Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Черен списък на търговците на хардуер

Featured Replies

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Правила за използване на форума

• Отговори 106
  • Прегледи 26k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

OFF TOPIC който не иска да, да не го чете

За втори път в тази тема ще си трия мнение, сигурно за втори път ще отнеса и бан, който ще ми е през оная работа. Но ми се изясни нещо - защо в тази тема пишат търговци, за колегите си? А защо се получава така?

ПроСофт и Дейзи не са ориентирани към крайния клиент,те играят на търгове за компютри на държавната администрация,военни,здравна каса и т.н.В един магазин ще ти обърнат много повече внимание и ще дадат консултация.Има хора които си правят сметка и обикалят няколко магазина да съберат оферти за едно и също нещо и след това купуват.Колкото до това дали най-скъпото е най-добро може да се спори защото и най-евтината записвачка на Nec може да изкара повече от някоя скъпа.Въпроса при събирането на една конфигурация е да не се правят компромиси при елементите едно за друго.Виждал съм абсурдни случаи,купува си 2 гб рам и поръчва най-скапаното захранване при условие че за 20 кинта повече ще си вземе добро.

Аз изпадам в недоумение и ще кажа последното си мнение. От Прософт съм купувал като частно лице, като за приятели, като за малка фирма (5 компютъра) - не се е случвало някой да не ми обърне внимание! Напротив, давали са напр. за гейм клуб 2 години гаранции на клавиатура и мишка, а след година смениха сами всички вентилатори по захранване, кутия, видео карта! Да не говорим, че когато става въпрос за покупки от по-големи фирми, по ИСО-то се искат три оферти и се избира най-добрата. Дори и одобрен доставичк може да отпадне, ако го бие оферта с над 20%. Така че някой човечец е тръгнал да обикаля фирми, да пита, за да си купи най-доброто за най-малко пари....

Като във вица за евтиния хубав лаптоп - продавача казал "Ами даааа, имам, ето тук - този първия евтин, втория хубав, после евтин, хубав, евтин, хубав"

Това е всичко от мен.

За втори път в тази тема ще си трия мнение, сигурно за втори път ще отнеса и бан, който ще ми е през оная работа. Но ми се изясни нещо - защо в тази тема пишат търговци, за колегите си? А защо се получава така?

Не разбирам за какво е това отношение и с какво съм го заслужил :baby: Не ми харесва тонът (ама изобщо).

Моя грижа, както и на всеки участник във форума е да спазва правилата, какво означава

...ще ми е през оная работа.
-който не иска , не пише - все пак форумът не e махленски mIRC !

Topper, излишно се горещиш. От това няма полза нито за теб, нито за другите.

------------

Не разбирам за какво е това отношение и с какво съм го заслужил :ph34r: Не ми харесва тонът (ама изобщо).

Моя грижа, както и на всеки участник във форума е да спазва правилата, какво означава

-който не иска , не пише - все пак форумът не e махленски mIRC !

Kokomil, обширните ти знания ти позволяват да си на такава висота, от която всяко заяждане да остава незабележимо. Спомни си какво е казал Цицерон: "Да се ядосвам означава да се наказвам за грешките на другите". Иначе си прав. :angry:

------------

По темата

Аз отдавна съм решил за себе си проблема с некачествените компоненти. Сам си сглобявам компютрите и всеки чарк е с гаранция. За съжаление моят подход в повечето случаи е неприложим.

В страната ни всички клиенти (не само тези, които купуват компютри) ще са доволни едва тогава, когато в нея се възстановят редът и законността, а това няма да е скоро.

------------

Не без моя помощ :angry: темата се разводни дотолкова, че от нея вече няма почти никаква полза.

Предлагам да се направят две анкети:

1. На коя фирма бихте се доверили за покупката на компютър или компоненти към него?

а/ Първа фирма

б/ Втора фирма

...

н/ N-та фирма

о/ На някоя малка фирма

2. От коя фирма никога не бихте пазарували?

а/ Първа фирма

б/ Втора фирма

...

н/ N-та фирма

о/ От някоя малка фирма

(Изброяват се всички големи фирми в бранша. Добре е в анкетите да има възможност да се изберат поне две-три имена на фирми.)

Ако в тези анкети гласуват няколко хиляди души, което е напълно възможно, картината за добрите и скапаните фирми в бранша малко ще се проясни.

------------

Извинете за дългия пост, но обичам яснотата и точността, затова се опитвам да изчерпвам докрай това, което искам да кажа.

В ролята си на модератори на раздела с kokomil обсъдихме и преценихме, че темата е безсмислена. Не виждам кой ще прерови 8 страници (до момента) за да види дали евентулано търговеца, от който ще пазарува, не се е изложил някога. Още повече, че в част от случаите не само търговецът е виновен, много често и клиентите не са по-стока! Отделно огромното количество изприказвани празни приказки!

Няма да трием темата, няма да я местим и в "нетехническите" раздели, но няма да бъде вече със статут "важна"!

Не без моя помощ :ph34r: темата се разводни дотолкова, че от нея вече няма почти никаква полза.

.........

Предлагам да се направят две анкети:

.........

Идеята е добра, скоро ще има анкета :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.