Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Една забравена и затворена тема искам да отворя отново-за енергийните вампири

Featured Replies

• Автор
преди 10 часа, plmen88 написа:

Имам известни съмнения, че е в тая възраст...

Даже и не ми се иска да съм в онази възраст. Урочасванията бяха по-големи, като бях млада учителка, другите даскалки също ме гледаха като тази кривата. Сега е само тя.

преди 9 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Ако те гледа нарочно след като си и казала, може да е, за да те дразни. Демек, присмива ти се.

Вещици има и не е изключено тази да се занимава с "езотерични практики".

Има не малко известни рок певци, които са били вещери, дори само от снимките им в Гугъл се вижда (не и за тези, които не вярват в "тези неща").

Веднъж @darkterminal беше публикувал песен на някакъв руснак с видеоклип от някакъв лунапарк и в заглавието имаше дума с "д". Е след като я изслушах, после буквално ми беше лошо от нея. Много гадна енергия.

Тя кривата е от влашките села, а там са прочути с вещерството си.

преди 7 часа, Banesc написа:

никой не те брои за чеп за зеле

И тебе никой не те брои за чеп за зеле, майка ти още те прави за две стотинки и те води за носа, даже те и пребива понякога доколкото си спомням от постовете ти.

• Отговори 98
  • Прегледи 2,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То е от алкохолните изпарения, които се носят около теб.

• Dr. Doctor
    Dr. Doctor

Енергетически вампир е точната дума. Казано още емоционален вампир. Те са три вида и има работеща техника как да ги неутрализираш. Всяко живо същество излъчва светлина заради химическите процеси в кле

• The Lone Star
    The Lone Star

Почти всеки вярва в някакви щуротии. Такива хора няма нужда да търсят лекарска помощ, защото са нормални.

преди 8 часа, Веси Филипова написа:

И тебе никой не те брои за чеп за зеле, майка ти още те прави за две стотинки и те води за носа, даже те и пребива понякога доколкото си спомням от постовете ти.

не е така

но пък ти живееш при ваще и си харчиш парите за грозни дрехи извън модата

• Автор
преди 34 минути, Banesc написа:

не е така

но пък ти живееш при ваще и си харчиш парите за грозни дрехи извън модата

Де да живеех при нашите, ама са на километри от мен . Що се отнася до дрехите ми-това са къси панталонки, къси рокли и поли, клинове. За работа нося по-сериозни дрехи но пак в младежки стил. Няма как да нося грозни дрехи с тегло 50 кг и среден ръст.

преди 39 минути, Banesc написа:

не е така

Жужи защо майка ти те бие с точилката

преди 12 часа, Белгиеца написа:

Това което не помага е червен конец, синьо стъклено око, дрънкулки и т.н.
Ефекта от носенето на подобни тъпотии е като да лекуваш алкохолик с водка = поддържаш му проблема да НЕ спира никога.

Самите дрънкулки може да не помагат, но един човек, както си е самовнушил, че някой го урочасва, така може да си самовнуши и че нещо го пази. Поне ще се успокои.

преди 2 часа, Greta Crocheter написа:

Самите дрънкулки може да не помагат, но един човек, както си е самовнушил, че някой го урочасва, така може да си самовнуши и че нещо го пази. Поне ще се успокои.

Проблемът идва от факта, че това състояние на ирационална вяра че някой го урочасва, му е потребно на човека, върши му работа някаква.

Това си е форма на мазохизъм, да ти е кеф да те заболи глава от урочасване, което в действителност не съществува а само ти си го вярваш в твоите представи.

Алпинистите са вид мазохисти, стигат до вид „оргазъм“ когато успешно си изтезават тялото. За тях това изтезание на тялото води горе на върха на който са се изкачили до силна доза опиянение за мозъка им. За да му стане кеф на мозъка, трябва да страда тялото. Ако достигне същия връх с хеликоптер, ами няма „оргазъм“.

