Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

преди 4 часа, Мери) написа:

Мноу стиснат тоя вашия бе - един учебник за три предмета

Не знам дали е стиснат Радев но знам че на тебе ти липсва четенето с разбиране защото става дума да има само 1 учебник по предмед а не както сега всяко издателство има учебник по предметите и учителите избират по кой ще учат учениците

преди 3 часа, kaldata1 написа:

Как беше ... "Готови сме, можем, и ще успеем!". Още на първата стъпка лъснаха. Например "Кошница с грижа" (претоплени "Достъпно за вас" и "Магазин за хората") редовно е на по-високо цени отколкото стоки на седмична промоция - поне в Билла.

Нали имаше критично мислене а не правиш разлика между промоция с 25-30% от продажната цена и регулярна цена с 15% намаление

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

преди 45 минути, nerazbral написа:

Нали имаше критично мислене а не правиш разлика между промоция с 25-30% от продажната цена и регулярна цена с 15% намаление

Идеята не беше ли електората да има постоянен достъп до евтини основни хранителни продукти, а не всяка седмица на ротационен принцип същите продукти всъщност да са по-евтини през регулярните промоции?

Малко е нелепо сирене 400 гр. (винаги едно и съшо, обикновено собствена марка на магазина или куча марка) да е през на Радев тъпотиите примерно 8 евро/кг, а всяка седмица различна друга марка да е на 6 или 7 евро/кг.

Инфлация не се бори с щанд с 10 продукта като за втора ръка хора, намалени с 15% спрямо регулярната цена. Бори се с глоби, антикартелни действия и законодателство.

преди 9 минути, kaldata1 написа:

Идеята не беше ли електората да има постоянен достъп до евтини основни хранителни продукти, а не всяка седмица на ротационен принцип същите продукти всъщност да са по-евтини през регулярните промоции?

Малко е нелепо сирене 400 гр. (винаги едно и съшо, обикновено собствена марка на магазина или куча марка) да е през на Радев тъпотиите примерно 8 евро/кг, а всяка седмица различна друга марка да е на 6 или 7 евро/кг.

Инфлация не се бори с щанд с 10 продукта като за втора ръка хора, намалени с 15% спрямо регулярната цена. Бори се с глоби, антикартелни действия и законодателство.

Това изказване няма никакъв нормален смисъл. Сега Радев ли ти стана виновен за цената на сиренето в магазина. Понякога примерите ти са тъпи....

И на теб ли като на онази фейсбукчийка Радев и е виновен за малкото учебници в училище?

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Първата снимка е от 3 март ,другите са от шествие ,не са от протест срещу правителството.

Знам, но ти нямаше да знаеш ако не ти бяха казали в групичката! ;)

преди 9 минути, Звяра! написа:

Знам, но ти нямаше да знаеш ако не ти бяха казали в групичката! ;)

В коя групичка кой ми е казал ?

преди 20 минути, AAUUXX написа:

В коя групичка кой ми е казал ?

Още ли не си игнорирал тоя двуполов многоников индивид...

• Автор

Как още ги търпите селендурите от село Труд? в правителството на Копринков?

преди 1 час, Belefor написа:

Сега Радев ли ти стана виновен за цената на сиренето в магазина.

Разбира се, че Радев е виновен за всичко!

Яви се на избори, спечели ги, а "сглобката" вече е с отпаднала необходимост. Тук все пак да похваля Боцко и Шиши, приеха загубата и си седнаха на задниците.

Остана да квичи само жълтопаветната педофилска секта!

• Автор
преди 1 минута, Flashback написа:

Яви се на избори, спечели ги, а "сглобката" вече е с отпаднала необходимост. Тук все пак да похваля Боцко и Шиши, приеха загубата и си седнаха на задниците.

Олигарсите и мафията на Лама Тиквушефф и НаДебелян Змеевски е в Пътя на Копринката и на копанята на Копринковото правителство.

