Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте безплатна защитна стена?

Featured Replies

Лично на мен доста ми допада - поставя въпроси единствено при причина .... Преодоля всички известни на мен тестове ! Поорязана ми е по-интересна за комбиниране с водещи антивируси - споделих кои са те... Засега.... Поздрави

• Отговори 142
  • Прегледи 31,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• PrivateFirewall 6.1 Free е твърде добра и не е редно да я пропускаме в тази тема. Поздрави

• Стената е само една: PC Tools Firewall Plus- лесна за използване и изключително ефективна!

• Съгласен съм -ако се ползва заедно с ThreatFire. Вероятно това е безплатен максимум.При небезплатните програми нещата са многовариантни. Поздрави

Публикувани изображения

Но това,което Online Armor 2.1 Free няма,а то е от особенно значение възможността за ръчно създаване на правила за определено приложение.Докато при Jetico го има това нещо http://www.jetico.com/jpf2.htm#new_in_v2

Я виж:

85d451ce63f29745.JPG

4fafe42353a140fc.JPG

Грешка,май не съм чел достатъчно sad.gif Моля за извинение :angel19:

ООО я стига за какво да се извиняваш,няма за какво бе човек. :)cool.gifOnline Armor 2.1.0.131 Free Edition ми допадна повече от Comodo по-лесно и нагледно се определят правилата и защитава до пълно изключване на системата.Подписа и стои в горния ляв ъгъл при изключване и при включване,точно както при Kaspersky Lab само ,че на него е горе в дясно :beer:

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

И на мен Online Armor 2.1.0.131 Free Edition ми допада повече от Comodo Firewall Pro 3.0 - по-лесна е за ползване... Но оня ден при мен "зацикли" след като папката и надвиши 3 000 mB - сега я наблюдавам и ако се повтори - ще инсталирам някоя от другите най-добри стени ...Поздрави

И на мен Online Armor 2.1.0.131 Free Edition ми допада повече от Comodo Firewall Pro 3.0 - по-лесна е за ползване... Но оня ден при мен "зацикли" след като папката и надвиши 3 000 mB - сега я наблюдавам и ако се повтори - ще инсталирам някоя от другите най-добри стени ...Поздрави

3ГБ. :angel19: това не е нормално,да не би да е 3МБ. :beer: при мен папката Tall Emu не е мръднала сага е 25,5МБ и като имаш на в прeдвид ,че е включен лога. Aми изчиствай го от време на време,но по-принцип програмата го изчиства след всеки рестарт на системата .Стартираш лога,чрез десен бутон на иконката Wiew Firewall Log Info и горе има опция Clear Log . Можеш и да го изключиш тотално от самите настройки на програмата.Изтекли програмата от официалния им сайт,знаеш защо. Online Armor Free Edition

Да - беше набъбнала до 3038 mB - не ми се стоеше без защитна стена за да установявам причините... Безпроблемно се деинсталира и преинсталира при активен Twister - той я разпознава и я приема, за разлика от Qutpost Pro... Почти всички ползвани програми са ми изтеглени от официалните им страници - с изключение на изтеглените с цел "дезинфектиране" или "обезсмисляне" на вредоносните им прибавки... Поздрави

Да - беше набъбнала до 3038 mB - не ми се стоеше без защитна стена за да установявам причините... Безпроблемно се деинсталира и преинсталира при активен Twister - той я разпознава и я приема, за разлика от Qutpost Pro... Почти всички ползвани програми са ми изтеглени от официалните им страници - с изключение на изтеглените с цел "дезинфектиране" или "обезсмисляне" на вредоносните им прибавки... Поздрави

Qutpost Pro е доста своевравна програма,тя трудно приема някоя около нея.Китаеца явно е с подобни "своенравия"е изборът е твой.

Ще я сложа но нека тази пробвам до дъно.

