Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Една забравена и затворена тема искам да отворя отново-за енергийните вампири

Featured Replies

На 28г свършва физическата младост у човека.
Между 38г и 42г настъпва първата старост. Вашата визия зависи от вътрешния настрой, състояние, работа, любов, финансово положение.
Между 58г и 62г настъпва финалната старост. Необратимата, но как изглеждаш в огледалото пак зависи от горния списък.

В поредното си излияние ти написа своята възраст. Много тъпа изповед. Бас държа, че изглеждаш по-дрът за възрастта си. С това паянтово здраве си скръб зад монитора. В семейството си може и да си Амон Ра, но в форума си поредното виртуално гуано. С бастуна ли ще ме разсипеш, Teemo v. X?

Хайде при другите рептилии, достатъчно те пасах тази нощ и благодаря, че осра на Веска темата. 😎

• Отговори 98
  • Прегледи 2,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То е от алкохолните изпарения, които се носят около теб.

• Dr. Doctor
    Dr. Doctor

Енергетически вампир е точната дума. Казано още емоционален вампир. Те са три вида и има работеща техника как да ги неутрализираш. Всяко живо същество излъчва светлина заради химическите процеси в кле

• The Lone Star
    The Lone Star

Почти всеки вярва в някакви щуротии. Такива хора няма нужда да търсят лекарска помощ, защото са нормални.

преди 2 часа, Dr. Doctor написа:

Между 38г и 42г настъпва първата старост.

не е старост а помъдряване и избистряне на света как работи и хората ти стават по-ясни кой е читав кой не е

преди 7 минути, Banesc написа:

не е старост а помъдряване и избистряне на света как работи и хората ти стават по-ясни кой е читав кой не е

Ако от ранна възраст (21+) работиш с много различни хора дълги години, това помъдряване се постига по-бързо от 38 годишна възраст (личен опит).

преди 1 минута, plmen88 написа:

Ако от ранна възраст (21+) работиш с много хора дълги години, това помъдряване се постига по-бързо от 38 годишна възраст (личен опит).

хората може да са ясни но извадени от контекста и не можеш да ги видиш ясно в голямата картинка и да се заблудиш

трябва по- задълбочен поглед върху навиците им

пият ли пушат ли пари имат ли здрави ли са психично и физично състояние хобита слушат ли чалга итн кючеци играят ли морални плюсове и минуси .... когато си млад обръщаш повече внимание на думите а не на действията .

пример казваш нещо и някой се мръщи щото не е съгласен но не ти казва че не е съгласен .

имаш някой приятел пияница или наркоман и казваш наркоманите и пияниците трябва да се екзекутират и гледай кво става....

преди 1 минута, Banesc написа:

хората може да са ясни но извадени от контекста и не можеш да ги видиш ясно в голямата картинка и да се заблудиш

трябва по- задълбочен поглед върху навиците им

пият ли пушат ли пари имат ли здрави ли са психично и физично състояние хобита слушат ли чалга итн кючеци играят ли морални плюсове и минуси .... когато си млад обръщаш повече внимание на думите а не на действията .

Един човек само като чуеш как говори (не говорим за диалект) веднага можеш да си направиш примерен профил за него. А в това колко бързо действа е достатъчно да разбереш дали е комплексен или обича да върши само това, което му харесва. В сфери, където трябва да си комплексен вторите ги наричам "коне с капаци" или "бутафорни експерти", защото в своята област са добри, но извън зоната на комфорт са далече от добри, а в същото време се очаква да са добри навсякъде. Да не се обижда никой.

преди 2 минути, plmen88 написа:

Един човек само като чуеш как говори (не говорим за диалект) веднага можеш да си направиш примерен профил за него. А в това колко бързо действа е достатъчно да разбереш дали е комплексен или обича да върши само това, което му харесва. В сфери, където трябва да си комплексен вторите ги наричам "коне с капаци" или "бутафорни експерти", защото в своята област са добри, но извън зоната на комфорт са далече от добри. Да не се обижда никой.

не е така

говоренето се формира в първите 10г в училище и трудно се поправя

може да говори много умно но е някакъв завършен дебил и обратното

ВАЖНИ СА НАВИЦИТЕ!

дали си добър или не зависи от практиката

много хора нямат подходяща практика и по дефолт са зле

зависи от комплексността някои хора просто не искат да влизат в неща които не им харесват

да речем аз не обичам да пътувам за тва няма смисъл да ствама добър шофьор... по добре да си викна такси....

