Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Примера Дивисион - футбол с марка "Испания"

5 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Реал Мадрид
      40%
      2
    • Барселона
      60%
      3
    • Валенсия
      0%
      0
    • Леванте
      0%
      0
    • Еспаньол
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не, аз нямам предвид търкания в отбора - и да ги има, то те са нещо неизбежно, особено при струпване на повечко силни характери. Мисълта ми е, че Гути съвсем не е престарил, на 33 г е, от които 24 е изкарал в Реал, т.е. той е станал човек там. За толкова години десетки, че и стотици играчи са минали пред очите му през големия клуб, играли са, печелили са, губили са, отивали са си, а той през цялото това време е бил все там.

В 14 ч днес един от символите на Реал - Раул, също на 33 г,  ще даде прощална пресконференция. И от едно цяло поколение, израснало пред очите ни, ще остане май само един мохикан - Икер Касияс...

Да, не е дошъл краят на света, но и няма как настроението да не е минорно.

П.П.

Раул: Искам да играя, докато тялото ми позволява

Публикувано изображение

Раул Гонсалес Бланко се сбогува официално с Реал Мадрид. "Днес е много тъжен ден за мен, най-тъжният в кариерата ми", довери със сълзи на очи 33-годишният нападател на пресконференция днес.

"Чувствам се футболист и искам да играя, докато тялото ми позволява", категоричен беше Ел Сиете. "Благодаря на всички. Сбъднах голямата си мечта - да играя за Реал Мадрид. Благодаря ви. Hala Madrid!", със свито сърце заяви иконата на Кралския клуб.

Източник: sportal.bg

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Отговори 720
  • Прегледи 71,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Барселона с дефицит от 77 милиона евро за миналата година

Публикувано изображение

Дефицитът на Барселона за изминалия сезон се равнява на 77 милиона евро, разкриха от новото ръководство на клуба.

Финансовият вицепрезидент в екипа на Сандро Росей, Хавиер Фаус разкри, че това е сериозно разминаване с обявения дълг от предишното управление на Жоан Лапорта.

Като цяло дълга на Барселона е 552 милиона евро, като Росей ще се опита да го намали двойно.

„Вече взимаме необходимите мерки да намалим дълга драстично. Това ще е една от целите на Росей. Това няма да повлияе на трансферната политика на клуба", сподели Фаус.

Източник: gong.bg

Много ми е любопитно как точно дългът ще бъде намален драстично, каквото и да значи това, без това да повлияе на трансферната политика. Според днешните писания на куп медии, Барселона тия дни ще плати на Арсенал около 40-45 млн евро за Фабрегас. Покупката на Давид Вия за около 40 млн евро* се покри с продажбата на Яя Туре и Чигрински, но на Ноу Камп дойде и Адриано Корея от Севиля за близо 10 млн, а вероятно ще има и други. Дали ключът за разрешаване на проблема не се крие в джоба на Ибрахимович?

---

* информацията за трансферните суми е от тук - http://www.sportal.bg/news.php?news=248046

Кристиано: Раул трябва да е доволен, че аз обличам №7

Публикувано изображение

Супернападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо от новия сезон ще носи любимия си номер "7" след напускането на Раул Гонсалес Бланко. "Раул трябва да е доволен, че аз обличам номер 7", със самочувствие заяви 25-годишният португалец на пресконференция снощи в Лос Анджелис.

"Раул е голям капитан, но ще продължи да играе и да печели, защото е голям професионалист", изказа се ласкаво Кристиано. "Моуриньо е голям треньор с опит, шампион, купите му говорят за него. Сигурен съм, че отборът ще е на високо ниво", призна CR7.

"Аз винаги съм мотивиран, но тази година съм повече, защото предния сезон не спечелих нищо. Естествено, че можем да победим Барса. Съперникът е много добър, но тази година ще е различно", закани се техничарят.

Същността на това изказване по моему е в заглавието, което за мен си е откровена наглост! За да си голям спортист не само в собствените си очи се изисква и да си голям спорстмен, а това качество е абсолютно непознато на португалеца.

