Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Човекът може да не остави следи на земята

Featured Replies

Има се предвид, че изскуственото осветление е първото нещо, което се вижда от космоса, при приближаване до Земята.

Терминът "замърсяване" се употребява винаги, когато става дума за човешка дейност. А в случая със светлината вредните ефекти на изкуствената светлина са известни отдавна.

Прочетете това:

Светлинното замърсяванеСилната изкуствена светлина нощем вреди на здравето

Статията е с авторски права, и заради това не ви я поствам тук. Който иска-да чете.

Трихо отвори малко съзнанието си.Кой вижда осветлението ? Кой казва,че тези ,които приближават земята имат човешки очи и въобще имат нещо от плътното тяло на човека.Ванга е нямала очи,но е виждала всичко,ако щеш цялата планета отгоре,да не коментирам за напред и назад във времето.Стига сме гледали света а и другите светове с човешките си очи.Спомни си Кирлиан,представи си че някое същество вижда така планетата ни,тоест Тя цялата свети.

ето ви линкове със същите предсказания на Ванга, източника бил руско списание:

Ванга1

Ванга2

Ванга3

Представи си ,че ти станеш един ден журналист и трябва да напишеш статия за Ванга,май ще бръкнеш в търсачката и ще правиш само коопи пейст.Пак повтарям,това не са думи на Ванга.Всеки пише вече за да направи сензация и както казваша Тя "Всичко е за тези пусти пари"

Аз лично ще пропоръчам филмът на Ал Гор-който не го е гледал да го гледа..човека обяснява какво правим ние на земята много добре и как вече са изчезнали много видове-насекоми,птици и няколко вида животни,вследствие това което,НИЕ хората сме направили,причинили т.н..винаги съм си задавала въпроса чисто природен-какво по дяволите правим на тая земя като ние фактически само разрушаваме,а и природата по никакъв начин не зависи от нас-според мен света може да съществува без нас даже ще му е по-добре,докато ние без него-не

Филма е много добър.

Може да имаме по-висша цел.

ohmy.gif

Няма начин-даже и да сме имали вече трябва да си приключат експеримента с нас

Понеже сме пълен провал отвсякъде

sad.gif

Оставил следи ohmy.gif

Ти на това такова ли му викаш :huh:

Мене ме е срам от такива "следи"

Унищожил де що има по земята,а у небето боклуци пък има да кръжат

Понеже сме пълен провал отвсякъде

Добро място за начало. Защото

(Матей 5:3) "Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство"

Аз съм чел много за предсказанията на ванга до 2008 година, и съм се обедил, че почти 20% от предсказанията са се случили. Затова като чета още предсказания за напред, се чудя дали да им вярвам, независимо дали са от Ванга или от Нострадамус.

По интернет можем да четем какви ли не предсказания, че светът трябваше да свъши през 2000. Не се случи, даже светът започна адски бързо да се развива точно от тази година (GSM, компютри, плазмени телевизори и т.н.)

Редактирано от needsleep (преглед на промените)

Аз съм чел много за предсказанията на ванга до 2008 година, и съм се обедил, че почти 20% от предсказанията са се случили. Затова като чета още предсказания за напред, се чудя дали да им вярвам, независимо дали са от Ванга или от Нострадамус.

По интернет можем да четем какви ли не предсказания, че светът трябваше да свъши през 2000. Не се случи, даже светът започна адски бързо да се развива точно от тази година (GSM, компютри, плазмени телевизори и т.н.)

виж, ти твърдиш, а и аз така мисля, че светът адски бързо се развива напоследък.

Да анализираме - нещо, което се развива, преди това е било навито. И когато се развие...какво следва? Ми спира. Докато пак се навие. Ми ето това спиране /след развиването/- за него информират всички. Е обясненията и сроковете са различни, но по същество - идентични.

Тъй като сме в християнския културен ареал повечето форумни участници, ще цитирам Библията

"...[14:10] Защото векът изгуби младостта си, и времената се приближават към старост,

[14:11] понеже векът е разделен на дванайсет части - и десетте му части и половината от десетата част вече изминаха,

[14:12] и остава онова, което иде след половината от десетата част.

[14:13] И тъй, уреди сега къщата си и вразуми народа си, утеши унизените и се отречи от тлението,

[14:14] и отстрани от себе си смъртните помисли, отхвърли човешките теготи, снеми от себе си немощите на естеството и остави настрана тежките за тебе помисли - и се готви да се преселиш от тия времена.

[14:15] Защото сетне ще настъпят повече неволи, отколкото си видял сега.

[14:16] Колкото светът слабее от старост, толкова ще се умножи злото за живите;..."

Библия, трета книга на Езра

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.