пп не обичам да се занимавам с хора и съм гнуслив няма смисъл да уча за доктор ....

преди 1 минута, Banesc написа:

може да говори много умно но е някакъв завършен дебил и обратното

За 16 години практика и стотици хора, с които съм работил не съм срещал дебили с дар слово или хора, които говорят умно, както ги наричаш ти.

преди 4 минути, Banesc написа:

дали си добър или не зависи от практиката

Изобщо не съм съгласен. Работил съм с деца 16-18 годишни без абсолютно никаква практика и са много по-комплексни от много други стари и уж по-опитни служители. В момента работя със 17 годишен такъв. Преди 3 години също. Много е важно как обучаващия ще ги научи, а той трябва да е комплексен за да ги научи по свой лик и подобие, както го наричам аз в практиката.

преди 6 минути, Banesc написа:

зависи от комплексността някои хора просто не искат да влизат в неща които не им харесват

Е то това тогава не е комплексност, щом не искаш да излезеш от зоната си на комфорт. Комплексността е това да искаш да се сблъскаш с новото, въпреки че знаеш, че ще ти е трудно. Няма нищо по-ценно от комплексния служител.

преди 1 минута, plmen88 написа:

За 16 години практика и стотици хора, с които съм работил не съм срещал дебили с дар слово или хора, които говорят умно, както ги наричаш ти.

малък опит имаш--- тези които знаят рядко говорят всичко им е ясно без думи

тези които много говорят бълват плява

и се мъчиш да им обясниш че не е така

досещаш ли за някой такъв.... ? 😂

преди 3 минути, plmen88 написа:

Няма нищо по-ценно от комплексния служител.

много баби хилаво дете

човек си тежи на мястото...

ако се занимаваш с нещо рядко то няма смисъл въобще да се занимаваш защото знанието закърнява когато не се практикува .

учил си математика геометрия

как се намира обем на пирамида ?

преди 3 минути, Banesc написа:

малък опит имаш--- тези които знаят рядко говорят всичко им е ясно без думи

В това съм съгласен, но имах друго предвид и ти много добре го знаеш. Един човек като ти обели две приказки веднага ще разбереш колко е интелигентен той и до каква степен можеш да разчиташ на него в дадената работна сфера. Има хора, които говорят и други, които просто приказват.

преди 6 минути, Banesc написа:

човек си тежи на мястото...

ако се занимаваш с нещо рядко то няма смисъл въобще да се занимаваш защото знанието закърнява когато не се практикува

В сфера, в която се изисква комплексност, да се занимава с нещо рядко не е допустимо. Щом е комплексен значи има опит в много неща и може да ги практикува без да се притеснява.

преди 10 минути, Banesc написа:

учил си математика геометрия

как се намира обем на пирамида ?

Математиката не е комплексен предмет.

преди 35 минути, plmen88 написа:

Един човек като ти обели две приказки веднага ще разбереш колко е интелигентен

ами ако се преструва или се шегува и те подведе ? или е нацeлил правлните думи и отговори ?

или го знае само на теория ?

щото ми се е случвало един път знаех едно нещо как да се направи но бях притеснен и ръцете ми трепереха....

преди 38 минути, plmen88 написа:

Щом е комплексен значи има опит в много неща и може да ги практикува без да се притеснява.

с машини мога да работя когато свикна ако ми е нова машината съм малко притеснен нещо да не объркам нещо да счупя.... някакъв дефект на новата машина и да съм изтеглил късата клечка... някаква нова функция или да работи по-различен начин...

сменени бутони...

един път колегите взели че една част я обърнали и аз по инерция както съм свикнал и не гледам и прас и ми остана в ръцете с чупена ....

преди 43 минути, plmen88 написа:

Математиката не е комплексен предмет.

какво е комплексен предмет

преди 9 часа, Веси Филипова написа:

Аз искам съвет, а не излекуване.