...Същността на това изказване по моему е в заглавието, което за мен си е откровена наглост! За да си голям спортист не само в собствените си очи се изисква и да си голям спорстмен, а това качество е абсолютно непознато на португалеца.

Така е, откровена, грозна наглост. Но какво друго може да се очаква от него?
  • Автор

Роналдо си е Роналдо...

Но се вижда и какъв клуб са Реал...колко лесно са готови да се разделят с своя легенда.

Повечето отбори са такива вече - важното е кой в момента е на гребена на вълната.

След още няколко години и Роналдо ще се измъкне по терлици към Щатите, без никой да го е грижа в кой точно отбор ще играе там

...колко лесно са готови да се разделят с своя легенда.

Винаги могат да се върнат в клуба и да заемат някакъв пост. Не мога да кажа, че са се разделили с тях, просто защото те винаги ще останат част от този клуб, точно поради факта че са легенди :blink:
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

Барса опъна китайци 3:0

Барселона размаза с 3:0 шампиона на Китай Гуан в последната контрола от азиатското си турне. Въпреки че започнаха мача в експериментален състав, подобен на този със сборния отбор на корейското първенство, каталунците разнищиха домакините. Цяло полувреме изкара звездата Лео Меси, но за разлика от мача с корейците (когато игра само 15 мин и вкара 2 гола за 5:2), нямаше късмет. Той се отчете само с две греди.

Още в 10-ата мин Барса дръпна в резултата чрез младока Серхи Роберто. Той вкара след бърза контра на Еду Ориол отляво. Само 3 минути по-късно новото попълнение Адриано Корейа проби мощно по дясното крило и друг младок - Нолито, покачи на 2:0 с глава.

В 29-ата Адриано организира бясна атака отдясно и сложи топката на главата на Меси, но аржентинецът нацели гредата. Малко преди почивката Лео получи още една възможност да се разпише. Би от фаул, но отново нацели гредата.

На почивката Пеп Гуардиола продължи с експериментите и пусна нови 10 полеви играчи. Домакините се окопитиха и създадоха няколко опасни положения, но не можаха да вкарат. Вместо това в края на мача Ибрахимович заби за класическото 3:0 за Барса.

Източник: 7 Дни Спорт

• Автор

Сериозна загуба на "Барселона" в първия мач за Суперкупата на Испания

"Севиля" взе комфортен аванс в първия мач за Суперкупата на Испания след победа с 3:1 над шампиона "Барселона", който избра да излезе без най-големите си звезди. Срещата на стадион "Рамон Санчес Писхуан" започна отлично за каталунците, които поведоха в 20-ата минута с гол на шведския национал Златан Ибрахимович.

В последните 30 минути на мача обаче домакините направиха пълен обрат. Бразилският национал Луиш Фабиано изравни в 62-ата минута, а влезлият като резерва Фрадерик Кануте донесе победата с две попадения в 73-ата и 83-ата минута.

Старши треньорът на "Барселона" Пеп Гуардиола предпочете да даде почивка на осемте испански национали, които триумфираха със световната титла преди малко повече от месец. На резервната скамейка остана суперзвездата Лионел Меси. Като титуляри за "Барса" започнаха няколко юноши, които играха на ниво, но в края на мача не издържаха на натиска на "Севиля". Златан Ибрахимович, който се очаква да напусне тима до края на месеца, беше едно от най-големите имена на терена за шампионите. В 20-ата минута той получи пас от Максуел, успя да преодолее двама защитници и да стреля край Андрес Палоп.

Реваншът е след седмица на стадион "Ноу камп" в Барселона, когато се очаква каталунците да са в пълен състав в опит да спечелят първи трофей през сезона.

Източник: Дневник

СуперМеси и Барса разпиляха Севиля и взеха Суперкупата на Испания

Публикувано изображение

Шампионът в Примера дивисион Барселона прибави ново отличие в богатата си колекция. Каталунците разбиха с 4:0 носителя на Купата на Краля Севиля в реванша за Суперкупата на Испания и грабнаха трофея. В първата среща тимът на Севиля спечели с 3:1, но на "Камп Ноу" андалусийците бяха тотално надиграни от футболистите на Пеп Гуардиола. Каталунците до голяма степен си свършиха работата още преди почивката, когато паднаха първите три попадения. Над всички в мача бе аржентинската суперзвезда Лионел Андрес Меси, който записа хеттрик. Домакините поведоха в резултата с автогол на Абдулай Конко в 13-ата минута, като заслугата за попадението бе на Педро. В 24-ата минута Лионел Меси бе точен за 2:0, а в 44-ата отново той стана автор на третото попадение за домакините. В последната минута на мача Меси оформи своя хеттрик.

