Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Няколко тайни за човечеството

Featured Replies

преди 1 час, инж. lebel написа:

Боже милостиви

Е, що да го занимаваме с глупости - Шефа... И без тва са му яки проблемите дето ги е засукал с творенията си.

Да беше се замислил предварително за глупостта и простотията, за невежеството и примитивността - е сега се е нахендрил отсякъде с "богатия си мат'риал".

• Отговори 52
  • Прегледи 1,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Трябва да си пиеш хапчетата по редовно и нищо лошо няма да ти се случи....

• Кой е създал злонамерените същества и защо им е необходимо толкова много да се занимават с човешките същества?

• Антихриста е Добрия Чичко, да речем Орфей, Прометей, Пернатата Змия, и пр.

Публикувани изображения

истинските тайни се трият от кукловодите и техните марионетки

само аз мога да ви ги кажа на лично

преди 1 час, _raMus_ написа:

Е, що да го занимаваме с глупости - Шефа... И без тва са му яки проблемите дето ги е засукал с творенията си.

...

В тоя ред на мисли (клишето на клишетата... дето се вика, ко тва нема род - "маха"-клишето), ще споделя и аз нещо... ползвайки (без да питам) поста на Рамус за отскок...

Не съм религиозен и затова предварително се извинявам на тези, които ще приемат следващото като богохулство. Повярвайте ми, нямам за цел да проявя неуважение... просто ще споделя една асоциация... аналогия... дане не го докарам до ана̀тема, с тия "а"-та...

Знаете (а тези, които не знаят, се досещат), че възрастта ми предполага наличието на неква мъдрост... ха-ха (простете). Пиша "предполага", защото никога не забравям (както и оня ден пак споделих), че мъдростта не винаги идва с възрастта... понякога (да не кажа по-често) възрастта идва сама... ("Мудрость не всегда приходит с возрастом. Бывает, что возраст приходит один" - в оригинал).

Сега, оскъдните ми познания в областта на теологията (даже не съм сигурен, че правилно използвам понятието) сочат, че въпросният "материал" (в случая използвам думата, като евфемизъм на човек) е създаден през шестия ден... и тук възниква асоциацията ми... некак мноо странно това (цялото това бързане) ми напомня на... простете, петилетката за 3 години... Резултатите - също...

Са... аз може и да не съм прав, но баш към тая част на сътворението, можеше да се подходи по-внимателно. Ще кажете - като се обърне колата... и ще сте прави... Но все пак...

преди 2 часа, _raMus_ написа:

...

Да беше се замислил предварително за глупостта и простотията, за невежеството и примитивността - е сега се е нахендрил отсякъде с "богатия си мат'риал".

А това със замислянето накара да изплува и един друг спомен (освен третилетките)...

Сетих се за един колега, с великолепно (поне за моя вкус) чувство за хумор, който преди години разказваше как се оженил. Беше нещо такова...

"... Доста време си движехме безгрижно с жената, докато тя забременя и един ден вика:
- Ние ш'се женим ли или к'во? Щото ако не... Помисли си!
Аз помислих, помислих ... и се оженихме... А можех да помисля още..."

... приблизително.

Съжалявам, че няма как да ви опиша изражението му, при финалните думи. А всъщност, пичът имаше чудесен брак. Просто има хора, създадени за да разказват... разни неща.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.