Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

на 31.07.2026 г. в 12:19, M.Николов написа:

Мирча, ти към ДБ ли мина?😀

Какво стана с Герб, защо ги изостави?

Дали защото Герб и ДПС НН държаха прокуратурата в последните 15 години?

И ще е лека форма на шизофрения да се оплакваш сам от себе си.😀

Разбира се че ще цитирам който показва золумите и простотиите на сегашните малоумници и тъпака кРадев.

Това как го измисли че съм станал от ДБ или други, не знам.... макар че винаги съм бил "син" и критиките към сегашните десни / гномове и т.н./ не ме правят предател на дясната идея .

Почваш и ти като идиотошефффф фейкомета да ме приписва към Пеевски само защото и Пеевски почнал да критикува кРадев. Само че дали аз съм като Пеевски, или Пеевски е станал като мен , след като показвам урода рашистка подлога кРадев от 2016 г ? как мислиш ???

Или това че и ПП-та и ДБ-та, които имаха плакати " С вас сме г-н президент" , сега говорят като мен , как мислиш, аз ли съм станал като тях или те като мен , пак ако погледнеш че от 2016 г нямам промяна в позицията си към малоумния фатмак кРадев Боташов ???

м.. ?

Смешници .

Ето ти още поредна ЕЖЕДНЕВНА доза прогресивна малоумщина.

От идиоти за идиоти :

Харесва ли ти "борбата с олигархията и модела " , а , другари малоумници ????

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

преди 57 минути, miro20 написа:

Той вероятно се досеща, че като вдигне осигуровките и цените ще се вдигнат. Щото с бизнеса, когато се заиграват политиците, обикновено цените се вдигат, което не е в интерес на избралите го кухейки, щото заплатите им по всяка вероятност ще си останат същите.

Този другар подписа договор с ''Газпром''за най-скъпата цена в слънчевата система от $500/1000куб.м.при цена за Германия $300,а за Китай $160!

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'PyMeH Овчаров за „Магнитски“: Искаха да закрият сметките на жена ми и дъщеря мИ, държавата не се грижи за правата ни PHILIPP PLEIN'

преди 12 часа, miro20 написа:

Това как го измисли че съм станал от ДБ или други, не знам.... макар че винаги съм бил "син" и критиките към сегашните десни / гномове и т.н./ не ме правят предател на дясната идея .

Ми, напоследък цитираш повече коментари от ДБ и ПП отколкото от Герб.😀

Я, твоя гуру Бате Бойко се появил в документите на OFAC по случаите "Магнитски" като получател на подкупи!wub

Ами сега?

Бойко Борисов за първи път се появи в документ на службата за санкции на САЩ

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Бойко Борисов за първи път се появи в документ на службат...

Позицията на OFAC е приложена по делото на Васил Божков срещу Магнитски. Лъжа е, реагира експремиерът
преди 12 часа, miro20 написа:

От идиоти за идиоти :

Правилно, от идиот - Божанов, за идиоти - последователите на Божанов.😀

Дуругари, сред вас има ли производители на луксозни ядки, кафе и бонбони? Ако има, може да кандидатства за обществената поръчка: https://www.actualno.com/politics/luksozni-jadki-devet-vida-kafe-i-1400-kutii-bonboni-za-deputatite-parlamentyt-objavi-obshtestvena-porychka-za-nad-100-hiljadi-evro-news_2624703.html

Припомнете ми моля, вашият любимец нали обещаваше да свива разходите, защото получил тежко наследство, какви са сега тези глезотии - не може ли два вида, айде три - едно кофеиново, едно безкофеиново и едно със сметана, защо са им 9 вида кафе на прогрестите, бе дуругари? А бонбоните - всички знаем, че са вредни или те са си поръчали бонбони не със захар, а със стевия? Не могат ли също така да си поръчат не чак толкова луксозни ядки или въобще да не си поръчват ядки или е срамота да нямат ядки, га додат Питин и Тъпи да нямат с кво да ги почерпят орицата? 😁

Как можахте да го изберете тоя? Никога няма да ви го простя! 😠

Наистина, все едно се връщаме в '80-те с партийните малоумни секретари .

Но николофффф комундела ще е мн доволен .

на 2.08.2026 г. в 22:04, M.Николов написа:
на 2.08.2026 г. в 9:37, miro20 написа:

От идиоти за идиоти :

Правилно, от идиот - Божанов, за идиоти - последователите на Божанов.😀

бла бла бла ?

