Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо нито България, нито дори София или район не изведоха на първо място на изборите коалицията ПП- ДБ?

Featured Replies

Е то това с "национална" знаеш ли колко такива организации има, които не са държавни. А едно време имаше даже и национална лотария и държавна лотария, едната беше на Васил Божков, който спонсорира кампанията на Радев.

• Отговори 58
  • Прегледи 1,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Защото се некадърни неможачи, но пък за сметка на това нагли, нахални и вресливи. Видяхме ги, че не могат да управляват, не могат да спечелят доверие, не могат да работят в коалиция и когото и да е. С

• Няма толкова много будисти в София, да подкрепят ламата Асен и партия Петрохан.

• Защото Посолството играе с поне 4 коня и оня наплют за най-много ДЕ-ПутАти е американския глобален „ястреб“ човека на военните американски разветки Другаря уж руски човек радеФФФФ.

Публикувани изображения

Т.е. ти абсолютно нищо не си разбрал от написаното от мен... Ми, напълно логично си и гласоподавател на ПП-ДБ. Продължавай, да гласуваш за тях.

• Автор

Днес коалиция ППДБ трябваше да проведе обсъждане за резултата от изборите и споразумение. На официалната им страница https://ppdb.bg/ няма нищо. Не ме учудва, някоя партия да не вади навън кухненски тайни, но смятам, че такава няма право да иска прозрачност от другите. Надявам се, скоро да публикуват нещо и тогава ще ви се извиня, уважаеми съфорумци.

Нямаме данни за нов човек и външна намеса нито на Околчица, нито на Петрохан. Всички данни сочат, че няма външна намеса. Това каза главният секретар на МВР Георги Кандев пред "Дарик радио" в общо интервю със служебният премиер Андрей Гюров.

Много е забавно, как дори умнокрасивите отричат за конспирация около "Петрохан", но умнокрасивите привърженици продължават, да смятат, че мафията/Бойко/Дебелият ги е убило... 😆

преди 1 час, communismatic написа:

Много е забавно, как дори умнокрасивите отричат за конспирация около "Петрохан", но умнокрасивите привърженици продължават, да смятат, че мафията/Бойко/Дебелият ги е убило... 😆

преди 1 час, communismatic написа:

според мен са убити, кой, защо.................една от причините са Изборите. Много случаи имате в България с убийства преди избори -таксиджии, дечица , разстрели и пр.

В България в последно време често има избори. А убийствата са ежедневие. Такава връзка между изборите и убийствата е по-скоро към теориите на конспирацията. Както и това, че са убити също спада към тези теории.

преди 16 минути, laplandetza написа:

според мен са убити, кой, защо.................една от причините са Изборите. Много случаи имате в България с убийства преди избори -таксиджии, дечица , разстрели и пр.

И кой намаза най-много от изборите и от аферата Петрофан? Ако я нямаше тази афера, дали резултатите на ПП-ДБ нямаше да са други? 🙄 Аз лично не изключвам да са били убити по съвсем друга по-прагматична от изборите причина , но шуменето около ПП-ДБ и използването на въпросната ахера, имаше една много ясна цел - да извади ПП - ДБ от играта.

преди 4 минути, The Lone Star написа:

В България в последно време често има избори. А убийствата са ежедневие. Такава връзка между изборите и убийствата е по-скоро към теориите на конспирацията. Както и това, че са убити също спада към тези теории.

Убийства за Общественна маниполация, т.е. целящ психологически ефект в масите не са „ежедневие“, те са класическа проява на Конспирация - разни „сили“ работещи Срещу интересите на Суверена- Обществото, Народа и упражняващи тъмна и неясна Реална Власт- конспиративно придобита, опазвана и развивана. Истинска Конспирация прикривана по много начини , като в случаи с класиката Истински Лъжи.

