Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Една забравена и затворена тема искам да отворя отново-за енергийните вампири

Featured Replies

преди 18 часа, Веси Филипова написа:

Тъкмо бях повярвала, че няма човеци , които с поглед да въздействат върху някой, и ето от известно време насам една колежка, с която се разминаваме по коридорите на моята работа, и ме гледа с любопитство и неприязън, особено, когато облека нещо новичко, а аз обожавам да си харча парите за дрехи. И ето го това главоболие , което се появява само, когато я срещна и ме погледне с кривогледите си очички.Добре, че скоро излизам в платен отпуск. Има ли или не енергийни вампири и как се справяте с тях?

На мен ми се струва, че ти самата изпитваш силна неприязън към тази жена и това ти причинява физически дискомфорт. Вържи си един червен конец и още каквото смяташ, че действа, и вярата ти ще свърши останалата работа.

• Отговори 98
  • Прегледи 2,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То е от алкохолните изпарения, които се носят около теб.

• Dr. Doctor
    Dr. Doctor

Енергетически вампир е точната дума. Казано още емоционален вампир. Те са три вида и има работеща техника как да ги неутрализираш. Всяко живо същество излъчва светлина заради химическите процеси в кле

• The Lone Star
    The Lone Star

Почти всеки вярва в някакви щуротии. Такива хора няма нужда да търсят лекарска помощ, защото са нормални.

преди 5 часа, Мери) написа:

Ай ся, фантазии! 😁

тъй ли ?

проституцията няма да бъде разрешена

най-вероятно наказанията ще се увеличат за който предлага и ползва

смъртно наказание и конфискация на имуществото.

преди 1 час, ined написа:

Тая тема също трябва да се затвори и забрави, а кукувците вярващи в подобни щуротии не е зле да потърсят квалифицирана лекарска помощ.

енергийни вампири съществуват

аз съм доказателството

като мина по зелената трева увяхва а животните изпружват краката около мен

преди 18 минути, Banesc написа:

енергийни вампири съществуват

аз съм доказателството

като мина по зелената трева увяхва а животните изпружват краката около мен

То е от алкохолните изпарения, които се носят около теб.

преди 8 минути, Greta Crocheter написа:

То е от алкохолните изпарения, които се носят около теб.

там дето живееш мюсулманите забраниха ли алкохола вече ? или само вечерен час за бели хора ?

Изпуснала е влака, защото нереза е в клетката и ще се наложи да почака съдебно разбирателство.

преди 17 часа, Веси Филипова написа:

след 4 дена съм вече отпуск. Може някой да срещне някой загорял по пътя си , да я укроти малко и да я успокои телесно.
...

Говорим за известен варшавски мошеник на име Зджислав М., който се е представял за богат аристократ, специалист по интимна онкология и гинекология. За да подчертае произхода си, се представял като испански граф с офис в Испания и частна клиника в Швейцария. Имиджът подсилвал с скъпи часовници, злато и снимки на фона на частни самолети, яхти и луксозни автомобили. И дори подчертавал, че бил тъст на Антонио Бандерас.

Доверието на жените печелил, като им предлагал "алтернативни лечения за рак", включващи сексуални практики, сънотворно, а след това ограбване. Най-известната му жертва била 19 годишна . "Графът" имал предпочитания към агнешкото, която "успешно лекувал" две поредни години.

На практика се оказал слаботелесен плешив 62-годишен електроженист, който над 12 години назад предлагал алтернативен прогресивен метод за лечение на рак, чрез оргазъм и 12 години успешно практикувал лечение на доверчиви жени.

преди 50 минути, Banesc написа:

там дето живееш мюсулманите забраниха ли алкохола вече ? или само вечерен час за бели хора ?

Не. Като видях какво ти е причинил, сама си го спрях.

преди 1 час, Greta Crocheter написа:

На мен ми се струва, че ти самата изпитваш силна неприязън към тази жена и това ти причинява физически дискомфорт. Вържи си един червен конец и още каквото смяташ, че действа, и вярата ти ще свърши останалата работа.Добре!

Добре!

Да си купи гирлянда чесън и да обеси като огърлица на гърдите. Задължително да препика входната врата всяка вечер. Паница морска сол под леглото или най-добре, да и напише името на листче. Листчето смачакано на топка и пуснато в порцелановото пони. После конски хендраж и с водата в канализацията. И после форумните глисти мен обвиняват в екзорцизъм и прочие суеверия.

преди 1 час, Banesc написа:

не се коси ми кажи колко изпи

със сигурност е повече от мен

преди 57 минути, Greta Crocheter написа:

Не. Като видях какво ти е причинил, сама си го спрях.

така трябва

червени дрехи ако имаш ги изхвърли

убиват жените с камъни които ги носят

и малко по-забулена и вкъщи до метлата и печката

преди 44 минути, buldak написа:

не се коси ми кажи колко изпи

със сигурност е повече от мен

почти нищо не съм пил днес ☹️

преди 13 минути, Banesc написа:

почти нищо не съм пил днес

Не ПОВЕЧе от 300гр.

