Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com участва в "БГ Сайт 2006"

Featured Replies

Гласувах с всички възможни мейла които имам, а те са доста biggrin.gif

• Отговори 69
  • Прегледи 20,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
За да гласуваш са 330 простотии можеха да го направят по-простичко

Никого не караме на сила. Който има желание ще намери време и желание :wors:

Никого не караме на сила. Който има желание ще намери време и желание :sobbing:

Аз гласувах ,но просто уточних ,че са много разправий

Ако имаш 5 Emaila,толкова гласове можеш да дадеш.

Гласьт се зачита след като цькнеш на изпратеното ти писмо cool.gif

Точно така.. И да, не е редно даден човек да гласува с няколко майла, НО това се практикува със гласуването за всички сайтове във всички категории.. Защо другите да хитруват, а ние не.. :ph34r:

А и kaldata винаги е бил N1, и винаги ще си останат N1.. Ние просто го доказваме със най-страхотния форум, пълен със супер готини, свястни, умни и мислещи хора, които си помагат и споделят.. Което ни прави едно голямо, прекрасно семейство - семейството на kaldata.com, което е N1 :yanim:

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

И аз гласувах - с един глас, но от сърце! Успех на всички! Много сте добри и напълно заслужавате 1 място! :)

Хахахахахахаха, това за получени e-mails, в пощенската кутия е много хитро по-добре отколкото получени PMs, във форума, поради това, че има потребители, които посещават по-рядко форума, а по-често пощенската си кутия. Като цяло съм доволен от работата на екипа ви както й от отнотението на повечето потребители към мен, заради което ви подкрепих.

Тъкмо влезох да гласувам , ама видях , че е Избран :):):help: Най - големия сайт , с най - якия форум !

Победителите ще бъдат обявени на официална церемония на 17 ноември 2006 г. Те ще получат почетната статуетка - символ на конкурса, изработка на Иво Арнаудов.
След като натиснете линка ще ви се отвори страница с всички кандидати в нашата категория. Там ще трябва да натиснете върху 'Стъпка 2' (горе в дясно), след което ще ви се отвори страница, където трябва да попълните вашия e-mail и да натиснете бутона 'Гласувам!'. На посочения e-mail организаторите ще ви пратят потвърждаващо писмо, в което ще намерите линк, който трябва да отворите.

"Избран" в случая значи, че е избран, за да гласуваш за него, a не че вече е избран и е спечелил, което в въпрос на време. Следвай стъпките от първият пост на ФИФА, които съм ти копнал във втория цитат.

"Избран" в случая значи, че е избран, за да гласуваш за него, a не че вече е избран и е спечелил, което в въпрос на време. Следвай стъпките от първият пост на ФИФА, които съм ти копнал във втория цитат.

Да бе , аз впоследствие разбрах . Както и да е , ГЛАСУВАХ ! ;)

Кога ще имаме резултати от конкурса? В смисъл, кога се тегли жребия за "БГ Сайт 2006"?

Естествено и аз гласувах за "нашия сайт". По-горе в един от постовете видях, че резултатите ще излязат на 17-ти ноември ...

• Автор
Кога ще имаме резултати от конкурса? В смисъл, кога се тегли жребия за "БГ Сайт 2006"?

"...Победителите в конкурса за тази година ще бъдат обявени на официална церемония на 17 ноември (петък). Те ще получат почетната статуетка - символ на конкурса, изработка на Иво Арнаудов..."

"...Победителите в конкурса за тази година ще бъдат обявени на официална церемония на 17 ноември (петък). Те ще получат почетната статуетка - символ на конкурса, изработка на Иво Арнаудов..."

Благодаря. Това "Те" се надявам да бъде Калдата cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.