Това че не искаш излекуване го сподели един доктор, решил да използва това че го харесват жените на външен вид, за да им помага с лъженауката хомеопатия. Човекът каза по БНТ , че най-трудни за лечение са миличките женички, които много обичат да се правят на жертви, защото това е единствения начин който са намерили да им обръщат внимание съпрузите им и другите близки хора около тях.
Иначе казано, ти никога няма да се прекараш да се лишиш от този чудотворен инструмент на оплакването, защото той ти върши чудесна работа. Ако по някакво чудо се излекуваш от ирационалните ти вярвания, КАК ще живееш тогава, а ? Ами то това ще е пълен ужас за тебе, нали.
Мисля че ти си намери другарче по душа, сладурът който те кара да ставаш в 5 часа и 47 минути сутрин. Сега, чилякът не уточни според кой часови пояс, ама карай да е весело. Той си е изградил успешно един миш-маш от различни религии и си му върши работа, даже се опитва тука прозелитизъм да прави.
Е, след като не се стремиш към излекуване, ами продължавай да страдаш тогава. Твое право си е.
И моят брат пияницата не искаше да си признае пред самия себе си, че ще стигне до стадия на алкохолизма и умря само на 52 годишна възраст. Повърна кръв човекът.

А съветът ми към близките ти хора е, да не те оставят да им се качиш на главата с твоите постоянни оплаквания, породени от ирационалните ти вярвания. Защото иначе ти ще им съсипеш живота, особено на тези които те обичат.

преди 1 час, Белгиеца написа:

..
И моят брат пияницата не искаше да си признае пред самия себе си, че ще стигне до стадия на алкохолизма и умря само на 52 годишна възраст. Повърна кръв човекът.

..

в никакъв случай..........никога и по никакъв начин няма да си призная. Не ме плашиш, вече съм мъртъв.

преди 9 часа, Banesc написа:

аз съм енергиен вампир

виждам душата на хората и слабите им места

с едно изречение мога да ги съсипя и да ги вкарам в депресия

Ай ся, фантазии! 😁

преди 6 часа, Banesc написа:

и се мъчиш да им обясниш че не е така

досещаш ли за някой такъв.... ? 😂

Ти например. 😉

преди 14 часа, Веси Филипова написа:

Тъкмо бях повярвала, че няма човеци , които с поглед да въздействат върху някой, и ето от известно време насам една колежка, с която се разминаваме по коридорите на моята работа, и ме гледа с любопитство и неприязън, особено, когато облека нещо новичко, а аз обожавам да си харча парите за дрехи. И ето го това главоболие , което се появява само, когато я срещна и ме погледне с кривогледите си очички.Добре, че скоро излизам в платен отпуск. Има ли или не енергийни вампири и как се справяте с тях?

Само да си изчистя негативната енергия от снощи... Има доста форуми и още повече откачалки като доктора, наплескали една върху друга религии и ритуали и не ги интересуват последствията. И като се появи някой който разбира, обръщат на лично отношение. Така ще те объркат че няма да можеш да избягаш с години. Пробвай (ако искаш) като я видиш по коридора - ръцете в джобовете и правиш кукиш/фига. Без мисли, без чувства. Просто фига.

преди 12 часа, Белгиеца написа:

не забравяй че аз съм по психологията

😂

преди 23 минути, Teemo v. X написа:

Само да си изчистя негативната енергия от снощи... Има доста форуми и още повече откачалки като доктора, наплескали една върху друга религии и ритуали и не ги интересуват последствията. И като се появи някой който разбира, обръщат на лично отношение. Така ще те объркат че няма да можеш да избягаш с години. Пробвай (ако искаш) като я видиш по коридора - ръцете в джобовете и правиш кукиш/фига. Без мисли, без чувства. Просто фига.

Нищо не разбираш , аз съм тоя дето си говори с всички оцелели богове. Богоравния -живия демон с острието изкувано от звезди.

Енергийни вампири................... гати, за човек женен 3 пъти нема вампир , който да го впечатли !

преди 2 минути, С-600 написа:

😂

😂

и Ц-800 станал вампиролог...............

преди 10 минути, laplandetza написа:

Нищо не разбираш , аз съм тоя дето си говори с всички оцелели богове. Богоравния -живия демон с острието изкувано от звезди.

Енергийни вампири................... гати, за човек женен 3 пъти нема вампир , който да го впечатли !

И ? Защо ме цитираш и ми се обясняваш?

Не си единствения с мания за величие - пред монитора. Остава само някой ритуал да забъркаш - ти прави червеева дупка с дачията, оня прави магии с тойота. Лика прилика сте си.

преди 8 минути, Teemo v. X написа:

И ? Защо ме цитираш и ми се обясняваш?