Та когато някой човек си е намерил начин да му е хубаво че го урочасват, никоя дрънкулка няма да може да спре процеса окончателно. Въпреки всичките възможни дрънкулки, такъв човек пак ще си се стреми към усещането за урочасване, защото вижда някаква полза от това състояние, ще има някаква форма на награда.

Когато човекът търсещ полза от изживяване че го урочасва някой друг, не си признава за получаваната доза полза, ти можеш и 1000 дрънкулки да му продаваш и той всеки път пак ще идва за нова дрънкулка. Продавайки му дрънкулки, ти ставаш неволен участник в неговата схема на получаване на доза полза от въображаемите урочасвания.

Поинтересувай се какво е садизъм и как тези хора стигат до удоволствие.

После го обърни с обратен знак или обратна посока, да правиш нещо срещу себе си, водещо до перверзна форма на „удоволствие“ или оргазъм ако искаш. Това обръщане ти дава какво е мазохизъм ( например чрез алпинизъм).

Започваш ли да чаткаш или бавно загряваш ?

преди 2 часа, Веси Филипова написа:

Де да живеех при нашите, ама са на километри от мен . Що се отнася до дрехите ми-това са къси панталонки, къси рокли и поли, клинове. За работа нося по-сериозни дрехи но пак в младежки стил. Няма как да нося грозни дрехи с тегло 50 кг и среден ръст.

и аз да бях на мястото на ваще и аз щях да те изгоня

бях прав че си харчиш парите за грозни дрехи

защо не каза че си психодесна ?

d1766284-2bdc-416a-a6eb-d7dab352d745.jpg

Тази може и да не е вампирица, но самият факт, че някой те мрази, без причина или за нещо, което не разбираш, ти действа на психиката, а оттам и на физиката понякога.

Това, че толкова безсрамно го показва, е предизвикващо. Ако не го пребиеш, ще те тормози че такава гад изобщо съществува. И човек трябва или да го убие, или да се изсели.

• Автор
на 28.06.2026 г. в 23:20, Banesc написа:

Не са ме изгонили, аз сама избягах, искам да си имам лично пространство, не като тебе, дето още живееш с мама и те командори и ти прави номера и бели като всеки стар човек/ А на снимката това жена ти ли е с жълтата жилетка. що не и купиш по-хубави дрехи? Или нарочно я обличаш така , щото е по-млада от теб и по-хубава и я ревнуваш? гледай го ти ревнивеца как облича жена си с шарена фуста и жълта жилетка, пфу, ревнивец....

преди 6 часа, Веси Филипова написа:

Не са ме изгонили, аз сама избягах, искам да си имам лично пространство, не като тебе, дето още живееш с мама и те командори и ти прави номера и бели като всеки стар човек/ А на снимката това жена ти ли е с жълтата жилетка. що не и купиш по-хубави дрехи? Или нарочно я обличаш така , щото е по-млада от теб и по-хубава и я ревнуваш? гледай го ти ревнивеца как облича жена си с шарена фуста и жълта жилетка, пфу, ревнивец....

тва си ти

нали каза че такива дрехи си купуваш

на 28.06.2026 г. в 20:21, Веси Филипова написа:

о се отнася до дрехите ми-това са къси панталонки, къси рокли и поли, клинове. За работа нося по-сериозни дрехи но пак в младежки стил

• Автор

Това е съпругата на Banesk, уважаеми съфорумци. Жълта жилетка, шарена пола, черен чорапогащник и бели маратонки. Той нарочно я облича така безвкусно от ревност, да не му я откраднат/

преди 14 часа, Веси Филипова написа:

Това е съпругата на Banesk, уважаеми съфорумци. Жълта жилетка, шарена пола, черен чорапогащник и бели маратонки. Той нарочно я облича така безвкусно от ревност, да не му я откраднат/

но ти каза че си купуваш такива дрехи

на 28.06.2026 г. в 20:21, Веси Филипова написа:

Що се отнася до дрехите ми-това са къси панталонки, къси рокли и поли, клинове. За работа нося по-сериозни дрехи но пак в младежки стил. Няма как да нося грозни дрехи с тегло 50 кг и среден ръст.

