Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Съвет за нова мишка.

Featured Replies

Здравейте! Моята мишка нещо се скапа и ще взимам нова. Ето това си харесах на цена 45лв. Според вас добре ли е като цена/каечство? Чакам предложения и благодаря предварително!

Незнам, батка, ама ти май си зарибен геймър! Аз лично си купих от Пикадили за 8лв мишка преди 3 месеца и си работи без никакъв проблем. Та общо взето моят съвет е, че няма смисъл от толкова много пари за мишка.

П.П. Аз мойта, ако се ядосам мога да я разбия в стената, тази екстра също е много ценна!

• Автор
Незнам, батка, ама ти май си зарибен геймър! Аз лично си купих от Пикадили за 8лв мишка преди 3 месеца и си работи без никакъв проблем. Та общо взето моят съвет е, че няма смисъл от толкова много пари за мишка.

П.П. Аз мойта, ако се ядосам мога да я разбия в стената, тази екстра също е много ценна!

Играя игри ама чак геймър не мога да се нарека. Сегашната ми мишка е от 2 години и струваше 15лв. Просто ми хареса тази. Нямам навик да хвърлям нищо към стената biggrin.gif .

Ами сигурно не е лоша, но не се вманиачавай. Най-добре опитай няколко мишки и вземи най-удобната ти на хващане и кликане. Майната им на тези 1000000000000 DPI. Това са пълни простотии. Една MX510 (с каквато съм аз) с 800 DPI е напълно достатъчна, та камо ли 1600, че 2000, че 2500. Това са толкова плитки маркетингови трикове, че не е истина. Ама хората се лъжат и си мислят, че има голяма разлика и юруш на "по-яките" мишки. Оптиката се е доказала като достатъчно добра технология. Особено тази на Logitech, Microsoft и Razer.

Ако е за сериозен гейминг, нека е обикновена с кабел, а не безжична.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Автор
Няколко "мишлета" за разглеждане - 1 , 2 , 3 , 4 - е, има и още ( и по-скъпи и по-евтини) , но всяка една от тези е доста добра .

Много скъпи бе koko. Повече от тези 45лв не ми се дават. Само тя последната е по-евтина от предложената от мен ама пък тя не ми харесва. ББезжична е а не ми трябва такава. Иначе тази, която аз съм предложил как е?

P.S. Сега прочетох и поста на Night Raven. Аз вече я пробвах мишката в магазина и ми беше много удобна, но забравих да го напиша в първия пост. Това за 2500dpi въобще не ме блазни. Наясно съм, че разликата не може да се улови. Благодаря за отговорите ви!

Редактирано от rainov (преглед на промените)

Правилно,вземи си удобна.На мен ми бяха подарили една с 5-6 бутона за 40 лева която върнах на другия ден и си взех за 10 лева A4 Теch с два бутона и скрол(съвсем обикновена).Някои производители се престарават малко.

Много скъпи бе koko.

По-скоро ти показвах стабилните фирми ( както и Night_Raven потвърди после ) - а и ти казах ,че има и по-евтини ( и по-скъпи ) - въпрос на избор - но за предпочитане между продуктите на посочените фирми .

Правилно,вземи си удобна.На мен ми бяха подарили една с 5-6 бутона за 40 лева която върнах на другия ден и си взех за 10 лева A4 Теch с два бутона и скрол(съвсем обикновена).Някои производители се престарават малко.

Повечето бутони не са лошо нещо. Аз моите съм ги оползотворил (5 допълнителни към стандартните 2+скрол) и дори донякъде съжалявам, че няма още 1-2. :P Въпрос на нужди. :)

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Погледни тази статийка, мисля че ще ти помогне да се ориентираш сред кашата на пазара. :)

Горещо ти препоръчвам A4 Tech model:SWOP 23 - най-обикновена лазерна кабелна мишка с 2 бутона и скрол и седефен цвят (има и придружаваща дискета за разни ненужни за мен екстри, които така и не инсталирах). Не знам колко струва, подарък ми е, но едва ли е скъпа. Категорично мога да заявя, че по-удобна не съм ползвал, дори се каня да си потърся и да си купя една резервна. Така "ляга" в дланта, че се превръща като част от ръката cool.gif

П.П. Не знам как се държи на сериозни игри, нямам такива.

• Автор
П.П. Не знам как се държи на сериозни игри, нямам такива.

Еееее, вие ме изкарахте заклет геймър ;) Не съм такъв. Игрите, които играя си ги управлявам с джойстик от 15лв, а мишка ми трябва само за Heroes и The Chronicles of Riddick (единствения FPS, който съм играл). Благодаря на всички, засега ще се въздържа от купуването и ще разгледам и други модели. Лека нощ!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.