преди 23 минути, Flashback написа:

Ей, няма да спреш да се излагаш, ей.

Какво толкова квичи ? Единствено цар Асен дето пусна претоплената манджа за петричкия Ескобар.

Другаде къде си я видял да квичи ?

Прокопиев и той е в кюпа, барабар с Крадев, Тиквата и Свинята.

Квичат за прах в очите, а вие имате за задача да тръбите, че квичат.

От човек, дето хем знае руски и хем вика за Русия, не може да има по прост човек.

преди 39 минути, laplandetza написа:

Как още ги търпите селендурите от село Труд? в правителството на Копринков?

Копринката назначил Шушумигата.

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Ей, няма да спреш да се излагаш, ей.

Какво толкова квичи ? Единствено цар Асен дето пусна претоплената манджа за петричкия Ескобар.

Другаде къде си я видял да квичи ?

Джепка, кой вчера беше събрал на Ларгото петроханци, защитници на педофили и украинци да искат оставката на Радев и Йотова и да квичат "Тук не е Москва"?!

Онзи тъпегьоз Ивайло Мирчев също беше там, даже даде интервю за Дневник, че тепърва започвали с протестите заради, забележи: "завоя в геополитическата ни ориeнтация", което било най-голямото "прегрешение" на Радев и това било само началото, докато не свалят Радев.

И това ако не е квичене, не знам какво е!

Не че комунделите ще го изгледате , но това е все пак бивш началник на кабинетана кРадев и яко калафати дебила кРадев :

преди 2 часа, Flashback написа:

Квичите вие, комунделите. Ще ви изритаме както и други години сме ви изритвали .

Комунделите доброволно власт не давате, но ще играе сопата.

Вече се почна и никакви петроханци или жълтопаветници не са виновни за съсипията на малоумника кРадев Боташов.

Що золуми направи в толкова кратки срокове че всеки ден не успявам да следя какво е изсрал тъпака фатмак и колко се е изложил ОТНОВО .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 14 минути, miro20 написа:

Квичите вие, комунделите. Ще ви изритаме както и други години сме ви изритвали .

Комунделите доброволно власт не давате, но ще играе сопата.

Вече се почна и никакви петроханци или жълтопаветници не са виновни за съсипията на малоумника кРадев Боташов.

Що золуми направи в толкова кратки срокове че всеки ден не успявам да следя какво е изсрал тъпака фатмак и колко се е изложил ОТНОВО .

Митингова демокрация ,няма значение ,припомни ми коя западноевропейска държава се управлява през протести ? Във Франция имаше огромни протести ,вандалстеане и каквото се сетиш ,но оставка на правителство нямаше ,в Германия също ,протести ,но правителството не помръдна ,в Брюксел фермери протестираха имаше дори вандалщини ,някой да подаде оставка - не. И ще ти припомня ,че аз писах срещу протестите които искаха ГЕРБ да подадат оставка ,именно по тази причина. Защото винаги ще има недоволни от избора на правителство ,от политиката и т.н. няма как да бъдат всички хора еднакви ,нито у нас ,нито където и да е било. С други думи ,не е ли вече време и ние да станем и бъдем като цивилизования запад към което се стремим от 35г и да решаваме на изборите споровете кой е по достоен да управлява държавата ни /нас? Или ще сваляме едни за да дойдат други след което и тях ще свалим да дойдат трети и т.н. Защо мислиш ,че ако Радев се подаде от протестите ,те станат многохилядни и той подаде оставка на правителството на изборите няма народа да го избере отново? И друг въпрос кое гарантира ,че ако Радев не събере достатъчен вот и народа избере друг (макар че аз не виждам кого) няма да има отново протести и отново избори и отново от същото. Какъв е смисъла в това и от това?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Какъв е смисъла в това и от това?

Смисълът е да се трошат едни 100 милиона евро за поредните избори, щото шепа откачалници искат постоянно да си начесват русофобската краста!