преди 14 часа, The Lone Star написа:

Той ако имаше съпруга, нямаше да пита всяка втора дали има гадже...

така е шерлок

• 1 месец по-късно...
на 26.06.2026 г. в 20:05, Веси Филипова написа:

Има ли или не енергийни вампири и как се справяте с тях?

Тайната е лесна , когато някой ти обясни , ама ,ако ти обясни ,защото е тайна.

Енджи няма смисъл да се мъчиш с безсмислени постове.Подписа ти, заради който се мъчиш, като реклама на онази олигофрения наречена духовен канал - няма да се получи.Направен е да се вижда само от регистрирани потребители на Калдата, а никой от потребителите не е чак толкова безумно прост, че да разглежда тия твои налудности.

Ние забелязваме тези евтини тарикатлъци и няма да ти осигурим безплатна реклама.Обърни се към Калин, плати си за рекламата и тогава може, но с тези номера няма да мине.

преди 59 минути, badr написа:

Направен е да се вижда само от регистрирани потребители на Калдата,

И то не от всички. Добре, че има опция за изключване показването на подписите.

преди 14 часа, Rudy M. написа:

Добре, че има опция за изключване показването на подписите.

както съм направил и аз.

Чак сега разбирам за какво се трепе "падналия Ангел", горкия! ) И за какво се напъва да се изхожда тук, минавайки да нацвъка от тема в тема - то имало реклама в подписа му.

След като преди повече от половин година не му мина нахалния номер да си привлича "клиенти" за "12 кинта" сега се пробва наново по друг начин. Хем и ВИП стана още преди това... и не става и не става. ) Ама той се натиска - ако мине номера. Нема да се хаби ВИП-таксата напразно я.

Това че дрънка алкохол и е само зад маската на религиозник, която му служи за магнит за балами и изпаднали, като него. Но пък тва е - има нуждаещи се, има и предлагане като за тях - що баламите някой да не ги издои, след като ще им даде в замяна фалша от нагласени проекции, описания и глупости, наречени претенциосно "духовен канал". ) Отгоре на всичкото - и под предлога че им "помага", даже "спасява".

• 2 седмици по-късно...
на 23.08.2026 г. в 20:00, badr написа:

Енджи няма смисъл да се мъчиш с безсмислени постове.Подписа ти, заради който се мъчиш, като реклама на онази олигофрения наречена духовен канал - няма да се получи.Направен е да се вижда само от регистрирани потребители на Калдата, а никой от потребителите не е чак толкова безумно прост, че да разглежда тия твои налудности.

Ние забелязваме тези евтини тарикатлъци и няма да ти осигурим безплатна реклама.Обърни се към Калин, плати си за рекламата и тогава може, но с тези номера няма да мине.

Ти си олигофрен .

Новия ми подпис дано ви хареса.

преди 21 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Ти си олигофрен .

И не само! Имам и ред други лоши качества.Каква ли лоша Карма ме очаква? Направо не ми се мисли.

Сега отивам на едно прекрасно място.Ракетната площадка на язовир Жребчево.Там ще поплувам няколко километра и ще се тюхкам за лошата карма, която ме очаква.Сигурно в другия живот ще се преродя в някоя пустиня.

преди 23 часа, badr написа:

Сигурно в другия живот ще се преродя в някоя пустиня.

В пустинята бива. Да не се дислоцираш нейде при чукчите... Че много 'туд.

преди 1 час, цър-вул написа:

преди 1 час, цър-вул написа:

Да бе, пустинен гущер, от ония дето се зариват в пясъците и излизат отгоре само да ловят му'и.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.