Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за рязане на .mp3 (merged)

Featured Replies

Искам да си отрежа една определена част от песен и да си я запазя като .wav , ако може някои да ми препоръча програмка ще съм адски благодарен !!! :bye:

Редактирано от kal (преглед на промените)

• Отговори 62
  • Прегледи 51,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• mp3 knife http://search.data.bg/results/?where=files&type=software/mp3%20knife mp3 3 knife programata e mnogo qka ve4e 2 gofdini sam s neq http://search.data.bg/results/?where=files&ty

Пробвай с Advansed MP3 WMA Recorder.Това е програма за записване на звук в реално време така че просто ще можеш да си запишеш часта от песента която ти трябва. :wors:

MP3 Cutter and Joiner; MP3 Splitter and Joiner, AudioMagic, SoundForge, Steinberg MyMP3Pro, SonicFire Pro и който още аудиоедайтор се сетиш. Иначе и това горе със зашисването в реално време също не е лоша идея ако ще кълцаш само една песен.

• 2 седмици по-късно...
  • 5 седмици по-късно...

И кво му е хардуерното на въпроса ти Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...

здравейте :) търся програма за изрязване на mp3, като запазва формата? мерси ;)

Има едно много полезно място на сайта, което се нарича Каталог. Можеш да погледнеш ето тук - Мултимедия - Инструменти с описание "Мултимедийни програми, инструменти за видеообработка, звукови редактори и DJ програми, конвертори, ID3 тагови редактори, програми за създаване на каталози, CD/DVD обложки и др."

• 4 месеца по-късно...

Значи , оказа се ,че ще ми трябва такава програма да мога да резна една техно-компилация, защото е 720Мб и не се хваща на нормален CD-R.....

Компилацията е миксирана без паузи и затова се налага иначе щеше да е много лесно да махна 2 парчета, но......

Благодаря ви за вниманието ....

п.с. Прегледах внимателно раздела, но не открих подобна тема, моля (модераторите) да ме извините ако съм я прупуснал.....

едит: Благодаря ти много приятелю trakAtrak за отговора ,поздрави и респект :wors:

Редактирано от tony-master (преглед на промените)

Щом ще го записваш на CD, заначи имаш Nero. Подготвяш се да запишеш аудио CD и прехвърляш в лявата част на панела на програмата файла с компилацията. После го маркираш и кликваш отдолу на активиралия се "бутон" Edit, който ти отваря в нов прозорец Nero Wave Editor. Над графично изобразената музика е нанесено времето в минути. След като знаеш колко поема диска, маркираш излишните в края и ги отрязваш :-) с "ножицата" от менюто. За да не завършва наистина като одрязано, маркираш отново подходяща малка част в края и чрез Volume/ Fade out/Linear правиш постепенно затихване на звука за финал. След това може да съхраниш варианта под ново име, за да си запазиш оригинала цял. Успех!

• 1 месец по-късно...

Ако си ползваш Nero, тогава си използвай вграденото с него Nero Wave editor. Иначе за по-професионална програма препоръчвам Cool Edit pro 2. Но едва ли ще ти е нужна чак толкова заради едното рязане. :)

SoundForge - мисля че ще ти свърши добра работа.
  • 9 месеца по-късно...

Търся програма за изрязване на определени части от MP3, така че след това да мога да сложа изрязаното като звънене на моят GSM (предполагам че програмата ще запазва изрязаната част като mp3)

Предполагам ползваш Неро,та в него има една програма която се казва Wave editor,аз с нея режа на гаджето мп3-ки.

Предполагам ползваш Неро,та в него има една програма която се казва Wave editor,аз с нея режа на гаджето мп3-ки.

за съжаление намам пълното неро но ще се постарая да го открия

Търся програма за изрязване на определени части от MP3, така че след това да мога да сложа изрязаното като звънене на моят GSM (предполагам че програмата ще запазва изрязаната част като mp3)

MP3 Knife v3.1

аз лично ползвам mp3 recorder

и тук я има

записва всичко което излиза или влиза в звуковата карта

Редактирано от ZXZ (преглед на промените)

Ако е само за изрязване ползвай едитора на Нерото - Nero wave editor.

Ако ти трябва нещо професионално - Adobe Audition, SONY Sound Forge

• 1 месец по-късно...

Хора , много спешно ми трябва програмка за обработка на мп3-ки , всмисул такъв че искам примерно една песен да си я направа да почва от средата примерно - главно за гсм мелодии ми трябва...Много се надявам някой да ми помогне :wors: Също така да ви питам знаете ли някоя програмка която може да извлече от видео клип само музиката и да я направи на мп3 формат? Предварително благодаря защото от опит знам че има много отзивчиви хора в този сайт Публикувано изображение

http://liubetsa.data.bg/downloads/Mp3%20DirectCut.zip за избиране на начало и край на новата песен

http://liubetsa.data.bg/downloads/CDex.zip за намаляване на качеството и съответно обема

Иначе съм чувал че Aurora Media Workshop също ставала и имала повече функции

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.