преди 6 минути, Мери) написа:

И кой намаза най-много от изборите и от аферата Петрофан? Ако я нямаше тази афера, дали резултатите на ПП-ДБ нямаше да са други? 🙄 Аз лично не изключвам да са били убити по съвсем друга по-прагматична от изборите причина , но шуменето около ПП-ДБ и използването на въпросната ахера, имаше една много ясна цел - да извади ПП - ДБ от играта.

в много случаи ползите от разчистване чрез физическа елиминация се комбинират, всички съвременни служби плануват , както се казва „ с един куршум два-три заека“ . Едно време в БГ „службите“ беше навлязла „парадигмата„ на кадровия офицер - Мързела е Баща на Прогреса , а майката................. както винаги е Майка България.😁

............................

в такива съмнителни за „психологически убийства“ както и при други случаи не е разумно да се доверявате на разследването. мвр, следствието и прокуратурата, аккто и ако се включи съд.

Прост пример за едно убийство, което аз съм сигурен ,че е убийство , е набързо представено като самоубийство. Убийството 2009 г. на Капитан Атанас Ангелов. Подобно странно самоубийство е знаковото такова на „секретаря“ или какъв беше-ковчежника на Доган в Сараите, което много бързо изфабрикуваха нчколко тома „доказателства“ и го направиха Класическо Самоубийство.

Това с тия "убийства" около случаят "Петрохан" е такава нелепица, че няма накъде. Единственото, което реално се случваше е, че връзката с ПП-ДБ беше явна и "медиите" у нас се мъчеха всячески, да заметат следите от тях, представяйки всичко това като някаква поръчка от мафията. Тоя случай е пределно ясен, просто е пълен със страшно много факти като всичко друго просто увисва. Лора Крумова вместо да пита приятелчето на Ивайло Калушев, дали той бил "добър човек", можеше да го пита, за какво са им на него и хората му толкова много оръжия, което всеки нормален журналист, а не жалък държач на микрофон би направил. Лора Инджова вместо да внушава конспирация, можеше просто да погледне записите от телевизията, в която работи, а не да твърди, че на видеозаписите от камерите от хижата нямало дати. От там нататък се започнаха и лъжите - ДАНС отишло първо на мястото, имало огромен проход под хижата, телата били подредени по странен начин, нямало изобщо кръв по загиналите, никой не бил издирван и т.н. Неща, които се проверяват просто чрез едно кликване на търсачката в Google със задна дата. Или пък, че нямало логика Калушев, дето спасявал хора от пещери, да било такъв извратен тип. Ми, той и Тед Бънди, доколкото си спомням се занимаваше официално със социални дейности, даже е бил обвързан и с републиканците, ама това не пречи, да е един от най-извратените масови убийци в САЩ. Дори е бил отличен студент по психология във Вашингтонският университет.
А от твърдения, че всичко това сочело, да спаднат процентите на ПП-ДБ направо рева от смях. Как по-точно всичко това уронва престижа им, след като са обвързани с Ивайло Калушев, а медиите лъскат имиджа му, съответно и техният? Не само, че не е така, а е и тъкмо обратното.

преди 19 минути, laplandetza написа:

в такива съмнителни за „психологически убийства“ както и при други случаи не е разумно да се доверявате на разследването. мвр, следствието и прокуратурата, аккто и ако се включи съд.

Прост пример за едно убийство, което аз съм сигурен ,че е убийство , е набързо представено като самоубийство. Убийството 2009 г. на Капитан Атанас Ангелов. Подобно странно самоубийство е знаковото такова на „секретаря“ или какъв беше-ковчежника на Доган в Сараите, което много бързо изфабрикуваха нчколко тома „доказателства“ и го направиха Класическо Самоубийство.