За разлика от първия мач, в който Гуардиола даде почивка на световните шампиони с националния отбор на Испания от Мондиал 2010, сега съставът на Барса бе доста по-впечатляващ, макар че в титулярната единадесеторка липсваше името на шведския нападател Златан Ибрахимович. Наставникът на андалусийците Антонио Алварес пък даде почивка на някои от звездите си предвид предстоящия реванш с португалския Брага от плейофите за класиране в групите на Шампионската лига.

Първият гол падна в 13-ата минута, която се оказа фатална за андалусийците. След чудесен пробив на Педро отдясно, световният шампион центрира и Абдулай Конко отклони топката в собствената си врата. В 23-ата минута младият нападател Боян Къркич стреля опасно, но извън очертанията на вратата. Минута след това започна шоуто на Лео Меси. Аржентинецът получи прекрасен извеждащ пас от Чави Ернандес, излезе сам срещу вратаря Андрес Палоп и с хладнокръвен удар по земята го преодоля за 2:0. Минута преди края на първото полувреме бразилският десен халф-бек Даниел Алвеш проби отдясно и с чудесен пас намери Меси в наказателното поле на Севиля, а аржентинската спурезвезда с майсторски удар изпрати отново топката в мрежата зад Палоп.

И през второто полувреме каталунците бяха пълни господари на терена. В 50-ата минута Меси нахлу отляво в наказателното поле на Севиля и стреляя опасно по замята, но топката излезе в аут. В 60-ата минута след страхотна комбинация между Меси и влезлия в игра като резерва Андрес Иниеста, авторът на шампионското попадение за Испания на финала на Мондиал 2010 срещу Холандия стреля отблизо, но не намери очертанията на вратата. В 77-ата минута новото попълнение на Барса Давид Вийя стреля от въздуха след центриране отдясно, но Палоп отрази удара. Малко преди това Вийя пак застраши противниковата врата след пас на Иниеста. Барса продължи да твори на "Камп Ноу" и в последната минута Меси вкара третия си гол в мача след поредната красива атака на каталунците. Вийя подаде на Иниеста, а той намери в отлична позиция Меси и за аржентинеца не остана нищо друго освен да прати топката отново в противниковата мрежа.

БАРСЕЛОНА - СЕВИЛЯ 4:0

1:0 Конко (13-автогол)

2:0 Меси (24)

3:0 Меси (44)

4:0 Меси (90)

БАРСЕЛОНА: Валдес, Алвеш, Пике, Абидал, Максуел, Бускетс, Кейта, Чави (89-Адриано), Меси, Педро (58-Вийя), Боян (58-Иниеста)

СЕВИЛЯ: Палоп, Дабо, Конко, Ескюде, Наваро, Зокора, Ромарик (61-Пероти), Навас, Алфаро (61-Чигарини), Капел (61-Луиш Фабиано), Негредо

ЖЪЛТИ КАРТОНИ: Пике (Барселона), Ромарик (Севиля)

СТАДИОН: "Камп Ноу", Барселона

СЪДИЯ: Тешейра Витиенес

Честито...на каталунците...голям мач стана ! :)

• Автор

Честито...на каталунците...голям мач стана ! :baby:

Машината почва да загрява...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=icVWlwsooq4&feature=player_embedded

Мда...да видим ние какво ще направим начело със "Специалния". Нещо не съм обнадежден от трансферите до момента, но времето ще покаже... Аз предричам че и тази година ни очакват ядове и може би суша. Дано да греша. :whist:

• Автор

Мда...да видим ние какво ще направим начело със "Специалния".

Нещо не съм обнадежден от трансферите до момента, но времето ще покаже...

