Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой те дразни? Бияч ти решава проблемите срещу 500 кинта

Featured Replies

0000028836-article.jpg

След като показа майка, убила собственото си дете с ръжен, естествоизпитателят на родните социални низини Мартин Карбовски ни поднася на тепсия нов мизансцен.

А именно - разкрития за технологията и изпълнението на т. нар. мръсни поръчки.

Главно действащо лице е откритието на „Отечествен фронт” - Марин Розата. Колоритният, силно татуиран и силно мургав Марин се прехранва, като изпълнява мръсни поръчки – бой, чупене на ръце, крака и т.н., в района на Русе и Варна.

Цената на една такава поръчка започва от 500 лв.

В потресаващия си разказ наемникът разкрива в подробности технологията и изпълнението на едно такова поръчение – от наемането и определянето на цената до това как на практика се чупи ръка или капачка на коляно.

Марин Розата е събирач на дългове на най-ниско ниво и в този смисъл се представя за човек, който възстановява справедливостта, но смята себе си за най-грешния човек.

Прякорът на Марин Розата произлиза от навика му след като пребие някой, да оставя роза върху него, за да се знае кой го е пребил – розата е неговият запазен знак.

Мартин представя още от Розата – как се чупят капачки и стави, дали този „занаят“ е наследствен и какво става с чука в ръцете на един бияч.

Розата има толкова много да разказва, че излиянията на бияча ще се леят в две поредни предавания на „Отечествен фронт“.

dnes.bg

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Аз го гледах тоя мангал,гарантирам ви че няма да му дам да падне на земята от бой.Не че съм бияч някакъв де.

Жалко че нямам кинти,и по-малко от 500 пак ще ми свършат работа :help:

Не че си падам по такива неща,но когато се налага - да се защитя-от някой... laugh.gif

На тия трябва да им спрат кабелната. Гледат много Фанфан лалето. biggrin.gif

• Автор
Аз го гледах тоя мангал,гарантирам ви че няма да му дам да падне на земята от бой.Не че съм бияч някаккъв де.

biggrin.gif

Прякорът на Марин Розата произлиза от навика му след като пребие някой, да оставя роза върху него, за да се знае кой го е пребил – розата е неговият запазен знак.

Тоя определено е гледал много телевизия ... ама много ! Чак оставя знак ( роза ) да се знае кой ги е пребил , ттцтцтц , тоя е некой луд фен на Зоро ! biggrin.gif

Този може да е всякакъв, но явно има кой да му поддържа бизнеса, не си измисля сам поръчките biggrin.gif

Търсенето определя предлагането...тъжна картинка...

А сега и потребителите имат повече информация към кого да се обърнат ;)

Ама много скъпа тази услуга, бе :clap: Елитен бияч... пък и музикален талант се оказа...

А сега и потребителите имат повече информация към кого да се обърнат ;)

Ама много скъпа тази услуга, бе :clap: Елитен бияч... пък и музикален талант се оказа...

И на мен ми е скъпо да ти кажа иначе си имам мишена...Някой да е навит за 20 кинта да избие зъбите на един дърт кретен?

И на мен ми е скъпо да ти кажа иначе си имам мишена...Някой да е навит за 20 кинта да избие зъбите на един дърт кретен?

Може и да намериш кандидат (обещавам да поразпитам), 20 лева са си пари, ама ще трябва да се лишиш от розата. Те сега много скъпи са станали :)

"Трудните" хора обикновенно са пациенти, не са врагове. Ако някой за 5 мин. успява да ти развали деня, представи си, какво му е на него. Той трябва да е със себе си по 24 часа на денонощие. Кошмар някакъв. Да наказваш повече е излишно.

Трудни са тези, които не са щастливи. Ако имаш сили и желание - помогни да бъде щастлив.

Ако не - просто заобикаляй.

А иначе - 20 лв. са си пари. Да поговорим сериозно. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от Вало (преглед на промените)

• 1 година по-късно...
"Трудните" хора обикновенно са пациенти, не са врагове. Ако някой за 5 мин. успява да ти развали деня, представи си, какво му е на него. Той трябва да е със себе си по 24 часа на денонощие. Кошмар някакъв. Да наказваш повече е излишно.

Трудни са тези, които не са щастливи. Ако имаш сили и желание - помогни да бъде щастлив.

Ако не - просто заобикаляй.

А иначе - 20 лв. са си пари. Да поговорим сериозно. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Стегни се бе, пич, кви пари са 20 лв. бе? За платен побой може у панделата да влезеш за месец два. И после уй - работа не можеш да си намериш. Мога да кажа, че вече и 500 кинта са малко. Повечето са на миза 1000. И са прави.

• 2 седмици по-късно...

мисля, че тарифата за убийство е 3000лв. /ако жертвата не е известна личност/.

Гаранция има ли

:)

Гаранция - Франция :-) Или както по сервизите - 12 м. Под "м." не разбирай месеца, а метра :-)))))

Гаранция - Франция :-) Или както по сервизите - 12 м. Под "м." не разбирай месеца, а метра :-)))))

Е чак пък в метри не ща-нека живее

Само дето ми пречи на работата

sad.gif

Гаранция има ли

:)

За гаранция незнам,ама се чудя за рекламаций към кого трябва да се обръщат поръчителите cool.gif

Ми някой хора не разбират от друго и трябва да бъдат пребити! Аз лично с удоволствие бих жертвал 500лв. за едно "човече".. :}

Аз пък не мога да разбера със бой какво ще постигнете....Нищо ? :rolleyes:

Редактирано от asus_ (преглед на промените)

Аз пък не мога да разбера със бой какво ще постигнете....Нищо ? :angry:

О,това е достатъчно-за тая мойта маймуна

Щото е страхлива мижитурка жалка

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.