преди 20 минути, Banesc написа:

направо си за убиване 😆

така трябва

червени дрехи ако имаш ги изхвърли

убиват жените с камъни които ги носят

и малко по-забулена и вкъщи до метлата и печката

Не правят така, само на теб така ти се иска.

Само едно шише дезинфектант за ръце, останало в дъното на шкафчето от времето на ковид.

преди 5 часа, Banesc написа:

тъй ли ?

проституцията няма да бъде разрешена

най-вероятно наказанията ще се увеличат за който предлага и ползва

смъртно наказание и конфискация на имуществото.

Не дей така , бе момче. Къв „прведен“ живот ни готвиш ти.......тва не е за мъже !😁

преди 2 часа, Greta Crocheter написа:

Не правят така, само на теб така ти се иска.

Само едно шише дезинфектант за ръце, останало в дъното на шкафчето от времето на ковид.

в кой свят живееш

опичай си акъла

бягай от където има мюсулмани и черни

ще стане напечено

в африканските филми първо белите умират

айде след малко се почвам

преди 3 минути, Banesc написа:

в кой свят живееш

опичай си акъла

ще стане напечено

В Русия има много от брацките негърски и арабски страни. Айде почвай първака

преди 5 минути, Banesc написа:

в кой свят живееш

опичай си акъла

ще стане напечено

направо ти завиждам

наздраве beer

преди 11 минути, buldak написа:

направо ти завиждам

наздраве beer

Пиле пак ли завиждаш ужасно си beat

• Автор

Казват, че против урочасване се носят ярки дрехи, синьо око, подкова, ръчичка,кръстче с червен конец. Ще опитам комплексен метод-от всичко да има. И после ваканцията ме зове.Здраве и живот. Ако не ме разболее онова чучело.

преди 48 минути, Веси Филипова написа:

Казват, че против урочасване се носят ярки дрехи, синьо око, подкова, ръчичка,кръстче с червен конец. Ще опитам комплексен метод-от всичко да има. И после ваканцията ме зове.Здраве и живот. Ако не ме разболее онова чучело.

ся , зависи. ако си от 18 до 35 против уроки и зацепки се носят черни прашки без сутиен.................., а и ако идваш към нас , минимум 2 по литър-черен етикет.

преди 22 минути, laplandetza написа:

ся , зависи. ако си от 18 до 35

Имам известни съмнения, че е в тая възраст...

преди 59 минути, plmen88 написа:

преди 59 минути, plmen88 написа:

за по-напреднали 4 х 1 -черен етикет - гарантирам калайдисване срещу всекви уроки, вампири и караконжули

Ако те гледа нарочно след като си и казала, може да е, за да те дразни. Демек, присмива ти се.

Вещици има и не е изключено тази да се занимава с "езотерични практики".

Има не малко известни рок певци, които са били вещери, дори само от снимките им в Гугъл се вижда (не и за тези, които не вярват в "тези неща").

Веднъж @darkterminal беше публикувал песен на някакъв руснак с видеоклип от някакъв лунапарк и в заглавието имаше дума с "д". Е след като я изслушах, после буквално ми беше лошо от нея. Много гадна енергия.

преди 4 часа, Веси Филипова написа:

никой не те брои за чеп за зеле

преди 17 часа, ined написа:

Тая тема също трябва да се затвори и забрави, а кукувците вярващи в подобни щуротии не е зле да потърсят квалифицирана лекарска помощ.

Не позна, докторите нямат лекарства против ирационални вярвания.
Само продължителна психотерапия би могла да помогне.
Обикновено терапията е по-ефикасна ако е едновременно от различни специалисти.
Може един психиатър ( за вкус само , в повечето случай) да изпише някое временно лекарство при остра криза, да се успокои страдащото лице. Евентуално електро енцефалограма за търсене на хронично огнище в мозъка.
После психоложка поема работата. После според случая, например при орторексия или анорексия и диетоложка може да помогне. Социални работнички също имат роля понякога.
При зависимостите от наркотици пък се включват и тесни специалисти по опиатите и т.н.

Човешкият мозък играе номера понякога. Трябва да бъде отучен да ги прави. Става чрез неговото препрограмиране с подходящи техники на въздействие. Има и разнообразни поведенчески терапии.

Това което не помага е червен конец, синьо стъклено око, дрънкулки и т.н.
Ефекта от носенето на подобни тъпотии е като да лекуваш алкохолик с водка = поддържаш му проблема да НЕ спира никога.

А най-лошата новина е, че няма никакъв чалъм някой сам да стане изведнъж по-умен и да се избави сам от ирационалните му вярвания, суеверия и т.н. Особено хората които са били подложени като деца на промиване на мозъка чрез ирационални вярвания, после изключително трудно биха могли сами да се измъкнат от блатото в което са ги вкарали възрастните.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.