Аз предричам че и тази година ни очакват ядове и може би суша. Дано да греша. :cool:

Дам, особено на Ноу Камп :clap:
  • Автор

19 играчи стигат на сегашната Барса

Не зная дали треньорите на Барса планират привличането на още един играч за нападението до края на пазара. С напускането на Ибрахимович и идването на Маскерано съставът е оформен с 19 футболисти, двама от тях вратари. Почти навсякъде ще определят като лудост да започнеш сезона с неговите 3 турнира (Примера, купата и Шампионската лига) с едва 17 полеви играчи. Но за тази Барса можем да бъдем спокойни. Заради тези играчи, които останаха - малко на брой, но добри и надеждни; и заради онези от школата, които са скрити от погледите.

Това е облог на Гуардиола. Той утвърждава повече от всякога философията на клуба, която го откроява като уникален. Да, започваме с 19 картотекирани в първия отбор, но всички врати са отворени за играчите от филиала; талантливи младежи, които в добро обкръжение няма да разочароват, защото са свикнали на същата музика. Ако аз бях един от привилегированите играчи от първия състав на тази Барса, щях да съм щастлив. Защото ще съм убеден, че ще играя, и то често: или на моя традиционен пост, или на някой друг. Или на съвсем различен. Но в крайна сметка ми е гарантирано, че ще играя.

Облогът на Гуардиола може да изглежда рискован, но той не е нещо ново, не е някакъв каприз. Доказват го осемте титли от последните 2 сезона. Подобен каприз е много добре премислен, защото изисква максимално себераздаване от футболистите, които са налице. Ето това е главното. Те са толкова малко, че никой не може да си позволи да "заспи", понеже предполага, че няма да играе.

За повечето в сегашната Барса футболът е колективна игра и отделният индивид трябва да се жертва в името на отбора. По-важен от бройката е балансът - както на терена, така и в съблекалнята. Защо ти е състав с 23 или 24 души? Освен високата издръжка, многобройният състав неизбежно предизвиква недоволни физиономии при перспективата, че ще се играят малко мачове. Както и понижена интензивност в ежедневните тренировки. И когато това се случи, то се отразява на целия отбор.

И като своеобразно продължение на поста на Fifa, ето още една новина от стана на каталунците:

Барса създава "етичен код"

Публикувано изображение

Ръководството на Барселона съобщи, че ще приема "етичен код", с който да се предотвратят всякакви грешки в управлението на финансите си, след като стана ясно какви екстравагантни разходи е имал вече бившият президент на тима Жоан Лапорта по време на управлението си.

Лапорта, който бе заменен от Сандро Росел в края на миналия сезон, бе обект на коментари през последните седмици, заради парите, които плащаше на играчите и някои странични разходи. 

Каталунците обаче са готови да предотвратят бъдещи такива случаи, които вредят на имиджа на тима.

Отговорникът за политиката на тима Тони Фрейша заяви: „Паралелно с кода, ще създадем комисия за контрола, състояща се от членова на борда и бизнес фигури. Специално събрание относно промените се очаква да бъде свикано през март или април 2011 г.”

От двете статии оставам с впечатление, че париците посвършиха и "етичен код" на практика е синоним на "пробиване още една дупка в колана"

Реал Мадрид с най-големия бюджет в историята на футбола

Публикувано изображение

Испанският колос Реал Мадрид ще представи днес бюджета си за новия сезон 2010/2011. Той е рекорден в историята на футбола: 450 милиона евро. Президентът на "лос меренгес" Флорентино Перес ще го обяви официално днес от 21,00 часа на пресконференция в испанската столица.

Печалбата от миналия сезон възлиза на 23,971 милиона евро. До 30 юни 2010 година дългът на Кралския клуб е намалял с 25 процента - от 327 млн. на 245. Очакваната печалба през юни 2011 година е 19 милиона.

И през миналия сезон от "Сантиаго Бернабеу" представиха рекорден бюджет - на стойност 415 милиона евро.