Не си единствения с мания за величие - пред монитора. Остава само някой ритуал да забъркаш - ти прави червеева дупка с дачията, оня прави магии с тойота. Лика прилика сте си.

не ги разбираш духовните казуси. Дачията е превърната на магаре на апокалипсиса и я яздя и яздяяяя................вършея из човешките съдбини............

преди 28 минути, laplandetza написа:

Oт една банда сте

Oт една банда сте

тцъ! немам нищо общо със зеления наркоман, макрон и оня ся новия сър зад канала.

преди 10 минути, laplandetza написа:

тцъ! немам нищо общо със зеления наркоман, макрон и оня ся новия сър зад канала.

Ти си им слуга

• Автор
преди 13 часа, Dr. Doctor написа:

Аз съм микрохирург и наскоро постигнах ниво под 3микрона. А до няколко дни кацам в Бургас, за да посрещна учителките от Пловдив. Имам договор с тях. Продадох "старата" RAV4 на 54 700км и до две седмици трябва да пристигне новата RAV4 модел 2026г. Това ме задържа. Ако владееш руски и притежаваш аудио-плейър ще ти пратя аудио-книга "Изцеление чрез афермации" на най-великия йогин на всички времена. На тези ментори трябва да се издигне монумент от платина, защото вече 11 години ги следвам и това преобърна живота ми и постигнах мечтите си, а че някакви си топсерсеми се бъхтят 90мин над едно кожено кълбо в жопу. Дори под прозореца ми да се ръгат - ще го затворя, пусна трисите, дръпна завесите, пусна климатика и отдам на ликуванията ми на душата.

Благодарности за вниманието и успех в начинанията и жовота!

При условие, че тогава се разсънваш. Аз не създавам правила, просто ги следвам и отдавна спрях да се тормозя с далбони. Наскоро имах конфликт с професор Натан. Той е на 33г много по-млад от мен, но две седмици по-късно той се промени, чрез мен. Натан е нарцис и най-вече педант. А педантизма е жокер за детство при деспотичен родител. Добра дума тежки порти отваря.

Така и пропусна да отговориш - подиграваш ли ми се или просто ти е скучно?

каква подигравка докторе, това моето си е чист проблем, жената, с която работя има нужда от лечение-не може да гледаш някого втренчено постоянно когато го срещнеш, още повечче , че жертвата споделя, че не и е приятно да я гледат така. Минава покрай мен, изцъкля се и даже дъфчи дъфка много грозно. След има няма пет минути силна болка ме обхваща отзад на тила, и после отгоре по формата на мигренозен пристъп.

преди 12 часа, Teemo v. X написа:

Нито ми е скучно, нито ти се подигравам. Поне не много - засега.

Хем даваш инфо и да правят каквото решат, хем даваш някакви оплетени ритуали с премесени библия, източни, гностизъм и магии за пари... Твои измислици, дано никой не се върже на тях, като Веска.

Мога да напиша - ловиш я пред няколко свидетели, че на саме че не действа и казваш - ей престани да ме гледаш така, че ми образуваш ортикарии и ми разбиваш аурата. После като се срещнат - онази ще гледа в земята. Факт. Но това, е моят подход и няма да го напиша. Оооо, мой гуру !

благодаря и на теб Теемо. Много благодаря!

Тая тема също трябва да се затвори и забрави, а кукувците вярващи в подобни щуротии не е зле да потърсят квалифицирана лекарска помощ.

преди 40 минути, Веси Филипова написа:

каква подигравка докторе, това моето си е чист проблем, жената, с която работя има нужда от лечение-не може да гледаш някого втренчено постоянно когато го срещнеш, още повечче , че жертвата споделя, че не и е приятно да я гледат така.

Може би тази жена просто така си гледа, след като има и дефект на зрението, а ти го тълкуваш неправилно!? Или пък я е страх от теб? Или се чуди поради какви причини се държиш така с нея? Тя словесна агресия към теб проявявала ли е или само просто те гледа така, както гледа всички останали? 🙄

преди 41 минути, ined написа:

Тая тема също трябва да се затвори и забрави, а кукувците вярващи в подобни щуротии не е зле да потърсят квалифицирана лекарска помощ.

Почти всеки вярва в някакви щуротии. Такива хора няма нужда да търсят лекарска помощ, защото са нормални.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.