Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми покана за TorrentLeech.org

Featured Replies

сори ето ги и имейлите [email protected], [email protected]

• Отговори 312
  • Прегледи 51,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

сори ето ги и имейлите [email protected], [email protected]

Готов си..

Здравейте може ли една покана и на мен ще съм ви много благодарен.

[email protected] :)

Invite successful!

Здравейте,

Не знам как седят нещата в момента с TorrentLeech.org, но като сте раздавали покани по рано нямах компютър и разбирах от торенти още по малко. Ако в момента има някаква възможност да ми пратите покана, ще бъда благодарен цял живот ;)Публикувано изображение:) .

Майл-а ми е: [email protected]

Заклевам в майка ми и баща ми (да знаете, че много рядко се кълна), че ще сийд-вам. Но ето ви скрийнче, да се уверите ;P.

Публикувано изображение

Редактирано от SethCohen (преглед на промените)

Здравейте,

Не знам как седят нещата в момента с TorrentLeech.org, но като сте раздавали покани по рано нямах компютър и разбирах от торенти още по малко. Ако в момента има някаква възможност да ми пратите покана, ще бъда благодарен цял живот :)Публикувано изображение:P .

Майл-а ми е: [email protected]

Заклевам в майка ми и баща ми (да знаете, че много рядко се кълна), че ще сийд-вам. Но ето ви скрийнче, да се уверите ;P.

Публикувано изображение

в момента има проблем и неможе да се отвори такера. Когато го отворят ще ти изпратя.

здравейте да ви се намира една покана за torrentleech.ord моля мнаго ще сьм ви благодарен email: [email protected]

здравейте

да ви се намира една покана за torrentleech.ord моля

мнаго ще сьм ви благодарен

email: [email protected]

Дъниш се батка емайлати вече съществува, като изпратена на него покана...

The e-mail address [email protected] is already in use

за мен моля [email protected]

Готов си..

Здравейте, ако може някоя добра душа да прати и за мен покана... [email protected] Мерси предварително :white flag:

Здравейте,

ако може някоя добра душа да прати и за мен покана...

[email protected]

Мерси предварително ;)

Готов си..

Здравейте! Искам да попитам дали ще мога да се рег като ми изписва: Sorry, registration has been disabled by the administrator! Aко някак си става [email protected] Благодаря предварително! А и защо не се направи една регистрация за всичките потребители на www.kaldata.com!

Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter. С две думи, нямате късмет :go ahead: Ако ги пуснат мога да пратя покани на 20 души :)

Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter.

С две думи, нямате късмет :ph34r:

Ако ги пуснат мога да пратя покани на 20 души :no-no:

Много моля за покана за Torrentleech ,когато това е възможно-благодаря от сърце!

[email protected]

Поканите са спрени временно..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.