Снимка: MARCA

• Автор

Барселона с най-много фенове в Европа

Барселона е отборът с най-много фенове в света, сочи проучване на немска агенция за проучване на пазара. „Каталунците” се оказаха най-популярният тим в Европа с 57,8 милиона привърженици - доста по-солиден резултат от кръвния си враг Реал Мадрид. „Белият балет” е на втора позиция, макар че отборът е загубил 10 милиона фенове според изследването и остават с 31,3 милиона привърженици. Манчестър Юнайтед е трети с 30,6 милиона, а Челси заемат четвъртата позиция с 21,4 милиона фенове.

Проучването, дело на компанията "Спорт+Маркт", показва, че Байерн вече е петият най-популярен отбор в Европа след испанските Барселона и Реал Мадрид и английските Манчестър Юнайтед и Челси. Според изследването, финалистът от Шампионската лига през последния сезон се е изкачил от девето до пето място и има 20.7 милиона фенове - 10 милиона в Германия и 10,7 милиона в чужбина. На шесто място е Арсенал, следван от Милан, Интер, Ливърпул, Ювентус, Зенит Санкт Петербург и ЦСКА Москва.

Това проучване е просто комично, защото от подредбата и посочения брой привърженици оставам с впечатление, че е имало много сериозно възрастово ограничение. Някои от изброените отбори имат успехи основно през последните 15-20 г, след десетилетия анонимност - кога успяха толкова голяма агитка да съберат, не ми е ясно. Присъствието на Зенит Санкт Петербург пък в него направо ме удивлява, но се радвам, че проучването е все пак само европейско, а не световно, защото от китайски и индийски отбори надали останалите ще могат дори да доближат поне до Топ 50.

П.П. И какво ли означава, че привържениците на Х са намалели с У млн - преминали са към друг отбор ли или направо са измрели? И що за привърженик (не ми допада терминът "фен") на кой да е отбор е този, който си сменя клубната принадлежност "помандатно"?

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Публикувано изображение

Меси се отърва с лека травма

Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси ще отсъства от терените само 15 дни, каквито бяха и първоначалните очаквания. Меси бе зверски ритнат от Томаш Уйфалуши по време на дербито с Атлетико Мадрид и получи контузия, след което веднага бе заменен.

Днес на Лео му бе направен ядрено-магнитен разонанс, който установи, че травмата на аржентинеца в глезена му не е толкова сериозна и той ще може да се завърне в игра след около 2 седмици. Така Меси със сигурност ще пропусне мачовете срещу Спортинг Хихон и Атлетик Билбао, но има шансове да се възстанови на време на двубоя с Рубин Казан от Шампионската лига.

Източник: Гонг

• Автор

Реал с класическа победа срещу Еспаньол, Роналдо с първи гол за сезона

Кристиано Роналдо реализира дузпа и изработи гол за домакинската победа на Реал Мадрид с 3:0 над Еспаньол в двубой от четвърти кръг на Примера дивисион.

Трима играчи от двата отбора напуснаха терена преждевременно заради червени картони. След час игра Пепе получи втори жълт картон и остави домакините с човек по-малко, но след само три минути Ернесто Галан бе изгонен с директен червен заради нарушение срещу Роналдо. Португалецът откри резултата от дузпа в 28-ата минута и бе в основата на втория гол на Гонсало Игуайн в 79-ата. В края на двубоя аржентинецът бе заменен от Карим Бензема, който при първото си съприкосновение с топката успя да вкара гол, фиксирайки класическата победа на Реал на "Бернабеу". Малко преди края на срещата Хуан Форлин също напусна терена за два жълти картона. В другите снощни мачове от Примера Атлетик Билбао победи Майорка с 3:0, а Осасуна се наложи над Реал Сосиедад с 3:1. Барселона без Лео Меси посреща Спортинг Хихон днес.

Източник: БГНЕС

...Карим Бензема, който при първото си съприкосновение с топката успя да вкара гол...

А успял ли е после пак да играе с топката преди края на мача? Ако не, то това се казва 100% успеваемост :speak:

Редактирано от badsector (преглед на промените)

• Автор

Почнаха Жозе за нулите на “Реал”

Испания пусна бента на гнева срещу Жозе Моуриньо след нова сивота на “Реал” - 0:0 с “Леванте” в V кръг. “Трябва да припомним на треньора, че “Реал” не е “Интер”, за който нулевото равенство е “социално добре прието” - пише култовият Томас Ронсеро в “Ас”. - Феновете предпочитат 3:3 с героични изяви на Икер Касияс, с много голове, греди и положения, с които да се показва, че футболът е игра, създадена да носи радост. А ни поднасят нули с “Майорка” и “Леванте”. Тренер, разбери, културата на Мадрид не търпи предвидимия и планиран футбол.”