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Митингова демокрация ,няма значение ,припомни ми коя западноевропейска държава се управлява през протести ? Във Франция имаше огромни протести ,вандалстеане и каквото се сетиш ,но оставка на правителство нямаше ,в Германия също ,протести ,но правителството не помръдна ,в Брюксел фермери протестираха имаше дори вандалщини ,някой да подаде оставка - не. И ще ти припомня ,че аз писах срещу протестите които искаха ГЕРБ да подадат оставка ,именно по тази причина. Защото винаги ще има недоволни от избора на правителство ,от политиката и т.н. няма как да бъдат всички хора еднакви ,нито у нас ,нито където и да е било. С други думи ,не е ли вече време и ние да станем и бъдем като цивилизования запад към което се стремим от 35г и да решаваме на изборите споровете кой е по достоен да управлява държавата ни /нас? Или ще сваляме едни за да дойдат други след което и тях ще свалим да дойдат трети и т.н. Защо мислиш ,че ако Радев се подаде от протестите ,те станат многохилядни и той подаде оставка на правителството на изборите няма народа да го избере отново? И друг въпрос кое гарантира ,че ако Радев не събере достатъчен вот и народа избере друг (макар че аз не виждам кого) няма да има отново протести и отново избори и отново от същото. Какъв е смисъла в това и от това?

Написал си две педи бълвоч, а отоговрите на този бълвоч по горе Методиев ти ги е описал и отговорил.

И че няма друго правителство до момента , което да е направило за 5 моесеца толкова глупости, толквоа лъжи изречени, толкова олигархия обслужена, толквоа шуробаджанаство , толкова задкулисие, толкова пари изтеглени и неясно ограбени, толкова лоши мерки срещу обикновенния българин, и т.н. и т..н .

Смисълът е да се трошат едни 100 милиона евро за поредните избори, щото шепа откачалници искат постоянно да си начесват русофобската краста!

Не 100 млн евро, а 10 пъти повече като милиарди става въпрос. За кРадевата олигархия и далавери .

"русофобия" дори не става въпрос, а за малоумното управление да държавата от шепа дебили .

А и дори не знаеш какво е русоФИЛ. Защото не сте русоФИЛИ , а сте путиноФИЛИ комундели.

Има огромна разлика.

преди 7 минути, Flashback написа:

Смисълът е да се трошат едни 100 милиона евро за поредните избори, щото шепа откачалници искат постоянно да си начесват русофобската краста

Гледайте сега как вие ще си начешете путинофилската краста. Приготвила съм си вече пуканки. 😉

преди 5 минути, miro20 написа:

Написал си две педи бълвоч, а отоговрите на този бълвоч по горе Методиев ти ги е описал и отговорил.

И че няма друго правителство до момента , което да е направило за 5 моесеца толкова глупости, толквоа лъжи изречени, толкова олигархия обслужена, толквоа шуробаджанаство , толкова задкулисие, толкова пари изтеглени и неясно ограбени, толкова лоши мерки срещу обикновенния българин, и т.н. и т..н .

Аз глупости не виждам ,виждам балансирана политика ,премерена спрямо външните ни европартньори ,както и атлантипеските. Виждам стремеж националният ни интерес да е преди всичко, виждам амбиции да се промени съдебната система ,виждам стремеж за промяна в образованието ни. До тук аз само добри неща мога да напиша за това правителство. Къде е тази олигархия и шуробаджинащина ? А кредити не вземаха ли и предишните ? Дори май заема беше по голям ? Аз също не искам да взема държавата заеми ,но не искам да бъда още по беден на фона на цените в следвтвие на еврото ,как св живее с 300-400€ пенсия или 500-600€ заплата? Ако не бяха взели заем трябваше да бъдат намалени доходите за да се изпълни бюджета ,аз по беден не искам да бъда в клуба на богатоте трябва и ние да бъдем по богати не обратно ,ти искаш ли да получаваш по малко ?

преди 26 минути, AAUUXX написа:

Или ще сваляме едни за да дойдат други след което и тях ще свалим да дойдат трети и т.н.