ООО я стига за какво да се извиняваш,няма за какво бе човек. :)cool.gifOnline Armor 2.1.0.131 Free Edition ми допадна повече от Comodo по-лесно и нагледно се определят правилата и защитава до пълно изключване на системата.Подписа и стои в горния ляв ъгъл при изключване и при включване,точно както при Kaspersky Lab само ,че на него е горе в дясно :beer:

Мишев длъжен бях да го направя. Online Armor 2.1.0.131 Free от това което попрочетох преди месец за нея бях останал с това впечатление.Пък и авера дето му я сложих я деинсталира и си сложи след по малко от месец Кис 2009.Ще я пробвам но не виждам какво повече има от Qutpost Pro 2009 .Препоръчвам ти пробвай я да се убедиш сам.Гъвкава в настройките също като при Касперски но с доста повече опции.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да ще я пробвам,но за сега нямам причина да се разделям с Online Armor 2.1.0.131 Free Edition

Ще я пробвам но не виждам какво повече има от Qutpost Pro 2009

Не съм споменавал,че е нещо повече,единственото предимство,че е безплатна и лека, добре се държи за сега.Добра съвместимост с Аваст и Авира

Поздрави! :P

Да ще я пробвам,но за сега нямам причина да се разделям с Online Armor 2.1.0.131 Free Edition

Не съм споменавал,че е нещо повече,единственото предимство,че е безплатна и лека, добре се държи за сега.Добра съвместимост с Аваст и Авира

Поздрави! :yanim:

Значи ще пробвам с Касперски Антивирус август месец :yanim:

Comodo Firewall 3.xxx Аз лично съм с нея в момента. Държи се прилично, особено ако и отделиш време да я донастроиш.

Comodo Firewall 3.xxx Аз лично съм с нея в момента. Държи се прилично, особено ако и отделиш време да я донастроиш.

Обучението се изразява в последствие на работа, на всички приложения инсталирани на ОС.Да така е, изисква се малко търпение,след което ще бъдеш добре защитен и няма да има досаждащи прозорци.Времето на обучение зависи от това, колко програми имаш инсталирани и колко от тях ползват интернет,при мен всичко това ми отне 1 час,без да насилвам/ :)

Кажете коя огнена стена да си сложа да се са4етава с КИС2009 финал malwatebytes superantispyware и a-squared Free

Кажете коя огнена стена да си сложа да се са4етава с КИС2009 финал malwatebytes superantispyware и a-squared Free

Виж,приятелче,не ти е нужен допълнителен Firewall ,защо?Понеже Кис 2009 си има вградена защитна стена и нейното име е "Kaspersky Anti-hacker" затова и никой не ти отговаря на въпроса.И още повече,че Кис 2009 няма да позволи да се инсталира друга Firewall .Две стени или два анти-вируса на един компютър просто е противопоказно./забранено/.Надявам се,че не ми се сърдиш за директния и остър отговор,за което,моля, да бъда извинен. :wors:

Здравейте, бихте ли ми разяснили как да ъпдеитна Online Armor free, защото нещо не мога.

Неактивни са всички възможности за manual update,и tray menu.

Това:

http://www.tallemu.com/webhelp/Updates.htm

не важи май за неплатената версия, всички опции за ъпдейт са ми неактивни...... аз ли недовиждам???? :)

Здравейте, бихте ли ми разяснили как да ъпдеитна Online Armor free, защото нещо не мога.

Неактивни са всички възможности за manual update,и tray menu.

Това:

http://www.tallemu.com/webhelp/Updates.htm

не важи май за неплатената версия, всички опции за ъпдейт са ми неактивни...... аз ли недовиждам???? :)

Безплатната не може да се обновява.И не може да се сменя режима,само в стандартен режим.

Безплатната не може да се обновява.И не може да се сменя режима,само в стандартен режим.

И кво правим тогава след един месец примерно...... При преинстал дали ще се инсталне с новите дефиниции?

И кво правим тогава след един месец примерно...... При преинстал дали ще се инсталне с новите дефиниции?

Защитните стени не се нуждаят от редовно обновяване, те не са като антивирусния софтуер.Има доста производители, които не са обновявали с месеци,да не кажа и година.

Защитните стени не се нуждаят от редовно обновяване, те не са като антивирусния софтуер.Има доста производители, които не са обновявали с месеци,да не кажа и година.

Съжелявам за незнанието си, благодара за осведомяването.

Comodo Firewall Pro 2.4 e единствената безплатна стена , която не ме е разочаровала в никаква констатация -през последните над 2 години... Пробвах поне 10 платени през това време - и все нещо негативно не ми е било по предпочитанията.... Озадачаващо или не - сега си почивам от честите и въпроси - когато преценя , пак ще я инсталирам... Поздрави

http://www.sensiveguard.com/ Още едно възможно решение - лека, ефективна и безплатна за домашно ползване... Поздрави

Ще дадеш ли малко информация за нея? Или викаш "пускам линка , пък да се оправят"? angry.gif

Comodo firewall малка,удобна,лека и приятна програма ;)

Това ще рече , че комодо не може да си сменя режимите??

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.