Мануел Пелегрини тръгна м. г. с 5 победи и голова разлика 16:2. Сега Жозе слезе от върха и е трети с 11 т. и само 6 отбелязани попадения за 5 мача.

Ударите в мача бяха 4-24. А Моуриньо скочи срещу симулациите на “Леванте”: “Десет от техните футболисти трябва да влязат в болница, сигурно са се контузили тежко от толкова лежане. “Леванте” не ни застраши, но не игра феърплей. Доволен съм от първите 5 мача, защото имаме допуснат само един гол.”

“Барселона” повали “Атлетик” с 3:1 в Билбао и задмина “Реал” - вече е втори с 12 т. Макар и без контузения Лионел Меси каталунците не се изпотиха, а помогна и червеният картон на Фернандо Аморебиета (“Атлетик”) още в 34-тата мин. Вкараха Сейду Кейта (55), Шави (74) и Серхио Бускетс (90) за гостите, Игор Габилондо (88) за домакина. Давид Виля от “Барса” получи червен картон в 87-ата.

Води “Валенсия” с 13 т., след като удари “Спортинг” с 2:0 в Хихон.

Източник: Труд

Севиля уволни Алварес, новият треньор е Грегорио Мансано

Публикувано изображение

Първата треньорска смяна в Испания от началото на сезона вече е факт. Севиля уволни Антонио Алварес след поредицата от слаби резултати и назначи на неговия пост Грегорио Мансано. Решението на ръководството беше потвърдено на официалния сайт на клуба.

Чашата на недоволството на президента Хосе Мария дел Нидо преля след снощната загуба от Еркулес с 0:2. Тя бе едва първа за тима от "Рамон Санчес Писхуан" в първенството, но столът на Алварес се клатеше още след провала срещу Спортинг (Брага) в плейофите за влизане в Шампионската лига. Лошото представяне в международните мачове продължи с домакинско поражение от ПСЖ на старта на Лига Европа.

Вече бившият наставник на Севиля се задържа начело на тима само шест месеца. Той изведе андалусийците до Купата на Испания през миналия сезон след победа на финала срещу Атлетико (Мадрид).

54-годишният Мансано водеше Майорка до лятото. Именно тимът от Балеарските острови водеше люта битка със Севиля за 4-ото място, даващо право на участие в квалификациите на Шампионската лига.

• Автор

Всички мразят Моуриньо

Играчите на Реал М са бесни на треньора си Жозе Моуриньо заради отказа му да им даде по някой почивен ден и не спират да мрънкат, че са преуморени. От началото на сезона в Примера (29 август) те са намазали само по 2 почивни дни (30 август и 5 септември). Авантата обаче са хванали само малцината футболисти, които не са национали. За другите почивка е лагерът с националния отбор. Звездите на Реал се надяваха, че ще имат по 2 дни почивка преди мача с Оксер от група G в ШЛ довечера. Да, ама не. Жозе пак ги скъса от тренировки. Капризните милионери вече открито тръгват на нож и твърдят пред познати журналисти, че са скапани и затова отборът не върви.

Левият бек Марсело, явно натрупал достатъчно "научни" познания за методика на тренировките от тичането си напред-назад покрай лявата тъчлиния, директно обясни, че тренировките на Моуриньо са виновни за лошите резултати от началото на сезона. "Не можем да вкарваме голове, защото ни липсва свежест - изказа се Марсело пред в. "АС". - Тренираме или играем мачове всеки ден и не ни остава време за почивка. Това е основната причина да не вкарваме. А имаме качествени реализатори."

Междувременно Жозе готви промени в състава за Оксер. Според "Марка" титуляр ще бъде нападателят Карим Бензема. Но до последно няма да се знае дали ще действа на мястото на титуляра Гонсало Игуаин, или двамата ще играят заедно за сметка на плеймейкъра Месут Йозил.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.