Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте безплатна защитна стена?

Featured Replies

А я ти си направи справка,че online armor участват с една и съща версия в тестовете:

А я ти си направи справка,че online armor участват с една и съща версия в тестовете:

post-239768-1253512427,3_thumb.png

Редактирано от lordergf (преглед на промените)

• Отговори 142
  • Прегледи 31,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• PrivateFirewall 6.1 Free е твърде добра и не е редно да я пропускаме в тази тема. Поздрави

• Стената е само една: PC Tools Firewall Plus- лесна за използване и изключително ефективна!

• Съгласен съм -ако се ползва заедно с ThreatFire. Вероятно това е безплатен максимум.При небезплатните програми нещата са многовариантни. Поздрави

Публикувани изображения

Коя стена би се приобщила с Касперски АВ?

Не съм пробвала,но мисля,че PC Tools и PrivateFirewall са стени които не са претенциозни.Чела съм,че има хора които ползват Комодо с Каспер ,но нямам опит!Нека някои които е с АВ на Kaspersky да пише!

PC Tools,Online Armor,Comodo,Outpost Firewall Free 2009 лично съм пробвал със горните,но не и при 2010 версия.

Най добре се сработва с PC Tools и Outpost 2009 Free,с Comodo процедурата е доста различна поради наличието в пакета на анти-вирус и следва тя да се инсталира първа.

За тестовете които са представени - още ли има хора които се водят по тях,след като някои компании си плащат за повторение на теста значи... къш :cool:

пп.Androcure добре дошла отново във форума.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Днес си инсталирах PC Tools Firewall Plus ако може някой да даде някакви настройки.Благодаря предварително

Редактирано от stonit (преглед на промените)

Днес си инсталирах PC Tools Firewall Plus ако може някой да даде някакви настройки.Благодаря предварително

Ако изобщо може да се говори за някакви настройки, то, това са моите. Нищо друго не се прави...оставяш го по подразбиране и си на макс!

1076020c.jpg

1076021P.jpg

1076022M.jpg

Това и е хубавото на тази стена, че няма много какво да "пипаш"- всичко си е по-подразбиране!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Мислих да не ти отговарям,но колегите го направиха!

Всички стени се обновяват!За да се направи тест в Матоusec всяка една компания си плаща за направен тест!Тоест версия 3.5.14....обаче ако искат да сложат нова версия примерно поледната ,Online трябва да платят на тези от Мatousec да тестват новата версия!Това е!

Всяко едно тестване направено от Маtousec се плаща!РеТестването също!

...p.s.Hello Nikssi

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

А някой може ли да ми каже кои са най-леките стени :)

А ти ще ни кажеш ли кави са ти познанията към стените за да знаем каква да ти предложим!

А ти ще ни кажеш ли кави са ти познанията към стените за да знаем каква да ти предложим!

Никакви. Пробвах Comodo - тежка. Сега съм с PC Тools но и тя ми е тежка :blink: Само GhostWall (ако така се казваше) беше лека но не ми хареса. Досега съм използвал вградената в Windows.

..... Пробвах Comodo - тежка. Сега съм с PC Тools но и тя ми е тежка .....

Не мога да се съглася нито за едната нито за другата програма,че са "тежки".

По-добре си направи ъпгрейд или си сложи на чисто, нов Win.Провери кои са излишните ти програми и процеси и ги деинсталирай/спри тотално.Щом при 128МБ РАМ и процесор 490 мегахерца си работят и зарежда уин нормално,то явно проблема е в твоя телевизор.

А някой може ли да ми каже кои са най-леките стени :)

Измежду оценените с 10+ от чешките тестващи най-лека е Privatefirewall 6.1 Free. Според мен по този критерий е твърдо първа.Другите като че ли се конкурират за второто място. Поздрави

Никакви. Пробвах Comodo - тежка. Сега съм с PC Тools но и тя ми е тежка :angry22: Само GhostWall (ако така се казваше) беше лека но не ми хареса. Досега съм използвал вградената в Windows.

Щом нямаш,познания над стените ще ти предложа да си стоиш с тази на Виста или Windows 7 (ако си с тези операционни Системи)

Иначе можеш да пробваш ZoneAlarm Free Version.

Щом нямаш,познания над стените ще ти предложа да си стоиш с тази на Виста или Windows 7 (ако си с тези операционни Системи)

Иначе можеш да пробваш ZoneAlarm Free Version.

Абе засега се разбирам чудесно с PC Tools върши ми работа ако има проблеми може да я сменя ;)

• 6 месеца по-късно...

Това зависи от стената а не от антивируса

Препоръчайте ми тогава ефективна безплатна защитна стена, за laptop със 512 ram...

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Препоръчайте ми тогава ефективна безплатна защитна стена, за laptop със 512 ram...

PC Tools сваляш е от тук http://www.pctools.com/firewall/ :)

Дори в тестовете за стени е на първо място а и ще се разбира с Касперски АВ :)

И по подразбиране осигурява защита на макс не се нуждае от настройки

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.