А по същество ?? Да ти го копирам пак :

Харесва ли ти този подход ? С нещо опроверга ли написаното ? Или беззъбо си злобееш с детиснки обиди кой по идиот ?

Ето това по темата е управленски идиотизъм .

Опонирай ако можеш , но не с детински простотии.

на 2.08.2026 г. в 22:04, M.Николов написа:

Бойко Борисов за първи път се появи в документ на службата за санкции на САЩ

Ами звучи ми като простотиите на Демерджиев за Пеевски .

И тогава казах и сега ще повторя - давайте, изкарвайте тия документи , вкарвате ги в съда, осъждате и тикате лошите в затвора.

Изискайте по официален път тези документи срещу ББ , даже ги публикувайте , и готово .

Всичко останало са жълтении .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Дуругари, защо така секна тази хубава тема, възхваляваща достойнствата на нашето ново правителство?

Страх ви е да не влезем във война с Иран, нали? 🙄

https://www.facebook.com/photo?fbid=1652023396495320&set=a.494960818868256&locale=bg_BG

Между другото това не би било прецедент, преди време, не знам дали знаете, сме обявявали война на САЩ по настояване на Хитлер - малка нация, но смела сме ние, дуругари! Безумно смела! 😭

преди 40 минути, _nib_ написа:

Тя симбиозата продължава и по-нататъка - Радев -Йотова. Интересно, че сега се повтаря същото, което виждахме и при избора на вашия любимец - един билюк профили /нарочно не ги наричам хора, щото за мен са профили/ във фейсбук лайкват в полза на Йотова запитвания - кой да спечели изборите - Йотова, Гюров и там още някакви, и все на Гюров му отреждат емотикончето - усмивка или учудване или нещо друго несериозно , а на Йотова й отреждат сърца, което говори, дуругари, че и нейната кампания за президент се води от същите професионалисти, които са водили кампанията на Радев, т.е. вероятно е скъпоплатена, защото дуругари Радев може да не си разбира от работата, обаче онези, които са му водили предизборната кампания си я разбират много добре, то си личи, което означава, че пак има леоятност много лапнишарани да налапат куката Йотова, което означава само едно - смело вървим по стъпките на Русия с нейния Питин. И ако действително станем президентска република лошо ни се пише, дуругари - и на нас, и на вас. Ще ни разкажат играта, крепостничеството в Русия ще ви се види приказка с това тука, което ще се случи... 😭

,,МиленаТомова-г4я преди 16 часа

Големият въпрос е, в колко голяма яма се готви да ни вкара Радев и какво ще направи народа . Ще продължи ли да чака???"

преди 4 минути, Мери) написа:

Тя симбиозата продължава и по-нататъка - Радев -Йотова. Интересно, че сега се повтаря същото, което виждахме и при избора на вашия любимец - един билюк профили /нарочно не ги наричам хора, щото за мен са профили/ във фейсбук лайкват в полза на Йотова запитвания - кой да спечели изборите - Йотова, Гюров и там още някакви, и все на Гюров му отреждат емотикончето - усмивка или учудване или нещо друго несериозно , а на Йотова й отреждат сърца, което говори, дуругари, че и нейната кампания за президент се води от същите професионалисти, които са водили кампанията на Радев, т.е. вероятно е скъпоплатена, защото дуругари Радев може да не си разбира от работата, обаче онези, които са му водили предизборната кампания си я разбират много добре, то си личи, което означава, че пак има леоятност много лапнишарани да налапат куката Йотова, което означава само едно - смело вървим по стъпките на Русия с нейния Питин. И ако действително станем президентска република лошо ни се пише, дуругари - и на нас, и на вас. Ще ни разкажат играта, крепостничеството в Русия ще ви се види приказка с това тука, което ще се случи... 😭

Кой кого лайква из социалните мрежи няма никакво значение за избора на народа ни. Може някой от кандидатите да бъде лайкван милиони пъти от фейк прифили ,това неозначава че същия ще бъде избран на изборите. Йотова за сега изглежда има шанса за победа ,най вероятно ще излезе на балотаж с Костадинов ако не спечели още при първи тур. Зависи и останалите ПП кои кандидати ще предложат и да победи Йотова, ако народа го припознае за свой нов президент.