Не знам защо, но на мен лично Петрофан ми прилича много на убийството в Нови Искър: https://www.svobodnaevropa.bg/a/kak-prokuraturata-se-okaza-otgovorna-za-shestorno-ubiistvo/33136057.html

преди 1 минута, communismatic написа:

Това с тия "убийства" около случаят "Петрохан" е такава нелепица, че няма накъде. Единственото, което реално се случваше е, че връзката с ПП-ДБ беше явна и "медиите" у нас се мъчеха всячески, да заметат следите от тях, представяйки всичко това като някаква поръчка от мафията. Тоя случай е пределно ясен, просто е пълен със страшно много факти като всичко друго просто увисва. Лора Крумова вместо да пита приятелчето на Ивайло Калушев, дали той бил "добър човек", можеше да го пита, за какво са им на него и хората му толкова много оръжия, което всеки нормален журналист, а не жалък държач на микрофон би направил. Лора Инджова вместо да внушава конспирация, можеше просто да погледне записите от телевизията, в която работи, а не да твърди, че на видеозаписите от камерите от хижата нямало дати. От там нататък се започнаха и лъжите - ДАНС отишло първо на мястото, имало огромен проход под хижата, телата били подредени по странен начин, нямало изобщо кръв по загиналите, никой не бил издирван и т.н. Неща, които се проверяват просто чрез едно кликване на търсачката в Google със задна дата. Или пък, че нямало логика Калушев, дето спасявал хора от пещери, да било такъв извратен тип. Ми, той и Тед Бънди, доколкото си спомням се занимаваше официално със социални дейности (дори е бил отличен студент по психология във Вашингтонският университет), даже е бил обвързан и с републиканците, ама това не пречи, да е един от най-извратените масови убийци в САЩ.
А от твърдения, че всичко това сочело, да спаднат процентите на ПП-ДБ направо рева от смях. Как по-точно всичко това уронва престижа им, след като са обвързани с Ивайло Калушев, а медиите лъскат имиджа му, съответно и техният? Не само, че не е така, а е и тъкмо обратното.

Добре, примера как „работи Следствие, мвр и прокуратура, Убийството на Капитан Атанас Ангелов е ли Убийство или Самоубийство? Намери за случая, само една персона е ликвидирана, по-лесно се размишлява и обмисля от полиубийствата и масовите такива .

преди 1 минута, laplandetza написа:

Добре, примера как „работи Следствие, мвр и прокуратура, Убийството на Капитан Атанас Ангелов е ли Убийство или Самоубийство? Намери за случая, само една персона е ликвидирана, по-лесно се размишлява и обмисля от полиубийствата и масовите такива .

Много самоубийства се случиха в последните години, прекалено много. 😢

Военнослужещ е открит мъртъв в дома си

Капитан Атанас Ангелов e починал от огнестрелна рана, води се разследване

Публикувано в 19:48 ч. 15.05.2009 г.

FB

ING

Български военнослужещ е намерен починал от огнестрелна рана в жилището си. Капитан Атанас Ангелов Ангелов - заместник-началник щаб на Втори батальон и началник на отделение "Тактическо" в под. 32 990-Пловдив, е намерен починал от огнестрелна рана в собственото си жилище. Това съобщиха от Министерството на отбраната.

Тялото е открито около 14.00 часа, а информацията за това е подадена от съпругата на Ангелов.Капитан Атанас Ангелов е постъпил на служба в Българската армия на 16 август 1997 г. По случая се води разследване, посочват от министерството.

Източник: https://btvnovinite.bg/131299-Voennoslujesht_e_otkrit_martav_v_doma_si.html?campaignsrc=clipboard

току-що, Мери) написа:

Много самоубийства се случиха в последните години, прекалено много. 😢

мммда, и в статистиките за Убийства липсват половината😁

преди 5 минути, Мери) написа:

Не знам защо, но на мен лично Петрофан ми прилича много на убийството в Нови Искър: https://www.svobodnaevropa.bg/a/kak-prokuraturata-se-okaza-otgovorna-za-shestorno-ubiistvo/33136057.html

н-има прилики, и двете са „психологически убийства“

Срам ме е от пп и другите. Нали насърчават промяната и индивидуалността. Защо не се разделиха на независими депутати, всеки за себе си? Само така биха били свободни, няма да имат централи, които да ги командват.

