Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com участва в "БГ Сайт 2006"

Featured Replies

Ами поздравления! :yanim:

Аз миналата година не съм гласувала, но веднага ще се поправя с два гласа. :clap:

Успех!

• Отговори 69
  • Прегледи 20,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

НЯМА как да пропусна да гласувам!

И аз имам повече от един мейл, така че - атака biggrin.gif

И от мен толкова. :)

Иначе и аз гласувах с няколко мейла. cool.gif

Момчета и момичета модератори, администратори, почетни, специални, обикновенни и всички други видове потребители. Като гледам се опитвате да изкривите информацията, така ли? Взимате да ми падате в очите. Вие, със железните си правила на форума? Ще гласувате по няколко пъти с различни e-mail адреси? Защо? За да спечелите наградата на публиката? А миналата година така ли я спечелихте?

А ви мислех за сериозни. Fifa, особено тебе. А ти да вземеш да подстрекаваш подобни действия.

Редактирано от hattamotto (преглед на промените)

• Автор
Момчета и момичета модератори, администратори, почетни, специални, обикновенни и всички други видове потребители. Като гледам се опитвате да изкривите информацията, така ли? Взимате да ми падате в очите. Вие, със железните си правила на форума? Ще гласувате по няколко пъти с различни e-mail адреси? Защо? За да спечелите наградата на публиката? А миналата година така ли я спечелихте?

А ви мислех за сериозни. Fifa, особено тебе. А ти да вземеш да подстрекаваш подобни действия.

Драги hattamotto, никого не подстрекавам, а просто се пошегувах. Ще си гласувам с 1 e-mail, както го направих и миналата година. В интерес на истината още не съм го направил, защото не съм разгледал сайтовете в другите рубрики. :)

И аз вече гласувах за любимия ми - kaldata.com! :)

Миналата година си гласувах с един глас, сега пак. Важното е, че е било все за KALDATA. И все с желание. Успех.

Не е важно само колко фенове има отборът,а и колко са предани.

...Като гледам се опитвате да изкривите информацията, така ли? Взимате да ми падате в очите. Вие, със железните си правила на форума? Ще гласувате по няколко пъти с различни e-mail адреси? Защо? За да спечелите наградата на публиката? А миналата година така ли я спечелихте?

Ползвам само един e-mail и съответно дадох само един глас, но ти откъде си сигурен, че почитателите на другите сайтове ще гласуват коректно, та упрекваш нас?

Наградата би била добре дошла за всички ни, но дори и да не я спечели kaldata.com, то едва ли това ще отблъсне регистрираните вече около 35000 потребители. И по-малко да са по куп причини, това не променя ситуацията - ежедневно се регистрират нови и нови хора.

Споменаваш за железните правила на форума, ами точно те са може би определящи за привличането на потребители - тук характерните за болшинството други форуми простотии в никакъв случай не се толерират, дори напротив, тук можеш да зададеш въпрос и да ти отговорят сериозно и загрижено, а не да получиш куп спам вместо помощ.

Хайде, със здраве :clap:

• Администратор
Като гледам се опитвате да изкривите информацията, така ли? Взимате да ми падате в очите. Вие, със железните си правила на форума? Ще гласувате по няколко пъти с различни e-mail адреси? Защо? За да спечелите наградата на публиката? А миналата година така ли я спечелихте?

Така винаги е било и винаги ще бъде :yanim:

П.С. не визирам kaldata а всички

Дори феновете на други кандидати в категорията да гласуват с по няколко e-mail-а. А феновете(включително аз laugh.gif ) на kaldata по правилата с 1, то kaldata пак ще е на 1во място! :wors: Някои неща са очевидни независимо дали ги отричаш или харесваш cool.gif

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Аз гласувах за kaldata.com с трита си имейла и дори майка ми, баща ми и брат ми и те гласуваха. ;)

Ако гласуваш 2 пъти зачита ли се ??? Ако е така ще си пускам гласове цял ден :baby:

Аз също дадох своя глас. Успех!!!

Ако гласуваш 2 пъти зачита ли се ??? Ако е така ще си пускам гласове цял ден :wors:

Навярно неможе :clap::wors:

Навярно неможе :):nono:

Ако имаш 5 Emaila,толкова гласове можеш да дадеш.

Гласьт се зачита след като цькнеш на изпратеното ти писмо cool.gif

Здравейте!

Ще спазим традицията от миналата година и ще ви съобщя, че kaldata.com участва в осмото издание на най-престижното уеб събитие у нас - конкурса БГ Сайт 2005. Тази година журито и публиката ще трябва да избират от 309 сайта, разпределени в 15 категории.

Kaldata.com участва в раздел 'Новини'. Миналата година спечелихме наградата на публиката, за което сте 'виновни' вие - нашите потребители. Ако харесвате сайта и искате да гласувате за него - можете да направите това от тук.

След като натиснете линка ще ви се отвори страница с всички кандидати в нашата категория. Там ще трябва да натиснете върху 'Стъпка 2' (горе в дясно), след което ще ви се отвори страница, където трябва да попълните вашия e-mail и да натиснете бутона 'Гласувам!'. На посочения e-mail организаторите ще ви пратят потвърждаващо писмо, в което ще намерите линк, който трябва да отворите.

Важно: Вашият глас се брои едва след като отворите линка в писмото, което организаторите са ви пратили!

Надявам се да съм обяснил добре. Ако имате въпроси - питайте, ще ви обясним!

Направено.Желая успех в конкурса!

Не искам да манипулирам вота.Аз лично имам само една поща там.А и защо не след като kaldata ми е любимият сайт и не искам усилията на екипа да останат незабелязани!!!

Ползвам само един e-mail и съответно дадох само един глас, но ти откъде си сигурен, че почитателите на другите сайтове ще гласуват коректно, та упрекваш нас?

Съгласен съм с теб,затова гласувах с 3 гласа... 3 за щастие ххах ,така казвахме навремето.

За да гласуваш са 330 простотии можеха да го направят по-простичко

За да гласуваш са 330 простотии можеха да го направят по-простичко

Не повече от 30 секунди е времето което ще ти коства. cool.gif

Имате и моя глас. Kaldata.com е мястото, което посещавам за проверка на последните новини.

Успех!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.