Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за рязане на .mp3 (merged)

Featured Replies

Хора , много спешно ми трябва програмка за обработка на мп3-ки , всмисул такъв че искам примерно една песен да си я направа да почва от средата примерно - главно за гсм мелодии ми трябва...Много се надявам някой да ми помогне :speak: Също така да ви питам знаете ли някоя програмка която може да извлече от видео клип само музиката и да я направи на мп3 формат? Предварително благодаря защото от опит знам че има много отзивчиви хора в този сайт Публикувано изображение

AXL!

Честита Нова Година!

Аз използвам почти за всичко Sound Forge ! Каквото искаш можеш да си правиш със звука. Само да си имаш необходимите плъгини и да е оригинална версия. Можеш да си качиш примерно версия 6.0 или 5.0. Не е задължително да е 8.0. Ще ти хареса много!

• Отговори 62
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• mp3 knife http://search.data.bg/results/?where=files&type=software/mp3%20knife mp3 3 knife programata e mnogo qka ve4e 2 gofdini sam s neq http://search.data.bg/results/?where=files&ty

Мерси приятели , за пореден път ме зарадвахте но този път новогодишно :speak::help::wors: Весели празници на всички и успешна нова година :P Iz4jw Благодаря за пожеланието и Честит имен ден на патерица :)

приятелю функциите на всички програми изброени по горе са обединени в една! тази програма има всичко което е нужно за обработка на звук и се приближава до професионалните ! и ще се очудиш ,ако ти кажа че сам почти сигурен че ти я имаш ! името и е NERO WAVE EDITOR И си е стандартно вградена във всички по нови версии на NERO а за извличане на зwук от видео използваи virtualdub : fail>save as wave

Линк немога да ти дам но наи-добре е да използваш ''MP3 Knife''. Програмката е супер малка и върши мноо работа :wors:

Линк немога да ти дам но наи-добре е да използваш ''MP3 Knife''. Програмката е супер малка и върши мноо работа :rolleyes:

MP Knife 1.1, изключително малка и лесна за употреба програма, в която ще намериш това което искаш.
  • 5 месеца по-късно...

Трябва ми трограма за изрязване на част от песен. Видях, че за видео има много, но ми трябва за за аудио. Благодаря предварително!

Sony Sound Forge. Mp3trim-а - незадоволителна поне за мен. Дори и за обикновено изрязване. Някой ме изпреварил. Audacity наистина е решение, като се вземе в предвид, че е безплатно.

Редактирано от universum (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 6 месеца по-късно...

Пвивет,

MP3 файлове могат да се отрежат с няколко клика онлайн на този сайт:

http://www.convert4gsm.com

В секцията аудио се избира песента и от/до коя минута и секунда искате да се отреже, както и с какво предпочитано качество да е и това е.

Конвертират я и сваляте веднага отрязъка пак като mp3.

Други полезни услуги в сайта - може да се конвертират видео файлове (mpeg до 3gp или avi) или да се промени размера на картинка... безплатно.

Основното е че всичко е онлайн - не е нужно да инсталирате никакъв софтуер локално или да разбирате от конверсии и т.н.

С няколко клика човек може да си сложи любимата снимка за тапет или да си гледа филма или клипа на мобилното устройство без да се хаби сам да инсталира програми и т.н.

Видеото се конвертира офлайн и дават/пращат линк за сваляне на готовата медия... може видео клипа или филма да се изтегли направо от телефона по http.

И има интерфейс на български.

Поздрави.

Редактирано от didoya (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

търся програма на рязане на песни които са в един файл...да може да ги разделя на отделните парчета и най-вече да може да се делят ape и flac формати...по възможност да може да конвертира от един към друг формат

audacity П.П. И търсачката на форума П.П.П. по-долу даже са ти дали линк

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

благодаря ви за помоща! не опитах рязането, но конвертирането го изпробвах...

• 3 месеца по-късно...

Някой може ли да ми помогне ;) досега всички, които съм пробвала ми правят файла с много лошо качество или са много сложни и немога да се оправя с тях. Ако някой може да ми помогне с някоя по-лесна програмка, която да не разваля качеството на песните ще съм мн мн мн благодарна. Публикувано изображение

Редактирано от iovi
1. В заглавието на темата да е упомената думата RQ или Търся. Тема без RQ или Търся в заглавието си се трие. (преглед на промените)

Когато ми се наложи аз ползвам Mp3 Knife 3.2 много простичка програмка, върши работа и не разваля качеството.Поне при мен няма проблеми Публикувано изображение

Някой може ли да ми помогне :P досега всички, които съм пробвала ми правят файла с много лошо качество или са много сложни и немога да се оправя с тях. Ако някой може да ми помогне с някоя по-лесна програмка, която да не разваля качеството на песните ще съм мн мн мн благодарна. Публикувано изображение

Audacity - Малко е ограничена, но е безплатна и ше ти свърши работа. ;)

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

iovi

• 2 седмици по-късно...

Когато ми се наложи аз ползвам Mp3 Knife 3.2 много простичка програмка, върши работа и не разваля качеството.Поне при мен няма проблеми Публикувано изображение

И аз пробвах с нея, но при мен разваля качеството :blink:

Някой може ли да ми помогне :blink: досега всички, които съм пробвала ми правят файла с много лошо качество или са много сложни и немога да се оправя с тях. Ако някой може да ми помогне с някоя по-лесна програмка, която да не разваля качеството на песните ще съм мн мн мн благодарна. Публикувано изображение

Ами няма такъв филм, необходими са някакви умения и познания. Ето справка - цък Аз използвам леко по-сложни от изброените и затова ги спестявам... Публикувано изображение Според това ревю правилният избор е Dexster. Евтините и лесните програмки наистина развалят звука...

Audacity - Малко е ограничена, но е безплатна и ше ти свърши работа. ;)

Много ри благодаря :wors: върши ми страхотна работа :clap:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.