преди 14 минути, цър-вул написа:

По руски почин...

И "Петрохан" е такъв, нали? Дългата ръка на Москва прозира...

преди 2 часа, communismatic написа:

дългата ръка на московския гигантски звяр-кашчей безсмертний😁

преди 7 часа, laplandetza написа:

Убийства за Общественна маниполация, т.е. целящ психологически ефект в масите не са „ежедневие“, те са класическа проява на Конспирация - разни „сили“ работещи Срещу интересите на Суверена- Обществото, Народа и упражняващи тъмна и неясна Реална Власт- конспиративно придобита, опазвана и развивана. Истинска Конспирация прикривана по много начини , като в случаи с класиката Истински Лъжи.

в много случаи ползите от разчистване чрез физическа елиминация се комбинират, всички съвременни служби плануват , както се казва „ с един куршум два-три заека“ . Едно време в БГ „службите“ беше навлязла „парадигмата„ на кадровия офицер - Мързела е Баща на Прогреса , а майката................. както винаги е Майка България.😁

............................

Гледай какво става тука: https://novinarnik.bg/otkriha-podzemen-grad-v-balgariya-na-1-km-pod-zemyata-gdbop-zavari-gledka-za-milioni/

Тоз народ направо подивя в стремежа си да се обогати. 😢

преди 3 минути, communismatic написа:

Гейпросащесср трололинките винаги ще имат някакъв враг на господарите си от сащ.

преди 2 часа, Мери) написа:

Гледай какво става тука: https://novinarnik.bg/otkriha-podzemen-grad-v-balgariya-na-1-km-pod-zemyata-gdbop-zavari-gledka-za-milioni/

Тоз народ направо подивя в стремежа си да се обогати. 😢

Бившето пп-дб, с помощта на вече горящите в ада спелеолози от хижа Петрохан, а може и не само с тях. Нищо чудно терзиев да не е дарявал ония стотици хиляди евро, а да е инвестирал в наркобизнес. Само халюцинирам, не ми обръщайте внимание и ако имате път в пещерите, ходете там с химическо защитно облекло и противогази, не се знае какво се готви в галериите, да не се надишате до смърт с райски газ.

• Автор

"Парламентарната група на „Продължаваме Промяната“ внесе 11 законопроекта в първия ден от работата на 52-рото НС". Това е от страницата на Коалиция ППДБ (ppdb.bg). Не зная дали ще си правят страници по отделно.

Вариант 1, това са законопроекти, които не са били разглеждани от предишното НС, в което ПП имаха по- голямо влияние, т.е. самите те не са им обръщали внимание

Вариант 2, това са леви и несъответстващи на идеологията на ПП законопроекти, предназначени за привличане на лява подкрепа, след като никой район не ги изведе на първо място.

Вариант 3, това е начин да се задръсти с проектозакони НС, да се пречи на нормална и продуктивна работа за да се пише впоследствие, че НС не върви.

Лакеят на сър Тоби би казал "Политици, сър"

“Демократична България” внася 6 законопроекта и един проект за решение на старта на новия парламент"

Това пък е трудът на по- малкия брат.

• Автор
преди 1 час, ined написа:

"По-малкия" брат има 21 депутати, а "по-големия" 16, що така ве браат?

Общо, с 1 повече. А защо е така, не мога да кажа, вероятно са си направили изводи, но не са ги публикували. Да обсъдим, а, браат? Или ще сме като слепците опипващи слона, като няма някаква партийна оценка?

Предполагам че неспазване закона за митингите, някакъв процес срещу Кирчо и прецедентното убийство/самоубийство "Петрохан" са дали отражение, независимо от подкрепата на протестите. Пък може протестите "за промяна на модела" да са били подкрепени от президентски привърженици. Как ти се струва?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.