Ее, айде сега. Няма проблем да сваляме Бойко и сглобките с протести, но Радев да не го пипаме. Не става така.

Честно казано аз също бих предпочел Радев да си изкара мандата, но ако бъде свален с протести, значи това е волята на хората.

Радев с нищо не показва, че е по-различен от другите и затова се почва с протестите.

преди 13 минути, Волен написа:

Ее, айде сега. Няма проблем да сваляме Бойко и сглобките с протести, но Радев да не го пипаме. Не става така.

Аз и тогава не бях съгласен с това ,през протест да бъде свалено правителството.

преди 15 минути, Волен написа:

Честно казано аз също бих предпочел Радев да си изкара мандата, но ако бъде свален с протести, значи това е волята на хората.

Радев с нищо не показва, че е по-различен от другите и затова се почва с протестите.

Възможко е ,но не и с протест Тук не е Москва ,трябва протеста да е в името на национален проблем ,каквито има много, особенно в доходите на хората ,с българската продукция и кооперативи които трябва да се регламентират от властта за да могат производителите на плодове ,зеленпуци и месо да продават на достойни цени ,а не през прекупвачи и да им бъде гарантирано изкъпуването не да стои продукцията и гние на нивите.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Аз и тогава не бях съгласен с това ,през протест да бъде свалено правителството.

Възможко е ,но не и с протест Тук не е Москва ,трябва протеста да е в името на национален проблем ,каквито има много, особенно в доходите на хората ,с българската продукция и кооперативи които трябва да се регламентират от властта за да могат производителите на плодове ,зеленпуци и месо да продават на достойни цени ,а не през прекупвачи и да им бъде гарантирано изкъпуването не да стои продукцията и гние на нивите.

Точно това е най големия проблем!

Тук е България, а не Москва!

Хората искаме тук да си остане България!

България е европейска държава, а не сателит!

Това лошо ли е?

току-що, Звяра! написа:

Точно това е най големия проблем!

Тук е България, а не Москва!

Хората искаме тук да си остане България!

България е европейска държава, а не сателит!

Така е ,но също така не е Киев ,не е и Вашингтон, не е Брюксел ,не е Берлин и т.н. мислиш ли че българите не знаят къде се намират и трябва да им бъде казвано през лозунги?

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Възможко е ,но не и с протест Тук не е Москва ,трябва протеста да е в името на национален проблем ...

Днес на срещата с чеха Радев пак се изказа, че ЕС не трябва да налива оръжие в Украйна, за да има мир.

Това е руZZката песен: не помагайте на Украйна, за може ние да я смачкаме.

Струва си да има протест, който да покаже на Радев, че тук не е Масква и че ние искаме да се помага на Украйна.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Така е ,но също така не е Киев ,не е и Вашингтон, не е Брюксел ,не е Берлин и т.н. мислиш ли че българите не знаят къде се намират и трябва да им бъде казвано през лозунги?

Да, трябва да се казва!

Киев , Брюксел и Вашингтон не са обявили България за вражеска държава. Не са нападнали съседните държави за да ги анексират, не заплашват с заличаване и тк.нт. Тоест, нямат нищо общо с онези водена от фашисти страна...

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Значи..на такива идиоти,за да им отвориш очите,първо трябва да си извадят главите от едно място,което природата го е създала за изхвърляне на ненужното от организма...Когато това стане,обаче ..се появява друг проблем-това нещо,не знае на кой свят се намира и упорито си тика главата в познати нему места-фейсбук нужници,социални нужници под формата на протести,разни самопровъзгласили се нужници,в медийни нужници,които от сутрин до вечер ги облъчват с подходящи фекалии(разбирай лозунги)...щото са като мухите-винарки...надушват се от километри...и само смрад ,човече..от километри,и на километри...вятъра на промяната това донесе....Сега,същия този вятър,да си я отнесе тази смрад обратно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.