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Кой кого лайква из социалните мрежи няма никакво значение за избора на народа ни. Може някой от кандидатите да бъде лайкван милиони пъти от фейк прифили ,това неозначава че същия ще бъде избран на изборите. Йотова за сега изглежда има шанса за победа ,най вероятно ще излезе на балотаж с Костадинов ако не спечели още при първи тур. Зависи и останалите ПП кои кандидати ще предложат и да победи Йотова, ако народа го припознае за свой нов президент.

Явно си нямаш никаква представа от модерни предизборни кампании, не че аз съм много навътре в нещата, но един средно интелигентен човек, наблюдавайки какво се случва, може много лесно да си направи съответните изводи.

Прочети това до края - интересно и отварящо очите е: https://www.facebook.com/photo/?fbid=122145345195114725&set=a.122143031175114725&locale=bg_BG

Стадото гледа от другите и то действа по същия начин - стадна психология, кво да се прави... 😢

преди 13 минути, Мери) написа:

Явно си нямаш никаква представа от модерни предизборни кампании, не че аз съм много навътре в нещата, но един средно интелигентен човек, наблюдавайки какво се случва, може много лесно да си направи съответните изводи.

Прочети това до края - интересно и отварящо очите е: https://www.facebook.com/photo/?fbid=122145345195114725&set=a.122143031175114725&locale=bg_BG

Стадото гледа от другите и то действа по същия начин - стадна психология, кво да се прави... 😢

Нямам фейсбук как да го прочета ?

Ако лайкове биха могли да повлияят на един кандидат ,не е ли логично това да действа при всички останали? Какви са тези модерни предизборни кампании - имаш кандидати които са в някаква степен политически оцветени ,на база тяхната кампания следва да бъде или да бе бъде подкрепен от народа.

преди 14 минути, Мери) написа:

image.png

😁 Хапчетата и на сянка.

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Троловете нямат спирачки.

Така е, вашите тролове работят нон стоп и за съжаление са доста по-кадърни от онези, за които работят, но на онзи, който има пари и здрав гръб, на който да се опре, кадърност не му трябва. 😢

преди 9 минути, Мери) написа:

Така е, вашите тролове работят нон стоп и за съжаление са доста по-кадърни от онези, за които работят, но на онзи, който има пари и здрав гръб, на който да се опре, кадърност не му трябва. 😢

Мери, Мери... Това което пишеш е отдавна изтъркана опорка.

Не че няма платени тролове, но те са от вашите среди. Досега в България се плаща само от соросоиди на тролове и НПО-та които пишат и говорят срещу Русия.

Руснаците са бедни и нямат пари за да плащат.

преди 5 минути, Miusuka написа:

Мери, Мери... Това което пишеш е отдавна изтъркана опорка.

Не че няма платени тролове, но те са от вашите среди. Досега в България се плаща само от соросоиди на тролове и НПО-та които пишат и говорят срещу Русия.

Руснаците са бедни и нямат пари за да плащат.

Това опорка ли е: https://offnews.bg/politika/pravitelstvoto-odobri-33-uchastie-na-turska-kompania-v-prouchvaniata-872023.html

Информацията за кафето, бонбоните и т.н. за парламента опорка ли е? Това, че обещаваха, че няма да си взимато отпуск, а си взеха - опорка ли е? Всички глупости, които върши вашият любимец и ако успее да се докопа отново до президентския пост неговата вярна съратничка Йотова ще върши опорка ли е? 🙄 Да ви имам и опорките! Всъщност не искам да ги имам, задръжте си ги и си ги ползвайте със здраве и не забравяйте да се похвалите от личен опит как точно Радев и Йотова, идвайки на власт са ви улеснили живота и с какво точно са допринесли за благото на родината ни? 😭 Изглежда, че малко зависи от българския избирател, който и без друго видяхме, че не блести с особено големи умствени качества, между политическите партии от статуквото освен това явно си има някакви договорки кой точно кога да лапне кокъла... 🙄

преди 16 минути, Мери) написа:

Сега пък защо това да е лошо ? А ако открият газ и нефт ? Всички ще спечелим от това.

преди 1 час, Мери) написа:

Това тролски групи ли са? Взети са от твоят линк в предния ти пост. На руски тролове ли приличат? 😁 Няма да питам пияна ли си или нещо подобно. Това е констатация.

image.png

image.png

image.png

Другите профили ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.