен .

преди 9 минути, miro20 написа:

Не те разбрам.

Е, нормално... Не съм и очаквал нещо по-различно.

Чичо Румене пАчему мАлЬчиш ? КаунЬ в устата ли държиш ? 🤡 Хайде бе тАвАрищ Радев, мъцни поне от кумова срама нещо за РУСКИЯ ДРОН на плажа в Приморско, че симпатиите ти към РАШИЗМА вече станаха прекалено явни 🤡 Няма ли да попиташ тетка си Митрофанова как е стигнал дрона до плажа и после да ревеш като ощипана ученичка, че нямало отговор, както направи заради украинския дрон ?

преди 8 минути, communismatic написа:

Е, нормално... Не съм и очаквал нещо по-различно.

Какъв бе смисъла на спама ти ?

Нещо сте изнервени за поредната глупост на кРадев че обяви че е"елиминирал олигархията" ???

И правилно 😄😄

преди 10 минути, miro20 написа:

Чичо Румене пАчему мАлЬчиш ? КаунЬ в устата ли държиш ? 🤡 Хайде бе тАвАрищ Радев, мъцни поне от кумова срама нещо за РУСКИЯ ДРОН на плажа в Приморско, че симпатиите ти към РАШИЗМА вече станаха прекалено явни 🤡 Няма ли да попиташ тетка си Митрофанова как е стигнал дрона до плажа и после да ревеш като ощипана ученичка, че нямало отговор, както направи заради украинския дрон ?

Какъв бе смисъла на спама ти ?

Нещо сте изнервени за поредната глупост на кРадев че обяви че е"елиминирал олигархията" ???

И правилно 😄😄

Сигурно не си гледал новините ,а чакаш от фейса информация.

Намерения дрон на плажа в Лозенец е било останки от дрон разознавателен ,водата го донесла и изхвърлила ,не знам дали знаеш но отсреща в Черно море има военен конфликт и морето носило части от дрон не е за първи път.

преди 37 минути, AAUUXX написа:

Намерения дрон на плажа в Лозенец е било останки от дрон разознавателен ,водата го донесла и изхвърлила ,не знам дали знаеш но отсреща в Черно море има военен конфликт и морето носило части от дрон не е за първи път.

Е то е същото като да долети дрон и да експлоадира при падането си.

преди 2 часа, miro20 написа:

Цитирам от твоята статия :

тъпльо къде пише че е чупил ръце бре лъжец .Пише че групата се държала агресивно

преди 2 часа, miro20 написа:

комундел пак си спал защото и той и министъра на отбраната казаха че дрона е руски

преди 2 часа, nerazbral написа:
преди 5 часа, miro20 написа:

комундел пак си спал защото и той и министъра на отбраната казаха че дрона е руски

Цитираш където с големи букви пише "РУСКИЯ ДРОН" , и казваш той и министъра казал че е руски дрон.

Ти невменяем ли си кво ? Въобще въпросите виждаш ли ги ? Или като всяка копейка комундел в абзац с повече от три изречения забравяш първото .

Абсолютно точни са мемеата за вашияпрогресивен дебилизъм

772586359_2081374636164960_6776201354936

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Айде още един от прогресивния "второсортен сброд" / цитирам Медведев/ който пак не чете въпросите въпреки че ще му извадят очите.

преди 2 минути, miro20 написа:

Цитираш където с големи букви пише "РУСКИЯ ДРОН" , и казваш той и министъра казал че е руски дрон.

Ти невменяем ли си кво ? Въобще въпросите виждаш ли ги ? Или като всяка копейка комундел в абзац с повече от три изречения забравяш първото .

преди 3 минути, miro20 написа:

Айде още един от прогресивния "второсортен сброд" / цитирам Медведев/ който пак не чете въпросите въпреки че ще му извадят очите.

БАХАХАХАХАХА чича ти Румен ти е бръкнал толкова надълбоко в задника че място не можеш да си намериш. Примири се, тиквата вече не е фактор и повече няма и да бъде за гербоподобните педо ппдб свинки да не говорим.

преди 14 минути, miro20 написа:

Цитираш където с големи букви пише "РУСКИЯ ДРОН

комундел какво искаш да каже освен че дрона е руски ,А да искаш да каже че е провокация само че дрона е изхвърлен от морето а не долетял и се разбил като украинския

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.